kizlar hala hasta olmadim.ya.olcakmisim yada olmusum.gibi agri cekiyorum.bugun 34.gunum.gece yuzustu yatmisim kasigimin agrisindan uyanip ters dondum gebe.napayim sizce?test yapaymmi yoksa olurum diye bekleyeyim mi?
bence yapma ben geçen ay ümitlenip 3 kere test yaptım üçü de negatif bir hafta geçikti sene de bir bu geçikme oluyor seninkide belki öyledir olursa ne ala onun dışında kaptırma kendini test canını çok daha fazla sıkıyor psikolojin mahvoluyor o ikinci çizgiyi görememek insanı kahrediyor
kizlar hala hasta olmadim.ya.olcakmisim yada olmusum.gibi agri cekiyorum.bugun 34.gunum.gece yuzustu yatmisim kasigimin agrisindan uyanip ters dondum gebe.napayim sizce?test yapaymmi yoksa olurum diye bekleyeyim mi?
silkeleme den ne haber kızlar biz de iki kere yaptık bakalım ne olacak silkeleme ile sayfanın listesinde 17 hamiş var inş biz de ona dahil oluruz durmaz yok devam
cnm biz burda birbirimize destek olmak icin variz.uzulmemeye calis tabi deger mi hic canini skmaya hemde bebek icin ugrasirken.ins duzelirde hayirlisyla oturursun.bugun okulda bi kadin hamile dort aylik cok ii bi kadin.ama 2.cocugu.istemiodum uzuldum dedi.ole deme ne kizlar var cocugu olmuo bu devirde ugrasiolar.sen.ver ben bakarm.dedim.oda ben doguma gderken dua etcm dedi.et saol dedim.Rabbim bizleri ne degisik siniyor kurban oldugum.
hayırlı olsun canım bebişin ilk aşılamanda mı hamile kaldın? hangi ilaçları kullandın? canım birde ne sorunun vardı çok soru sordum dimi
Ecehan,Edagül inş silkelemeler işe yarar canlarım..Dün benimde kontrolüm vardı öldüm öldüm dirildim diyebilirim.Yine aşılama olduğum hastaneye Etlik'e gittim kontrole ama bu sefer gebe polikliniğine hay gitmez olsaydım.Bi o kadar ilgisiz ve sorumsuz doktor görmedim adam muayene etmeden kaç haftalık olduğunu takvimden heseplıyor.bende aşılamayla hamile kaldım dedim hııı öylemi geç mi bakalım dedi.neyse geçtim muayene koltuğuna gerizekalı bana hiç göstermedi bebeğimi hımm hıımm hıım evet ablacım varmı bi şikayetin dedi bende şikayetim yok ama bi sorun mu var dedim bir hafta sonra gel sorun olup olmadığını anlarız dedi dünya başıma yıkıldı resmen nasıl yani dedim hareket etmiyormu kalp atışımı yok sorun ne dedim haftaya gel dedi anlatamam o durumu kızlar ağlayarak çıktım eşime zar zor anlatabildim ağlamaktan hemen başka bi hastaneye gittim meğer şekerim düşmüş bebekte o yüzden hareket etmemiş tatlı bişeyler yiyince düzeldi ama o saate kadar giden benden gitti.şimdi aşılama olduğum hastaneyi bıraktım hastane arayışındayım
amin inş canım bizde meleklerimize kavusuruz tez zamanda... ne katı doktorlar var ya,sorun varmı yokmu onu bilmiyolar daha... sıkma sen canını bi tanem bebegide etkiler böyle üzersen kendini.. evet tatlı yiyince bebekler kıpır kıpr edermiş.. benim arkdaşlar hep öyle yapıyolar cinsiyet baktırmaya falan giderken çikolata yiyolar... sende gitmeden hep çikolata ye..yakında cinsiyetide belli olur, ne acaba çok merak ediyorum..
sağol canım Rabbim inş isteyen herkese nasip eder.ilk aşılamada hamile kaldım Allah'a şükürler olsun.Klomen kullandım.Sorun başta pko teşhisi koyuldu daha sonra sebepsiz infertilite dendi.aşılama mı yaptıracaksın canım
inş canım.malesef öyle basiretsiz doktorlar var.benim içime erkek doğuyor ama bütün yakınlarım kızın olacak diyor hayırlısıyla kucağıma alayımda önemli değil cinsiyeti.2 hafta sonra cinsiyetini öğrenmek için gidicem bakalım gösterecek mi :)
aşılamayı neyle oldun klomen mıydı yoksa ignemı cevap verirsen sevinirim.
banada erkekmiş gibi geliyo.. hayırlı saglıklı olsunda cinsiyet önemli degil.... cinsiyetini ögrenmeye giderken çikolata ye..
merhaba arkadaşlar bende 27 martta ilk aşılamamı yaptırdım
bata son 2 gün ama hiç bir belirtim yok(
hem korku hem de ümit var bende inşallah rabbim umduğumu verir korktuğumdan da emin kılar..
Merhaba arkadaşım aşılaman hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın
teşekkür ederim inşallah sanırım sizin ilk aşılamaydı değilmi?
İnş. evet ilk aşılamamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?