Çarşamba günü aşılama oluyorum

Arkadaslar rahim filmi zor mu yasadiklarinizi paylasir misiniz

Yok canım hiç korkulacak bişey yok... kendini kasma rahat bırak yeter.. 5 dk bi işlem... her ihtimale karşı yanına ped ve iç çamaşırı al gerek olmaz yanında bulunsun... ben biraz kastım kendimi çünkü ilk defa erkek doktor bakmıştı onun için.. ama çok acımadı oldu bitti.... geçmiş olsun şimdiden

Tsk ederim benim de bu ay asilama yapilacak herhalde ama klomen kullanma dedi doktorum alti ay kullandim ovitrelleyle birlikte cuma rahim filmi cekilecek bugun reglin 4. gunu bakalim korkuyorum yine olmayack diye

he ya gulmemek elde degil ki.amuda kalk,sag soldan titrestir.valla sadece benbdgl esimde gulme krizine grdi benle.namaz kiliom ama yatsiyi onceden kildigimdan hemen kalkmiom.braz duruom bir saat kadar ama b dururum.peki silkeletme olayi bitince ayaklarimi duvarami dikip yoksa duzmu yatsam.bugunde hasta olmadim ama yrn olurum.olmazsam zatn umutlanabilirm demektr.herseyin hayirlisi hepimiz icin.u sefer ikiye cikartirim.belki dahad

telden girince yazilarim birbirine karismis ama anlarsiniz..bundan sonra enaz bikacsaat durayim o zaman.

inş canım.aman cahil cühela insanlar laf anlatamıyorsun kimseye..benim evim son katta yağmur yağınca tavan aktı eşim yöneticiyi aradı ortalık karıştı neymiş çatıyı yaptıracak parası yokmuş apartmanın filan falan evimi bi görsen bu ara yağmurda çok leğenlerle beklemedeyim çocuk odam battı oturma odam ona keza....tabi kimse ilgilenmeyince belediyeyi aradık elektrik tesisatına kadar ilerledi durum oturma odasının lambasını filan yakamıyoruz su sızıntısı avizenin dibine kadar ilerledi...neyse belediyeden geldiler bişey yapamazlarmış filan falan yöneticiyle konuşmayı denediler onlara bağırdı çağırdı yönetimi bıraktı..öyle olunca bizde kapıcı parası filan vermeyiz kim makbuz filan verecek dedik öyle olunca kapıcı istifa etti apartmanı....götürüyor afedersin.Çıkmış bana senin yüzünden bu halde diyor bide yüzsüz yüzsüz asıl sorun sizsiniz dedim bende bi geçmiş olsun bile demediniz ne şartlarda oturuyorum bu evde çatı ortak alan para toplanıp yapılması lazım dedim hiç boşa konuşuyorum resmen.Neyse ihtar gönderdik kat sahiplerine filan yönetici seçip sorunu halledelim diye toplanıldı ama çatı sorunu haricinde bütün herşey konuşuldu öyle olunca bizde terk ettik orayı....Avukatımızla görüştük oda yönetici atama davası açalım filan dedi bunun yolu buymuş..Mesele aslında mahkemede çatının yapılmasıyla sonuçlanacak ama benim üzüldüğüm bu kadar sorumsuz kişilerle aynı ortamı paylaşmak öfffff senide sıktım ama fena dolmuştum...

Arkadaslar rahim filmi zor mu yasadiklarinizi paylasir misiniz

Hiç kendini sıkma canım çabucak bitiyor adet ağrısı gibi aynı çok kısa sürüyor oda ecehanın dediği gibi yanına ped ve çamaşır al ihtiyacın olabilir ben yanımda götürmüştüm ama flim çekildikten sonra oradanda ped vermişlerdi

çok çok geçmiş olsun canım ALLAH Kolaylık versin komşularınada akıl fikir versin... onların tuzu kuru tabi senin halinden ne anlarlar... kendi evinizmi bilmiyorum ama eger kiraysa taşın ordan derim canım... baksana sıkışan istifa ediyo..bugün sanaysa yarın onlara aslında... sen sıkma canını bitanem.. herseyde bi hayır vardır bu olayda onların gerçek yüzünü görmüş oldunuz... yok canım ne sıkması bize anlatmıcaksında kime anlatıcaksın... stres yapma halledilir bi şekilde inş... k.i.bak A.E.OL

Tsk ederim benim de bu ay asilama yapilacak herhalde ama klomen kullanma dedi doktorum alti ay kullandim ovitrelleyle birlikte cuma rahim filmi cekilecek bugun reglin 4. gunu bakalim korkuyorum yine olmayack diye

bu ay aşılama yapmaz canım bidahaki ay yapar... korkma rahim filmi tüplerin açıkmı diye bakılıyo... sıkıntı yapma rahat ol.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI canım...

feyzaaa cnm uzulme! benm ustumde cati.akma oluyor,rutubet,duvarda kabarmalar syah lekeler,kufler,evin isinmamasi buzhane olmasi falan.bilirim.o durumlari.biz kiradayiz ins tasincaz yakinda burdan.eger kiraciysan sen de kurtul.o evden.canini skmana degmez.insanlarda bilindik insanlar iste sen Allaha havale.et.opuorum

zaten 1 saate kadar giden gider diye düşünüyorum ben... silkelettikten sonra bacak bacak üstüne atıp öyle yatıyorum uzatmıyorum yani... AŞILAMA yapınca öyle yapmışlardı bende öyle yapıyorum 1 saat kadar bekliyorum...sabah banyo yapıyorum ama.... inş adet olmassın canım inş.. güzel haberler ver bize herşeyin hayırlısı..

bu ay zaten esim grip oldu ona baktim.o iyilesincecbn grip oldum.yani 2 yasa uc kere oldu o is.tahminen alti gundur kasiklarimda agri var.bugun bi ara cok siddetlendi sonra gene ince bi siziya birakti.ilkkez adet oncesi agri yasiorum.yarin buyuk gun.34gune gecmez bnmki.bugun yrn olurum.belirtim cok ama bn adetten diye dusunuyorum.umut olmasin sonra uzuntu buyuk oluyor.senin adetine kacgun kaldi.hadi bakalm hayrlisi..

kizlar ben galiba hasta oldum.benden kirmizilar geldi.zaten kasiklarimda agriyor.bari olacaksam olayim da rahatlayayim diye bakiyorum.umudum gelcek aya kaldi.smdi sizden bekliyorum haberlerinizi.ins sizden gelir guzel bebis haberleri

geçmiş olsun canım ikinizede.. benim ayın 13 canım adet günüm daha var yani...:) umarım inş hamilesindir ama sen yinede umutlanma... hiçbişey belli olmaz bizim bi arkadaş ayda 2 kere yapmış fazla birlikte olamamışlar.. o ay hamile kaldı..bebek şimdi 1 yaşına girecek.. bizde çok yapıyoruz ondan olmuyo diyoruz

kizlar ben galiba hasta oldum.benden kirmizilar geldi.zaten kasiklarimda agriyor.bari olacaksam olayim da rahatlayayim diye bakiyorum.umudum gelcek aya kaldi.smdi sizden bekliyorum haberlerinizi.ins sizden gelir guzel bebis haberleri

üzülme canım herşeyin hayırlısı... k.i.bak dikkat et

orasi oyle.cnm ama bn demin oldum sanrm.ins hayirli haber bu ay sndn gelck

Sağolun arkadaşlar iyiki varsınız kendi evimiz krediyle aldık 8 yıl daha ödemesi var maalesef ödemesi bitmeden çıkmamız imkansız gibi bişey takmamaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim

Sağolun arkadaşlar iyiki varsınız kendi evimiz krediyle aldık 8 yıl daha ödemesi var maalesef ödemesi bitmeden çıkmamız imkansız gibi bişey takmamaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim

hayırlı olsun canım ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin inş... takma kafana düzelir herşey

cnm biz burda birbirimize destek olmak icin variz.uzulmemeye calis tabi deger mi hic canini skmaya hemde bebek icin ugrasirken.ins duzelirde hayirlisyla oturursun.bugun okulda bi kadin hamile dort aylik cok ii bi kadin.ama 2.cocugu.istemiodum uzuldum dedi.ole deme ne kizlar var cocugu olmuo bu devirde ugrasiolar.sen.ver ben bakarm.dedim.oda ben doguma gderken dua etcm dedi.et saol dedim.Rabbim bizleri ne degisik siniyor kurban oldugum.

canlarim ben dun gece hasta oldgmu soylemistim.ya.aslinda olmamisim.rahimde yara olusmus.o kan yaranin eseriymis.hala adet olmadm.kasiklarimda agri var.bazen hafif bazen ani kramplar.bugun 34.gun.bnm adetim enfazla.33.gun olmustur.ins olmam bakalm.hayrlisi artik

hayırlı olsun canım bebişin ilk aşılamanda mı hamile kaldın? hangi ilaçları kullandın? canım birde ne sorunun vardı çok soru sordum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…