ah canım ah yarın ikinci kez hala oluyorum yengem eşime yalvarıyodu enişte sakın çocuk yapma diye.. eşim 1 kaç yıl yapmıcam zaten dedi.. ben doktora gitcem demeye başlayınca enişte götürme orasını burasını elliyolar dedi eee eşimde kıskanç götürmedi beni... bide bana diyoki sen hamile kalırsan eniştem seni el üstünde tutar, annemler senin yüzünde ikiye bölünürler falan... şimdi kendisi 2. yi doguruyo... ve gülüyo oh benim ikinci oluyo sizin yok diye... eşim anladı ama geç anladı..şimdi kendini suçluyo bilseydim hiç korunmazdım diyo.. zor canım çok çok zor... tabiki durmıcam elimden geleni yapıcam... 2.ye başlıcam.. herşeyin hayırlısı canım sende üzülme vardır elbet bi hayırı öptüm k.i.bak
aBiz 6 aylık evliyken ben doktora gideyim, testler felan yaptırayım demiştim. Eşim burnumdan getirmişti canım. Şimdi aradan 1 yıl geçti boşa vakit kaybı. geçenlerde biz niye önceden gitmedikki diyor , bende sen yollamadınki beni dedim. Bu erkekler böyleler, hastaneymiş, erkek doktormuş böyle kaçarlar canım ..
Abinin eşine gelince, ne fena ne fesatmış, tıpki bizimkiler gibi. Boşver gün gelecek, sende onlara havanı atacaksın canım. Benim abimde benle dalga geçmişti, 40 yaşından sonra annemi olacan, bebek sana anneanne der demişti. Unutmadım bu lafları. Mevlam büyük canım...
a
aynen canın öyle bende unutmadım hele pispis sırıtışınıeşimin çok sevdigi arkadaşına açtım konuyu onlar ikna etti sagolsunlar..daha anlatıcak çok şey varda bosver... inş canım bizde görürüz o günleri, seninde abin dalga geciyo ha.. nolmuş yani benim eşimi annesi 40 yaşında dogurmuş iyiki yapmışız diyolar o kaldı yanımızda diyolar.. bosver degmez bu kişilere.. uzak durmaya çalısıyorum ben aama yigenimi özlüyorum işte şimdi bide ikincisi olacak...ALLAH yardımcımız olsun canım
Aminn .. Demek eşine söyledin, iyi olmuş söylediğin, insan bir an önce söyleyip kurtulmak istiyor. Çevrede dengesiz kişiler çok canım, en güzeli muhattap almamak. Bizimkiler şehir dışında, pek fazla görüşmüyorum, böylesi daha sağlıklı çünkü. Demek kayınvaliden 40 yaşında doğurmuş, maşallah..Eskiler daha doğurganmıştı bu bir gerçek yani. Benim 40 olmama daha var ama şimdiden yiyorum lafları neyse..
Her ay yeni bir umut, Rabbim bizleri boş çevirmesin.. Sevgiler..
canım adet oldum... 11 gibi kalktım lavaboda bi kaç damla kan geldi.. adet sancılarım var ped koydum, o degilde ben zaten kendimi biliyodum, eşime nasıl söylicem onu düşünüyorum... nasipse ikincide olur inş..hakkımızda hayırlısı...
Biz 6 aylık evliyken ben doktora gideyim, testler felan yaptırayım demiştim. Eşim burnumdan getirmişti canım. Şimdi aradan 1 yıl geçti boşa vakit kaybı. geçenlerde biz niye önceden gitmedikki diyor , bende sen yollamadınki beni dedim. Bu erkekler böyleler, hastaneymiş, erkek doktormuş böyle kaçarlar canım ..
Abinin eşine gelince, ne fena ne fesatmış, tıpki bizimkiler gibi. Boşver gün gelecek, sende onlara havanı atacaksın canım. Benim abimde benle dalga geçmişti, 40 yaşından sonra annemi olacan, bebek sana anneanne der demişti. Unutmadım bu lafları. Mevlam büyük canım...
ece han aşkım sakın üzülme stres yapma ve hemen ikinciye başla rabbim bizi sınavdan geçiriyor bu da bizim sınavımız isyan etmeyelim elbet bir gün olur ben ulaşım problemi olmayan bu ilçede olmasam hemen ikincisine başlardım sanırım sen ildesin zaman kaybetme
keroessa ne yazık ki toplum baskısı hepimizin üzerinde var ama biz güçlü olalım ve yılmayalım eşimin mesai arkadaşı 40 yaşında hemde kazayla 7 haftalık hamile hiç te geç bir yaş değil en kısa zamanda hepimizde hamileyiz naraları atarız
keroessa ne yazık ki toplum baskısı hepimizin üzerinde var ama biz güçlü olalım ve yılmayalım eşimin mesai arkadaşı 40 yaşında hemde kazayla 7 haftalık hamile hiç te geç bir yaş değil en kısa zamanda hepimizde hamileyiz naraları atarız
feyzoş cevap sen idrar testi yaptınmı, ve ne zaman doğru sonuç verir dün adet günümdü ve negatifti hala olmadım
Ecehan dün bağlantım gitti birdahada açamadım kusura bakma ne olur.Sanırım bugün hastaneye gittin herşeyin en iyisi olur inş.Negatif sonuç alan arkadaşlarada çok üzüldüm.Rabbim yardım etsin inş en kısa sürede sonuç alırsınız.Kendinizi yalnız hissetmeyin bende 3 yıl bekledim Rabbim gönlünüze göre versin mutlaka zamanı vardır
dün adet günümdü ama hala olmadım dün sabah test yaptım negatifti ve cumartesi günüde lekelenmem oldu ne olabilir acaba hamile olsa bile dün pozitif çıkması için erkenmiydi bilgisi olan
yok canım ne kusuru.. sıkıntı yapma öyle seyleri.. evet dün doktora gittim.. yine kan testi ve ultrasona baktı hersey iyi dedi hatta sagda 23 cm solda 7 cam folikül yumurta varmış.. bu ay dinlen dedi.. istemedim önce, dediki eşinin sperm testi yapalı çok olmuş dedi ona bakmak istiyorum yeniden yapsın dedi..belki senle bosuna ugraşıyorum sorun ondadır dedi.. dinlen bu ay dedi bir ay dinlenince şans artıyomuş....mecbur kabul ettim..ve aynı hastanede güzeller güzeli kız yegenim oldu.. onunda yemek borusunda sorun varmış şuan serumla besleniyo ve yogun bakımda..onada çok üzüldüm pazartesi ameliyat olabilirmiş....şuan aklım onda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?