Çarşamba günü aşılama oluyorum

Mrb Edagül nasılsın...Sınav sonuçların istediğin gibi olur inş kimseyi dinleme canım sen eşinle mutluluğuna bak bebeğinde sana en kısa zamanda merhaba der inş.Çevreyle uğraşmak çok çok zor aynı süreçleri yaşadım kimseyle görüşmek istemedim görüşmedim...Tüp bebekten umutluyum ben,iyi bir merkezde yaptırırsın güzel sonuçlar alırsın.Birde bakmışız ikizlerin olmuş

kızlar bi soru sorcam yarın benim aşılamamın 14.günü...progestan fitil kullanıyom...progestan kullanırken adet olunurmu???bide idrar testinde çıkarmı yarın??

Ben kullanmadım canım o yüzden bilgim yok ama en iyisi kan testi yaptır canım değerini görmüş olursun kesin olur inş güzel haberler verirsin

ecehan canim ins dedigin gibidir. İlkinde kimyasal gebelk yasadim. bu da boyle olunca ne yapacagimi bilemedim. deger baskalarina gore dusuk ama belli mi olur. Rabbimin takdiri. İns dileyen herkes bebegini sag salim kucagina alir.

sen onu bunu takma herkes çok biliyo...tekrar yaptınmı test canım.. inş herkes hayaline duası kavusur amin

edoş nerdesin canım sen ya, özletiyosun kendini, sınavında başarılar canım, sen hepsinin üstesinden gelirsin bebegim... eşinde çok çok iyi yapıyo, benimkide benim canımı sıkan ne varsa uzaklaştırdı benden,kaynanamı bile facede canımı sıkanları ark. bile sildirdi, bu ay stres yok dedi, sende annene ablalarına anlatma herseyini, ben anlatmıyorum, daha moralimi bozuyolar...evime arkadaşlarımız gelmek istiyo sürekli bahane buluyoruz, yada eşim beni hasta diyo, hakkımızda hayırlısı canım, senin ilk aşılamandı sanırım ikinciyi denesen?? k.i.bak canım A.E.OL, arada sırada gel öptümmm

ATACANI eşim begendi.. HAYAL DUA benim eserim... adetime 7 gün var eşim benden sabırsız, olmassa onun için çok üzülürüm,,, onu hiç böyle görmemiştim... çocuk istemiyo.. çok zor ikna ettim şimdi benden hevesli...evet canım nelr duyuyoruz açma kapıyı ALLAH korusun insanlar bi tuhaflaştı... seninde kadınlar günün kutlu olsun canım

Kızlar test yaptırdım .bu ayda olmadıkısmet değilmiş napalım...ben şimdi adetimin gelmesini bekleyip 1 ay aradan sona tüp yaptırmak istiorum allah yardımcımız olsun...

İnş çok güzel haberler verirsin eşine canım.Az kaldı umarım Rabbim gönlüne göre verir

Kızlar test yaptırdım .bu ayda olmadıkısmet değilmiş napalım...ben şimdi adetimin gelmesini bekleyip 1 ay aradan sona tüp yaptırmak istiorum allah yardımcımız olsun...

Allah yardımcın olsun canım umarım herşey yolunda gider tüp bebekte şans çok daha yüksek Rabbim gönlüne göre versin

İnş çok güzel haberler verirsin eşine canım.Az kaldı umarım Rabbim gönlüne göre verir

inş canım az kaldı ama bende bi belirti filan yok sadece aşılama oldugundan eri sol kasıgımda agrı var :26:bügün 10. günüm aşılama gününü sayarsam 11.gün... 14. gün idrar testi yapıcam bakalım... inş çıkar

daha adetin gelmemişki neden umutsuzluga kapılıyosun.. kn testimi yaptırdın:26:ilk aşılamanmıydı seninde ALLAH yardımcın olsun canım..

Ececim inşallah hamilesindir canım. Sende Feyzada devlette yaptırdınız aşılamayı. Benim merak ettiğim evliliğinizin 3 yılı dolmadan devlette aşılama yapılabiliyormu? Sen doldurmadın sanırım, sıkıntı olmadı değilmi? Benim durumum 4-5 güne belli olacak. İnşallah hamileyimdir, değilsem artık tüp bebek merkezlerine gidceğiz. İlk sırda aşılama var tabi. Bunu özelde değilde kamuda yaptırsam diyorum. gerçi maşallah Bursada tek yer var, orasıda Haziran ayına veriyor randevuyu. Belki torpil felan bulursam diye merak ettim canım..

amin canım inş hamileyizdir :) evet canım devlette yaptırdım.. ben doldurmadım canım 2,5 yıllık evliyim..yıl konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.. özel çok çok pahalı canım ya ona gücümüz yetmezdi.. neden o kadar geçe veriyolar ki çokmu yogunmuşlar....zaten sorun varsa yıl falan takmıyolar eşimin bi arkadaşı bi yıllık evli ve aşılama yaptırdı..tuttu şimdi 3 4 aylık olmuştur.. darısı başımıza inş canım k.i.bk

İnş pozitif çıkar canım herkeste belirti olmuyor zaten. Önemli olan sonucun yüzümüzü güldürmesi

İnşallah canım yaa, ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum, yarın adet günüm bekliyorum bakalım. Ben aşılamada da 3 yıl evlilik şartı aranıyor sanmıştım, senden aklıma geldi, bir sorayım dedim. İyikide sormuşum. Feyza yı buradan takip ediyorum, bir kere konuşmuştuk o da devlette yaptırdı, Benim bahsettiğim Fakülte hastanesi, buradan aşılama değilde tüp bebek yaptıranları okudum, hepside tutmuş. Aslında iyi bir yer, sadece tek olduğundan randevu sistemi çok yoğun canım. Belki torpil bulabilirsem oraya gidebilirim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür, fakat aşılamaya bu kadar para verilirse, işin sonucunda tutmazsa hem vakit hem para kaybı olacak diye düşündüm.Eşim para konusunda hashas, aramızda bir kavga çıksın istemiyorum.

inş bu ay hamile kalırsın canım.. ben eger bir sorun yoksa aşılama yapılmadan tüp bebege geçilmiyo diye biliyorum.... sorununuz ne bilmiyorum ama maddi imkanında varmış rahat ol canım..eşinin hassas olması dogal .. kolay kazanmıyordurda eminim.. ama bebek için deger canım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN inş..

Sağol canım benim, Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Çatlama iğnesi vuruldum 16. gündeyim. Fakat yarın regl günüm ben yine çarşambayı bekleyeceğim, test yapmak için. Bizde ortaya koyulmuş bir neden yok, sebepsiz şuan. Doktorların tek gözümüzü korkuttuğu yaşlarımız(36) onun dışında bir sebep yok. İnşallah güzel haberler veririz canım... Sevgiler..

inş olmassın canım bende aşılamanın 13. günündeyim..inş tutar..yaş önemli tabi de ama ben hastanede annemden yaşlı kadınları hamile gördüm ALLAHIN İŞİ OL DER OLUVERİR...inş dularımız kabul olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…