cnm eger olmazsa pekı ıkı sene daha hasrete dayanabılcek mısınız?bnm doktorum bana tahlıller vermıstıbunları yaptır getır bana dedı.bı tahlılın ustunde ovılasyon tahlıllerı yazıor.bnde bugun baska bı dr ye gıttım meger yumurta takıbıymıs ALLAHIM ya.ıkı gunde bır yapılan seyı kendısı yapması gerek.bıkerelıgıne bıtıomus gbı yaptr getır demıstı bende tahlıl sandım.cok sınır oldum.bılseydım devlete gıdıp yaptırırdım bosuna vercegme ozele para.bugunden ıtıbaren devlete geccem zaten bu ne ya.bılgılendırme bıle yok.korunma olayını sordum.ılac kullanıom ve hsgden oturu korunayımmı dıye.bu dr bana cok guzel acıkladı.korunma dedı.ılaclar etkı yapmıyor dedı.yumurtam daha catlamamıs.sorun varmı ıkı gunde bı gıdıp anlasılcakmıs bakalım.carsamba bıda oraya komtrole gıtcem.sonra devlete geccem.sureklı masraf ya
selamun aleyküm arkadaşlar
bende dün akşam aşılama yaptırdım banada dua edin Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün
yok canım eşimin kararı degişti bugün... iki aşılamada başarız olursa tüp bebege geçicez canım hakkımızda hayırlısı artık... özel çok pahalı canım ticarete dökmüşler işi.. devlete git bencede yapıyolar her türlü tahlili....çok sıkışmayınca özele gitme taraftarı degilim ama durumum çok iyi olsaydı giderdim tabi...sorun çıkmaz canım merak etme.... stres yapma... her gittiginde para alıyomu doktor.. ben bi kere gideyim dedim 250 den başlıyo dedi sekreteri, daha gitmedim..
slm kızlar bugün doktora gittim infertile, kadın dogumdan ayrılmış sıra beklemeden girdim çok şükür... bayan doktor vardı rahatttım ultrasona soktu.. herşey güzel dedi yumurtaların var dedi, sen kan ver.. hemen gel dedi seni hocamla görüştürecegim dedi.. neyse kan verdim geldim..hocanın yanına girdik eşimide istediler... neyse dr anlatıyo yok 1 sene gebelik oluşmassa şöyle böyle yapıyozda falan , ben bunların hepsini biliyorum... aşılama yapmıcam dedi ben sanıyomki başka ilaç verecek:44:demezmi direk tüp bebege gidin diye... 30 yaşından sonra zor oluyo diye... dedik aşılama 3 kere yapılıyo ondan sonra yaparız dedik vakit kaybediyomuşuz yaşımız geçiyomuş.. 30 yaşına ne zaman giriyon diyo.. daha 29 a girmedim dedim...ama bide diyoki 29 yaşında 6 aylık evli olan birisini beklerim ne alakaysa onada yaş vurmuyomu.. neyse eşim çaktı davayı, ben fazla konuşmuyorum zaten eşim konusuyo onunda hep sözünü kesiyo, tüp yaptırın diye... eşimde ben 2 kere aşılama istiyorum dedi...tamam dedi artık klomen verdi yine... arabaya binince eşimle ne güldük adam bizi başından atmaya çalısıyo aşılamayı tutturamazlarsa onların dosyasına işleniyomuş... eşim bana diyoki; ben girmeseydim doktora inanırdın, bana panik yapardın kalk kalk gidiyoz ankara derdin sabah erkenden orda olurduk diyo dogru söylüyo kesin öyle yapardım.. çok fazla heyecanlıyım hemende inanıyorum insanlara safmıyım ne:26:
slm kızlar bugün doktora gittim infertile, kadın dogumdan ayrılmış sıra beklemeden girdim çok şükür... bayan doktor vardı rahatttım ultrasona soktu.. herşey güzel dedi yumurtaların var dedi, sen kan ver.. hemen gel dedi seni hocamla görüştürecegim dedi.. neyse kan verdim geldim..hocanın yanına girdik eşimide istediler... neyse dr anlatıyo yok 1 sene gebelik oluşmassa şöyle böyle yapıyozda falan , ben bunların hepsini biliyorum... aşılama yapmıcam dedi ben sanıyomki başka ilaç verecek:44:demezmi direk tüp bebege gidin diye... 30 yaşından sonra zor oluyo diye... dedik aşılama 3 kere yapılıyo ondan sonra yaparız dedik vakit kaybediyomuşuz yaşımız geçiyomuş.. 30 yaşına ne zaman giriyon diyo.. daha 29 a girmedim dedim...ama bide diyoki 29 yaşında 6 aylık evli olan birisini beklerim ne alakaysa onada yaş vurmuyomu.. neyse eşim çaktı davayı, ben fazla konuşmuyorum zaten eşim konusuyo onunda hep sözünü kesiyo, tüp yaptırın diye... eşimde ben 2 kere aşılama istiyorum dedi...tamam dedi artık klomen verdi yine... arabaya binince eşimle ne güldük adam bizi başından atmaya çalısıyo aşılamayı tutturamazlarsa onların dosyasına işleniyomuş... eşim bana diyoki; ben girmeseydim doktora inanırdın, bana panik yapardın kalk kalk gidiyoz ankara derdin sabah erkenden orda olurduk diyo dogru söylüyo kesin öyle yapardım.. çok fazla heyecanlıyım hemende inanıyorum insanlara safmıyım ne:26:
tabi cnm aliolar.iki gunde bir 30 lira yumurta takibi parasi.bugun devlete gttim sabahin korunde ypilio saat 11di.esimdn oturu geckaldm.doktorum kadin bna tahlil deyince blmedm bikerelik sandm.yap getir dedi ya.uzerimdede tahlil yazio.bnde esimin israriyla ozele gdip yptrm doktoruma gdim sorunvarmi ogrenim yrmda devlete gecerim dedim.neyse gittim.bn ogrendgmde coktan is isten gecmsti.odemeyide ypmstm.yumurta takibi yoksa ben zatn devlete geccktm.bikerelik tahlil takipmis meger.oldu artik.haftaya gecis ypcm ins.bnm icin ozel bitti masraf agir gelior artik yazikgunah.en kucuk seye para alinio.ticarethane.bncede sen bekleme.nezamandr ugrasiosunuz blmiom ama olmazsa tup bebege gec.hasret cekmeyin daha fazla.
canım bende bugün doktora gittim doktorum çarşamba günü klomene başla dedi bu sefer günde 3 tane içcekmişim haftaya çarşambada gel dedi yumurtalarıma bakcakmış ona göre cuma günüde aşılama yaparız dedi...bende 29 yaşındayım 10 yıllık evliyim bu ikinci tedavim olcak...
bana bügün başla dedi 10 gün sonra gel dedi..... nasipse ilk çocugunmu olacak canım
bana bügün başla dedi 10 gün sonra gel dedi..... nasipse ilk çocugunmu olacak canım
2 yıldır ugraşıyoruz canım... şu aşılamalarım olsunda ondan sonra tüp bebek.. hiç belli olmaz belki tutartabi cnm aliolar.iki gunde bir 30 lira yumurta takibi parasi.bugun devlete gttim sabahin korunde ypilio saat 11di.esimdn oturu geckaldm.doktorum kadin bna tahlil deyince blmedm bikerelik sandm.yap getir dedi ya.uzerimdede tahlil yazio.bnde esimin israriyla ozele gdip yptrm doktoruma gdim sorunvarmi ogrenim yrmda devlete gecerim dedim.neyse gittim.bn ogrendgmde coktan is isten gecmsti.odemeyide ypmstm.yumurta takibi yoksa ben zatn devlete geccktm.bikerelik tahlil takipmis meger.oldu artik.haftaya gecis ypcm ins.bnm icin ozel bitti masraf agir gelior artik yazikgunah.en kucuk seye para alinio.ticarethane.bncede sen bekleme.nezamandr ugrasiosunuz blmiom ama olmazsa tup bebege gec.hasret cekmeyin daha fazla.
ne icin 250 den basliyor dedi
bana 2 kutu klomen aldırdı günde 3 tane içceksin ded...i sana bir kutumu klomen aldırdı doktorun oyleyse günde bir tanemi içceksin
evet canım 9 yıl düşünmedik iş güç derken zaman akıp geçti...son bir yıldırda eşim korunmuyodu ama hamile kalamadım sonra devlet hastyanesine ilk gittim benden ne tahlil istedi nede eşimden spermmiyogram testisadece ultrasyondan bakıp hamile kalmanı engellicek birşey yok dedi... ikinci kez başka birv doktora gittim oda lanet bir doktordu zaten suratsızın teiydi...bu 3. doktorun çok memnunum hem güler yüzlü erkek doktor olmasına ragmen çok rahat hissettiriyor umutluyum bu ay inşallah bu ay bebişlerimize kavuşuruz kızlar...
yok canım 1 kutu aldırdı günde 2 tane içicem
inş canım bu ay bizim ayımız olur inş.. benim pek umudum yok kendimden ama neyse
2 yıldır ugraşıyoruz canım... şu aşılamalarım olsunda ondan sonra tüp bebek.. hiç belli olmaz belki tutar
muayene başlıyomuş canım tahlil falan sormadım zaten
bende özele gidiyorum ben 42 lira ödüyorum...daha önce devlet hastanesine gidiyordum hiç memnun kalmadım bu 3. doktorum bundam memnunum...
Kızlar aşılamadan önce hiç yumurta takibi yaptırdınız mı ?
Bu konuda fiyatlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?