Çarşamba günü aşılama oluyorum

Canım tüpler açıktır sanırım o kötü günleri düşünmemeye çalış.Ağrı eşiğin nasıl bilmiyorum ama rahim filminden korkma adet ağrısından biraz daha fazla ağrı hissediyorsun kısa sürüyor zaten kendini sıkmamaya çalış biraz kendini sıkarsan daha fazla ağrı hissediyorsun.Ama abarttıkları kadar bir işlem değil..biz kadınlar doğumu göze aldıktan sonra rahim filmi neymiş diyorum....İçini ferah tut canım mutlaka bir yolu zamanı vardır.Benimde ilk önce pko dediler sonra sebepsiz dediler ilaçla çok geç gelişti yumurtam dr hiç ümit verici konuşmadı adetime 5 gün kala aşılama oldum ben...Yumurtam bi türlü gelişmedi filan...Mutlaka bi zamanı var bunu biliyorum Rabbim dert vermeden derman vermiyor işte bizimde sınavımız bu şekildedir kim bilir.Herşey ileride daha güzel olacak canım

canımm ne güzel moral veriosunnn çok saol feyzaa ... pes etmicem 2. aşılama için randevu alcam bugn adet olmuşmdur die kalktım öle ağrılaırm vardı hala kasıklaırm batıo gaz var çok bide ama olmadım bugnde büyük ihtimal yarın gelir.. halsziim çok .. stres en büyük düşman zaten onu bir yensekkk hiç bi sorun kalmıcak ama olmuyor... cnm snein gebelik nasıl gidyor hep bizim dertlerimizle uğraşıyoruz seni sormuyoruzz k bakma cnmmm ???

evet cnm neler var nelerr halimize şükür tedavi olabiliyoruz çok şkür ... Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin burdan bizim gibi sürekçlerden gecen arkadaşlarmıza ümit olalımm ..

Ecehan nasılsın canım...Neler yapıyorsun..Denk gelemedik bi ya sen yoksun forumda yada ben

evet canım ben giriyom sen çıkıyon sen giriyon ben yokum yatıyorum canım canım sıkılıyo yatarken ya...

evet cnm neler var nelerr halimize şükür tedavi olabiliyoruz çok şkür ... Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin burdan bizim gibi sürekçlerden gecen arkadaşlarmıza ümit olalımm ..

amin canım inş

Ne demek canım hepimizin başında olan sorunlar bunlar...Hala olmamışın ne yalan söyleyeyim sevindim valla ümit kesilmez dedikleri olay bu işte :) Benim hamilelik süreci fenaaaa mide bulantıları öyle böyle değil doktora söyledim günde 10 kere istifra etmiyorsan ilaç kullanmanı önermiyorum dedi Bende maşallah günde ne kadar yemek yersem istifra ediyorum öğünleri 2 ye düşürdüm.sosyal hayat sıfır çok güzel bi süreç bu sıkıntılar olmasa Rabbim hepinize sorunsuz bi hamilelik verir inş her gece hepinize dua ediyorum

evet canım ben giriyom sen çıkıyon sen giriyon ben yokum yatıyorum canım canım sıkılıyo yatarken ya...

Bu daha başlangıç Ecehan hele bi ben burdayım desin yumurcak yatmalara devam valla Amannn az kaldı sonucu öğrenmenede Martın 12si veya 13nde belli olur sanırım bende gün sayıyorum valla inş bizi sevindirirsin

cnm ümitler bittibugn sabah adet oldum hiç umudum yok artık 2. aşılamaya gtcem ama 1. olmadysa oda olmaz ama en azından ilkinde yaptığım hataları yapmıcam umarım katkısı olur ama sanmıyorum çok kötüyüm bitkinim

canım lütfen böyle yapma umutsuzluk sana hiç yakışmıyo anlaya biliyorum yaşadıklarnı ben bile her adetimde ne ler yaşıyorum sen aşılama sonunucunda yıkılmışsındr ama kalk canım ayağa kalkma zamanıdır gün topla kendini hem eşinidi üzersin ayrıca aşılamaların geneline bakıldıhında 2 . tutan çok kişi var canım sizin sorununuz neydi ama üzülmek yok bak yanlız deyilsin biz varız hem çok şükür aşılama falan yaptırıyon durumun var durum olmayıp yapamayan ne insanlar var ya hiç olmadı tüp denersin önümüzde daha tedaviler var denersin hepsini bizim komşumuz var aşılama bile yapmadılar olmuyodu tüp yaptılar tutumadı 2 tüpü yaptıramadı maddi yönden sonuç nemi hamile şuanda 2 aylık hemde normel oldu doktoruna gitmiş doktor nasıl olur bu normel olmazdı demiş arkadaşlar unutmayalım ki herzamn karar allahtadır rabbim ol derse olur bunun ötüsü yok oyüzden allahtan ümidimizi asla kesmicem rabbimki imkansızlara bile cocuk veriir yine o rabbimki hiç bi sorun olmadıhı halde çocuk vermez inşallah bizim kaderimizde bir evlat vardır canım

saol cnm teselin içn kendimi toparlamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor nedne olmadı diye dayanılcak gibi deil aldım randevu yarın için ... olmayınca olmuyor herşey Allahtan o ol derse olur elbet ona sığınıyorum her gece kalkıp dua edioyurm ama olmadı ( Rabbim inş sizlerinkini verir bu ay cnm ... 2. aşılaması tutan var mı acaba

canım morelini yüksek tut benim bildihim kadarıyla ikinciler daha kolay oluyomuş bizim doktorumuzda öyle dedi bizde hazirana kadar olmazsa aşılma yaparız dedi doktor bende sormuştum onda şans dahmı yüksek dye oda ilkinde olmaya biliyo ama ikinciler daha kolay oluyo dedmişti bizde haziranda ilk aşılamayı yaptrcaz rabbime dua ediyom inş gerek kalmaz da normelden olur dye bak sonra hamiş kalınca bu sayfaları açıp okuruz sen yaza gelmeden kalacan canım inş allahın izniyle

ya bizde sorun yoktu hemen olur sandım ondan yıkıldım ben inş cnm dediğin gibi olur her gün her dakika dua ediyorumm allahım güc ver sabır ver bizlere ..... canım çok saol bana çok moral verdin insan birisinde teselli istiyr bn aşılama olduumu kimseye sölemedim ailemden arkadaşlarımdan eşim ben ve sizler biliosunuz ... sen neler yaptın cnm ??

Ya canım ya...Ne desem boş olacak farkındayım ama 2. si olmaz diye kendini şartlama canım ne olur.bunuda dene dediğin gibi mutlaka sonuç alacaksın.

Bu daha başlangıç Ecehan hele bi ben burdayım desin yumurcak yatmalara devam valla Amannn az kaldı sonucu öğrenmenede Martın 12si veya 13nde belli olur sanırım bende gün sayıyorum valla inş bizi sevindirirsin

varsın bebiş olsunda yatayım ya.. ADETİM 15 MART.. 12 SİNDE idrar testi yapsam çıkarmı ki???

Ya canım ya...Ne desem boş olacak farkındayım ama 2. si olmaz diye kendini şartlama canım ne olur.bunuda dene dediğin gibi mutlaka sonuç alacaksın.

insan üzülüyor ama yapcak bişe yok yola devam etcez .... inş olur .. allah herkes için hayrlsını versn cnm

canım sorununuz yokmuş bendede sorun yok eşimde hreket sorunu var ilaçla tedavi oluyo 4 aydır bakalım artış gösterdi ama birazdaha artması lazım yaza kadar denicez olmazsa bende aşılama düşünüyom bide benim bitane tutumuştu kese oluşamadan düştü yüzden acele etmiyom şimdilik yaşımızda genç beklemedeyiz canım

varsın bebiş olsunda yatayım ya.. ADETİM 15 MART.. 12 SİNDE idrar testi yapsam çıkarmı ki???

Bilmiyorum ki ecehan idrar genelde yanıltıyormuş ama denersin negatif çıkarsa hemen üzme kendini ama.Sonra adet tarihini beklersin 16 marttada kan testini yaptırırsın

Bilmiyorum ki ecehan idrar genelde yanıltıyormuş ama denersin negatif çıkarsa hemen üzme kendini ama.Sonra adet tarihini beklersin 16 marttada kan testini yaptırırsın

eşim idrar testi asla almam diyo, adetimi beklerim ya artık hayırlısı

eşim idrar testi asla almam diyo, adetimi beklerim ya artık hayırlısı

ecehan nasıl gidiyo bitanem iyisin inş ben pek giremiyorum nete malum sınavım var ama dualarımda unutmuyorum inan namazdan sonra hepimiz için ediyorum en kısa zamanda olması dileğiyle ama bence seninki tutar sen daha rahat ve neşelisin bu iş de en önemli olan nokta rahat olmak ve stres yapmamak ben ondan kaybediyorum yat dinlen canım bebişlerimiz için feda olsun evimiz pis olsun yemek yapmayalım önemli değil gerçi banada hep kocam yardım etti ama olmadı bak gör seninki olacak .

feyzacığım bizim için umut oldun bu başlık altında rabbim senin yüzünü güldürdü bizimkini de güldürür inş hamilelik nasıl gidiyor nasıl bir duygu heyecan varmı rahatmısın ah bizde yaşarmıyız o günleri ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…