Allah yardımcın olsun canım sen benim için dua ettin bende senin için ediyorum şimdi umarım çok fazla uğraşmadan güzel sonuçlar alırsın.Başka şeylerle uğraşmaya gayret et bigün bi bakıyosun tek düşüncen bebek olmuş hayatta sakın kendini o aşamaya getirme.Rabbim tez zamanda şifa versin inş bebeğin çok bekletmez annesini
su yumurtaliklarimin hassasligi gecsin.kanamam.tam dursun gidicem.ozaman belli.olcak asilamami olcak bakalim.sagol cnm.bugunu atlattim ya heralde herseyi atlatrm Yaradanimin izniyle.
Benim iki gun surdu kanama inanamiuordum atlattgima gercekten adetine kac gun kaldi
bnm adet duzenim degisti.bir ay erken bir ay gec oluyor.bu ay erken olck.tahminen 28inde olurum.cnm.
birde bir yigin ilac hap verildi bana.bu ay ilac kullncm.iltihap ilaclarida eklendi ya.
kızlar ben geldim.oh sükür ki gectı.ben de atlatanlar grubuna gırdım.anlatayım ben de sıze basıma gelenlerı.cok korkarak ıcten ıce huzursuz gıttım ama bır yandanda sızın sayenızde asırı acımayacagndan emındım.bıraz da onun rahatlıgı vardı.(ne kadar rahat olabılırsem tabı)..neyse ıcerı aldılar benı.esımde kapıda huzursuz beklıyor.uskudarı bılen bılır camıyle tıp merkezı yanyana.esıme dıom ezan okununca sen cumaya gıt.yoksenı bırakıp gıtmem dıyor.neyse ıcerı gırdım.fatmagul hanım cok sevecen,rahatlatıyor ınsanı.acıklıyor tabı korkma falan.soyundum,altıma ortu orttu zaten.doktorunda hastası varmıs bır 20dk beklettı.ama ıyıkıde beklettı cunku Fatmagul hanım benı cok rahatlattı o ara.ben kikir kikir guluyorum tabı.ya sen dıyor ne kadar rahat bır kızsın.ben burada ne korkanlarını gordum sen ne kadar rahatsın dedı.dedım benım arkadsım korkarak gırmıs gulerek cıkmıs sonrada luneparka gıtmıs.ecehanı dıyorum.gulduk sonrada.o arkadasın abartmıs dedı ama olabılır tabı dedı gulduk.bı tanesıde ılk asılamada hamıle kaldı.feyzayı dıom.cok sevınclıyız.hep paylasıoz.zaten burayıda forumdan tavsıye ustune buldum dedım.evet dedı bı kac hastamda boyle soyledı.cokmu populer forum.hangısı dedı.bende gıdınce bır bakayım dedı.ben dedım gıdınce dıcem FATmagul hanım benle cok ılgılendı dıye yazcam kızlar benden haber beklıyor dedım.ay yok falan dedı guldu.demek arkadas oluonuz ordan dedı.bende evet ozellıkle bı kac arkads yaptım onları coksevdım dedım.cok ılgınc forumdan tanımadgn kısıyle arkadslk nasl oluor,bnde bı bakım dedı.dedım bakarsan alıskanlık olur bakneyse doktorum geldı tuttular bı aletle actılar.o bıraz canımı yaktı rahatsızlık verdı.ılac verılınce once hafıf bır agrı geldı.aman dedım ıcımden bumuydu yanı.agrı bır anda bır arttı.ah bıttımı dedım.bıttı dedıler.agrı bı dk devam ettı.mıdem bulandı.ılacın yanetkısı dedı.5 dk yattım.ıı hıssedınce kalktım.gulerek cıktım ordan.bıraz sonra mıdem bulantı.karnım agrıdı ama cok surmeden gectı.smdı bıraz hassaslık var sadece.kan vardı bıraz.banyo yap ılac enfeksıonu onler dedı.bnde geldım temızlendım.
Amin herseyin hayirlisiAllah bizi asilamaya muhtac etmesin insallah ben de bu ay silkelemeyi deniyorum 29. da adet gunum olursam 2. gun gel dedi doktor asilama vakti.. sen ozelde mi yaptirdin ben devlete girmeyi dusunuyorum gelismelerden beni haberdar etkac gunun kaldi belki ikimiz de hamile kaliriz bu ay gerci ben kiminle beraber kalmak istediysem hepsine nasip oldu masallah diyelim bu ay da sira sende
Belki de olmazsin canm ben de bu ay umutlu degilim ama belli olmaz esim nolurdu doktorsuz olsa diyo ins dedim ne iyi olurdu degil miamin canım hepimiz kalırız inş.. ben devlette yaptırdım canım... bugün adet günüm oldum olacagım umudum aşılamaya kaldı artık...herşey nasip belki sen benden önce kalırsın belki aynı anda kalırız... senin adete dah
aşılamay canım
geçmiş olsun canım.. geçti bitti bak.. benden önce giren kız bana acı acı bakmıştı... noluyo lan dedim içimden...valla abartmadım yeminle gittim lunaparka hatta gondola bindim.. eşim korktugu için inmek zorunda kaldık tabi.. gondolu çalırştıran adamı bi bagırıyo durdur şunu diye adamı dövecek nerdeyse, sanki zorla bindirdi adam , karın agrısı oluyo zaten agrı kesici veriyolar, ben 1 kere içtim bi daha kullanmadım...çok şükür açıkmış tüpler, verdigi ilaçları ihmal etme . bol bol su iç.. su iltihapı söktürür diye biliyorum...
O zaman birlikte sayiyoruz canm silkelet yontemiyle olur mu dersin ilacsiz umut fakirin ekmegidir birbirimize moral verelim ins biz de anne oluruz hayirlisiyla
amin canım hepimiz kalırız inş.. ben devlette yaptırdım canım... bugün adet günüm oldum olacagım umudum aşılamaya kaldı artık...herşey nasip belki sen benden önce kalırsın belki aynı anda kalırız... senin adete daha varmış iyi çalış.. gerek kalmaz inş aşılamay canım
silkeletle cok hamile kalan var.Allah istedikten sonra her sekilde olur ama sen sanki umutsz gibi konusuyorsun.yedi yil ugraspta olan var.onlarin oluosa bizim niye olmasin skma canini...
İns canm ama ben hic olmycak diye coook korkuyorum
kizlar bir sey sorcam.orda acidan soramadm.sonra doktorda kayboldu bn agri gecsin diye kivranirken.soramadm.ben hsg sonra ne kadar korunayim.bu ilaclar bir hafta icinde bitiormus hesap yaptim.1 hafta sonra mi.zaten iliski.ne zamn olur onuda bilmiom.
Canim ben gecen ay hsg cektirdim. İlk gun biraz kanamam oldu ama 4 gun sonra iliski olmustu. Doktorum oyle demisti
valla bn surekli alt temizlik yapip.abdest aliom ins enfeksion kapmam.ilacim bi hafta yut bitsin dediler.e ozmn ovilasyonu kacrcm ilac icerkn hamilelik olussa dusuk olur zaten.hsg sonrasi sansimi da yitirmek istemiyorum
inş canım ama oldum.. sabah gögüslerin havası inince anlıyorum hemen... bu ay sizden güzel haberler bekliyorum kızlarayyy ins olmazsin yaa.senin bebis haberini almayi cok istiyorum
hsg oldugun ay korunsan yeter ama korunmasanda olur.. hsg çekildigi ay hamile kalan çok.. hepsi bebegini düşürmüyo ama düşürme nedeni orda rasyasyon aldıgı içindir... ben korunmadım şahsen..kizlar bir sey sorcam.orda acidan soramadm.sonra doktorda kayboldu bn agri gecsin diye kivranirken.soramadm.ben hsg sonra ne kadar korunayim.bu ilaclar bir hafta icinde bitiormus hesap yaptim.1 hafta sonra mi.zaten iliski.ne zamn olur onuda bilmiom.
vvalla bn surekli alt temizlik yapip.abdest aliom ins enfeksion kapmam.ilacim bi hafta yut bitsin dediler.e ozmn ovilasyonu kacrcm ilac icerkn hamilelik olussa dusuk olur zaten.hsg sonrasi sansimi da yitirmek istemiyorum
ilaçlarada çalışmalarda devam et canım.. ilaçları bırakırsan mantarın iyice azar öbür ay tekrar kullanmak zorunda kalacaksın aynı şey... çalışmanıda yap ama bu umudun olmasın yani, bu ay olmaz zaten de rahatla, :) şansına bebek oluyomuş..ecos napim kiz akil ver.hsgden sonra ilk ay asiri onemliymis.ama ilk ay hamile kalanlar dusukte yapabilirmis.belli olmuomus.bnm bi hafta ilaclarimvar enfeksion icin.yumurtlama kacar.ikigun sonra calismalra baslayp ilaclari brakimmi yoksa devammi edeyim
yokya hic karamsar olma.bugun doktorda dedi bbana " takinca olmaz,engelliyor" diye.ne yapiosak kendmze yapiyoruz.zamani gelince ins gelecek bebislerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?