Çarşamba günü aşılama oluyorum

canım bana daha igne falan vermedi... 10 gün sonra verirler..ilk önce yumurtam gelişmişmi diye bakıyolar... geçen aşılamada öyle oldu 10 gün sonra verdiler o gün pazrtesiydi o akşam vuruldum çarşambada aşılamam oldu...ovitrelleydi ignenin adı.... ilk defa duydum senin dedikleri.. belki özel oldugu içindir bilemiyorum canım

inşallah canım...umudun olsun öyle söyleme herşey inanç ve dua üzerine değilmi ben inanıyorum bu ay yüzümüz gülcek negatif düşünmeyelim iyi düşünelim herşey iyi olsun...

öyle canım dua ediyorum sürekli zaten, AMA birinci aşılamam hüsranla sonuçlanınca, insan pek bişey beklemiyo.. herkesin öyle olacak diyede bişey yok tabikide.. herşeyin hayırlısı...

inşallah canım...umudun olsun öyle söyleme herşey inanç ve dua üzerine değilmi ben inanıyorum bu ay yüzümüz gülcek negatif düşünmeyelim iyi düşünelim herşey iyi olsun...

oha hatta cusssss 250 muayene parasimi olur.burda 30 .ama tirnagin kirilsa masraf cikariolar o ayri.asmislar kndilerini.bncede haklarini kullan.Allah buyuk.ins daha bekltmz senin.smdi aksami kilip dua etcm bize.

aynen bizde öyle demiştik :)... kullanıcam canım o kesin.. teşekürederim çok çok sagol canım duaların için.. bende ediyorum hepimize emin ol

sende saol cnm.bugun esimin acil isi oldgu halde bes dk eve ugricm yemek yiyelm.bugun isim var yarin lux bi yere yemege disari cikarcm seni dedi.telde bosver bebis icin masraf ypioz zatn bde lux yemege para verme dedim.yok illa cikarcm dior.alla alla diom icimden buda ne smdi.eve geldi elinde bsey saklio.heralde bna ole geldi dedim.bi baktim bna elinde gul getrmis verior.meger bugun evlilik yildonumumuzmus o kadar bebise odaklanmsm ki kendimi unutmusum be.

ooo nice mutlu huzurlu saglıklı paralı bol bol bebişli senelere canım.. evlilik yıldönümüzün kutlu olsun... eniştem unutmamış normalde kadınlar unutmaz ama bende unutuyom benimki hatırlıyo kaçıncı yılınıza girdiniz??

iyi dileklerin senin.icinde gecerli.bn.unutmam ama.bebis aklimi cok.meskuledior artik.sagol cnm bnm.bizim.1.yilimiz doldu :)) ama.senelerce nisanli kalmistik.babam senelerce vermemisti.bnde verene kadar kacmadm.verseydi 3u geccekti

iyi dileklerin senin.icinde gecerli.bn.unutmam ama.bebis aklimi cok.meskuledior artik.sagol cnm bnm.bizim.1.yilimiz doldu :)) ama.senelerce nisanli kalmistik.babam senelerce vermemisti.bnde verene kadar kacmadm.verseydi 3u geccekti

daha ilk seneden unutmuşun be bende unutmuyomda eşim kendim bi yere yollamıyor dolasıyla hediye falan alamıyorum hep o alıyo.. iyi yapmışsın kaçmamakla, babam kaçan kızın asla huzuru olmaz demişti... eşimlere ev görmeye geldigimizde babam içine sindimi dedi bende asıl senin içine sindimi dedim.... oda sindi dedi dön dese dönerdim valla... abimde eşini kaçırdı ama sürekli didişiyolar ilk sene hele çok kavgaları oldu halada oluyor... hatta babam ben ecehandan korkuyodum geçinemez diye, siz çıktınız başıma dedi :))

sabahtan oglene kadar aklimdaydi.doktora bile ilk senemiz bugun doldu dedim ama aksama dogru unutmusum doktorada kafam bozulunca tamamm gitmis :))aman bosver enisteme sen hediyesin zaten.bn dogumgun o bu yillarca ala ala biktim almiom onada alma diom anne babanin rizasini almak cok.onemli. sen cok ii.yapmissin. ins abinde.duzelir yazik ediyorlar kendilerine.

feyzacımm merhaba bişey merak ettim senin ilk aşılama tuttu ya onun için sana soruyorum aşılama için alınan sperm tahlil sonucun neydi??

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Denizyld evlilik yıldönümün kutlu olsun biraz geç olsada tebrik ederim nice mutlu yıllara inşEcehan sen ne yaptın canım başladın mı yumurtlama takibine?

feyzacımm merhaba bişey merak ettim senin ilk aşılama tuttu ya onun için sana soruyorum aşılama için alınan sperm tahlil sonucun neydi??

merhaba canım
yardımcı olmak isterdim ama sperm tahlil sonucunu elden almadık dr ekrandan bakıp iyi güzel aşılama önerilebilir dedi.detayını bilmiyoruz yani yardımcı olamadım kusura bakma

Denizyld evlilik yıldönümün kutlu olsun biraz geç olsada tebrik ederim nice mutlu yıllara inşEcehan sen ne yaptın canım başladın mı yumurtlama takibine?

evet canım başladım günde 2 tane klomen içiyorum.. 25 inde gidicem doktora... doktor tüp bebek yapın dedi direk yaşınız gidiyo ve vakit kaybediyosunuz dedi... eşim 2 kere daha aşılama istedi.. doktor bozulsada kabul etti.... nasip herşey, biz en kötüsünü düşünüp şimdiden araştırmaya başladık tüp bebek yerlerini, burdanda bakıyorum HAKKIMIZDA HAYIRLISI sen neler yapıyosun bebeiş nasıl??? şu çatı olayı çözüldümü??

merhaba canım
yardımcı olmak isterdim ama sperm tahlil sonucunu elden almadık dr ekrandan bakıp iyi güzel aşılama önerilebilir dedi.detayını bilmiyoruz yani yardımcı olamadım kusura bakma

hmm sağol canım yaa merak ettimde değerler kaç oluyo diye ondan sormak istedim
peki diğer arkadaşlardan bilgisi olan var mı??

kizlar bira once doktordan geldim.esimin bnm.herseyimiz dort dortluk cikti.hatta mukemmel.otesi cikti.hicbi sorununuz yok ustelik bse vermeme bile gerek yok.sdce un var seker var helva yapamadnz oda sansiniza.yumurtlama.sorununda yok.ustelik catlamis yumurtan hemen gidip calisin.sansiniz yuksek dedi.sonrada gunasiri dedi.demekki olmamasinin sebebi bndeki ileri derece iltihapmis.bn oyle dusunuyorum.

tatlim saol.ya.bizde hersey mukemmel.otesiymis.cok.mutlu oldm.demekki zamani gelmemis.dua et bebisimi istiorum.ben artik yaaaa ((

bencede beklemekte yarar var ecehan eşin doğru demiş sonuçta ay farkı oluyor sadece bence zaman kaybı değil.sanki yaş 40 oldu doktorun yaş geçiyor demesine anlam veremedim doğrusu.Tüp bebekte şans çok daha yüksek canım ben o duruma kesin gözüyle bakıyorum.ablamın eltisinin 10 yıl olmadı tedavi filan oldu aşılama oldu olmadı en sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdılar şuan 35 yaşında anne adayı umarım Rabbim gerek bırakmaz bu aşılamandan sonuç alırsın canım.Bebiş iyidir diye düşünüyorum uzun süredir görmedim mayısın ilk haftasına çağırdı doktorum korkularla dolu hamilelik geçiriyorum hep tedirginim açıkcası.benim huyumdur hep olumsuza yormak zaten.çatı olayıda hala akmaya devam ediyor bu ara yağışlarda çok avukat başvuru yapmış şimdi yetkililerin gelip incelemesini bekliyoruz

dun cok dusundum ve artik bu bebek olayndan vazGectm.bi sorunda yokki tedavi olalm.olmuosa vardr bi hayir.hayrli haberlerinizi bekleyp takip etcm hep sizi.

çok sevindim herşey güzel çıkmış ne güzel canım bizdede herşey çok mükemmel üstelik iltihabım falanda yok ama işte bebek istiyosun yine sorun yokken niye olmuyo diyosun....

evet canım herşeye hemen dalmamalı araştırmalı... inş gerek kalmaz tüp bebege...benim aşılamadan pek umudum kalmadı dogrusu... doktor tüp bebekte şansımın yüksek oldugunu söyledi hiçbir hastalıgınız yok herşey güzel, beklemeyin dedi... neyse herşeyin hayırlısı.... belki korkma canım bişey olmaz ALLAHIN izniyle... çatı olayı düzelir en kısa zamanda inş... nisan yagmurları var... ALLAH KOLKAYLIK VERSİN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…