selam kızlarrrr ben bugn gitim dr 2. aşılama için başladık iğneleree bu kez içimde çok güzell umutlar var inş olcakk önceki hatalarımı yapmıcammm hep yatcam ayakta duş alcam eşime arı poleni bal ceviz fındık yedricem bol bol :)) rabbim ol derse olur dua edelim birbirmize allah yardımcımız olsun .....
selam kızlarrrr ben bugn gitim dr 2. aşılama için başladık iğneleree bu kez içimde çok güzell umutlar var inş olcakk önceki hatalarımı yapmıcammm hep yatcam ayakta duş alcam eşime arı poleni bal ceviz fındık yedricem bol bol :)) rabbim ol derse olur dua edelim birbirmize allah yardımcımız olsun .....
ÖZ_ME önceki yaptıgı hatalar neydi????
cnm stres yaptım çok , duş alırken oturarak aldım ayakta alınması gerekiyrmuş , ben çok yatmadım az yattım çok düşündüm az diinlendim bunlar oldu hatalarımm .. bu kez hep yatcammmm :) tabi yinede herşeyin hayrlsıııı .... seninki ne zamn belli olcak cnm?
iyi yaparsın canım benim daha bugün 6 gün oldu aşılama yapalı.. bende bugün ayaklandım biraz, hem eşim çok yoruluyo hemde ev berbet duruma geldi biraz topladım ama yavaş yavaş şimdi dinleniyorum...canım... gittinmi doktora klomen verdimi???
gitim cnm dün verdi iğne menegon verdi vuruluyorum her gün brazdan gtcem vurlcam hergün aynı saate .. dinlen cnmm .. bakalım dr dedi umutsuz olmayın zaten aşılamada yüzdeler ufak dedi ama kısmet yinede allah hayrlısnı versin ... inş seninki tutunur cnmmm
hakkımızda hayırlısı canım inş tutar.... hergün igne oluyosun zor ya ALLAH kolkaylık versin inş bu çabalarımız ugraşmalarımız mükafatı görürüz canım.....haber ne yaptıgını falan merak ediyorum ben k.i.bak
hayrlısı cnm saol ederim tabiii... dua edelim birbirmize... sana iğne vermemişmiydi cnmm ?? zor ama napalım katlcaz bebişler için:)
yok canım bana klomen verdi günde 2 defa kullandım yumurtam gelişince çatlatma ignesi oldum... aşılamadan sonra drun yanına gittim ilaç verecekmisiniz diye.. hayır gerek yok dedi sadece folik asiti kullansan yeter dedi... ben hepinimize ediyorum zaten canım inş dularımıza kavusuruz....
feyzacığım bizim için umut oldun bu başlık altında rabbim senin yüzünü güldürdü bizimkini de güldürür inş hamilelik nasıl gidiyor nasıl bir duygu heyecan varmı rahatmısın ah bizde yaşarmıyız o günleri ????
Şimdi okudum canım yazını çok çok sevindim anlatamam duş konusu önemli evet inş herşey çok güzel olacak dualarımdan senide eksik etmiyorum inş Rabbim tez zamanda kabul eder.
fitil vermedi mi ??? bana vermişti progstron için... belki gerek yoktr ondan vermemiştr ... bana ilkindede aynı ilacı verddi.. ya stres çok etkilio .. hiç strres yapma arkadaşım düşünme bile başka şeylerle ilgilen .. çok etkiliyr ben bugn farkettim hayatım bebek düşünmekle geçiyr şöyle br kendime geldim ya dedim ben ne yapıyrmmm hiç olmucak gibi davrana davrana olmuyr bebek felan düşünmücem dedim ya hayatmı yaşıcammm nasılsa gelicek o bebek :) elimden geleni yparım olmazsa vardır bir bildiği derim rabbiminn kesinliklee düşünce etkliyor..bu bebek için deil sadece herşeyde insanı etkiliyrr.
kesinlikle streeesss en büyük düşman cnmmmmm ..... takmıyorum artık az düşünme çok dinlenme felsefesini uygulucam :))))))))))) olucakkk inanıyorummm pozitiff olalım kiii bebelerimizgelsinnnn :)yok fitil falan vermedi kullanmadım hiç öyle şeyler, belkide gerek yoktur doktor daha iyi bilir tabi... zaten stresden oluyo bebişlerimizin, yoksa hiçbir sorunumuz yok... düşünmemeye çalısıyorum canım... sende takılma fazla... evet bende diyorum olacak ama işte ne zaman olucak onu bilmiyorum... afferim sana toplaışsın kendini, gez dolaş eglen.. eşinle bişeyler yap.. alışveriş yap, pizza yap eglenceli oluyo...k.i.bak
Ecehan canım adetin geçtikten sonra hemen kan testi yap canım nedense bende heyecandan duramıyorumaynı şeyleri yaşadığımız ve aynı süreci paylaştığımız için sanırım.16 martta güzel haberlerini alırız inş bu arada ev işine yüklenme bırak dağınık kalsın biraz
kesinlikle streeesss en büyük düşman cnmmmmm ..... takmıyorum artık az düşünme çok dinlenme felsefesini uygulucam :))))))))))) olucakkk inanıyorummm pozitiff olalım kiii bebelerimizgelsinnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?