Çarşamba günü aşılama oluyorum

aşkım ya hele şükür döndün seni çok özledim valla kız bu silkeleme ile bir sürü hamile kalan var ben birazdan duş alacam regl bitiyo yani hafta sonu silkeleme işini düşünüyorum bu gece de tesbih namazı ve hacet namazım var cumartesi günüde sınavım dua edin ne olur hem sınavım için hem de hepimiz hayırla anne olalım diye dua edecem

Nasılsınız kızlar?çalışmalar ne alemde...Edagül canım sınavda başarılar diliyorum.Sizin için hergün dua ediyorum inş dualarım kabul olur kendinize iyi bakın

Nasılsınız kızlar?çalışmalar ne alemde...Edagül canım sınavda başarılar diliyorum.Sizin için hergün dua ediyorum inş dualarım kabul olur kendinize iyi bakın

çok tşk bebeğim bi tanesin sen bu başlık altında bize umut oldun bizde peşinden gelecez inş dualarımız semaya yükseldikçe bizlerde anne olacağız

1 haftadır gribe yakalandım.ates ıcınde yatak dosek yatıodum.offf skldm artık valla evde yat yat.egıtımımdende 5 gun gerı kaldım.bugun ıyım atıyor vucudum mıkrobu.ama gene de usutmekten korktugumdan bugunde dınlenım son kez dedım.bugun den ıtıbaren ayın 3 une kadar adet olmam gerek.gecen ay 28 cektı.ole erken olunca 33 gunoluyor dıger ay.yanı 6gun benm tehlıkelı gunum.normalde goguslerım 15gun kala acır benım ama dun cok acımaya basladı.dun karın altıma batmalar meydana geldı ılk defa.ve bugun bır ılk oldu asırı kabızlık cektım.acaba olabılır mı dıyorum.ama yok yok grıbın etkısıdır umutlanmayayımda kotu olmayayım.Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın.bu mubarek cuma gunu cok dua edelım canlarım...

bende özledim seni canım ya.. yakın olsak ne güzel olurdu...evet silkelenmeyle çok hamile kalan var.. silkeleyince spermler dışarı akmıyo... iyice silkelettiriyorum eşime... sınavında başarılar canım, dualarım seninle öptüm

sagol canım çok teşekürederim.. çalışmalara son gaz devam gün aşırı yapıyorum tahminen yarın yumurtlama günüm ama ben önceden başladım.. silkeletme yapıyoruz canım inş dularımız kabul olur canım... sen neler yapıyosun bulantıların geçtimi??

çok geçmiş olsun canım... inş hamilesindir canım.. kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut canım.. k.i.bak

çok geçmiş olsun canım... inş hamilesindir canım.. kendine dikkat et ayaklarını sıcak tut canım.. k.i.bak

saol bıtanem.hala hasta olmadım ama pek umudum yok.bole oldugu oluyor bazen.en gec 2 sıne kadar olurum.sen bence sılkeletmeden sonra enjektor olayına gırıs.ben kocişimi ikna edınce bende gıriscem o işe.hadı bakalım Allahtan hayırlısı...

ecehan dün sınavımın ilk raundunu başarıyla geçtim haftaya ikinci raund inş bizde eşimle dün bu mutluluktan sonra bunu kutlayalım dedik ve olanlar oldu ama aşkım ya bu silkeleme işinde spermler yine çıktı ben sürekli güldüğüm için mi bilmiyorum ama sanki daha çok çıktı siz nasıl yapıyosunuz da çıkmıyo ????

cnm ne sınavı kı bu.sınavını verdıgıne cok sevındım darısı ıkıncı sınavına.valla bu silkeletme ,işini bızde yaptıkama gulme krızıne gırdım.esım amuda falan kaldırdı resmen benı.ama bıraz zaman sonra banyo ıcın kalktıgımda gene aktı spermler.bızmı beceremedık anlamadm kı

keşke hemen banyo için kalkmasan namaz kılıyorsan güneş doğmadan önce yada sabah kalktıktan sonra banyo yap.ama ben kalkmadığım halde yine de hepsi çıktı güldükçe resmen hepsi aktı benim doktorum ilişkiden sonra hiç kalkmayacaksın uyuyacaksın demişti gerçi sürekli öyle yapıyorum ama yine olmuyor

Süperrrr inş güzel haberleri kısa sürede verirsin canım benim.Bende iyiyim, Allah'a şükür bulantılarım geçti hastaneye her gidişimde gördüğüm herkese dua ediyorum Rabbim kimseye özlem yaşatmasın.Sizin içinde her seferinde dua ediyorum inş sonunda kabul olur.Bu aralar fazla açamıyorum formu maalesef komşularla başım dertte stresten ölüyorum resmen

ecehancım ben senin bu silkeleme dediğini anlamadım ya

canım ilişkiye girdikten hemen sonra, eşin seni bacaklarından tutup havaya kaldırıp ileri geri saga sola iyice bi silkeliyo sallıyo.. spermlerim daha ileri gitmesi için, ondan sonra yat dinlen kolay gelsin k.i.bak

hayırlısı canım ya.. eşim bu ay olmassa aşılama yaptırırız tekrar diyo, bakalım kararı degişmesse... inş hamilesindir canım

ooo çok sevindim canım öteki sınavıda geçersin eminim... valla bende çok güldüm bu sefer benimkilerde çıktı.. ötekilerde gülmemek için tutuyodum kendimi bu sefer çok güldüm.. eşimde kızdı gülüyom diye halbuki o güldürüyo... gülmemek lazım sakin olmamız gerek siz devam edin nolur nolmaz demi

hemen banyo yapma canım... yat 1, 2 saat kadar... evet gülünce çıkıyo gülmemeye çalış.. bende bu sefer çok güldüm eşim sagolsun güldürdü bide kızıyo gülüyorum diye... ilkinde gülersin öteki yapışlarda alışırsın... bana dokunsan gülüyorum ben, benim vücut biraz huylukolay gelsin canım

amin canım inş en kısa zamanda dualarımıza kavusuruz... hayırdır canım neden, ne yapıyolar.. anlat belki yardımcı olabiriz.... üzme kendini sıkma canını bu kadar kimse senden önemli degil hep bebişini düşün.. öptüm k.i.bak A.E.OLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…