evet canım saf saf bakmaya başlamıştım bende:) yigenim içinde çok çok sagol ALLAH kimseye yaşatmasın... vay be sanki daha dün evlenmiş gibiyiz demi.. zaman çabuk geçiyo, bende 3. yılma girecem eylülde.. inş canım hepimize tez zamanda verir yavrularımızı..
cnm ins ya.icim huzursuz.bi an once gecip bitsin diyorum.ustelik rahimde yaranin hala onune gecilemedi.o ordayken nasil olcak blmiyorum bakalim
ilaç oraya degmez sanırım çünkü orayı açmak için bi şeyler takıyolar.... neyse yapılmadan bilemeyiz... erteleme sakın..inş tüplerin açık çıkar canım.... yar için doktor ilaç vermedimi yada neden oluyomuş sebebini söylemedimi?
Allah yardımcın olsun canım sen benim için dua ettin bende senin için ediyorum şimdi umarım çok fazla uğraşmadan güzel sonuçlar alırsın.Başka şeylerle uğraşmaya gayret et bigün bi bakıyosun tek düşüncen bebek olmuş hayatta sakın kendini o aşamaya getirme.Rabbim tez zamanda şifa versin inş bebeğin çok bekletmez annesini
saol canm.benm.duaya cok ihtiyacimiz var.smdi gidiorum ofof korkunun ecele.faydasi yok
sagol canım inş... ben geçen ay aşılama oldum malesef tutmadı, doktor 1 ay dinlen dedi...aşılamada canın hiç acımıyo merak etme... normal ultrason muayesi kadar bile acımıyo... enjektör dedigin kendi kendine aşılama yapmaksa onu hiç denemedim canım silkelemeyi denedim bu ay bakalım nasip herşey, silkelemeyle çok hamile kalan var...bu ay olmassa yine aşılama yaptırcam bu ay.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM
valla bır rahatlık coktu kı uzerımedualarınız sayesınde bugunu de gecırdım.Rabbıme sukurler olsun
geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşlar,
bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı maalesef.haziran ayında inşallah infertilite tedavisine başlayacağım.
saolsun feyzaa arkadaşım bana çok yardımcı oldu. nereye gideceğimi ne yapacağımı bilemiyordum bir türlü.
bu arada denizyıld sana da çok geçmiş olsun.anladığım kadarıyla bugün rahim filmi çektirmişsin.
senin adına sevindim canım hep olumlu sonuç aldığın hemde rahim filmi kabusunu atlattığın için..
merhaba arkadaşlar,
bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı maalesef.haziran ayında inşallah infertilite tedavisine başlayacağım.
saolsun feyzaa arkadaşım bana çok yardımcı oldu. nereye gideceğimi ne yapacağımı bilemiyordum bir türlü.
bu arada denizyıld sana da çok geçmiş olsun.anladığım kadarıyla bugün rahim filmi çektirmişsin.
senin adına sevindim canım hep olumlu sonuç aldığın hemde rahim filmi kabusunu atlattığın için..
burada hepimiz bu sorunu asacagiz ins uzulme sende.evet feyza iyi bir arkadas saolsun
iltihap inşallah ilaç kullanınca geçer canım merak etme.
peki sen neden infertilite tedavisi görüyorsun canım? yani başka bir problemin var mı?
Gecmis olsun kolay degil gercekten zordu ben de aci cektim cektirirken ama cok sukur seninkide temiz cikmis denizyildzi asilamaya gececeksin sen de Allah.im hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah
inşallah canım. bir yanım çok umutlu bir yanımsa karamsar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?