Çarşamba günü aşılama oluyorum

Ben üniversita hastanesinde çektirdim para falan vermedi canım, 600 bencede çok

kizlar biliyorsunuz asilama yaptirmistim ben de 18 subatta. 12. gun beta hcg baktirdim 4,68. doktorum deger yukselebilir tekrar yaptir dedi. ilk gecen cuma yapmustim yukarida yazdigim deger cikti. dun gebelik testinde yaptim idrarda. silik cikti. bu sabah erkenden yapturdim kan testi 22,79 cikti. doktor gebeligin basi .degerin yukseliyor haftaya tekrar test yapalim bekle dedi. ya deger az ama yukselmus. ilk asilamada dusuk yasadim yine ayni seyi yasamaktan korkuyorum. bilgisi olan varsa Allah rizasi icin cevap yazabilir mi. ne yapacagimi bu sonucu nasil degerlendirecegimi bilemiyorum. lutfennnn....

canım benim panik yapma bekle bak değerin yükseliyo, Allahın izniyle daha da yükselicektir, bencede doktorunu dinle haftaya tekrarla testi.

İnş canım benim...sanırım saçlı olacak benimde doğumda saçlarım çok uzunmuş doktorlar filan fotoğrafımı çekmiş hatta o kadar yani :) Annemin çektiğini anlıyorum şimdi :)

Hakkında hayırlısı olur inş canım panik yapma ne olur Rabbim gönlüne göre verir inş malesef beklemekten başka çare yok inş güzel sonuçlar alırsın

Çok istemişler canım değmez bence.Ben devlet hastanesinde çektirdim para filan vermedim.Bence yakınındaki diğer yerlere bak

cevap veren arkadaslarim cok tesekkur ederim. evet bekleyecegiz. ben bi an ne yapacagimi sasirdim. Rabbim isteyen herkese versin. ins bu sefer bebegim tutunur. dua etme zamani simdi. ayni seyleri yasamktan korkuyorum ama Rabbim imtihan edecekse sabretmekten baska care yok. iyi dusunelim iyi olsun. zaten her sey stresten oluyor.

bende ilk defa aşılaama yaptırdım ayın 27 sinde beklmedeyim canım.... bence hamilesin hayırlı olsunpanik yapma yorucu iş yapma agır kaldırma dikkat et...k.i.bak...

İnş canım benim...sanırım saçlı olacak benimde doğumda saçlarım çok uzunmuş doktorlar filan fotoğrafımı çekmiş hatta o kadar yani :) Annemin çektiğini anlıyorum şimdi :)

evet sana çekmiş o zaman bebişin... ben kelmişim dogdugumda.. hanfendimi beyfendimi bilmiyoruz ama aklında isimler varmı feyza:26:a.e.ol

ecehan canim ins dedigin gibidir. İlkinde kimyasal gebelk yasadim. bu da boyle olunca ne yapacagimi bilemedim. deger baskalarina gore dusuk ama belli mi olur. Rabbimin takdiri. İns dileyen herkes bebegini sag salim kucagina alir.

evet sana çekmiş o zaman bebişin... ben kelmişim dogdugumda.. hanfendimi beyfendimi bilmiyoruz ama aklında isimler varmı feyza:26:a.e.ol

:) evet canım öyle galiba...Kız olursa Didehan erkek olursa Cengizhan düşünüyoruz taaa sevgiliyken karar vermiştik bu isimlere Sen ne düşünüyorsun aklında bişey varmı ?

kızlar bi soru sorcam yarın benim aşılamamın 14.günü...progestan fitil kullanıyom...progestan kullanırken adet olunurmu???bide idrar testinde çıkarmı yarın??

kızlar bi soru sorcam yarın benim aşılamamın 14.günü...progestan fitil kullanıyom...progestan kullanırken adet olunurmu???bide idrar testinde çıkarmı yarın??

canim sen en iyisi kan tatlili yapsan kesin sonuc belli olur.idrarada cikmasi icin adet gunun gecmesi lazim umarim bebeisn seninledir

:) evet canım öyle galiba...Kız olursa Didehan erkek olursa Cengizhan düşünüyoruz taaa sevgiliyken karar vermiştik bu isimlere Sen ne düşünüyorsun aklında bişey varmı ?

çok güzelmiş isimLer, benim hep taktıgım isiimler vardır..şu olcak bu olsun diye ama evlendikten sonra hiç degişmedi.. kız olursa HAYAL DUA, erkek olursa ATACAN olucak ALLAH nasip ederse inş... eşim çok hevesli çok umutlu canım, kapıya her gelen dilenciye para veriyo kitap satanlardan kitap alıyo, ben korkudan açmıyorum kimseye, inş dularımız kabul olur....

benimde ilk aşılamam doktor bana öyle bişey vermedi.. ÖZ_ME arkadaşım kullanmıştı, adet oldu ikinci aşılamasına başladı , seninkide tutmuştur inş canım idrarı bilmemde kanda kesin çıkar hadi bekliyorum haberlerini..

ecehan inş hayalin gerçekleşir de bu isimlerden birini koyarsın canım bende yoğun bir şekilde sınava hazırlanıyorum ya sınavım sonuçlansın artık tüp bebek düşünüyoruz sınav stresi hamilelik isteğini bastırdı bu ay bu konuda daha rahatım zaten kendimi tüp bebeğe hazırladım artık hayırlısı

artık doğal yolllarla hamile kalamayacağıma kendimi tamamen inandırdım ve tüpbebeğe şartlandırdım onun için biraz daha rahatım bir de şu çevre baskısı olmasa tlf annemle ve ablalarımla bile konuşmak istemiyorum akıl vermeler, yakınmalar, üzülmeler vs insanın canını daha çok sıkıyor allah tan kocam kendimi daha fazla üzmeme izin vermiyor hatta tlf arama yapmamı bile kısıtlıyor canımı sıkmasınlar diye en kötü yanı da çevre baskısı

İnş canım isimler çok hoş gerçekten HAYAL DUA'ya bayıldım ATACAN'da çok orjinal Hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz inş az kaldı Eşini çok iyi anlıyorum senide tabi benim eşimde öyle kimseyi boş çevirmiyor çoluğumuzdan çocuğumuzdan çıkmasın diye...Ama bende korkuyorum kapı çalsada açmıyorum bazen neler neler duyuyoruz Allah korusun Bu arada Kadınlar günün kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…