yok kiz abartmis derken yalan soylemis anlamnda demedi.onun evde yatip dinlenmesi gerekirken luneparks gtmesi abartmis anlaminda dediadam durdurdumu sonrada gondolu bnm esim uskudari dolasalmmi dedi valla guvememedm kendime eve gdelim dedim.
inş canım da takmamak için ne yapmamız gerekiyomuş onuda sorsaydın keşkem
Ecehan sen kesin adet oldunmu
ecoş adet oldunmu canım
ecehan umarım 2. aşılamadan olumlu sonuç alırsın canım.
denizyıld ben hsg'den sonra 1 ay korundum canım dr.um öyle demişti banada
evet canlarım oldum pazartesi doktora gidicem aşılama için bakalım ne diyecek?? inş siz hamile kalırsınız...
evet canlarım oldum pazartesi doktora gidicem aşılama için bakalım ne diyecek?? inş siz hamile kalırsınız...
mecbur durdurdu durmasın bakalım.... gondolda sadece eşimle ben vardım arkadaşlarımızda aşagıdan bize nasıl gülüyolar.. onlarda balerine binmişlerdi karısıyla.. çocuk diyoki bende korktum ama belli etmedim diyo :) o akşam güzel geçmişti...keşke gitseydin canım hiçbişey olmuyo.. ayrıca sizin kanamalarınız varmış benim hiç kanama filan olmadı... neyse atlattın ta çok şükür
ecehan umarım 2. aşılamadan olumlu sonuç alırsın canım.
denizyıld ben hsg'den sonra 1 ay korundum canım dr.um öyle demişti banada
inş canım inş tutar.... ben hsg den sonra korunmadım nasıl olsa olmuyo diye... psikiyatri doktoruda korun bu ilaçları içerken diye yine korunmadım.. olmuyor işte ne beceriksiz kadınım
tmm cnm.bnde ilaclarim bitene kadar korunma.karari aldim.hamile kalsamda dusuk.olduktan sonra hamile.kalmanin anlami olmaz.misafir agrliom bnde.yoruldum karnimin.hassasligi hala.gecmedi.
cnlarim bse daha sorcam.bnm kan tamanen bitti artik gelmiyor.kasiklarimda daha iyi.ovilasyon tahlilleri yaptrmam gerekiomus.dr kesin yumurtluomusun bakalm demisti.bn braz agir davraniomhsg ye de grdim ya yrn gidip bu tahlilide yaptrim diom.bse olmaz dimi.idrar testimo ypiolar nasl oluor
inş canım bizde o günleri görürmüyüzki..:26:rüyadam üçlü koltuklar var ya bi koltuk dolusu bebegim varmış hepsi benim hepsi usluymuş... anca rüyamda görürüm zatenaşkım benim üzülme tamm inş bir gün biz de burdan zaferimizi paylaşırız bizde haykırırız "hamileyimmmm" diye, bazıları farkında dahi olmadan hamile kalıyor biz de onca çabaya rağmen kalamıyoruz elbet bunun da rabbim katında bir ecri var hayatın kendisi bir sınav
merhaba ecehan bende pazartesi doktora gitcem aşılama için adetimin 3. günü gel demişti...
geçen ay aşılama yapmadı klomen ve yumurta çatlatıcı iğneyle doğal yoldan şansımızı denemiştik ama malesef olmadı...bu ay aşılama olcak ilk kez ama benden rahim filmi istemedi doktorum...sadece adet olursan 3. günü geldedi aşılama yapalım dedi bu ay bilemiyorum rahim filmi çekilmeden aşılama olurmu kızlar bilginiz varmı...
amin canım inş.. hepimizn inş...bu ay bndende bi tik cikmazdiger arkadslardan bekliom.bu ay. gelcek ayda ecehan ikimiZden bekliorum. takmamak icin calismak yada kafani meskul etmek gerekiyrmus.sordum.
inş canım benim.ben korundum korkumdan körün taşı denk gelir dedim içimden.bana doktorum ya 2. aşılama yada 4. tutan çok oluyor demişti inş 2.de yüzü gülenlerden biride sen olursun canım
amin canım inş.. hepimizn inş...
ALLAH bilir artık ona bıraktım 2. aşılamayı deneyecem olmassa 3. yü deneyecem ama tüp bebek için eşim 2 sene beklerim diyo... o zamana kadarda olursa olur dogal yolla.. dün akşam misafirlerim vardı 8 aylık bebeişleri var bizden sonra evlendiler.. çok tatlı çok cadı, uslu kucagımızdan indirmedik, o arkadaşlarımızla konusuyoruz bi tek bu meseleyi takma diyolar bana ama takmamak eldemi, HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?