kızlar bir de sorum olacak ben bugün saat 13.00 da çatlatma iğnemi kolumdan oldum doktor yarın saat 14.00 gelmemizi söyledi spermlerin yıkanma işlemi falan derken saat 16.00 yı bulur benim aşılama yani 24 saati geçen bir zaman acaba yumurtalarda erken çatlama yada geç çatlama olurmu cevap
canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu gün çatlatma iğnemi de oldum iki tane çok güzel yumurtam oluşmuş nasiipse yarın son aşama aşılama dua ile kalın
aşılamayı 36 saat içinde yapmaları gerekiyor 24 saat iyi bence sen gönlünü rahat tut bunları düşünmeden git stres etkilemesin canım inş allah hepinize nasip eder.
ben 2 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı şimdi kendiliğinden hamile kaldım allah nasip ederse ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım inş sizlerde alırsınız hep dua ediyorum sizlere kendim gibilere umudunuzu yitirmeyin allahın izniyle inş.
kızlar bugün saat 17.00 de aşılamamı oldum yarım saat kadar istirahattan sonra eve geldim dinleniyorum ama ağrılı bir işlemdi hala kasık ağrılarım var doktor bu gün ve yarın tekrar ilişki dedi aşılamadan sonra spermin bir miktarı aleti çekerken aktı yalnız saat 14.00 te yumurtalarım hala çatlamamıştı doktor bir kaç saat içinde çatlayacağını söyledi hayırlısı artık
edagül hayırlı olsun canım inş güzel haberler alırız senden.Ecehan sen ne aşamadasın.Kızlar dün dr. gittim Allaha şükürler olsun korkulacak bişey yok sağlıklı bi sürecin içine girmiş bulunuyorum.Kan değerlerim yükseldi.İnş en kısa zamanda sizdende güzel haberler bekliyorum.Birbirlerimizin dualarında olalım arkadaşlar.Kendinize iyi bakın
sevindim canım...dedim sana kötü bişey olmaz diye... doktor adetin 3. gün gel dedi 11 şubatta adet olmam gerekiyorki inş, olmam ya... hiç aşılama olasım yok hem heyecan hem stres, hemde oramı buramı açmak istemiyorum artık.. hakkımızda hayırlısı canım ben zaten dua ediyorum size kendime benim gibi bebiş isteyenlere.. canım benim sende ke.i.bak
Ecehan sakın gitmemezlik yapma canım.Zor bir durum bende çok utanıyorum ama mecburuz.Mutlaka git tedavine başla ve aşılamanı yaptır canım.Senden haber bekliyorum mutlaka.Yazmayı ihmal etme canım.Emeklerimiz karşılıksız kalmayacak emin ol.13 şubatta başladım diye haber verirsin inş
bugün aşılamamın 3. günü kızlar şişkinlik bugün biraz daha az onun dışında hiçbir şey yok ah ALLAHIM kalbimdekini hakkımda hayırlı kıl tutsun inşşş bu arada feyza sende ilk günlerde ne gibi belirtiler olmuştu
amin canım amin hepimizin inş dularımız kabul olur.. bu ay çok dua ettim artık rüyalarımda bile görüyorum rüyamda bebesu diye bi duayı arıyorum.. sabah netten baktım ama yok öyle bi dua.ama cidden söylüyorum içimdeki ses tuttu diyor...inş.. arkanızdanda ben gelirim benim arkamdanda baskası inş... RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA...
9 ay izindesin yapma tabi hiç iş falan edegül yat dinlen.. tutar tutar merak etme, içimdeki ses tuttu diyo... hadi inş arkanızdanda ben gelirim... feyzaaa hamilelik takvimi eklesene canım.. ne heyecansızsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?