Çarşamba günü aşılama oluyorum

Merhabaa, salı günü aşılama oldum çok şükür her şey yolunda hiç bi sorun yok, flimden sonra aşılama olcaktım, ama doktor gerek görmedi bi kaç ay serbest kalın dedi, sordum rahim fliminden sonra hamile kalınıyomuş dedim, doktor güldü çok saçma dedi.
Ben bu doktorlara hiç güvenmiyorum artık, gene benim için zaman kaybı olucak. aşılamaya gerek görmedi :26:

canım eşime dedim iki ay bekleyelimmi diye.. bide silkelet yapıyoruz bu ay.. bide bu akşam şey ögrendim senin yazmış oldugugun bi konuda enjektörle yapılan işlem, eşim bana onu aşılama olmadan önce demişti.. ben yapsam sana öyle diye.. bende olmaz öyle şey demiştim.. az önce okudum öyle yapan arkadaş hamile kalmış onuda deneyecegim bu ay eşimde yapalım dedi.. zaten dedim sana diyo.. bakalım ama sıkıntı yapmıcam artık.. ALLAHIN TAKTİRİ ben elimden geleni yapayımda gerisi ALLAHA kalmış.. öyle söyleme canım hiç belli olmaz ben ne sorunlu kimseler gördüm hemen hamile kalan,belki benden önce hamiş olursun, yaşında küçük bu kadar stres yapmayın.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI

nasip canım herşey nasip kısmet.. kısmetinde varsa taa gelir bilmem nerden derler ya.....bende kendimde oldugumu düşünüyodum eşime diyodum beni bırak diye.. eşim ben seni çocuk için almadım olmazsa olmaz diyodu.. çok şükür bi sorunum yok...ne güzel canım birinci dogumda rahatladı demekki en azından bi tane var diye.. rabbim ikincisinide gönderdi ne mutlukendi kimselerimiz bizi üzüyo benim yengem ikinciyi dogurdu hala bana yapma diyo.. bişeyde demiyom kırılcak diye.... ben hep HAYIRLI SAGLIKLI bir evlat istiyorum... rabbim tüm isteyenlere versin inş

hayırlı olsun canım.. inş tutar

evet.zaten cevre etkısı ınsanın pıskolojısını mahfeden en buyuk etken.bende nereye gıtsem,iki cumleden bırı 'BEBEK NE ZAMAN?' Yanı ınanın oyle bunaltıyorlar kı kımseye mısafırlge gıdesım gelmıyor.kayınvalıdeme bıle.gucume gıdıyor.sankı ben ısteyerek yapmıyorum.RABBIM hepımızı rahata erdırsın ınsALLAH.

ecoş bu enjetke işi benimde aklıma yattı aşkım bende bu ay deniycem benim adet bu ay 8 gün gecikmeli geldi çok umut besledim ama olmadı bu ayda bunu deneyelim canım çok mantıklı bir şey ilişki sırasında zaten spermlerin çoğu dışarı çıkıyor ne kadar tampon uygulasakda bu defa da tampon emiyo enjekte ile en son noktaya kadar bırakabilirsin

artık eşimle birlikte olmak benim için işkence sanki ya yatağın bir başında ıslak mendiller bir tarafta kağıt havlular peçeteler allahım ya çok sıkıldım bu işten çocuk için olunca işkenceye dönüyor sanki

ınan kı bu dedıgın tum bebiş isteyen kadınlar ıcın de gecerlı

canım silkelet ve enjoktor dedıgın nasıl bır sey oluyor kı.nasıl yapılıyor anlatsana.ılk defa senden duydum.belkı bana da umur olur.ıns bu ay tutar senın de hayırlı haberını alırım.

silkelet ve enjektor olayını arastırdım netten.enjektor olayıyla hamıle kalan cok olmus.ama benım aklıma bısey takıldı.bırı spermlerı cay bardagına akıtıyormus.spermler dısarı cıkınca hava alınca oluyormus.cogu kısı boyle bılıyor.esıme desem bu taktıgı uygulayalım ısrarla oda aynı seyı dıyecek.vallahı celıstı kafamda bu.

hadi ya çok üzüldüm canım ya.. evet bizde yapıcaz ama eşim bi dahaki ay yaparız diyo... bu ay silkeleme yapıyoruz dün akşam silkelettim kendimi ne güldüm ama... zaten silkeledikten sonra yatınca dışarı akmıyo canım bunuda dene k.i.bak öptüm

doktorlarda aşılama yaparkende spermler hava alıyo canım... eşim sperm verdiginde biz acele ediyoruz teslim alan hemşire çok rahat.. bi 5 dk parkontunu alayım diye ugraştı... ben denemedim daha canım..

ecehan Allah seni ne yapmasın emi günlerdir bir silkeletme diyosun bende psikolojik tedavin olarak anlıyorum amannnnnn..... netten araştırdım ya inanamadım bir saat gülme kirizine girdim eşime anlattım o da siz manyaksınız dedi bende bu yumurtlamada kendini hazırla çok yorulacaksın dedim. kocam yapması için ikna edecem ama onun böyle şeylerde pisikolojisi bozuluyor birde bel fıtığı var kocişimde nasıl olacak ama kesin deneycem

ecoş iki gün oldu ses soluk yok nerelerdesin canım silkeleme nasıl gidiyo hadi sonuç al inş sırada biz de varız:))))))

psikolojik tedavimi eşimde aynını diyo hatta eşinin söyledgini dedim adam dogru söylüyo manyaksınız diyo... eee çocuksuzluk adama neler yaptırıyo diyorum bende bişey olmaz 1 dk falan silkeletmekle ... benim yumurtlama günleri başladı ben silkeletetiyorum... psikoloji hapı beni daha beter yapıyo uyuz uyuz oturuyorum iş yapasım gelmiyo.. bende bugün yutmadım ilacı.. daha iyiyim

ecoş iki gün oldu ses soluk yok nerelerdesin canım silkeleme nasıl gidiyo hadi sonuç al inş sırada biz de varız:))))))

ecehan,feyza ne oldu kızım size sırra kadem bastınız ecoş hadi gel artık bu ayda silkeleme yapacaz:)))))

deli hapı kullanıyorum ya... uyuşuk ediyo beni tv yi bile açmaya üşeniyorum.. bugün kullanmadım bende.... silkeleme güzel gidiyo.... inş sonuç alırız canım...sen denedinmi?? enişteyi ikna et 1 dk silklemeyle bişey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…