Çarşamba günü aşılama oluyorum

Amin canım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim zor...zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile valla sanki daha yeni evlenmişsin gibi geliyor insana.inş tez zamanda dualarımız kabul olur ecehan

cnm ins ya.icim huzursuz.bi an once gecip bitsin diyorum.ustelik rahimde yaranin hala onune gecilemedi.o ordayken nasil olcak blmiyorum bakalim

Allah yardımcın olsun canım sen benim için dua ettin bende senin için ediyorum şimdi umarım çok fazla uğraşmadan güzel sonuçlar alırsın.Başka şeylerle uğraşmaya gayret et bigün bi bakıyosun tek düşüncen bebek olmuş hayatta sakın kendini o aşamaya getirme.Rabbim tez zamanda şifa versin inş bebeğin çok bekletmez annesini

kuzum.bilion doktorumi degiscem.anlatmstm.daha once yara bukadar rahatsiz etmiodu ilerlemis.yok o doktordan bna care yok.burda.devlette bi doktor cigir acmis ona.ulasabilsem ii olur ama devlete her gittgmde uzman yerine.asistan cikio karsima:-D:-D:-D:-D:-D:-D smdi hazirlaniom.majezik koydum cantama.ped alcam.sonra cikcam.anca giderim

saol canm.benm.duaya cok ihtiyacimiz var.smdi gidiorum ofof korkunun ecele.faydasi yok

saol canm.benm.duaya cok ihtiyacimiz var.smdi gidiorum ofof korkunun ecele.faydasi yok

rabbim yardımcın olsun denizyild inş sorunsuz geçer kardeşim hiç üzülmeyelim bazıları hiç farkında olmadın hamile kalıyor bizlerde böyle uğraşarak dahi kalamıyoruz inş bunun için rabbim ecirlerimizi verir

Amin herseyin hayirlisiAllah bizi asilamaya muhtac etmesin insallah ben de bu ay silkelemeyi deniyorum 29. da adet gunum olursam 2. gun gel dedi doktor asilama vakti.. sen ozelde mi yaptirdin ben devlete girmeyi dusunuyorum gelismelerden beni haberdar etkac gunun kaldi belki ikimiz de hamile kaliriz bu ay gerci ben kiminle beraber kalmak istediysem hepsine nasip oldu masallah diyelim bu ay da sira sende

kızlar ben geldim.oh sükür ki gectı.ben de atlatanlar grubuna gırdım.anlatayım ben de sıze basıma gelenlerı.cok korkarak ıcten ıce huzursuz gıttım ama bır yandanda sızın sayenızde asırı acımayacagndan emındım.bıraz da onun rahatlıgı vardı.(ne kadar rahat olabılırsem tabı)..neyse ıcerı aldılar benı.esımde kapıda huzursuz beklıyor.uskudarı bılen bılır camıyle tıp merkezı yanyana.esıme dıom ezan okununca sen cumaya gıt.yoksenı bırakıp gıtmem dıyor.neyse ıcerı gırdım.fatmagul hanım cok sevecen,rahatlatıyor ınsanı.acıklıyor tabı korkma falan.soyundum,altıma ortu orttu zaten.doktorunda hastası varmıs bır 20dk beklettı.ama ıyıkıde beklettı cunku Fatmagul hanım benı cok rahatlattı o ara.ben kikir kikir guluyorum tabı.ya sen dıyor ne kadar rahat bır kızsın.ben burada ne korkanlarını gordum sen ne kadar rahatsın dedı.dedım benım arkadsım korkarak gırmıs gulerek cıkmıs sonrada luneparka gıtmıs.ecehanı dıyorum.gulduk sonrada.o arkadasın abartmıs dedı ama olabılır tabı dedı gulduk.bı tanesıde ılk asılamada hamıle kaldı.feyzayı dıom.cok sevınclıyız.hep paylasıoz.zaten burayıda forumdan tavsıye ustune buldum dedım.evet dedı bı kac hastamda boyle soyledı.cokmu populer forum.hangısı dedı.bende gıdınce bır bakayım dedı.ben dedım gıdınce dıcem FATmagul hanım benle cok ılgılendı dıye yazcam kızlar benden haber beklıyor dedım.ay yok falan dedı guldu.demek arkadas oluonuz ordan dedı.bende evet ozellıkle bı kac arkads yaptım onları coksevdım dedım.cok ılgınc forumdan tanımadgn kısıyle arkadslk nasl oluor,bnde bı bakım dedı.dedım bakarsan alıskanlık olur bak neyse doktorum geldı tuttular bı aletle actılar.o bıraz canımı yaktı rahatsızlık verdı.ılac verılınce once hafıf bır agrı geldı.aman dedım ıcımden bumuydu yanı.agrı bır anda bır arttı.ah bıttımı dedım.bıttı dedıler.agrı bı dk devam ettı.mıdem bulandı.ılacın yanetkısı dedı.5 dk yattım.ıı hıssedınce kalktım.gulerek cıktım ordan.bıraz sonra mıdem bulantı.karnım agrıdı ama cok surmeden gectı.smdı bıraz hassaslık var sadece.kan vardı bıraz.banyo yap ılac enfeksıonu onler dedı.bnde geldım temızlendım.

ıslem baslamadan once fatmagul hanımla esıme haber gonderdım.cumaya yollattım onu.fatmagul hanım hatta monıtorden ızleyebılırsın ama ben bunu basaran hıcbır hasta gormedım dedı.malesef bende basaramadım gıderkende aaa bende ızlıcektım dımı dedımD o anlık acıdan onumu dusunuor ınsan..tuplerım acık cıktı.ama doktor hanım sende ılerı derecede mantar ve ıltıhap var doktorun soylemedımı?hemen sana ılac verıcem cok ılerlemıs ıcınde dedı.ılaclar verdı.bunları bıtene kadar sakın bırakma dedı.ıcını actgmda cok ıltıhap gorundu dedı.bırde bana ılac surerken ben basladı sandım.buz gıbıydı ılac baslamıs gbı bır ayyyyy dedım.meger ılacmıs haha bu gulucuklerı nerden yapıonuz.bırkere yanlıslıkla bulmustum smdı bulamıyorum ya

valla bır rahatlık coktu kı uzerıme dualarınız sayesınde bugunu de gecırdım.Rabbıme sukurler olsun

merhaba arkadaşlar,
bende 1 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı maalesef.haziran ayında inşallah infertilite tedavisine başlayacağım.
saolsun feyzaa arkadaşım bana çok yardımcı oldu. nereye gideceğimi ne yapacağımı bilemiyordum bir türlü.

bu arada denizyıld sana da çok geçmiş olsun.anladığım kadarıyla bugün rahim filmi çektirmişsin.
senin adına sevindim canım hep olumlu sonuç aldığın hemde rahim filmi kabusunu atlattığın için..

saol cnm evet atlattim.giden sadece para oldu :-D:-D:-D:-D:-D ama olsun kafamdan silindi.icim rahatladi.tupler temiz cikti hemde o takilan alet sayesinde doktor asiri derece iltihap tanisi koyup tedavi verdi.

burada hepimiz bu sorunu asacagiz ins uzulme sende.evet feyza iyi bir arkadas saolsun

iltihap inşallah ilaç kullanınca geçer canım merak etme.
peki sen neden infertilite tedavisi görüyorsun canım? yani başka bir problemin var mı?

Gecmis olsun kolay degil gercekten zordu ben de aci cektim cektirirken ama cok sukur seninkide temiz cikmis denizyildzi asilamaya gececeksin sen de Allah.im hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah

iltihap inşallah ilaç kullanınca geçer canım merak etme.
peki sen neden infertilite tedavisi görüyorsun canım? yani başka bir problemin var mı?

valla ins gecer bakalim.bnm dha teshis koyulmadi.yeni basladim.biraz salinarak gidiyorum.vaktim pek olmuyor.yani henuz esimde yada bnde sorun varmi blmiom.yakinda gtcem.doktora.bnm de bebis nazli cikti.hala yola dusmedi.bekletiyor annesini.ins daha bekletmez.hepimiz icin...

Gecmis olsun kolay degil gercekten zordu ben de aci cektim cektirirken ama cok sukur seninkide temiz cikmis denizyildzi asilamaya gececeksin sen de Allah.im hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah

su yumurtaliklarimin hassasligi gecsin.kanamam.tam dursun gidicem.ozaman belli.olcak asilamami olcak bakalim.sagol cnm.bugunu atlattim ya heralde herseyi atlatrm Yaradanimin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…