Çarşamba günü aşılama oluyorum

hastalıgımı beklıyorum canım.bu aradada yer arastırıyorum.1 aydır ılıskıdende kacar oldum.esım nazık davranıyor ama gene de canım cok asırı yanıyor.kan gelıyor.dun tv ızlerken baktıgımda bır damla kendı kendıne kan geldıgını gordum.bu sartlardada rahım fılmının daha kotu yapmasından korktum.haftaya ıns doktora gıtcem bu sıkayetımıde tekrar dıle getırcem.sonrada zaten baska bır doktora gtcem.degıstırcem doktoru.oysa bunada tavsıye ustune gtmıstım.bazı kızlar cok yanıltıyor.ıns bır an once kavusuruz bebegımıze.

aslında ben korunmadım eşim korundu ...doktorum senle ugraşcaz dedi umut verici konuşmadı benle sanki bu aşılamadan birşey bekleme der gibiydi ...çok korkuyorum kızlar kafam çok karışık ...salı günü randevum var bakalım ne dicek ...

canım geçmiş olsun bencede doktorunu değiştir...muayne etmeden mi teşhisi koydu eşinden dolayı olabilir diye..

doktorların yapısı bu.ben kac kısı gordum olmaz deyıpte bebeklerı olan ınsanları.kafana takmamaya calıs.kafana takmak bıle engeller gebelıgı.salı gunu ıns hayırlı seyler olur.

muayene ettı ama sadece yumurtalıkların guzel gorunuyor dedı.baska bısey demedı.ben bnden kan gelıor kasıntım var canm yanıyor dedım.ona bakmaya ugrasmadı.esın pıstır dedı.oysakı esım kadınların ne kadar hassas bır yapıya sahıp oldugunu bildiginden cok temız tutar kendını.ısrarla oyle soyledı.sen kız dglsın kadınsın normaldır dedı bana.

doktorların yapısı bu.ben kac kısı gordum olmaz deyıpte bebeklerı olan ınsanları.kafana takmamaya calıs.kafana takmak bıle engeller gebelıgı.salı gunu ıns hayırlı seyler olur.

inşallah canım inşallah baştan morelimi bozdu doktor bu 3. doktorum ...artık her şeyin hayırlısı diyorum...

valla canım kaşıntı varsa mantar olabilir ben de bir ara mantara yakalanmıştım...

inşallah canım inşallah baştan morelimi bozdu doktor bu 3. doktorum ...artık her şeyin hayırlısı diyorum...

tabıkı en basta herseyın hayırlısı ama sen kafanda bıtırme hemen.dusunmede ama bıtırmede.oyala kendını.mesela ben kafayı yedım aylar boyunca.agladım durdum her hasta oldugumda.sonunda kuran ogrenmeye basladım.hergun hocama gıdıyorum 1den 5.30a kadar.oda benm kafamı bayagı dagıttı.sende kendıne bır ugras bul.bak benm hocamın bebegı olmuyormus.yıllarca ugrasmıslar.sonunda 41 fatıha okumaya baslamıs 40gun ve hamıle kalmıs.smdı dunya tatlısı bı kızı var ıkı yasında.aramızda buyuyor.

maşallah darısı bizlerin başına...haklısın kafamı dagıtcak bir şeyler bulmalıyım sürekli salı gününü düşünüyorum uyku haram oldu zaten..
ben uykuya çok düşkün biriydim şimdi sağ sol dönüp duruyorumbende kafayı yiyorum galiba

boyle yaparak sadece kendine zarar verırsın.bitki cayı ıc belkı bıraz stresını alır.

tamam canım dikkat et belki intihap falan olmuşsundur.. ihmal etme sakın

benimde eşim korundu canım zar zor ikna ettim bebek için, şimdide pişman keşke bastan ugraşsaydım diyo... hiç belli olmaz canım bu kadar karamsar olma.. sana yumurta geliştirici ilaç verir..çatlatma ignesi verir... eşinin sperm testi iyiyse bi sorun yoktur.... ben 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı... doktor bi ay ara verelim dedi.. bende bu fırsat psikiyatriye gittim rahatlatıcı ilaç verdi.. bu ay dinlenmedeyim canım ALLAH yardımcımız olsun işlerimiz rast gelsin inş..

eşimin sperm testinde sperm sayısı biraz düşük çıktıbenimde fsh hormonum yüksek çıktı ...çok sıkılıyorum canım ya...sen nekadarlık evlisin...bu aşılama nasıl oluyor bana anlatırmısın canım en azından kendimi hazırlıyim şimdiden...

ben 2,5 yıllık evliyim canım...aşılama basit bi işlem, ilk önce yumurta geliştirici ilaç( klomen) verirler adetin 3. günü içmeye başlarsın, 10 gün sonra doktor çagırır yumurtalar gelişmişmi diye bakar sonra eger geliştiyse çatlatma ignesine saat verir dedigi saatte vurulursun...36 saat sonrada aşılama 5 dk sürmüyo acımıyoda.. eşinin spermlerinialıp yıkıyolar özel ilaçlarla hem hareketliligini falan arttırıyolar...i.. sıkma canını bu kadar olmassada dünyanın sonu degil bebegim.... bende bi dahaki ay ikincisini yaptırcam..

ben şuan klomen içiyorum salı günüde muayne etcek doktorum ...çatlatıcı iğnemi de aldırdı ..hayırlısı artık...inşallah ikinci aşılaman tutar canım...allah bebek özlemiyle kimseyi yaşatmasın...

hadi hayırlı olsun amin canım ALLAH herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin inş

ecoşum belki aşılamaya başlamadan tutarkız bekle 2 ay hemen 2. yap yaşınızda genç sizin bence canım

inş canım beklesemmi acaba:26:yaşımız geçiyo canım ya 28 yaşındayım 29 a dogru gidiyorum...silkelet yapıyorum bu ay sen neler yapıyosun canım

Son düzenleme:
inş canım beklesemmi acaba:26:yaşımız geçiyo canım ya 28 yaşındayım 29 a dogru gidiyorum...silkelet yapıyorum bu ay sen neler yapıyosun canım
canım sen bilirsin yaş varmış biki ay deneyip sonra başlarsın 2. ye çok beklemezsin gene benimde yaş 23 ondan biraz beklicem yazın bende yapcam sonuçta sizin her ay olma ihtimali var bi sorununuz yok çok şükür bugün olmazsa yarın olur canım allahın izniyle burda bi komşum var 4 yıl evle gtmedihi doktor kalmadı hiç bi sorun yok ve hamile kalamıyodu neler yaptı olmadı sonra geçen ay sorduhumda artık yoruldum bıraktım hiç bişey yapmıcam dedi bu ay hamile kalmış bana söyledi çok mutlu oldum yani zamanı gelince olur canım bakma sana böyle dyom bende çok istiyom her ay acaba belki ya olursa dyom ama adet oluyom biraz oluruna bırakmak lazım heralde

kızlar belkı de bu kadar ısrarla ıstedıgımız ıcın Allahın gucune gıdıyorda vermıyor olabılır.hanı vazgecıpte Rabbime teslim olsak olcak.bak cogu kısı vazgectıgı an oluyor.nasıl kı HZ YUSUFUN babası HZ YAKUP sonunda oglu Yusuftan vazgectıde RABBIM onları kavusturdu.bn oyle dusunuyorum kızlar.bırde ecehan canım,benm ablam da 29 yasındaydı.yalan olmasın ya 1 ya 2 sene ugrastılar.olmayınca doktora gıttıler.ablam sorunun kendısınde oldugunu dusunuordu ama enıstemın sperm hareketı yok dencek kadar azmıs.olmıcak dıye enıstemın pıskolojısı bozulmustu.hatta ablama yalnızken benı bosa baskasıyla evlen dıyormus.asılama yapıldı.sanırım ılk yada ıkıncı asılamada tuttu.dogumdan kısa bı sure gecmıstıkı ikinci hamilelık mujdesı geldı ablamdan.hemde kendı kendıne ikincısı oldu.yanı oyle olmaz dedıklerıne bakıpta moralınızı bozmayın.smdı ıkı kızı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…