canım sen bilirsin yaş varmış biki ay deneyip sonra başlarsın 2. ye çok beklemezsin gene benimde yaş 23 ondan biraz beklicem yazın bende yapcam sonuçta sizin her ay olma ihtimali var bi sorununuz yok çok şükür bugün olmazsa yarın olur canım allahın izniyle burda bi komşum var 4 yıl evle gtmedihi doktor kalmadı hiç bi sorun yok ve hamile kalamıyodu neler yaptı olmadı sonra geçen ay sorduhumda artık yoruldum bıraktım hiç bişey yapmıcam dedi bu ay hamile kalmış bana söyledi çok mutlu oldum yani zamanı gelince olur canım bakma sana böyle dyom bende çok istiyom her ay acaba belki ya olursa dyom ama adet oluyom biraz oluruna bırakmak lazım heralde
kızlar belkı de bu kadar ısrarla ıstedıgımız ıcın Allahın gucune gıdıyorda vermıyor olabılır.hanı vazgecıpte Rabbime teslim olsak olcak.bak cogu kısı vazgectıgı an oluyor.nasıl kı HZ YUSUFUN babası HZ YAKUP sonunda oglu Yusuftan vazgectıde RABBIM onları kavusturdu.bn oyle dusunuyorum kızlar.bırde ecehan canım,benm ablam da 29 yasındaydı.yalan olmasın ya 1 ya 2 sene ugrastılar.olmayınca doktora gıttıler.ablam sorunun kendısınde oldugunu dusunuordu ama enıstemın sperm hareketı yok dencek kadar azmıs.olmıcak dıye enıstemın pıskolojısı bozulmustu.hatta ablama yalnızken benı bosa baskasıyla evlen dıyormus.asılama yapıldı.sanırım ılk yada ıkıncı asılamada tuttu.dogumdan kısa bı sure gecmıstıkı ikinci hamilelık mujdesı geldı ablamdan.hemde kendı kendıne ikincısı oldu.yanı oyle olmaz dedıklerıne bakıpta moralınızı bozmayın.smdı ıkı kızı var.
Merhabaa, salı günü aşılama oldum çok şükür her şey yolunda hiç bi sorun yok, flimden sonra aşılama olcaktım, ama doktor gerek görmedi bi kaç ay serbest kalın dedi, sordum rahim fliminden sonra hamile kalınıyomuş dedim, doktor güldü çok saçma dedi.
Ben bu doktorlara hiç güvenmiyorum artık, gene benim için zaman kaybı olucak. aşılamaya gerek görmedi :26:
canım eşime dedim iki ay bekleyelimmi diye.. bide silkelet yapıyoruz bu ay.. bide bu akşam şey ögrendim senin yazmış oldugugun bi konuda enjektörle yapılan işlem, eşim bana onu aşılama olmadan önce demişti.. ben yapsam sana öyle diye.. bende olmaz öyle şey demiştim.. az önce okudum öyle yapan arkadaş hamile kalmış onuda deneyecegim bu ay eşimde yapalım dedi.. zaten dedim sana diyo.. bakalım ama sıkıntı yapmıcam artık.. ALLAHIN TAKTİRİ ben elimden geleni yapayımda gerisi ALLAHA kalmış.. öyle söyleme canım hiç belli olmaz ben ne sorunlu kimseler gördüm hemen hamile kalan,belki benden önce hamiş olursun, yaşında küçük bu kadar stres yapmayın.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI
artık eşimle birlikte olmak benim için işkence sanki ya yatağın bir başında ıslak mendiller bir tarafta kağıt havlular peçeteler allahım ya çok sıkıldım bu işten çocuk için olunca işkenceye dönüyor sanki
canım eşime dedim iki ay bekleyelimmi diye.. bide silkelet yapıyoruz bu ay.. bide bu akşam şey ögrendim senin yazmış oldugugun bi konuda enjektörle yapılan işlem, eşim bana onu aşılama olmadan önce demişti.. ben yapsam sana öyle diye.. bende olmaz öyle şey demiştim.. az önce okudum öyle yapan arkadaş hamile kalmış onuda deneyecegim bu ay eşimde yapalım dedi.. zaten dedim sana diyo.. bakalım ama sıkıntı yapmıcam artık.. ALLAHIN TAKTİRİ ben elimden geleni yapayımda gerisi ALLAHA kalmış.. öyle söyleme canım hiç belli olmaz ben ne sorunlu kimseler gördüm hemen hamile kalan,belki benden önce hamiş olursun, yaşında küçük bu kadar stres yapmayın.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI
ecoş bu enjetke işi benimde aklıma yattı aşkım bende bu ay deniycem benim adet bu ay 8 gün gecikmeli geldi çok umut besledim ama olmadı bu ayda bunu deneyelim canım çok mantıklı bir şey ilişki sırasında zaten spermlerin çoğu dışarı çıkıyor ne kadar tampon uygulasakda bu defa da tampon emiyo enjekte ile en son noktaya kadar bırakabilirsin
silkelet ve enjektor olayını arastırdım netten.enjektor olayıyla hamıle kalan cok olmus.ama benım aklıma bısey takıldı.bırı spermlerı cay bardagına akıtıyormus.spermler dısarı cıkınca hava alınca oluyormus.cogu kısı boyle bılıyor.esıme desem bu taktıgı uygulayalım ısrarla oda aynı seyı dıyecek.vallahı celıstı kafamda bu.
hadi ya çok üzüldüm canım ya.. evet bizde yapıcaz ama eşim bi dahaki ay yaparız diyo... bu ay silkeleme yapıyoruz dün akşam silkelettim kendimi ne güldüm ama...zaten silkeledikten sonra yatınca dışarı akmıyo canım bunuda dene k.i.bak öptüm
ecehan Allah seni ne yapmasın emi günlerdir bir silkeletme diyosun bende psikolojik tedavin olarak anlıyorum amannnnnn..... netten araştırdım ya inanamadım bir saat gülme kirizine girdim eşime anlattım o da siz manyaksınız dedi bende bu yumurtlamada kendini hazırla çok yorulacaksın dedim. kocam yapması için ikna edecem ama onun böyle şeylerde pisikolojisi bozuluyor birde bel fıtığı var kocişimde nasıl olacak ama kesin deneycem
ecoş iki gün oldu ses soluk yok nerelerdesin canım silkeleme nasıl gidiyo hadi sonuç al inş sırada biz de varız:))))))
ecehan,feyza ne oldu kızım size sırra kadem bastınız ecoş hadi gel artık bu ayda silkeleme yapacaz:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?