Çarşamba günü aşılama oluyorum

feyzaa merhaba canım,
etlik Zübeyde hanım hakkında konuşmuştuk seninle. çok yardımc ıolmuştun bana.tekrar teşekkür ederim.
şimdi yazdıklarını okudumda.ben hemen hamile kalacağımı düşünüp hamile kalırsam nereye giderim diye çok araştırmıştım.
lina hakkında olumlu şeyler duydum.özellikle şükran çakmak.bende iki üç sefer gidip muayene oldum.ama ben şükran hanıma pek ısınamadım.zaten hamile de kalamadım.ama bir arkadaşım yine lina da mine hanıma gitmiş hamileleliğinde ve doğumunu da o yaptırmış.çok memnundu mine hanımdan.belki sende gidip bir denemek istersin diye yazmak istedim.
bir de koru hastanesinden çok memnun olanlar var.ümit bey varmış orda.ben erkek doktor istemediğim için gitmedim ona ama hakkında hep olumlu yorumlar duydum.bir düşün istersen buraları da.

Merhaba canım nasılsın?Tavsiyelerin için teşekkür ederim ben sincanda oturuyorum sanırım korudaki ümit bey balgatta çalışıyor kontroller için gidilebilir ama doğum zamanı yol mesafesini düşünüyorum şimdide hiç dertler bitmiyor valla.Sincandada koru hastanesi var seda tamsoy diye bayan bi dr varmış nisanın sonunda ona gitmeyi düşünüyorum eğer memnun kalmazsam el mahkum balgattakine bakarım yardımların için teşekkür ederim canım.

ne güzel inşallah benmde ilk aşılamayla olur sizde bir problem varmıydı
bnm ne yazık ki fsh yüksek

Rabbim gönlünüze göre nasip eder inş.Başta pko teşhisi koyuldu bana daha sonra sebepsiz infertilite dendi.inş 2.aşılamaya gerek kalmaz

canım çok saol.iyiyim ben.inşallah sen de bebişinde iyidir.bende haziranı bekliyorum.antibiyotik tedavim bitsinde infertilite için zübeydeye gideyim diye.
canım koru hastanesi mart ayında kadınlar gününe özel check up kampanyası yapmış. bayan doktor olsun diye balgata değil sincana gittim.seda hanıma muayene oldum.aslına bakarsan memnun kaldım.gebe muayenesini nasıl yapar bilemiyorum ama sorularım vardı dinledi güzelce açıkladı.bu cumartesi yine ordaydım.sonuçlarımı değerlendirdi.ben seda hanımı beğendim.biraz aceleci gibi davrandı sanki ama bir problem yoktu o yüzden olmuş olabilir. bana kalırsa sincandaysan seda hanıma gidebilirsin.sağlıcakla meleğine kavuşursun inşallah...

iyi olmana sevindim canım bizde iyiyiz Allah'a şükür inş sorunsuz tamamlarız bu süreci.Seda hanım inş iyidir sincandaki lokman hekimi kimse önermiyor.geriye bir tek koru kalıyor bakalım inş herşey güzel olur.Aslında devlette doğum yapmak istiyordum ama yaşadığım olumsuzluktan dolayı moralim sıfırlandı ama infertilite bölümü iyi gebe bölümü gibi katı değil en azından haziranada az kalmış umarım herşey yolunda gider ilk aşılamada yüzün güler

inşallah herşey gönlüne göre olur canım.
dualarını eksik etme...
seda hanıma gittikten sonra konuşuruz yine...
kendine iyi bak...

merhaba arkadaşlar bende 27 martta ilk aşılamamı yaptırdım
bata son 2 gün ama hiç bir belirtim yok(
hem korku hem de ümit var bende inşallah rabbim umduğumu verir korktuğumdan da emin kılar..

Hayırlı olsun canım inş tutarda ikincisine gerek kalmaz

cnm cok skkin.etrafimda herkes tikir tikir hamile kalmaya devam ediyor.bndn sonra evlenenler nerdeyse dogurcak.25yasinda bi kiz var oda 7senedir ugras ugras olmuyordu.4aylik hamile oldugunu yeni ogrenmis.oda bebis kipir kipir oynamaya baslaynca icinde doktora kosmus bu ne diye.cinsiyeti bile belli olmus.kizmis.o bile hamile.ben ve sizin disinizda.isyan etmiom.ama uzuluyorum.

aynen canım benle evlenenler ikinciyi dogurdular...bizede hadi artık yapsanıza olmuyosa doktora gidin gibi laflar akıl vermeler sanki bizim aklımız yok.. çogu kişi eşimi istemiyo sanıyo.. eski bi arkadaşıma istemiyoruz dedim olmayınca istemesen nolcak dedi ve güldü.. kendiside 4 sene önce bebek düşürdü bi daha hamile kalamadı halbuki onun anlaması lazımdı.. kimseyi aramak istemiyorum artık kendi ailem anlamıyo beni başkası nasıl anlasın.. ah canım çok çok doluyum çok yazacak şey varda bosver ALLAHIM DUALARIMIZI TEZ ZAMANDA KABUL EDİP GÖNDERSİN İNŞ.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI

Ecehan,denizyıldz üzmeyin kendinizi canlarım ben hep stres yaptım hep zararını gördüm aynı lafları bende duydum çok can yakıcı bilirim.Rabbim yardımcınız olsun inş en kısa zamanda bebişlere kavuşursunuz.Boşboğaz insan çok malesef

benim de tek annem var zaten anlayan.onun disinda aile baglarimiz cok kopuk.bir annem bir bebek icin ne kadar yandigimi goruyor.kizim eskiden hamile kalamama olayi yoktu.bu devirde ne zor oldu bu dedi.dogru valla.bizide herkes arayip.soruomus.hani olmuyormu gibilerinden.bna bile soruolar.annemde smdi dusunmuo onlar demis.valla feyza senin gbi bizimde hayirli saglikli bir bebegimiz olsa.ah bir olsa...o zamanda ayrilmayalim.birlikte buyutme hikayelerimizi yazalim.once olsun tabi :)

çok sagol canım.. stres zararlı bunun için psikiyatriye gittim biliyosun verdigi ilaç beni uyusturuyo daha beter yapıyo bıraktım bende... bugun bi arkadaşımla telde konustum laf lafı açtı yegenim dogmuştu ya yemek borusu yok falan dediler varmış çok şükür,yavrum düzeldi hastanedende çıktı... arkadasa dedim çocuk yapmaktan vazgeçtim yegeni görünce dedim bide herkes boş boş konusuyo dedim bana dediki bosver dedi millet konussun dursun dedi benimde konusuyolar ben kulaklarımı tıkadım bosver günahlarımız alıyolar azalıyo işte dedi :) oda çocuk için ugrasıyo... ALLAHIM İNŞ BİZEDE BİZİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞ...

hamile kalmak zorlaştı hormonlu yiyecekler yüzünden... bide eskiden çocuga kimse önem vemiyodu şimdi önemli çocuk... bebek olmasa ayrılcakmısın kızbana bak bana.. ayrılmıcaz tabi... beraber büyütür belki dünür oluruz fazla uçtum galiba

haha :)))) yok bebis gelsede gelmesede ayrilmicam.sizi cok sevdim ben.Allah buyuk dunurde cikariz kardeste :)))

biraz once misafirlikten geldik gene bebek istioruz.ben torun istiom.ben hala olmak istiom nezmn verceksin falan.Allah bna verince bn sze vercm.dedim.amannn haklisin valla sagir olmak lazim yoksa olcgi varsada olmicak bu stresten.

valla benimde canım çok sıkkın sanki rabbim beni büyük bir imtihandan geçiriyor sınavıda kaybettim oda olmadı bebek te olmuyor kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum sanki hayatta hiçbir işe yaramıyorum gibi rabbime ağır gelmesin ama sanki çok mutsuzum rabbim daha büyük imtihanlar yaşatmasın iclal aydının ne olacak halim şiiri sanki benim ruh halimi anlatıyor dinleyin tavsiye ederim biraz piskopata bağlar ama iyi geliyor.Ha rahatlamak için arama motorundan güzel sesli hafızların kuran tilavetleri de beni çok dinlendiriyor kendimi o kadar işe yaramaz hissediyorum ki anlatamam

bu arada kızlar silkelet hamiş kal yöntemiyle yine bir kardeşimiz hamile kalmış çok mutlu sayfayı ziyaret edin göreceksiniz bayağı var bu yöntemle hamile kalan ben de kocama zor bela yaptırdım ama bakalım ne olacak halim(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…