benim de tek annem var zaten anlayan.onun disinda aile baglarimiz cok kopuk.bir annem bir bebek icin ne kadar yandigimi goruyor.kizim eskiden hamile kalamama olayi yoktu.bu devirde ne zor oldu bu dedi.dogru valla.bizide herkes arayip.soruomus.hani olmuyormu gibilerinden.bna bile soruolar.annemde smdi dusunmuo onlar demis.valla feyza senin gbi bizimde hayirli saglikli bir bebegimiz olsa.ah bir olsa...o zamanda ayrilmayalim.birlikte buyutme hikayelerimizi yazalim.once olsun tabi :)
çok sagol canım.. stres zararlı bunun için psikiyatriye gittim biliyosun verdigi ilaç beni uyusturuyo daha beter yapıyo bıraktım bende... bugun bi arkadaşımla telde konustum laf lafı açtı yegenim dogmuştu ya yemek borusu yok falan dediler varmış çok şükür,yavrum düzeldi hastanedende çıktı... arkadasa dedim çocuk yapmaktan vazgeçtim yegeni görünce dedim bide herkes boş boş konusuyo dedim bana dediki bosver dedi millet konussun dursun dedi benimde konusuyolar ben kulaklarımı tıkadım bosver günahlarımız alıyolar azalıyo işte dedi :) oda çocuk için ugrasıyo... ALLAHIM İNŞ BİZEDE BİZİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞ...
valla benimde canım çok sıkkın sanki rabbim beni büyük bir imtihandan geçiriyor sınavıda kaybettim oda olmadı bebek te olmuyor kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum sanki hayatta hiçbir işe yaramıyorum gibi rabbime ağır gelmesin ama sanki çok mutsuzum rabbim daha büyük imtihanlar yaşatmasın iclal aydının ne olacak halim şiiri sanki benim ruh halimi anlatıyor dinleyin tavsiye ederim biraz piskopata bağlar ama iyi geliyor.Ha rahatlamak için arama motorundan güzel sesli hafızların kuran tilavetleri de beni çok dinlendiriyor kendimi o kadar işe yaramaz hissediyorum ki anlatamam[/QUOT
edagül üzme kendini canım.Rabbim bizleri yaratmadan önce galübelada topladı iki suretimiz vardı dediki siz dünyada bunları bunları yaşayacaksınız bunlar olacak şu kişiyle evleneceksiniz vs. vs. bunlara katlanabilecekmisin der iki surete sorar biri yarabbim ben bunları kaldıramam derken diğeri ise ben bunları kaldırırım beni dünyaya gönder der.Sonra ana rahmine düşer.hep deriz ya Rabbim kaldıramayacağımız yükü bize vermez diye biz bunları kabul etmiş oluruz aslında o sözde oradan gelmektedir.İçini ferah tutmaya çalış canım zordur insan nefsi hep kolayı karamsarsılığı seçer ama inandığımız sürece mutlaka kazanırız.Tez zamanda duaların kabul olur inş canım.bu arada incir yemeye çalış benim yumurtalarım incirden sonra büyümeye başlamıştı.
çok sagol canım.. stres zararlı bunun için psikiyatriye gittim biliyosun verdigi ilaç beni uyusturuyo daha beter yapıyo bıraktım bende... bugun bi arkadaşımla telde konustum laf lafı açtı yegenim dogmuştu ya yemek borusu yok falan dediler varmış çok şükür,yavrum düzeldi hastanedende çıktı... arkadasa dedim çocuk yapmaktan vazgeçtim yegeni görünce dedim bide herkes boş boş konusuyo dedim bana dediki bosver dedi millet konussun dursun dedi benimde konusuyolar ben kulaklarımı tıkadım bosver günahlarımız alıyolar azalıyo işte dedi :) oda çocuk için ugrasıyo... ALLAHIM İNŞ BİZEDE BİZİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN HERKESE EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞ...
valla benimde canım çok sıkkın sanki rabbim beni büyük bir imtihandan geçiriyor sınavıda kaybettim oda olmadı bebek te olmuyor kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum sanki hayatta hiçbir işe yaramıyorum gibi rabbime ağır gelmesin ama sanki çok mutsuzum rabbim daha büyük imtihanlar yaşatmasın iclal aydının ne olacak halim şiiri sanki benim ruh halimi anlatıyor dinleyin tavsiye ederim biraz piskopata bağlar ama iyi geliyor.Ha rahatlamak için arama motorundan güzel sesli hafızların kuran tilavetleri de beni çok dinlendiriyor kendimi o kadar işe yaramaz hissediyorum ki anlatamam
inş canım benim hiçbir dua karşılıksız kalmaz er yada geç kabul olur.ayrılmıcaz tabi ecehanın dediği gibi belkide dünür oluruz :)) eskiden yokmuş gerçekten annenin dediği gibi şimdi bakıyorumda herkes bu sıkıntıyı yaşıyor ya geç oluyor yada tedavi ile çağın hastalığı resmen.annen yeter zaten canım akraba filan biyere kadar eskisi gibi akrabalıkta yok malesef.Soranlara düşünmüyorum de gitsin yada siz yaptınızda ne oldu de...millet artık 35 36 yaşında evleniyor ben soranlara öyle diyordum yaşım daha küçük zamanı gelince düşünürüm diye.aklıma gelmişken anlatayım eşimin samimi bi arkadaşı var sürekli görüşürdük neyse bunların çocukları filan oldu bebek görmeye gittik bende o zaman 2 yıllık evliyim bana işte neden yok olmuyormu yumurtlama gününde yap filan demeye başladı ama her gördüğünde söylüyodu bunu bende dayanamadım bigün dedimki sen kaç yaşına gelmişsin anca evlenip çoluk çucuğa karışmışsın ben ilk önce senin evlendiğin yaşa bi geleyim daha sonra çocuk yapmayı düşünürüm dedim.dondu kaldı ne yani yaşlımıyım filan dedi bende doğum tarihine göreyse evet benden yaşlısın dedim biz daha evliliğimizin tadını çıkıyoruz geziyoruz filan dedim.o günden sonra aramadı bile :))) olumsuz etkenleri çıkardığımada çok mutluyum bu arada.daha anlatsam neler neler.....
aynen.var ya kendileri hep gezmis ,calismis,tozmus.30kusurden sonra yapmislar.hala beni skstriolar.bu yuzden gtmek dahi istemiom.ama tatlim.arkds o bu hayatndan cikarmak kolayda akraba ve esinin ailesini cikaramion malesef.ben mesela kapali oldgm icin sicak gunlerde ferace giyerim beni kurtarir.erkek gelince dha rahat oluor.dun eve gelcez giydim basortumde kaymis.aynada duzeltrkn ayy tipim kaymis dedim sakadan basortuyu kastederek.ne dedi biri bilion mu bu giydgn ne git buna cep yaptr sunu yptr.bncede tipin kaymis bnm seni guzel gormem gerek onayimdn gecmelisin.sanki guzellk yarismasndaym.heralde ferace dglde mont sandi onu nebilim.ztn onlar biraz tersler kapalilik sacma gelir.bnde bn sade seviom.senin dgl Rabbimin beni begenmesi onemli dedim.cikarkn tbi gene bebegide dayadilar tekrardan.seytan dior ki terket evide adamida.git issiz biyerde yasa kafani dinle bu ne be aaa
bu arada soylemeyi unuttum.bir ay ertelediktn sonra rahim filmi ne gircm.doktorum gormeli.istiyor.yrna randuvum.gungeldi catti.uskudar mihribahta grcem esimle gtcem.o cok korkmus anlatilanlrdan.gondermiodu beni.oyuzden son gunlerde soledim.ikna ettim.oda gelcek bnle.yrn saat birde gircem.ama heyecanliyim ya.umarim cok sanci duymam.kizlar ins temiz cikar ya dua edin.
bnm egitimim cok.teklif cok aliorum.bna is cok istesem calisirim alanlarimda ama calisasim yok :-D :-D zaten hafta ici is gibi medreseye gttigim icin ha calisiom ha ha ilim ogreniom.ne kadar kacarsan kac gene laf duyuyorsun.mutlaka gun oluo bi araya geliniyor.biz hepimiz Rabbimin izniyle atlatacagz.uzulme bu olmadi baskasi olur insah canım işte şu işe sırf bu sıkıntılardan kurtalayım ,kimsenin beni üzmesine izin vermeyeyim , kimseyle muhatab olmayayım hayatımda sadece işim ve ailem olsun diye girmek istedim o da olmadı hafta sonu çok zordu sınav açıklandıktan sonra sabaha kadar uyumadım ve ağladım ne yazık ki ev de olunca yani çalışmayınca insanların lafı na daha çok muhatab oluyoruz ama ben hırslıyımdır hem işim olacak hem bebeğim ALLAHIN İZNİYLE ...... Bu günleri de geri de bırakacağım
edagul.hastaneler cok eleman aliyormus oyle duydum.istersen bir bak
beni güldürdün allah ta seni güldürsün öyle işler değil canım bu başka bir iş ti atama şeklinde yani memurluk canım onun dışında çalışmayı düşünmüyorum eşimde izin vermiyo hayırlısı artık biz bur da resmen birbirimizi terapi ediyoruz ya dert küpü olmuşuz hiç bir şey beni tatmin etmiyor sanki hakkaten kötüyüm
aynen.var ya kendileri hep gezmis ,calismis,tozmus.30kusurden sonra yapmislar.hala beni skstriolar.bu yuzden gtmek dahi istemiom.ama tatlim.arkds o bu hayatndan cikarmak kolayda akraba ve esinin ailesini cikaramion malesef.ben mesela kapali oldgm icin sicak gunlerde ferace giyerim beni kurtarir.erkek gelince dha rahat oluor.dun eve gelcez giydim basortumde kaymis.aynada duzeltrkn ayy tipim kaymis dedim sakadan basortuyu kastederek.ne dedi biri bilion mu bu giydgn ne git buna cep yaptr sunu yptr.bncede tipin kaymis bnm seni guzel gormem gerek onayimdn gecmelisin.sanki guzellk yarismasndaym.heralde ferace dglde mont sandi onu nebilim.ztn onlar biraz tersler kapalilik sacma gelir.bnde bn sade seviom.senin dgl Rabbimin beni begenmesi onemli dedim.cikarkn tbi gene bebegide dayadilar tekrardan.seytan dior ki terket evide adamida.git issiz biyerde yasa kafani dinle bu ne be aaa
bu arada soylemeyi unuttum.bir ay ertelediktn sonra rahim filmi ne gircm.doktorum gormeli.istiyor.yrna randuvum.gungeldi catti.uskudar mihribahta grcem esimle gtcem.o cok korkmus anlatilanlrdan.gondermiodu beni.oyuzden son gunlerde soledim.ikna ettim.oda gelcek bnle.yrn saat birde gircem.ama heyecanliyim ya.umarim cok sanci duymam.kizlar ins temiz cikar ya dua edin.
feyzacım merhaba...
sımdı konun gozume takıldı...
topıgı ılk actıgında dua etmısım ben sana..
sımdı hamışsın ne kdr mutlu oldum anlatamam sana ya...
elınede sag salım alırsın ıns cnm bnm...
saglıklı hayırlı bır evlat olsun ıns..
kalbım pırpır ettı sankı ben hamıleymısım gıbı..
banada nasıp etsın rabbım evladı :)
anladım canım işin zormuş gerçekten.Örümcek kafalılar çok malesef kapalılığı farklı yorumluyorlar illa bi taraftan rezil edecen kendini.sözüm sana değil kesinlikle yanlış anlama ama dışarıda gördüğüm biçok kendini kapalı zannedene sinir oluyorum onların giydikleri daracık etekleri kotları ben giymiyorum açık olduğum halde.heralde o model bişey giymeni arzulamış sayın akraban..Eşinin ailesi olunca zor tabi bişey de diyemezsin saygı açısından.Allah yardımcın olsun canım
inş canım kendini serbest bırak dayanılmayacak bi ağrı değil adet ağrısından biraz daha fazla o kadar oda zaten çok sürmüyor.inş sonucu temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?