dun cok dusundum ve artik bu bebek olayndan vazGectm.bi sorunda yokki tedavi olalm.olmuosa vardr bi hayir.hayrli haberlerinizi bekleyp takip etcm hep sizi.
çok sevindim herşey güzel çıkmış ne güzel canım bizdede herşey çok mükemmel üstelik iltihabım falanda yok ama işte bebek istiyosun yine sorun yokken niye olmuyo diyosun....
ben 25 yasindaym ama esimle yas farkimiz var.o40 yasinda :)) kimlikte oyle ama gercek yasini blmior.askere cabuk gidip gelsin dye hep bes alti yas cok yazdrlmis.kizlarda cabuk kocaya gitsin diye .coksordum anne baba dahil.kardeslri tam bilen yok yasini .biri kendi yasini bile tam bilmio dusunun :O .bnce buyuk yazdrilmis.cunku cok genc ya.en fazla 35tir.yas farki var ama napalim senelerce asik olunca goz gonul dinlemedi bnde.iyikide dinlememisbnm.iltihap.gecti.bikac ay bekliyim.sonra olmazsa asilama deneriz bzde.hayrlsi ama takmicm artik
herşey nasip kısmet.. yaş farkı o kadar öenmli degil bence...eskiler hep öyleymiş.... ilaçlarını kullanmaya devam et bol bolda su iç canım... erkek için yaş önemli degil canım sende küçüksün daha sıkıntı yapma takma boşver... ben eşimle 28 yasındayız...
evet canım başladım günde 2 tane klomen içiyorum.. 25 inde gidicem doktora... doktor tüp bebek yapın dedi direk yaşınız gidiyo ve vakit kaybediyosunuz dedi... eşim 2 kere daha aşılama istedi.. doktor bozulsada kabul etti.... nasip herşey, biz en kötüsünü düşünüp şimdiden araştırmaya başladık tüp bebek yerlerini, burdanda bakıyorum HAKKIMIZDA HAYIRLISIsen neler yapıyosun bebeiş nasıl??? şu çatı olayı çözüldümü??
kizma bna ama doktorun.sozune cok guldum.yasiniz geciyor demis ya.sna da guldum.28 nedirki.szdr cok.gencsnz.gorende 40 .50 sancakbde yas gecio demis. bnm icime ne doguyor biliomusunuz.senin yaknda bebegn olcak.ins Rabbim ins ins ins
canım sizin sorununuz yokki neden tüp bebek bence bekle yaşya okadar deyil yani otuzunuza kadar bekleyin ilçla aşılamayla bidaha deneyin tüp en son çare olsun canım vakti vardır boşuna para harcama derim biraz daha zamn sabır ve dua benim eşim hareket tedavi si görüyo ben halan tüp düşünmüyom en en son ihtimal yani sorunu olanlar bile bekleyip tüp yapıyolar anşlıyom seni olsun istiyoson bizim içimizde yaşadıhımız fırtınayı kimse bilemez ama sabır arkadaşım olmadı 2 aşılamıy yap olmasa bikaç ay bo bırak sonra 3 yap zamn herşeyin ilacıdır
dun doktorum yumurtan catlams gidin helva yapimina girin.demisti ya.az once esime diorum ki: Askim bn cok yiyorum farkettin mi.galiba dun tuttu.bana boyleBakiyor Cok guldum ya
bebegim nerelerdesin sen, yoksun merak ettim.... evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz...sorunumuz yok dr yaşa takmış kafayı, eşim tüp bebegi hemen istemedi 2 aşılama yaparım anca ondan sonra dedi... dr bozulsada mecbur kabul etti... bizi bence başından savıyo gibi geldi bize... aşılama haklarımı kullanıcam bu ay 2. aşılamaya başladım canım... bi komsumuz var burda ben evlendigimde 5 yıllık evlilerdi şimdi 7 yıllık...kız benle yaşıt..bide hastanede çalısıyo.. aynı biz gibi hiçbi sorunları yokmuş.. onlarda tüp bebek denediler fıstık gibi kızları oldu şimdi... herşeyin hayırlısı
kizlar ben galiba feci bunalima girdim.evden cikmaz oldum.dogruduzgun medreseye ugramaz oldm.en son carsamba ordaydm.kuran okuyorum aklimda bebek.kuranimi oraya braktim.yrn alirim dedim.bida gtmedimbugunde gtmcm.gdip uzanmk.istiorum.hocamda kiziyor ama napim.sendn tedirginim dedi bana.napim sanki.soludugum her nefes,dusundgum her sn. bebek der oldu.hicbseyi dogru ypamaz oldum.aklim oyle doluki.galiba esim.farketti bu durumu.bna tatile gdelim diyor.bnde kurs var diom.sanki cok gidiyorum bu siralarda aslnda aklimin dinlenmesi gerek.kndimi oyalamak yetmez oldu.
oyle cnm ama baksana okuyorum cogu kizlarin hicbir sorunu yok ama olmuyor bebisleri.tevekkul ediom.etmesen delirirdim heraldecanım geçmişi okudumda doktor sorunun yok demiş.ne güzel işte.
kendini bu kadar hırpalama. biliyorsun ki sen stres yaptıkça hormonların herşeyin alt üst oluyor bu seferde olacağı varken olmuyor.
bu kadar dert etme. bak daha yaşın geç ve hiçbir sorunun olmadığını biliyorsun.demekki hayırlı zamanı var sana da o hayırlı vakti beklemek düşüyor. tevekkül et canım.zamanı geldiğinde en hayırlı vakitte yavrun sana gelecektir inşallah..
oyle cnm ama baksana okuyorum cogu kizlarin hicbir sorunu yok ama olmuyor bebisleri.tevekkul ediom.etmesen delirirdim heraldebndeki tek sorun ileri iltihap ve yara vardi.onune gecilemedi.smdi ilaclar bitince hissediom gene oluyor.belki buyuzden olmuordur dedim.gene gtcem baska doktora.
biran once gelsin bu veletlerimiz istiyorum artik...
canım hakında hayırlısı ben sadce hemn tüp aklına getirme en son o kalsın çünkü onunda tutup tutmayacahı allahın elinde tutmasa çokdaha fazla yıkılırsın yaşınınz çok deyil ki birazdaha bekleyin aşılamarın hepsini dene ve bol dua inş olur bende hep dua ediyom rabbim istyen herkeze versin ben de olmassa yazın sonunda aşılma denicem ama biz kendimizide yırtsak allah ol demeyince olmacak geçenlerde bir seyirci bağlandı nihat hatipoğluna ne kendinde nede eşinde sorun yok defalarca tüp yapmışlar hemde özellerde kaliteli yerlerde hiç biri tutumamaış napayım hocam dedi hoca dediki bolca tövbe cekin bolca dua edin ama kaderiniizde evlat yoksa naparsan yap olmaz allah ol demeyince olmaz allah diledihine evlat verir dedi yani eyer bizim olucaksa zamnı geldihinde olur tabikide elimizden geleni yapıp beklicez inş allahım bizlerinde anlına evlat yazmıştr ve içimdeki his senin ne aşılama nede tüp kendilihinde olcak inş
kizlar ben galiba feci bunalima girdim.evden cikmaz oldum.dogruduzgun medreseye ugramaz oldm.en son carsamba ordaydm.kuran okuyorum aklimda bebek.kuranimi oraya braktim.yrn alirim dedim.bida gtmedimbugunde gtmcm.gdip uzanmk.istiorum.hocamda kiziyor ama napim.sendn tedirginim dedi bana.napim sanki.soludugum her nefes,dusundgum her sn. bebek der oldu.hicbseyi dogru ypamaz oldum.aklim oyle doluki.galiba esim.farketti bu durumu.bna tatile gdelim diyor.bnde kurs var diom.sanki cok gidiyorum bu siralarda aslnda aklimin dinlenmesi gerek.kndimi oyalamak yetmez oldu.
canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.sen yine de iyi düşün iyi olsun.tabi canım iltihap da etken olabilir belki bilemiyorum.
inşallah en kısa zamanda şifa bulursun.başka bir doktora git bakalım o ne diyecek.
evet bencede bir an önce gelsin sıpalar bende çok istiyorum ama hayırlısı inşallah...
delimisin kızım en azından medresen var üstelik kuran ögreniyor ve okuyosun ne güzel... git bence sanki evde uzanıp bebegi düşünmiceksin... ya ben gibi olsan ne yapardın şaşarım akşama kadar evdeyim ev işleri bile sıkıcı gelmeye başladı artık... eşim bi yere yollamıyor gidersek beraber gidicez diyo tepemde kaynanam her gün yukarı çıkmak zorundayız.... zaten arkadaş yok burda... varsada eşim arkadaşalrının eşleri..onlarada güven yok bende.... kendi bu kadar kasma iltihabını ihmal etme k.i.bak
saol cnm bnm.sendedemi sebepsizlik teshisi var? dune kadar kiziodum esime ama cok hakli.sanrm.yakinda urfa yada trabzona gdicez tatile.braz rahatlatr beni.
canım ben bir yıldır istiyorum ama olmadı.haziranda gideceğim doktora.şimdilik bilmiyorum sebepli mi sebepsiz mi?
daha önce doktora gittim hormon tahlili yaptırdım sorun çıkmadı.eşimde sperm testi yaptırdı ona da sorun yok dediler.
ama işte haziranda en baştan tüm tahlilleri yaptırıp uygun tedaviye başlayacağız inşallah.
tatile çıkmak iyi gelir kafan dağılır, rahatlarsın.iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?