ay ne çok isterdim seninle birlikte hamile olmayı rabbim bir gün bize o günleri gösterir inşallah
Merhaba arkadaşlar. Ben de 18subatta asilama yaptim. 12.gun test yaptim 4.68 cikti. arksindan 17. gun test yaptim 22,79 cikti. 20. gun de hasta oldum dedim yine kimyasal gebelik geciriyorum. Deger duser diye dusundum. ama dun yani 23. gun test yaptirdim 280 cikti. dis gebelik olabilir mi. sonucta normal adet goruyorum su an. fikri olan varsa luften cevap yazabilir mi....
Merhaba arkadaşlar. Ben de 18subatta asilama yaptim. 12.gun test yaptim 4.68 cikti. arksindan 17. gun test yaptim 22,79 cikti. 20. gun de hasta oldum dedim yine kimyasal gebelik geciriyorum. Deger duser diye dusundum. ama dun yani 23. gun test yaptirdim 280 cikti. dis gebelik olabilir mi. sonucta normal adet goruyorum su an. fikri olan varsa luften cevap yazabilir mi....
Ecehan kan testi yaptırsana canım valla çatlayacam
canım sanırsam adet oldum... 11 gibi kalktım lavaboda bi kaç damla kan geldi.. adet sancılarım var ped koydum, daha pedde bişey yok... o degilde ben zaten kendimi biliyodum, eşime nasıl söylicem onu düşünüyorum... nasipse ikincide olur inş..
canım üzelme durmak yok yala devam eşinede üzüldühünü belli etme olur inş hem ikincide şans daha yükdekmiş olur canım ya işte ben bu yüzden daha aşılamaya cesaret edemiyom inş 2.tutarda bizlerde umut olursun
yok canım ben üzülmedim bekliyodum zaten içimde heyecan falan yoktu,eşime üzülüyorum ya.. ikinciyi yapacam elbet... ama çabalarımız boşa gitti... inş tutarda umut olurum canım
Canım progestan kullanmışmıydın.adetin zamanındamı oldu.ben kan verdim sonucu yarın öğlen alcamaletlerde biraz sorun varmış
canım adet oldum... 11 gibi kalktım lavaboda bi kaç damla kan geldi.. adet sancılarım var ped koydum, o degilde ben zaten kendimi biliyodum, eşime nasıl söylicem onu düşünüyorum... nasipse ikincide olur inş..hakkımızda hayırlısı...
hayır canım kullanmadım..sadece folicasit kullandım.. adetim zamanında oldu sayılır çünkü şubat 28 çektigi için ileri atacagını biliyodum canım... inş sen güzel haberler verirsin canım
yaaaaaaa gerçekten çok üzgünüm canım.inş ikincide olur sakın ara verme hemen 3. günü git canım.Allah yardımcın olsun.
ara vermicem canım.. ama üçüncü günü cumartesiye geliyo yarın gideyim diyorum...
İnşallah kuzum cok fena bu bekleyiş.inş hamileyimdir sizede umut olurum:)eger hamileysem cok şaşırırım çünkü tek yumurtam vardı ve eşimin spermleride pek iyi değildi
ewet canım en mantıklısı inş bu sefer yüzün güler gerçekten yürekten istiyorum bunu dua etmeye devam edicem üzme sakın kendini
canım adet oldum... 11 gibi kalktım lavaboda bi kaç damla kan geldi.. adet sancılarım var ped koydum, o degilde ben zaten kendimi biliyodum, eşime nasıl söylicem onu düşünüyorum... nasipse ikincide olur inş..hakkımızda hayırlısı...
çokm sagol canım ALLAH razı olsun sizden gördügüm destegi ilgiyi anamdan babamdan görmedim valla... ben aglayamadım bile canım... şu an eşimi düşünüyorum..çok heyecanlıydı..[/QUO
seni çok iyi anlıyorum canım zor zor zor...keşke güzel haberler olsaydı ama kısmet demekten başka bişey gelmiyor.yüzüne söylemekten zorlanırsan konuşamazsan yani msj at canım akşama kadar kendini alıştırmaya çalışır sana dahada çok destek olur.
Bende adet oldum, hayırlısı böyleymiş canım. Dün azcık üzüldüm şimdi geçti. Sende üzülme emi. Bende aynı şeyi düşünmüştüm, eşime nasıl diyecem diye, yüzüme karşı olsun canım, sorun değil desede, içten içe üzüldüğünü biliyorum. Elden bir şey gelmiyor. Ama halen yola devam, yılmak, yıkılmak yok..
çokm sagol canım ALLAH razı olsun sizden gördügüm destegi ilgiyi anamdan babamdan görmedim valla... ben aglayamadım bile canım... şu an eşimi düşünüyorum..çok heyecanlıydı..[/QUO
seni çok iyi anlıyorum canım zor zor zor...keşke güzel haberler olsaydı ama kısmet demekten başka bişey gelmiyor.yüzüne söylemekten zorlanırsan konuşamazsan yani msj at canım akşama kadar kendini alıştırmaya çalışır sana dahada çok destek olur.
gün içinde hep arar arayınca söylerim canım...herşey nasip hatta arıyo şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?