Çarşamba günü aşılama oluyorum

yok kiz abartmis derken yalan soylemis anlamnda demedi.onun evde yatip dinlenmesi gerekirken luneparks gtmesi abartmis anlaminda dedi adam durdurdumu sonrada gondolu bnm esim uskudari dolasalmmi dedi valla guvememedm kendime eve gdelim dedim.

mecbur durdurdu durmasın bakalım.... gondolda sadece eşimle ben vardım arkadaşlarımızda aşagıdan bize nasıl gülüyolar.. onlarda balerine binmişlerdi karısıyla.. çocuk diyoki bende korktum ama belli etmedim diyo :) o akşam güzel geçmişti...keşke gitseydin canım hiçbişey olmuyo.. ayrıca sizin kanamalarınız varmış benim hiç kanama filan olmadı... neyse atlattın ta çok şükür

ecehan umarım 2. aşılamadan olumlu sonuç alırsın canım.
denizyıld ben hsg'den sonra 1 ay korundum canım dr.um öyle demişti banada

inş canım inş tutar.... ben hsg den sonra korunmadım nasıl olsa olmuyo diye... psikiyatri doktoruda korun bu ilaçları içerken diye yine korunmadım.. olmuyor işte ne beceriksiz kadınım

evet canlarım oldum pazartesi doktora gidicem aşılama için bakalım ne diyecek?? inş siz hamile kalırsınız...

aşkım benim üzülme tamm inş bir gün biz de burdan zaferimizi paylaşırız bizde haykırırız "hamileyimmmm" diye, bazıları farkında dahi olmadan hamile kalıyor biz de onca çabaya rağmen kalamıyoruz elbet bunun da rabbim katında bir ecri var hayatın kendisi bir sınav

evet canlarım oldum pazartesi doktora gidicem aşılama için bakalım ne diyecek?? inş siz hamile kalırsınız...

merhaba ecehan bende pazartesi doktora gitcem aşılama için adetimin 3. günü gel demişti...

geçen ay aşılama yapmadı klomen ve yumurta çatlatıcı iğneyle doğal yoldan şansımızı denemiştik ama malesef olmadı...bu ay aşılama olcak ilk kez ama benden rahim filmi istemedi doktorum...sadece adet olursan 3. günü geldedi aşılama yapalım dedi bu ay bilemiyorum rahim filmi çekilmeden aşılama olurmu kızlar bilginiz varmı...

evt cnm.bnm hala azaz kan geliyor.o gun.midem bulanmisti o yuzden gezemedik.gecti bitti iste..

bu ay bndende bi tik cikmaz diger arkadslardan bekliom.bu ay. gelcek ayda ecehan ikimiZden bekliorum. takmamak icin calismak yada kafani meskul etmek gerekiyrmus.sordum.

tmm cnm.bnde ilaclarim bitene kadar korunma.karari aldim.hamile kalsamda dusuk.olduktan sonra hamile.kalmanin anlami olmaz.misafir agrliom bnde.yoruldum karnimin.hassasligi hala.gecmedi.

inş canım inş tutar.... ben hsg den sonra korunmadım nasıl olsa olmuyo diye... psikiyatri doktoruda korun bu ilaçları içerken diye yine korunmadım.. olmuyor işte ne beceriksiz kadınım

inş canım benim.ben korundum korkumdan körün taşı denk gelir dedim içimden.bana doktorum ya 2. aşılama yada 4. tutan çok oluyor demişti inş 2.de yüzü gülenlerden biride sen olursun canım

kizlar bi ovilasyon testi duydum.babystart focus.sinirsiz kullnami varmis deniyim diom umit iste bi bilginiz var mi bu test hakknda.kullanininz var mi

cnlarim bse daha sorcam.bnm kan tamanen bitti artik gelmiyor.kasiklarimda daha iyi.ovilasyon tahlilleri yaptrmam gerekiomus.dr kesin yumurtluomusun bakalm demisti.bn braz agir davraniom hsg ye de grdim ya yrn gidip bu tahlilide yaptrim diom.bse olmaz dimi.idrar testimo ypiolar nasl oluor

bu tahlil devlette yapiliyormu acaba

inş canım bizde o günleri görürmüyüzki..:26:rüyadam üçlü koltuklar var ya bi koltuk dolusu bebegim varmış hepsi benim hepsi usluymuş... anca rüyamda görürüm zaten

o zaman canım senle beraber aşılma olucaz demekki bende pazartesi gidiyorum 3.günüm.....rahim filmini çoktan istemiş olması lazımdı tüpler açık degilse tedaviler boş, diye biliyorum... ama hiç belli olmaz canım sen yinede yarın doktoruna bi sor bence canım

bu ay bndende bi tik cikmaz diger arkadslardan bekliom.bu ay. gelcek ayda ecehan ikimiZden bekliorum. takmamak icin calismak yada kafani meskul etmek gerekiyrmus.sordum.
amin canım inş.. hepimizn inş...
inş canım benim.ben korundum korkumdan körün taşı denk gelir dedim içimden.bana doktorum ya 2. aşılama yada 4. tutan çok oluyor demişti inş 2.de yüzü gülenlerden biride sen olursun canım

ALLAH bilir artık ona bıraktım 2. aşılamayı deneyecem olmassa 3. yü deneyecem ama tüp bebek için eşim 2 sene beklerim diyo... o zamana kadarda olursa olur dogal yolla.. dün akşam misafirlerim vardı 8 aylık bebeişleri var bizden sonra evlendiler.. çok tatlı çok cadı, uslu kucagımızdan indirmedik, o arkadaşlarımızla konusuyoruz bi tek bu meseleyi takma diyolar bana ama takmamak eldemi, HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK

cnm eger olmazsa pekı ıkı sene daha hasrete dayanabılcek mısınız?bnm doktorum bana tahlıller vermıstıbunları yaptır getır bana dedı.bı tahlılın ustunde ovılasyon tahlıllerı yazıor.bnde bugun baska bı dr ye gıttım meger yumurta takıbıymıs ALLAHIM ya.ıkı gunde bır yapılan seyı kendısı yapması gerek.bıkerelıgıne bıtıomus gbı yaptr getır demıstı bende tahlıl sandım.cok sınır oldum.bılseydım devlete gıdıp yaptırırdım bosuna vercegme ozele para.bugunden ıtıbaren devlete geccem zaten bu ne ya.bılgılendırme bıle yok.korunma olayını sordum.ılac kullanıom ve hsgden oturu korunayımmı dıye.bu dr bana cok guzel acıkladı.korunma dedı.ılaclar etkı yapmıyor dedı.yumurtam daha catlamamıs.sorun varmı ıkı gunde bı gıdıp anlasılcakmıs bakalım.carsamba bıda oraya komtrole gıtcem.sonra devlete geccem.sureklı masraf ya

selamun aleyküm arkadaşlar
bende dün akşam aşılama yaptırdım banada dua edin Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…