ben de geçen ay 1 kutu klomen günde 2 tane içmiştim herşeyin hayırlısı canım...yumurta catlatıcı iğne yazdımı doktorun ben pregneyl 5000 yada 1500 lükten 2 tane al bulunsun dedi ben 5000 liği bulamadaım 1500 lükten 2 tane alcam yarın depodan getirtceklernmiş sana doktorun hangi iğneden almanı söyledi...
inşallah canım...umudun olsun öyle söyleme herşey inanç ve dua üzerine değilmi ben inanıyorum bu ay yüzümüz gülcek negatif düşünmeyelim iyi düşünelim herşey iyi olsun...
inşallah canım...umudun olsun öyle söyleme herşey inanç ve dua üzerine değilmi ben inanıyorum bu ay yüzümüz gülcek negatif düşünmeyelim iyi düşünelim herşey iyi olsun...
oha hatta cusssss 250 muayene parasimi olur.burda 30 .ama tirnagin kirilsa masraf cikariolar o ayri.asmislar kndilerini.bncede haklarini kullan.Allah buyuk.ins daha bekltmz senin.smdi aksami kilip dua etcm bize.
sende saol cnm.bugun esimin acil isi oldgu halde bes dk eve ugricm yemek yiyelm.bugun isim var yarin lux bi yere yemege disari cikarcm seni dedi.telde bosver bebis icin masraf ypioz zatn bde lux yemege para verme dedim.yok illa cikarcm dior.alla alla diom icimden buda ne smdi.eve geldi elinde bsey saklio.heralde bna ole geldi dedim.bi baktim bna elinde gul getrmis verior.meger bugun evlilik yildonumumuzmuso kadar bebise odaklanmsm ki kendimi unutmusum be.
iyi dileklerin senin.icinde gecerli.bn.unutmam ama.bebis aklimi cok.meskuledior artik.sagol cnm bnm.bizim.1.yilimiz doldu :)) ama.senelerce nisanli kalmistik.babam senelerce vermemisti.bnde verene kadar kacmadm.verseydi 3u geccektiooo nice mutlu huzurlu saglıklı paralı bol bol bebişli senelere canım.. evlilik yıldönümüzün kutlu olsun... eniştem unutmamış normalde kadınlar unutmaz ama bende unutuyom benimki hatırlıyokaçıncı yılınıza girdiniz??
iyi dileklerin senin.icinde gecerli.bn.unutmam ama.bebis aklimi cok.meskuledior artik.sagol cnm bnm.bizim.1.yilimiz doldu :)) ama.senelerce nisanli kalmistik.babam senelerce vermemisti.bnde verene kadar kacmadm.verseydi 3u geccekti
sabahtan oglene kadar aklimdaydi.doktora bile ilk senemiz bugun doldu dedim ama aksama dogru unutmusumdaha ilk seneden unutmuşun bebende unutmuyomda eşim kendim bi yere yollamıyor dolasıyla hediye falan alamıyorum hep o alıyo.. iyi yapmışsın kaçmamakla, babam kaçan kızın asla huzuru olmaz demişti... eşimlere ev görmeye geldigimizde babam içine sindimi dedi bende asıl senin içine sindimi dedim.... oda sindi dedi dön dese dönerdim valla... abimde eşini kaçırdı ama sürekli didişiyolar ilk sene hele çok kavgaları oldu halada oluyor... hatta babam ben ecehandan korkuyodum geçinemez diye, siz çıktınız başıma dedi :))
feyzacımm merhaba bişey merak ettim senin ilk aşılama tuttu ya onun için sana soruyorum aşılama için alınan sperm tahlil sonucun neydi??
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Denizyld evlilik yıldönümün kutlu olsun biraz geç olsada tebrik ederim nice mutlu yıllara inşEcehan sen ne yaptın canım başladın mı yumurtlama takibine?
merhaba canım
yardımcı olmak isterdim ama sperm tahlil sonucunu elden almadık dr ekrandan bakıp iyi güzel aşılama önerilebilir dedi.detayını bilmiyoruz yani yardımcı olamadım kusura bakma
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Denizyld evlilik yıldönümün kutlu olsun biraz geç olsada tebrik ederim nice mutlu yıllara inşEcehan sen ne yaptın canım başladın mı yumurtlama takibine?
evet canım başladım günde 2 tane klomen içiyorum.. 25 inde gidicem doktora... doktor tüp bebek yapın dedi direk yaşınız gidiyo ve vakit kaybediyosunuz dedi... eşim 2 kere daha aşılama istedi.. doktor bozulsada kabul etti.... nasip herşey, biz en kötüsünü düşünüp şimdiden araştırmaya başladık tüp bebek yerlerini, burdanda bakıyorum HAKKIMIZDA HAYIRLISIsen neler yapıyosun bebeiş nasıl??? şu çatı olayı çözüldümü??
tatlim saol.ya.bizde hersey mukemmel.otesiymis.cok.mutlu oldm.demekki zamani gelmemis.dua et bebisimi istiorum.ben artik yaaaa((
kizlar bira once doktordan geldim.esimin bnm.herseyimiz dort dortluk cikti.hatta mukemmel.otesi cikti.hicbi sorununuz yok ustelik bse vermeme bile gerek yok.sdce un var seker var helva yapamadnz oda sansiniza.yumurtlama.sorununda yok.ustelik catlamis yumurtan hemen gidip calisin.sansiniz yuksek dedi.sonrada gunasiri dedi.demekki olmamasinin sebebi bndeki ileri derece iltihapmis.bn oyle dusunuyorum.
bencede beklemekte yarar var ecehan eşin doğru demiş sonuçta ay farkı oluyor sadece bence zaman kaybı değil.sanki yaş 40 oldu doktorun yaş geçiyor demesine anlam veremedim doğrusu.Tüp bebekte şans çok daha yüksek canım ben o duruma kesin gözüyle bakıyorum.ablamın eltisinin 10 yıl olmadı tedavi filan oldu aşılama oldu olmadı en sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdılar şuan 35 yaşında anne adayıumarım Rabbim gerek bırakmaz bu aşılamandan sonuç alırsın canım.Bebiş iyidir diye düşünüyorum uzun süredir görmedim mayısın ilk haftasına çağırdı doktorum korkularla dolu hamilelik geçiriyorum hep tedirginim açıkcası.benim huyumdur hep olumsuza yormak zaten.çatı olayıda hala akmaya devam ediyor bu ara yağışlarda çok avukat başvuru yapmış şimdi yetkililerin gelip incelemesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?