Çarşamba günü aşılama oluyorum

Aslında hormon değerlerim, yumurta rezevlerim herşey normal. İnşallah hamileyimdir, hamileyizdir canım ya. Buradan okuyoruz, testleri kötü, sizin çocuğunuz olmaz diyen doktorlara inat hamile kalanlar var. rabbim isteyince hiç bir şey engel olmuyor.
O yerki '' ol desin olsun''...

amin canım inş.. kaç gün var adetine???

ya kızlar paylaşmayayım dedim ama dayanamıyorum normalde benim bugün adet günüm, birkaç öncesinde şiddetli sancılar yaşardım sadece dün hafif sancı hissettim ama bugün yok bi de cumartesi günü sabah uyandığımda günlük pedimde sadece iki damla kahverengi kırmızı gibi leke vardı ne olabilir yerleşme kanamasımıydı acaba ya uf yine umutlandım oysa bu ay başında hiç umutlu değildim o lekeyi görünce acabamı???????

Son düzenleme:
Ve hayatımda ilk kez o lekeyi gördüm hayatta adet ten bağımsız öyle bir leke görmemiştim bi de dahası onun iki gün öncesinde rüyamda , pedimde aynen öyle iki damla kan görüyordum ve bu yerleşme kanaması bu ay hamile kaldım diyordum. Ne bileyim ya rüyamda da gördüğümün aynısını yaşadım rüyam sahihmiydi rabbim ya hiç böyle birşey yaşamamıştım

amin canım inş.. kaç gün var adetine???

Dün adet günümdü, bugünde olabilirim diye bekledim. Henüz olmadım, gidip test alsammı, yoksa beklesemmi bilemedim. Her ay aynı sonucu görmekten bıktım. Cesaret bile edemiyorum ya. Çatlama iğnesini olalı 18 gün oldu. Klomen adeti geciktirirmiki? hamilemiyim yoksa, ümitlensemmi :)
Sen ne yaptın, test günün geldimi?

canım inş hamişsindir bidaha beklemek zorunda kalmazsın allah isteyen herkese nasip etsin bizede benimde bat yaklaşıyo ama artık her ay aynı şeyi yaşamaktan korktuhum içn düşünmüyom bile inş sen öbür ayı beklemek zorunda kalmassın canım

aynı şekilde canım geçen ay hüsranla sonuçlanan aşılamadan sonra kendimi telkin ettim ve düşünmemeye karar verdim ama bu rüya ve akabinde aynı şeyi yaşamam beni tekrar düşündürmeye sevketti yarında olmazsam test yapacağım

Ecehan testi ne zaman yapacaksın canım

ecehan test yaptınmı ne durumdasın sancın varmı belirtilerin ne bizi meraktan çatlatma bitanem

idrar testi yaptım iki gün önce negatif çıktı... kan testi falan yapmadım eşime pazartesiye kadar bekleyelim dedim dayranamam diyo sancım falan yok canım AŞILAMA oldugum hafta çok vardı.. şimdi hafif kasık agrısı var bazen karnıma vuruyo agrısı, gögüsler acıyo o kadar, belirtilere takılmıyorum canım

inş yerleşmedir canım,, inş rüyalarımız çıkar bende dün gece 21 günlük hamileydim sonra 4 aylık hamile oldum bi anda... bi idrar testi yapsana???

bi kaç gün daha bekle canım idrardada hemen çıkmıyo, normalde bugün benimde adet günüm ama şubat 28 gün oldugu için 2 veya 3 gün ileri gider diye düşünüyürum...ben idrar yaptım 2 gün önce çıkmadı... şimdi pazartesiye kadar beklesemmi diyorum eşimde dayanamam diyo, sen ne sakinsin diyo, insan kendi şeyinde bi tuhaf oluyo, karışık duygular içinde oluyo,

inş hamileyizdir canım aynı anda dogururuz inş...

Dayanamadım, buraya yazdıktan sonra test yaptım, negatif çıktı. Söylediğin gibi bekleyim bakayım, pazratesiye kadar olmazsam, direkt kan tahlili yaptırırım o zaman. Hiç umudum yok ya neyse... İnşallah senden güzel haberler alırız. İnsan bıkıyor, artık test yapmak bile istemiyor canı. Sen bekle yinede, doğrusunu yapıyorsun. Hadi bakalım..

umutlanma hayalde kurma, bekle bi kaç gün, idrarda çıkmıyo hemen zaten, benim yengem adet geçtikten 10 gün sonra idrar testi yaptı, çıkmıştı, bende erken yaptım ama eşimin zoruyla...hadi bakalım canım inş sen, ben , edagül güzel haberler veririz bi kaç güne kadar, dualarım sizinle öptüm k.i.bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…