Allah analı babalı büyütsün canım uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda.doktor daha iyi bilir tabi hayırlısı olsun canım benim çok sayılmaz yine 1 ay demiş hakkımızda hayırlısı
kızlar hala adet olmadım ama sancılarım var bilmiyorum ya ne olabilir birde dün sabah yatakta eşim bana koktu hiç olmazdı , akşam çay içerken çay bana koktu ve midemi bulandırdı , sabah ta hafta sonu güzel bir kahvaltı yapalım dedik ve çay içemedim yine midem bulandı offf ALLAHIM ya offfff kafayı yemek üzereyim artık yarın tekrar test yapacağım bakalım ne
inşallah güzel haberler verirsin canım inş.. kan tahlili yaptırsana???
sagol canım inş düzelecek inş.. bi kaç ay hastanede kalacakmış,öyle canım hakkımızda hayırlısı, böylesi iyi oldu belkide... psikoloji doktoruna gidecem bende bu ay..
edagül kan testi yapsana canım merak ettim bulantın olması filan...:)))inş hamilesindir canım
inş canım.iyi olur kafan dağılır biraz bende bi ara gitmiştim sınav stresinden dolayı faydasını gördüm
feyza kafayı tırıtmak üzereyim bu gün 4. gün hala olmadım.dedim ya daha önce geçen cumartesi de bir iki damla kanamam olmuştu ben onu yerleşme diye yorumladım adet de gecikince tamam hamileyim dedim ama testler öyle demiyo artık olmazsam çarşamba kan testi yapacam hayırlısı artık. Özel bir tüp bebek merkezinede gereken mail leri gönderdim cevap bekliyorum eşimin de gönlünü edersem gelecek ay tüp bebek için tedaviye başlayacağız
alemsin ecehan ya beni güldürdün allah ta seni güldürsün inş. ben hala adet olmadım kız hamile falan da değilim ya 1.gün ve 3.gün test yaptım ikiside negatif canım olsa her halde silik te olsa çıkardı sanırım gecikmeli gelecek
merhaba kızlar bende aranıza katıldım bugün doktorum klomen hap verdi yarın adetimin 5. günü başlıcam. salı günüde tekrardan doktoruma gitcem bana yumurta çatlatıcı iğnede aldırdı ..bu ay bende de ilk defa aşılama yapılcak hadi hayırlısı bakalım...
merhaba kızlar bende aranıza katıldım bugün doktorum klomen hap verdi yarın adetimin 5. günü başlıcam. salı günüde tekrardan doktoruma gitcem bana yumurta çatlatıcı iğnede aldırdı ..bu ay bende de ilk defa aşılama yapılcak hadi hayırlısı bakalım...
çıkmaz hemen çıkmaz geç döllenmiştir belki, hala kan testi yaptırmadın demi,:44:bende bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi, gevşetici rahatlatıcı, kan tahlili yaptı yarın çıkacak sonuçlar...sanırım deliyim
çıkmaz hemen çıkmaz geç döllenmiştir belki, hala kan testi yaptırmadın demi,:44:bende bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi, gevşetici rahatlatıcı, kan tahlili yaptı yarın çıkacak sonuçlar...sanırım deliyim
edagül nasılsın canım ne yaptın hastane işini adet oldun mu?
edagül nasılsın canım ne yaptın hastane işini adet oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?