- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
ecehan güldürdün beni yaAllah iyiliğini versin
kız rahatlacı vermiş sende bir rahatlarsın bakarsın kendiliğinden hop olmuş stres ve kafaya takma çok önemliymiş bendemi gitsem zaten böyle gidersek hepimizin sonu orası yok doktorlar yok kürler silkeletmeler amuda kalkmalar denemedihimiz bişey kalmadı kafayı sıyırmadan bide anne olsaydık iyiydi
ecehan canım ya benim psikoloji gitti inş seninki gitmez dikkat et çevre bizi bu konuda mahvediyor.İlaçlarını dikkatli kullan canım benim de çok ihtiyacım var artık uykularım kaçar oldu gözüm tavanda boş boş bakıyorum perdeleri bile açmıyorum kimseyi görmeyim , kimseyle muhatab olmayayım diye hele de bizim yaşadığımız yer küçücük bir ilçe dahada zor bu işler insanlar niçin doktora gittiğini bile anlıyor dahası bu sendeki bir eksiklik miş gibi sürekli lafı buna getiriyor hiç kimseyi görmek konuşmak istemiyorum dahası herkesten nefret ediyorum bir yıl hiç kimseyi görmesem kimseyle konuşmasam keşke nü güzel olur.....işte psikolojimizin geldiği nokta bu....
bende gittim psikoloğa banada rahatlatıcı verdi ilaçtan soonra ne kadar kafama taktığımı daha çok farkettim psikologla çok hamile kalan varmış sanırım bizim gibi çok kafaya takanlar için iyi gitmek. stres çok etkiliyomuş hamile kalmayı şimdi ilaç içiyorum rahatım
merhaba kızlar fsh hormonu yüksek çıkan varmı aranızda benim fsh hormonum 10 çıktı...diğer hormon teslerim normal ama bu fsh yüksek ...
bilmiyorum canım benim herşeyim normaldi.. ama doktor ilaç filan verir düzelir
evet canım bende birazda ondan gittim hiçbir sorumuz yok bebek olmaması için, stres ve sıkıntıdan olmuyo bu belliydi... doktor dedi zaten bu yolla hamile kalan çok hastam oldu diye,sende bebek istiyosun sanırım canım HAKKIMIZDA HAYIRLISI.. İNŞ delirmeden böyle oluruz
klomenle yumarta çatlatıcı iğne aldırmıştı ama bunlar aşılama için gerekli değilmi fsh hormonu düşürücü bişey vermediof ya çok sıkılıyorum strestende bu hormon yükseliyomuş stres yapmamak elde mi sanki...bende bu fsh hormonu 10 çıktı eşiminde sperm sayısı düşük çıktı bakalım ne olcak bu aşılama...
Kızlar doktordan çıktım biraz önce.2,5 lik çikolata kistim var .20 gün doğum kont hapı kullancam sona kontrole gitcem 10 nisanda.kist gittiyse tüpe başlıycaz allahım sonumu hayır etsin ilk seferde tutsun inş
bizdede 2.5 yıldır olmuyo bizdede hiç bir sorun yok şimdi 3-4 ay ara verdik tedaviye sonra aşılama yapcaz olmazsa . bizimde çevredekiler falan her ay umutla beklemeler gecikmeler tedaviler bunaldım. inşallah biz biraz rahatlarız önce sonrada zamanı gelince anne oluruz . artık herşeyin hayırlısı diyebiliyorum en azından .ilaç kullanmak rahatlattı artık önünü arkasını çok düşünmüyorum :)
çevredekiler zaten adamı strese sokuyolar.. adamı bunalıma sokuyolar daha3-4 ay koruncakmısınız doktor bana da korun dedi ama ben korunmuyorum zaten olmuyo diye..benim yengem psikolojik tedavi gördügü ilk ay hamile kaldı...ALLAH hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş...
evet onlar aşılama için fsh hormonu için bişey demedimi,sıkma canını canım spermi yıkadıklarında hareketliligi çogalıyor... elimizde degil stres yapmamak ama sakin olmaya çalış.. kaç senedir ugraşıyosun ??
kızlar bendende rahım fılmı ıstedı doktor.ertelıyorum sureklı.bırde maddı olarak cok geldı 400lıra falan.ecehan sen devlette yaptrmıssın.tam olarak hangı hastanede yaptırdın.ben umranıyede oturuom ve burdakı devlettler cok can yakıyormus.senın cektrdgn hangısıydı belkı uzak dglse oraya gıderım
canım bencede sen pisikoloğa gitmen iyi oldu rahatlatması açısından çünkü sizin stresdende olmaya bilir bizde sorun var ondan olmuyo dyoz sizde bişey yok tabiki zamanı gelince olucak ama rahatlamak bencede işe yarıcak bakarsın 2. aşılamaya gerek kalmaz
ben 10 yıldır evliyim canım 1 yıldırda korunmuyordum ama hamile kalamadım..bu 3. doktorum ilk defa tedaviye beşlıyorum..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi sanmıştım
ecehan evet canım ben ıstanbul umranıyede oturuyorum.aylardır duzgun bır yer arıyorum ama duzgun bır yer bulamadım.bulduklarımda fıyat olarak ucuk.esımın sperm testıyle kendı hormon testımı goturup vercem doktora.belkı onları gorunce rahım fılmınden kurtulurum dıyorum amabırde ben gecen ay doktora dedım ben galıba cok mıkrop kapıyorum ve kan akıyor bnden dedım.doktor umursamadı.esın pıs bakıyordur kendıne ded.yok cok temız dedım (gercketende cok temız bakar) ılla pıs bakıyor dedıde bakmadı bnde bı sorun varmı yara varmı.degıstırım dıyorum doktorumu.
ben 10 yıldır evliyim canım 1 yıldırda korunmuyordum ama hamile kalamadım..bu 3. doktorum ilk defa tedaviye beşlıyorum..korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalabileceğimi sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?