offf bu ay nasıl geçicek bilmiyorum, tabi öncelikle rahim filimi, bakalım tüpler ne durumda....
Bundan öncede bi hamilelik olmuştu, boş gebelik sonra kürtajla aldırdık, bu kötü tecrübeleri tekrar yaşıcam diye çok korkuyorum.
Verdiğin bilgilerle içimi rahatlattın, çok sağol.
İdrara güven olmaz canım bekleyelim bakalım inş güzel sonuçlar alırız ben 12. günde kanda öğrendim oda düşük bi sonuçtu iki gün sonra tekrarla yükselme varmı iki katı şeklinde dediler sonra tekrarladım.Geç döllenme olabiliyomuş o yüzden hemen üzme kendini.Hem doktorum bana dediki ya 2. aşılama yada 4. aşılama tutuyor genelde olumsuz olursa bırakmak yok moral bozmak yok dedi..O an sonuna kadar yılmadan devam etme kararı aldım gördüğüm kadarıyla hastanedeki arkadaşlardan olumsuzluğun en büyük düşmanı stres.Bu ay olmazsa diğer ay olur canım.Yorucu olsada kısa bir zaman dilimi inş en kısa zamandada sonuç alacaksın...Rabbim gönlüne göre versin
ben yatıyorum canım.. yatmaya alışkın olmadıgım için zorlanıyorum.. eşim işte şuan o yokken gireyim dedimevet sıkma canını, eşini dinle, stres yapma...evet olmassa bende çok üzülürüm ama yine şansımız var, saglıklıyızda... neleri var canım ya 15 yıllık evli çiftler vardı doktor onlara olmaz dedi özelde tahlil yapılması bişey falan gerekliymiş moral sıfır çıktılar dısarı... bi tane genç çift vardı kızda 26 cm kist varmış daha sorunlarıda vardı onlarda suratı asık bi şekilde çıktılar doktorun yanından, kimisi perde ameliyatı olmuş.. onları gördükçe hem üzüldüm hem şükür ettim rabbime.. onun için sıkma canını yarında adet olmıcaksın, feyzada böyle olucam diye üzülürken hamile oldugunu ögrendi...
Ecehan nasılsın canım...Neler yapıyorsun..Denk gelemedik bi ya sen yoksun forumda yada ben
evet cnm neler var nelerr halimize şükür tedavi olabiliyoruz çok şkür ... Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin burdan bizim gibi sürekçlerden gecen arkadaşlarmıza ümit olalımm ..
canımm ne güzel moral veriosunnn çok saol feyzaa ... pes etmicem 2. aşılama için randevu alcam bugn adet olmuşmdur die kalktım öle ağrılaırm vardı hala kasıklaırm batıo gaz var çok bide ama olmadım bugnde büyük ihtimal yarın gelir.. halsziim çok .. stres en büyük düşman zaten onu bir yensekkk hiç bi sorun kalmıcak ama olmuyor... cnm snein gebelik nasıl gidyor hep bizim dertlerimizle uğraşıyoruz seni sormuyoruzz k bakma cnmmm ???
evet canım ben giriyom sen çıkıyon sen giriyon ben yokumyatıyorum canım canım sıkılıyo yatarken ya...
Ne demek canım hepimizin başında olan sorunlar bunlar...Hala olmamışın ne yalan söyleyeyim sevindim valla ümit kesilmez dedikleri olay bu işte :) Benim hamilelik süreci fenaaaa mide bulantıları öyle böyle değil doktora söyledim günde 10 kere istifra etmiyorsan ilaç kullanmanı önermiyorum dediBende maşallah günde ne kadar yemek yersem istifra ediyorum öğünleri 2 ye düşürdüm.sosyal hayat sıfır çok güzel bi süreç bu sıkıntılar olmasa Rabbim hepinize sorunsuz bi hamilelik verir inş her gece hepinize dua ediyorum
cnm ümitler bittibugn sabah adet oldum hiç umudum yok artık 2. aşılamaya gtcem ama 1. olmadysa oda olmazama en azından ilkinde yaptığım hataları yapmıcam umarım katkısı olur ama sanmıyorum çok kötüyüm bitkinim
canım lütfen böyle yapma umutsuzluk sana hiç yakışmıyo anlaya biliyorum yaşadıklarnı ben bile her adetimde ne ler yaşıyorum sen aşılama sonunucunda yıkılmışsındr ama kalk canım ayağa kalkma zamanıdır gün topla kendini hem eşinidi üzersin ayrıca aşılamaların geneline bakıldıhında 2 . tutan çok kişi var canım sizin sorununuz neydi ama üzülmek yok bak yanlız deyilsin biz varız hem çok şükür aşılama falan yaptırıyon durumun var durum olmayıp yapamayan ne insanlar var ya hiç olmadı tüp denersin önümüzde daha tedaviler var denersin hepsini bizim komşumuz var aşılama bile yapmadılar olmuyodu tüp yaptılar tutumadı 2 tüpü yaptıramadı maddi yönden sonuç nemi hamile şuanda 2 aylık hemde normel oldu doktoruna gitmiş doktor nasıl olur bu normel olmazdı demiş arkadaşlar unutmayalım ki herzamn karar allahtadır rabbim ol derse olur bunun ötüsü yok oyüzden allahtan ümidimizi asla kesmicem rabbimki imkansızlara bile cocuk veriir yine o rabbimki hiç bi sorun olmadıhı halde çocuk vermez inşallah bizim kaderimizde bir evlat vardır canım
saol cnm teselin içn kendimi toparlamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor nedne olmadı diyedayanılcak gibi deil aldım randevu yarın için ... olmayınca olmuyor herşey Allahtan o ol derse olur elbet ona sığınıyorum her gece kalkıp dua edioyurm ama olmadı ( Rabbim inş sizlerinkini verir bu ay cnm ... 2. aşılaması tutan var mı acaba
canım morelini yüksek tut benim bildihim kadarıyla ikinciler daha kolay oluyomuş bizim doktorumuzda öyle dedi bizde hazirana kadar olmazsa aşılma yaparız dedi doktor bende sormuştum onda şans dahmı yüksek dye oda ilkinde olmaya biliyo ama ikinciler daha kolay oluyo dedmişti bizde haziranda ilk aşılamayı yaptrcaz rabbime dua ediyom inş gerek kalmaz da normelden olur dye bak sonra hamiş kalınca bu sayfaları açıp okuruz sen yaza gelmeden kalacan canım inş allahın izniyle
cnm ümitler bittibugn sabah adet oldum hiç umudum yok artık 2. aşılamaya gtcem ama 1. olmadysa oda olmazama en azından ilkinde yaptığım hataları yapmıcam umarım katkısı olur ama sanmıyorum çok kötüyüm bitkinim
Bu daha başlangıç Ecehan hele bi ben burdayım desin yumurcak yatmalara devam valla Amannn az kaldı sonucu öğrenmenede Martın 12si veya 13nde belli olur sanırım bende gün sayıyorum valla inş bizi sevindirirsin
Ya canım ya...Ne desem boş olacak farkındayım ama 2. si olmaz diye kendini şartlama canım ne olur.bunuda dene dediğin gibi mutlaka sonuç alacaksın.
ya bizde sorun yoktu hemen olur sandım ondan yıkıldım beninş cnm dediğin gibi olur her gün her dakika dua ediyorumm allahım güc ver sabır ver bizlere ..... canım çok saol bana çok moral verdin insan birisinde teselli istiyr bn aşılama olduumu kimseye sölemedim ailemden arkadaşlarımdan eşim ben ve sizler biliosunuz ... sen neler yaptın cnm ??
varsın bebiş olsunda yatayım ya.. ADETİM 15 MART.. 12 SİNDE idrar testi yapsam çıkarmı ki???
Bilmiyorum ki ecehan idrar genelde yanıltıyormuş ama denersin negatif çıkarsa hemen üzme kendini ama.Sonra adet tarihini beklersin 16 marttada kan testini yaptırırsın
eşim idrar testi asla almam diyo, adetimi beklerim ya artık hayırlısı
Bilmiyorum ki ecehan idrar genelde yanıltıyormuş ama denersin negatif çıkarsa hemen üzme kendini ama.Sonra adet tarihini beklersin 16 marttada kan testini yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?