Çarşamba günü aşılama oluyorum

bozma bu kadar moralini canım ya ölümden başka herşeye çare var.. sınavının telafisi vardır illaki, bebekte zamanını bekliyo olacak elbet, sadece ne zaman olacagını bilmiyoruz... sen benim kıymetlimsin canım benim bi daha böyle saçma saçma şeyler duymıcam pozitif ol biraz, burda bi konuda okumuştum birileride çocuk için ugraşıyomuş en sonunda isyan etmiş kocası filan ALLAHIM verde nasıl verirsen ne verirsen ver diye, sonuç çocuk zihinsel özürlü dogmuş şimdi pişmanlar..... onun için ALLAHTAN herşeyin hakkımızda hayırlısını istemek, hayırlı saglıklı versin demek canım... evet silkeltte çok hamiş kalan var bakalım ben nolucam... darısı bizim başımıza inş..:13:

iyi laf sokmuşsun canım ama haketmiş...iyi yapmıssın bi daha aramadıgına göre iyi dost degilmiş demekki

evet canım saf saf bakmaya başlamıştım bende:) yigenim içinde çok çok sagol ALLAH kimseye yaşatmasın... vay be sanki daha dün evlenmiş gibiyiz demi.. zaman çabuk geçiyo, bende 3. yılma girecem eylülde.. inş canım hepimize tez zamanda verir yavrularımızı..

o ilac beyin hucrelerini olduruyormus ya hic saglikli degil ama napcan insan dayanamiyor bir yerde mecbur kullaniyor.bebis icin sevndm ya Rabbim yeni bir imtihan gondermemis.

çok sagol canım.. bende bıraktım zaten, kullanmadıgım zaman daha iyiyim , neşeliyim, hareketliyim sakarım heyecanlıyım... kullanınca öyle oturup kalıyorum öyle bakıyorum eşim bişey sorarsa cvp veriyorum :) bende bıraktım attım..

bide giydigim feraceyide esim bna yapip getirdi o beni boyle cok begenirken millete noluor anlamiyorum.

bosver canım önemli olan tabikide eşinin begenmesi, iyi demissin rabbimin begenmesi önemli demekle... sen 4 4 lükte olsan kusur arayan öylede bulur böylede, sen dünya kötüsüde olsan seni seven öylede sever böylede, bazılarıda kıskançlık çekememezlikten yapıyor...bebek konusuna gelince yapanlarıda görüyoz bin pişmanlar de... ben öyle demiştim bi toplumda çogu hak vermişti bana..

korkma canım bişey yok onda kendini kasma, akşama ben gibi gezmeye gidersi ben luna parka gidip gondola binmiştim.. dün yazmışsın umarım iyi geçmiştir canım

Ecehan cok acimaz demistin ama cok kotuydu ya kurtaj gibiydi sadece bu daha kisa surdu ama cok sukur temiz cikti bu ay asilama yapilacak dua et bana

Ecehan cok acimaz demistin ama cok kotuydu ya kurtaj gibiydi sadece bu daha kisa surdu ama cok sukur temiz cikti bu ay asilama yapilacak dua et bana

canım acıyo ama kısa sürüyo, bazılarının daha kötü geçiyo benim iyi geçmişti... çok şükür temiz çıkmış.. dularım seninle canım inş ilk aşılamada tutar canım inş...

canım acıyo ama kısa sürüyo, bazılarının daha kötü geçiyo benim iyi geçmişti... çok şükür temiz çıkmış.. dularım seninle canım inş ilk aşılamada tutar canım inş...

sagol canm ya hepizin olur insallah hayirlisiyla kesin asilimada da aciyordur bu enjektor olayini biliyor musun sen onu da denemek lazim

sagol canm ya hepizin olur insallah hayirlisiyla kesin asilimada da aciyordur bu enjektor olayini biliyor musun sen onu da denemek lazim

sagol canım inş... ben geçen ay aşılama oldum malesef tutmadı, doktor 1 ay dinlen dedi...aşılamada canın hiç acımıyo merak etme... normal ultrason muayesi kadar bile acımıyo... enjektör dedigin kendi kendine aşılama yapmaksa onu hiç denemedim canım silkelemeyi denedim bu ay bakalım nasip herşey, silkelemeyle çok hamile kalan var...bu ay olmassa yine aşılama yaptırcam bu ay.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM

bak bu konuda ecehana katiliyorum.illa olur zamani dgl.herseyn hayirlisi.

bi ara bnada vermisti doktor.iciodum küt diye yataga yigiliyodum :-D :-D :-D muthis uyku yapiodu.yok anam yok baktim hep yataktayim biraktim kullanmayi.

feyzanin dedigi lafi bende cok begendim.ben de artik topu hemen baskasina atiorum.mesela senin.kizin uc yildir evli o yapsin sonra ben yaparim gibi.sonra gizlice kiza dedim.kusura bakma.sana atiom.topu ama.dayanamiom. oda bilmezmiyim.benide cok skstiriolar bosver iyi yapion dedi.

bi ara bnada vermisti doktor.iciodum küt diye yataga yigiliyodum :-D :-D :-D muthis uyku yapiodu.yok anam yok baktim hep yataktayim biraktim kullanmayi.

keşke banada uyku yapsa.. benimde tam tersi uykusuzluk, oturup kalma eklem agrıları baş agrısı dah bi çok yan etkisi vardı doktor 3 haftaya etkisini göstermez dedi... aman ya herşey insanın kendinde bitiyo aslındada işte

uyku ii olmuyor.robot gibi gunun yatakta geciyor.kolunu kaldirmaya mecalin olmuyor.ayaklaninca yan etki bir bas agrisi hediye veriliyor :-D:-D:-D:-D sakin olmayi becerebilsek boyle abuk subuk seylere gerek kalmicakda iste :-D

uyku ii olmuyor.robot gibi gunun yatakta geciyor.kolunu kaldirmaya mecalin olmuyor.ayaklaninca yan etki bir bas agrisi hediye veriliyor :-D:-D:-D:-D sakin olmayi becerebilsek boyle abuk subuk seylere gerek kalmicakda iste :-D
ah bi becerebilsek
dun yazmadm bugun yazdim.yarin birde hsg filmim.daha gecmedi.

canım yarın ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. hiç korkma adet sancısı gibi düşün zaten 5 dk bile sürmüyo aslında ilacı sıkarken biraz acıyo o kadar, kasma kendini sakın.. giderken bi iç çamaşırı ve ped götür nolur nolmaz... bizede haber ver

iyi laf sokmuşsun canım ama haketmiş...iyi yapmıssın bi daha aramadıgına göre iyi dost degilmiş demekki

saol cnm veririm tabi .zaten sanciyi gectim bni korkutan tek sey sol.dudak icinde yara var.onune gecemedik bi turlu.su degse acir oldu.ilac ora degerse acidan.nasil.durcam blmiom.bir ay hsgyi ertelemkte istemiyorum.

saol cnm veririm tabi .zaten sanciyi gectim bni korkutan tek sey sol.dudak icinde yara var.onune gecemedik bi turlu.su degse acir oldu.ilac ora degerse acidan.nasil.durcam blmiom.bir ay hsgyi ertelemkte istemiyorum.

hayirlisi artik oyle yada boyle gececek napayim.ah bir bebis icin katlandklarimiza bak.

ilaç oraya degmez sanırım çünkü orayı açmak için bi şeyler takıyolar.... neyse yapılmadan bilemeyiz... erteleme sakın..inş tüplerin açık çıkar canım.... yar için doktor ilaç vermedimi yada neden oluyomuş sebebini söylemedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…