valla benimde canım çok sıkkın sanki rabbim beni büyük bir imtihandan geçiriyor sınavıda kaybettim oda olmadı bebek te olmuyor kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum sanki hayatta hiçbir işe yaramıyorum gibi rabbime ağır gelmesin ama sanki çok mutsuzum rabbim daha büyük imtihanlar yaşatmasın iclal aydının ne olacak halim şiiri sanki benim ruh halimi anlatıyor dinleyin tavsiye ederim biraz piskopata bağlar ama iyi geliyor.Ha rahatlamak için arama motorundan güzel sesli hafızların kuran tilavetleri de beni çok dinlendiriyor kendimi o kadar işe yaramaz hissediyorum ki anlatamam
bu arada kızlar silkelet hamiş kal yöntemiyle yine bir kardeşimiz hamile kalmış çok mutlu sayfayı ziyaret edin göreceksiniz bayağı var bu yöntemle hamile kalan ben de kocama zor bela yaptırdım ama bakalım ne olacak halim(((
inş canım benim hiçbir dua karşılıksız kalmaz er yada geç kabul olur.ayrılmıcaz tabi ecehanın dediği gibi belkide dünür oluruz :)) eskiden yokmuş gerçekten annenin dediği gibi şimdi bakıyorumda herkes bu sıkıntıyı yaşıyor ya geç oluyor yada tedavi ile çağın hastalığı resmen.annen yeter zaten canım akraba filan biyere kadar eskisi gibi akrabalıkta yok malesef.Soranlara düşünmüyorum de gitsin yada siz yaptınızda ne oldu de...millet artık 35 36 yaşında evleniyor ben soranlara öyle diyordum yaşım daha küçük zamanı gelince düşünürüm diye.aklıma gelmişken anlatayım eşimin samimi bi arkadaşı var sürekli görüşürdük neyse bunların çocukları filan oldu bebek görmeye gittik bende o zaman 2 yıllık evliyim bana işte neden yok olmuyormu yumurtlama gününde yap filan demeye başladı ama her gördüğünde söylüyodu bunu bende dayanamadım bigün dedimki sen kaç yaşına gelmişsin anca evlenip çoluk çucuğa karışmışsın ben ilk önce senin evlendiğin yaşa bi geleyim daha sonra çocuk yapmayı düşünürüm dedim.dondu kaldı ne yani yaşlımıyım filan dedi bende doğum tarihine göreyse evet benden yaşlısın dedim biz daha evliliğimizin tadını çıkıyoruz geziyoruz filan dedim.o günden sonra aramadı bile :))) olumsuz etkenleri çıkardığımada çok mutluyum bu arada.daha anlatsam neler neler.....
ewet canım o ilaçlar öyle kafasını kaldıramıyor insan sürekli uyku hali boş boş bakışlar iyi bilirim :) doktor devamlı kullandıktan sonra bünye alışıyo aksatma desede insan dayanamıyor.Yiğenin için çok sevindim canım inş sağlıkla hayatına devam eder.arkadaşın çok doğru demiş valla sadece günahımıza giriyolar bişey yaptıklarını zannediyolar bigün pişman olurlar söylediklerine ama iş işten geçer.ecehan geriye baktımda benimde haziran ayında evliliğimin 4. senesi dolacak...rabbim size tez zamanda verir inş bu kadar bekletmez
o ilac beyin hucrelerini olduruyormus ya hic saglikli degil ama napcan insan dayanamiyor bir yerde mecbur kullaniyor.bebis icin sevndm ya Rabbim yeni bir imtihan gondermemis.
aynen.var ya kendileri hep gezmis ,calismis,tozmus.30kusurden sonra yapmislar.hala beni skstriolar.bu yuzden gtmek dahi istemiom.ama tatlim.arkds o bu hayatndan cikarmak kolayda akraba ve esinin ailesini cikaramion malesef.ben mesela kapali oldgm icin sicak gunlerde ferace giyerim beni kurtarir.erkek gelince dha rahat oluor.dun eve gelcez giydim basortumde kaymis.aynada duzeltrkn ayy tipim kaymis dedim sakadan basortuyu kastederek.ne dedi biri bilion mu bu giydgn ne git buna cep yaptr sunu yptr.bncede tipin kaymis bnm seni guzel gormem gerek onayimdn gecmelisin.sanki guzellk yarismasndaym.heralde ferace dglde mont sandi onu nebilim.ztn onlar biraz tersler kapalilik sacma gelir.bnde bn sade seviom.senin dgl Rabbimin beni begenmesi onemli dedim.cikarkn tbi gene bebegide dayadilar tekrardan.seytan dior ki terket evide adamida.git issiz biyerde yasa kafani dinle bu ne be aaa
bide giydigim feraceyide esim bna yapip getirdi o beni boyle cok begenirken millete noluor anlamiyorum.
bu arada soylemeyi unuttum.bir ay ertelediktn sonra rahim filmi ne gircm.doktorum gormeli.istiyor.yrna randuvum.gungeldi catti.uskudar mihribahta grcem esimle gtcem.o cok korkmus anlatilanlrdan.gondermiodu beni.oyuzden son gunlerde soledim.ikna ettim.oda gelcek bnle.yrn saat birde gircem.ama heyecanliyim ya.umarim cok sanci duymam.kizlar ins temiz cikar ya dua edin.
Yok canım hiç korkulacak bişey yok... kendini kasma rahat bırak yeter.. 5 dk bi işlem... her ihtimale karşı yanına ped ve iç çamaşırı al gerek olmaz yanında bulunsun... ben biraz kastım kendimi çünkü ilk defa erkek doktor bakmıştı onun için.. ama çok acımadı oldu bitti.... geçmiş olsun şimdiden
Ecehan cok acimaz demistin ama cok kotuydu ya kurtaj gibiydi sadece bu daha kisa surdu ama cok sukur temiz cikti bu ay asilama yapilacak dua et bana
canım acıyo ama kısa sürüyo, bazılarının daha kötü geçiyo benim iyi geçmişti... çok şükür temiz çıkmış.. dularım seninle canım inş ilk aşılamada tutar canım inş...
sagol canm ya hepizin olur insallah hayirlisiyla kesin asilimada da aciyordur bu enjektor olayini biliyor musun sen onu da denemek lazim
bozma bu kadar moralini canım ya ölümden başka herşeye çare var.. sınavının telafisi vardır illaki, bebekte zamanını bekliyo olacak elbet, sadece ne zaman olacagını bilmiyoruz... sen benim kıymetlimsin canım benim bi daha böyle saçma saçma şeyler duymıcam pozitif ol biraz, burda bi konuda okumuştum birileride çocuk için ugraşıyomuş en sonunda isyan etmiş kocası filan ALLAHIM verde nasıl verirsen ne verirsen ver diye, sonuç çocuk zihinsel özürlü dogmuş şimdi pişmanlar..... onun için ALLAHTAN herşeyin hakkımızda hayırlısını istemek, hayırlı saglıklı versin demek canım... evet silkeltte çok hamiş kalan var bakalım ben nolucam... darısı bizim başımıza inş..:13:
evet canım saf saf bakmaya başlamıştım bende:) yigenim içinde çok çok sagol ALLAH kimseye yaşatmasın... vay be sanki daha dün evlenmiş gibiyiz demi.. zaman çabuk geçiyo, bende 3. yılma girecem eylülde.. inş canım hepimize tez zamanda verir yavrularımızı..
bosver canım önemli olan tabikide eşinin begenmesi, iyi demissin rabbimin begenmesi önemli demekle... sen 4 4 lükte olsan kusur arayan öylede bulur böylede, sen dünya kötüsüde olsan seni seven öylede sever böylede, bazılarıda kıskançlık çekememezlikten yapıyor...bebek konusuna gelince yapanlarıda görüyoz bin pişmanlar de... ben öyle demiştim bi toplumda çogu hak vermişti bana..
bi ara bnada vermisti doktor.iciodum küt diye yataga yigiliyodum :-D :-D :-D muthis uyku yapiodu.yok anam yok baktim hep yataktayim biraktim kullanmayi.
keşke banada uyku yapsa.. benimde tam tersi uykusuzluk, oturup kalma eklem agrıları baş agrısı dah bi çok yan etkisi vardı doktor 3 haftaya etkisini göstermez dedi... aman ya herşey insanın kendinde bitiyo aslındada işte
ah bi becerebilsekuyku ii olmuyor.robot gibi gunun yatakta geciyor.kolunu kaldirmaya mecalin olmuyor.ayaklaninca yan etki bir bas agrisi hediye veriliyor :-D:-D:-D:-D sakin olmayi becerebilsek boyle abuk subuk seylere gerek kalmicakda iste :-D
dun yazmadm bugun yazdim.yarin birde hsg filmim.daha gecmedi.
bozma bu kadar moralini canım ya ölümden başka herşeye çare var.. sınavının telafisi vardır illaki, bebekte zamanını bekliyo olacak elbet, sadece ne zaman olacagını bilmiyoruz... sen benim kıymetlimsin canım benim bi daha böyle saçma saçma şeyler duymıcam pozitif ol biraz, burda bi konuda okumuştum birileride çocuk için ugraşıyomuş en sonunda isyan etmiş kocası filan ALLAHIM verde nasıl verirsen ne verirsen ver diye, sonuç çocuk zihinsel özürlü dogmuş şimdi pişmanlar..... onun için ALLAHTAN herşeyin hakkımızda hayırlısını istemek, hayırlı saglıklı versin demek canım... evet silkeltte çok hamiş kalan var bakalım ben nolucam... darısı bizim başımıza inş..:13:
iyi laf sokmuşsun canım ama haketmiş...iyi yapmıssın bi daha aramadıgına göre iyi dost degilmiş demekki
ah bi becerebilsek
canım yarın ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. hiç korkma adet sancısı gibi düşün zaten 5 dk bile sürmüyo aslında ilacı sıkarken biraz acıyo o kadar, kasma kendini sakın.. giderken bi iç çamaşırı ve ped götür nolur nolmaz... bizede haber ver
saol cnm veririm tabi .zaten sanciyi gectim bni korkutan tek sey sol.dudak icinde yara var.onune gecemedik bi turlu.su degse acir oldu.ilac ora degerse acidan.nasil.durcam blmiom.bir ay hsgyi ertelemkte istemiyorum.
saol cnm veririm tabi .zaten sanciyi gectim bni korkutan tek sey sol.dudak icinde yara var.onune gecemedik bi turlu.su degse acir oldu.ilac ora degerse acidan.nasil.durcam blmiom.bir ay hsgyi ertelemkte istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?