Çarşamba günü aşılama oluyorum

sagol canım inş düzelecek inş.. bi kaç ay hastanede kalacakmış,öyle canım hakkımızda hayırlısı, böylesi iyi oldu belkide... psikoloji doktoruna gidecem bende bu ay..

inşallah güzel haberler verirsin canım inş.. kan tahlili yaptırsana???

edagül kan testi yapsana canım merak ettim bulantın olması filan...:)))inş hamilesindir canım

sagol canım inş düzelecek inş.. bi kaç ay hastanede kalacakmış,öyle canım hakkımızda hayırlısı, böylesi iyi oldu belkide... psikoloji doktoruna gidecem bende bu ay..

inş canım.iyi olur kafan dağılır biraz bende bi ara gitmiştim sınav stresinden dolayı faydasını gördüm

edagül kan testi yapsana canım merak ettim bulantın olması filan...:)))inş hamilesindir canım

feyza kafayı tırıtmak üzereyim bu gün 4. gün hala olmadım.dedim ya daha önce geçen cumartesi de bir iki damla kanamam olmuştu ben onu yerleşme diye yorumladım adet de gecikince tamam hamileyim dedim ama testler öyle demiyo artık olmazsam çarşamba kan testi yapacam hayırlısı artık. Özel bir tüp bebek merkezinede gereken mail leri gönderdim cevap bekliyorum eşimin de gönlünü edersem gelecek ay tüp bebek için tedaviye başlayacağız

Son düzenleme:

yarın kan testine gitsene canım.. yoksa böyle varmı yokmu diye diye kafan bi milyon olur... ne tüpü be hamile kalmışsın hala tüp diyosun bana yazsana formülünü nasıl yaptın

alemsin ecehan ya beni güldürdün allah ta seni güldürsün inş. ben hala adet olmadım kız hamile falan da değilim ya 1.gün ve 3.gün test yaptım ikiside negatif canım olsa her halde silik te olsa çıkardı sanırım gecikmeli gelecek

merhaba kızlar bende aranıza katıldım bugün doktorum klomen hap verdi yarın adetimin 5. günü başlıcam. salı günüde tekrardan doktoruma gitcem bana yumurta çatlatıcı iğnede aldırdı ..bu ay bende de ilk defa aşılama yapılcak hadi hayırlısı bakalım...

çıkmaz hemen çıkmaz geç döllenmiştir belki, hala kan testi yaptırmadın demi,:44:bende bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi, gevşetici rahatlatıcı, kan tahlili yaptı yarın çıkacak sonuçlar...sanırım deliyim

hakkında hayırlısı canım.. inş aşılaman tutar benimki tutmadı bidahaki ay tekrar denicem k.i.bak

hakkında hayırlısı olsun canım umarım tutar

ecehan güldürdün beni ya Allah iyiliğini versin

kız rahatlacı vermiş sende bir rahatlarsın bakarsın kendiliğinden hop olmuş stres ve kafaya takma çok önemliymiş bendemi gitsem zaten böyle gidersek hepimizin sonu orası yok doktorlar yok kürler silkeletmeler amuda kalkmalar denemedihimiz bişey kalmadı kafayı sıyırmadan bide anne olsaydık iyiydi

edagül nasılsın canım ne yaptın hastane işini adet oldun mu?

iyi feyza , hala adet olmadım niye böyle oldu iki kere test yaptım negatif ti bu gün de rüyamda test yapıyorum ve ikinci çizgi çıkıyordu bu ay bu rüyalar beni delirtcek valla. Yoksa bu ay bu strese girmiyecektim olmazsam yarın kan testi yaptıracağım aile hekimliğinde yapılılormuş yeni öğrendim sonuç yine boş çıkarda en azından kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmuş olurum

ecehan canım ya benim psikoloji gitti inş seninki gitmez dikkat et çevre bizi bu konuda mahvediyor.İlaçlarını dikkatli kullan canım benim de çok ihtiyacım var artık uykularım kaçar oldu gözüm tavanda boş boş bakıyorum perdeleri bile açmıyorum kimseyi görmeyim , kimseyle muhatab olmayayım diye hele de bizim yaşadığımız yer küçücük bir ilçe dahada zor bu işler insanlar niçin doktora gittiğini bile anlıyor dahası bu sendeki bir eksiklik miş gibi sürekli lafı buna getiriyor hiç kimseyi görmek konuşmak istemiyorum dahası herkesten nefret ediyorum bir yıl hiç kimseyi görmesem kimseyle konuşmasam keşke nü güzel olur.....işte psikolojimizin geldiği nokta bu....

edagül nasılsın canım ne yaptın hastane işini adet oldun mu?

canım gereken mailleri atmıştım cevap geldi doktor genel anlamda birşeyler yazmış en kısa zamanda randevu alırsanız takiplere başlarız diye şu sınavı bir atlatayım inş bir kaç ay içinde başlayacağız tedaviye hayırlısı artık

bende gittim psikoloğa banada rahatlatıcı verdi ilaçtan soonra ne kadar kafama taktığımı daha çok farkettim psikologla çok hamile kalan varmış sanırım bizim gibi çok kafaya takanlar için iyi gitmek. stres çok etkiliyomuş hamile kalmayı şimdi ilaç içiyorum rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…