Çarşamba günü aşılama oluyorum

merhaba kızlar fsh hormonu yüksek çıkan varmı aranızda benim fsh hormonum 10 çıktı...diğer hormon teslerim normal ama bu fsh yüksek ...

ecehan güldürdün beni ya Allah iyiliğini versin

git canım git evet canım rahatlatıcı verdi... infertil tedavisi görüyosun dedi..bize infertilden çok hastalar geldi çocugu olmayanlar, buraya gelince hamile kaldılar dedi bende onu için geldim zaten dedim bu ilacı kullanırken korun dedi, eşimle bende zaten olmuyoki ne koruncaz dedik, kazara hamile kalırsan hemen bırak dedi...kan testi yaptı.. kansızlık yok guatr yok b12 eksikligi yok böbrekte karacigerde sorun yok:26:... benim kafamda sorun bu ay bende silkeletecem kendimi eglenecez bu ay... eşim beni kaldırmayı denedi çok gülüyorum ben gülme krizi geliyo

aynen canın aynen burası küçük bi yer, çekip gitsem beni hiç kimsenin tanımadıgı bi yere diyorum bazen... eşimede diyorum kaçalın burdansenelik izin alıp gidelim diyo... ben temelli gitmek istiyorum diyorumm geri gelince yine aynı olucam...doktora dedim geceleri uyuyamıyorum kurup kurup duruyorum kafamda kendi kendime konuşuyorum ben dedim,

evet canım bende birazda ondan gittim hiçbir sorumuz yok bebek olmaması için, stres ve sıkıntıdan olmuyo bu belliydi... doktor dedi zaten bu yolla hamile kalan çok hastam oldu diye, sende bebek istiyosun sanırım canım HAKKIMIZDA HAYIRLISI.. İNŞ delirmeden böyle oluruz

merhaba kızlar fsh hormonu yüksek çıkan varmı aranızda benim fsh hormonum 10 çıktı...diğer hormon teslerim normal ama bu fsh yüksek ...

bilmiyorum canım benim herşeyim normaldi.. ama doktor ilaç filan verir düzelir

bilmiyorum canım benim herşeyim normaldi.. ama doktor ilaç filan verir düzelir

klomenle yumarta çatlatıcı iğne aldırmıştı ama bunlar aşılama için gerekli değilmi fsh hormonu düşürücü bişey vermedi of ya çok sıkılıyorum strestende bu hormon yükseliyomuş stres yapmamak elde mi sanki...bende bu fsh hormonu 10 çıktı eşiminde sperm sayısı düşük çıktı bakalım ne olcak bu aşılama...

Kızlar doktordan çıktım biraz önce.2,5 lik çikolata kistim var .20 gün doğum kont hapı kullancam sona kontrole gitcem 10 nisanda.kist gittiyse tüpe başlıycaz allahım sonumu hayır etsin ilk seferde tutsun inş

bizdede 2.5 yıldır olmuyo bizdede hiç bir sorun yok şimdi 3-4 ay ara verdik tedaviye sonra aşılama yapcaz olmazsa . bizimde çevredekiler falan her ay umutla beklemeler gecikmeler tedaviler bunaldım. inşallah biz biraz rahatlarız önce sonrada zamanı gelince anne oluruz . artık herşeyin hayırlısı diyebiliyorum en azından .ilaç kullanmak rahatlattı artık önünü arkasını çok düşünmüyorum :)

evet onlar aşılama için fsh hormonu için bişey demedimi,sıkma canını canım spermi yıkadıklarında hareketliligi çogalıyor... elimizde degil stres yapmamak ama sakin olmaya çalış.. kaç senedir ugraşıyosun ??

inş canım ilk seferde tutar... HAKKIMIZDA HAYIRLISI.. moralini yüksek tut

çevredekiler zaten adamı strese sokuyolar.. adamı bunalıma sokuyolar daha 3-4 ay koruncakmısınız doktor bana da korun dedi ama ben korunmuyorum zaten olmuyo diye..benim yengem psikolojik tedavi gördügü ilk ay hamile kaldı...ALLAH hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş...

canım bencede sen pisikoloğa gitmen iyi oldu rahatlatması açısından çünkü sizin stresdende olmaya bilir bizde sorun var ondan olmuyo dyoz sizde bişey yok tabiki zamanı gelince olucak ama rahatlamak bencede işe yarıcak bakarsın 2. aşılamaya gerek kalmaz

ben 10 yıldır evliyim canım 1 yıldırda korunmuyordum ama hamile kalamadım..bu 3. doktorum ilk defa tedaviye beşlıyorum..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi sanmıştım

kızlar bendende rahım fılmı ıstedı doktor.ertelıyorum sureklı.bırde maddı olarak cok geldı 400lıra falan.ecehan sen devlette yaptrmıssın.tam olarak hangı hastanede yaptırdın.ben umranıyede oturuom ve burdakı devlettler cok can yakıyormus.senın cektrdgn hangısıydı belkı uzak dglse oraya gıderım

hakkaten parası çok canım sen istanbuldasın galiba, ben zonguldakdayım, ünüversite hastanesinde çektirdim canım duyduguma göre oda bozulmuş karadeniz eregliye gönderiyolar herkesi 130 tlmiş ordada,,, ne kadar kendini kasarsan o kadar canın acıyo canım.. rahat olursan 5 dk bile sürmüyo..

bencede iyi oldu canım sorunumuz yok o zaman insan daha çok düşünüyo neden olmuyo diye... iinş sizede bizede aşılama gerek kalmaz canım..

ecehan evet canım ben ıstanbul umranıyede oturuyorum.aylardır duzgun bır yer arıyorum ama duzgun bır yer bulamadım.bulduklarımda fıyat olarak ucuk.esımın sperm testıyle kendı hormon testımı goturup vercem doktora.belkı onları gorunce rahım fılmınden kurtulurum dıyorum ama bırde ben gecen ay doktora dedım ben galıba cok mıkrop kapıyorum ve kan akıyor bnden dedım.doktor umursamadı.esın pıs bakıyordur kendıne ded.yok cok temız dedım (gercketende cok temız bakar) ılla pıs bakıyor dedıde bakmadı bnde bı sorun varmı yara varmı.degıstırım dıyorum doktorumu.

ben 10 yıldır evliyim canım 1 yıldırda korunmuyordum ama hamile kalamadım..bu 3. doktorum ilk defa tedaviye beşlıyorum..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi sanmıştım

bende öyle sanmıştım ama olmadı.. çok korunmussun canım ya neyle korundugu bilmiyorum ama 2 yıl falan korunmak rahimi yumurtalıkları tembelleştiriyo diye duydum... ama benim hiçbir sorunum yok şükür.. inş yakında gelir bebişlerimiz, hayırlısıylaı

degiştir derim o doktoru kendisi pis demekki herkesi öyle sanıyo, insan bi bakar ultrasonda neden kaynaklanıyo diye, baştan savıyo resmen... benim gittigim doktor her gittigimde kan ve ultrason bakıyo.. herşey güzel çıkmasına ragmen, nolur nolmaz diye hep bakıyo...rahim filmi tüplerinin açıkmı diye çekiliyo canım.. tüplerin kapalıysa bosuna tedavi olursun, korkacak bişey yok onda.. inş bulursun bi yer

bende oyle sanardım.hatta korunmayı bıraktıgım ılk ay tmm ben bu ay hamıleyım dıye gezdım ortalarda.etrafımda herkes hamıle kaldı.hemde benden cok sonra evlenenler.esımın aılesı ve dıgerlerı cok skstırıyor.hadı bebek yok mu falan.sızene yahu.artık yoruldum bu duyduklarımdan.en sonunda olmuor dedım gorumceme.oda bır yıl skstrmam sonra skstrcam bebek ıstıoz dıo.sankı ben bılerek yapıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…