Çarşamba günü aşılama oluyorum

yalan yok egitimin pesinde kosarken bi kafami meskul etti.ama smdi buda yetmiyor.surekli aklimda bebisim.annesi kurban olsun verene.ben seviyeye geldim bile.ama.atlaticam aklimi yogunlastrcam.Rabbimi.guveniyorum.yuce Rabbim bu forumda isteyen herkese vercek ben buna kalpten inaniyorum...

su yumurtaliklarimin hassasligi gecsin.kanamam.tam dursun gidicem.ozaman belli.olcak asilamami olcak bakalim.sagol cnm.bugunu atlattim ya heralde herseyi atlatrm Yaradanimin izniyle.

Benim iki gun surdu kanama inanamiuordum atlattgima gercekten adetine kac gun kaldi

geçmiş olsun canım.. geçti bitti bak.. benden önce giren kız bana acı acı bakmıştı... noluyo lan dedim içimden...valla abartmadım yeminle gittim lunaparka hatta gondola bindim.. eşim korktugu için inmek zorunda kaldık tabi.. gondolu çalırştıran adamı bi bagırıyo durdur şunu diye adamı dövecek nerdeyse, sanki zorla bindirdi adam, karın agrısı oluyo zaten agrı kesici veriyolar, ben 1 kere içtim bi daha kullanmadım...çok şükür açıkmış tüpler, verdigi ilaçları ihmal etme. bol bol su iç.. su iltihapı söktürür diye biliyorum...

amin canım hepimiz kalırız inş.. ben devlette yaptırdım canım... bugün adet günüm oldum olacagım umudum aşılamaya kaldı artık...herşey nasip belki sen benden önce kalırsın belki aynı anda kalırız... senin adete daha varmış iyi çalış.. gerek kalmaz inş aşılamay canım

Belki de olmazsin canm ben de bu ay umutlu degilim ama belli olmaz esim nolurdu doktorsuz olsa diyo ins dedim ne iyi olurdu degil mi

yok kiz abartmis derken yalan soylemis anlamnda demedi.onun evde yatip dinlenmesi gerekirken luneparks gtmesi abartmis anlaminda dedi adam durdurdumu sonrada gondolu bnm esim uskudari dolasalmmi dedi valla guvememedm kendime eve gdelim dedim.

O zaman birlikte sayiyoruz canm silkelet yontemiyle olur mu dersin ilacsiz umut fakirin ekmegidir birbirimize moral verelim ins biz de anne oluruz hayirlisiyla

silkeletle cok hamile kalan var.Allah istedikten sonra her sekilde olur ama sen sanki umutsz gibi konusuyorsun.yedi yil ugraspta olan var.onlarin oluosa bizim niye olmasin skma canini...

ayyy ins olmazsin yaa.senin bebis haberini almayi cok istiyorum

İns canm ama ben hic olmycak diye coook korkuyorum

korkunun ecele faydasi var mi? Rabbimden umit kesme sakin.gun gelip caticak bu sefer de bebislerimizi buyutme hikayelerimizi anlaticaz.cok inaniyorum buna hem bole karamsar olursan esinde yorulur.onada yazik.hep olumlu bak olacak ins de.

kizlar bir sey sorcam.orda acidan soramadm.sonra doktorda kayboldu bn agri gecsin diye kivranirken.soramadm.ben hsg sonra ne kadar korunayim.bu ilaclar bir hafta icinde bitiormus hesap yaptim.1 hafta sonra mi.zaten iliski.ne zamn olur onuda bilmiom.

bu enfeksiyon ilacinin tadi berbat otesi ya.ismi cipro.yemin ediyorum yutana kadar ve yuttuktan sonra bes dk.kivraniom.tadi gecsin bi an once diye ypmadgm kalmior.hayatmda hic bukadar kotu tat almadm ben ya.daha 11 tane var.nasil bitcek yaa iyyyyyy

kizlar bir sey sorcam.orda acidan soramadm.sonra doktorda kayboldu bn agri gecsin diye kivranirken.soramadm.ben hsg sonra ne kadar korunayim.bu ilaclar bir hafta icinde bitiormus hesap yaptim.1 hafta sonra mi.zaten iliski.ne zamn olur onuda bilmiom.

Canim ben gecen ay hsg cektirdim. İlk gun biraz kanamam oldu ama 4 gun sonra iliski olmustu. Doktorum oyle demisti

Canim ben gecen ay hsg cektirdim. İlk gun biraz kanamam oldu ama 4 gun sonra iliski olmustu. Doktorum oyle demisti

valla bn surekli alt temizlik yapip.abdest aliom ins enfeksion kapmam.ilacim bi hafta yut bitsin dediler.e ozmn ovilasyonu kacrcm ilac icerkn hamilelik olussa dusuk olur zaten.hsg sonrasi sansimi da yitirmek istemiyorum

valla bn surekli alt temizlik yapip.abdest aliom ins enfeksion kapmam.ilacim bi hafta yut bitsin dediler.e ozmn ovilasyonu kacrcm ilac icerkn hamilelik olussa dusuk olur zaten.hsg sonrasi sansimi da yitirmek istemiyorum

ecos napim kiz akil ver.hsgden sonra ilk ay asiri onemliymis.ama ilk ay hamile kalanlar dusukte yapabilirmis.belli olmuomus.bnm bi hafta ilaclarimvar enfeksion icin.yumurtlama kacar.ikigun sonra calismalra baslayp ilaclari brakimmi yoksa devammi edeyim

ayyy ins olmazsin yaa.senin bebis haberini almayi cok istiyorum
inş canım ama oldum.. sabah gögüslerin havası inince anlıyorum hemen... bu ay sizden güzel haberler bekliyorum kızlar
hsg oldugun ay korunsan yeter ama korunmasanda olur.. hsg çekildigi ay hamile kalan çok.. hepsi bebegini düşürmüyo ama düşürme nedeni orda rasyasyon aldıgı içindir... ben korunmadım şahsen..
v
ilaçlarada çalışmalarda devam et canım.. ilaçları bırakırsan mantarın iyice azar öbür ay tekrar kullanmak zorunda kalacaksın aynı şey... çalışmanıda yap ama bu umudun olmasın yani, bu ay olmaz zaten de rahatla, :) şansına bebek oluyomuş..

yokya hic karamsar olma.bugun doktorda dedi bbana " takinca olmaz,engelliyor" diye.ne yapiosak kendmze yapiyoruz.zamani gelince ins gelecek bebislerimiz...

inş canım da takmamak için ne yapmamız gerekiyomuş onuda sorsaydın keşkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…