Arkadaslar rahim filmi zor mu yasadiklarinizi paylasir misiniz
amin canım inş en kısa zamanda dualarımıza kavusuruz... hayırdır canım neden, ne yapıyolar.. anlat belki yardımcı olabiriz.... üzme kendini sıkma canını bu kadar kimse senden önemli degil hep bebişini düşün.. öptüm k.i.bak A.E.OLUN
Arkadaslar rahim filmi zor mu yasadiklarinizi paylasir misiniz
inş canım.aman cahil cühela insanlar laf anlatamıyorsun kimseye..benim evim son katta yağmur yağınca tavan aktı eşim yöneticiyi aradı ortalık karıştı neymiş çatıyı yaptıracak parası yokmuş apartmanın filan falan evimi bi görsen bu ara yağmurda çok leğenlerle beklemedeyimçocuk odam battı oturma odam ona keza....tabi kimse ilgilenmeyince belediyeyi aradık elektrik tesisatına kadar ilerledi durum oturma odasının lambasını filan yakamıyoruz su sızıntısı avizenin dibine kadar ilerledi...neyse belediyeden geldiler bişey yapamazlarmış filan falan yöneticiyle konuşmayı denediler onlara bağırdı çağırdı yönetimi bıraktı..öyle olunca bizde kapıcı parası filan vermeyiz kim makbuz filan verecek dedik öyle olunca kapıcı istifa etti apartmanı....götürüyor afedersin.Çıkmış bana senin yüzünden bu halde diyor bide yüzsüz yüzsüz asıl sorun sizsiniz dedim bende bi geçmiş olsun bile demediniz ne şartlarda oturuyorum bu evde çatı ortak alan para toplanıp yapılması lazım dedim hiç boşa konuşuyorum resmen.Neyse ihtar gönderdik kat sahiplerine filan yönetici seçip sorunu halledelim diye toplanıldı ama çatı sorunu haricinde bütün herşey konuşuldu öyle olunca bizde terk ettik orayı....Avukatımızla görüştük oda yönetici atama davası açalım filan dedi bunun yolu buymuş..Mesele aslında mahkemede çatının yapılmasıyla sonuçlanacak ama benim üzüldüğüm bu kadar sorumsuz kişilerle aynı ortamı paylaşmak öfffff senide sıktım ama fena dolmuştum...
Tsk ederim benim de bu ay asilama yapilacak herhalde ama klomen kullanma dedi doktorum alti ay kullandim ovitrelleyle birlikte cuma rahim filmi cekilecek bugun reglin 4. gunu bakalim korkuyorum yine olmayack diye
he ya gulmemek elde degil ki.amuda kalk,sag soldan titrestir.valla sadece benbdgl esimde gulme krizine grdi benle.namaz kiliom ama yatsiyi onceden kildigimdan hemen kalkmiom.braz duruom bir saat kadar ama b dururum.peki silkeletme olayi bitince ayaklarimi duvarami dikip yoksa duzmu yatsam.bugunde hasta olmadim ama yrn olurum.olmazsam zatn umutlanabilirm demektr.herseyin hayirlisi hepimiz icin.u sefer ikiye cikartirim.belki dahad
zaten 1 saate kadar giden gider diye düşünüyorum ben... silkelettikten sonra bacak bacak üstüne atıp öyle yatıyorum uzatmıyorum yani... AŞILAMA yapınca öyle yapmışlardı bende öyle yapıyorum 1 saat kadar bekliyorum...sabah banyo yapıyorum ama.... inş adet olmassın canım inş.. güzel haberler ver bizeherşeyin hayırlısı..
zaten 1 saate kadar giden gider diye düşünüyorum ben... silkelettikten sonra bacak bacak üstüne atıp öyle yatıyorum uzatmıyorum yani... AŞILAMA yapınca öyle yapmışlardı bende öyle yapıyorum 1 saat kadar bekliyorum...sabah banyo yapıyorum ama.... inş adet olmassın canım inş.. güzel haberler ver bizeherşeyin hayırlısı..
bu ay zaten esim grip oldu ona baktim.o iyilesincecbn grip oldum.yani 2 yasa uc kere oldu o is.tahminen alti gundur kasiklarimda agri var.bugun bi ara cok siddetlendi sonra gene ince bi siziya birakti.ilkkez adet oncesi agri yasiorum.yarin buyuk gun.34gune gecmez bnmki.bugun yrn olurum.belirtim cok ama bn adetten diye dusunuyorum.umut olmasin sonra uzuntu buyuk oluyor.senin adetine kacgun kaldi.hadi bakalm hayrlisi..
kizlar ben galiba hasta oldum.benden kirmizilar geldi.zaten kasiklarimda agriyor.bari olacaksam olayim da rahatlayayim diye bakiyorum.umudum gelcek aya kaldi.smdi sizden bekliyorum haberlerinizi.ins sizden gelir guzel bebis haberleri
geçmiş olsun canım ikinizede.. benim ayın 13 canım adet günüm daha var yani...:) umarım inş hamilesindir ama sen yinede umutlanma... hiçbişey belli olmaz bizim bi arkadaş ayda 2 kere yapmış fazla birlikte olamamışlar.. o ay hamile kaldı..bebek şimdi 1 yaşına girecek.. bizde çok yapıyoruz ondan olmuyo diyoruz
Sağolun arkadaşlar iyiki varsınız kendi evimiz krediyle aldık 8 yıl daha ödemesi var maalesef ödemesi bitmeden çıkmamız imkansız gibi bişey takmamaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim
cnm biz burda birbirimize destek olmak icin variz.uzulmemeye calis tabi deger mi hic canini skmaya hemde bebek icin ugrasirken.ins duzelirde hayirlisyla oturursun.bugun okulda bi kadin hamile dort aylik cok ii bi kadin.ama 2.cocugu.istemiodum uzuldum dedi.ole deme ne kizlar var cocugu olmuo bu devirde ugrasiolar.sen.ver ben bakarm.dedim.oda ben doguma gderken dua etcm dedi.et saol dedim.Rabbim bizleri ne degisik siniyor kurban oldugum.Sağolun arkadaşlar iyiki varsınız kendi evimiz krediyle aldık 8 yıl daha ödemesi var maalesef ödemesi bitmeden çıkmamız imkansız gibi bişey takmamaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim
Sağolun arkadaşlar iyiki varsınız kendi evimiz krediyle aldık 8 yıl daha ödemesi var maalesef ödemesi bitmeden çıkmamız imkansız gibi bişey takmamaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?