Çarşamba günü aşılama oluyorum

kızlar lütfen yardım aşılamanın 9. günü gelen pembe akıntı adet olabilir mi ağrıda var ama neden 9. gün en erken 12. gün adet olunuyo diye biliyorum

kızlar lütfen yardım aşılamanın 9. günü gelen pembe akıntı adet olabilir mi ağrıda var ama neden 9. gün en erken 12. gün adet olunuyo diye biliyorum

erkende adet olabilirsin canım adetine kaç gün kala aşılama olduğunla alakalı bir durum bu herkese göre değişir.Benim adetime bir hafta kala aşılamam olmuştu.Umarım adet kanaması değildir Rabbim gönlüne göre versin

Allah razı olsunn cnm benim ama olmadı malesef adet kanamasıymış ilk defa böyle oldu çok erken geldiği için şaşırdım nasip değilmiş.

ben burdaym.gene yogunlastim cnm :)) sen nslsin

Günaydın kızlar nasılsınız?

buralardayız ecehan sen ne yapıyorsun ikinci aşılamaya start verdinmi nasıl gidiyo canım

ben iyiyim kızlar siz nasılsınız?.. dün doktora gittim.. dün akşam çatltma ignemi oldum yarın aşılama oluyorum... özellikle aşılama cuma gelsin diye 2 gün erken gittim doktora normalde yarın gitmem gerekiyodu... ama yumurtalar maşallah gelişmiş şansıma.. yarın aşılama oluyorum işte hayırlısı olsun artık ne diyeyim inş bu sefer tutarinş..

inş ecehan. ben ümidi tamamen kestim 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

inş ecehan. ben ümidi tamamen kestim 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

sagol canım inş... inş seninde tüp bebege gerek kalmaz 2 ay içinde hamile kalırsın inş.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI

RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

canım sizde sorun varmıydı yokmuydu ya hemen tüp kararaı almayın biraz savaşalım mücadele edelim inş tüpe gtmeden olur

saolun guzeller iyim.ecehan ins tutar bu kez.edagul ins seninde tutar da gerek kalmaz tupe.hayirli haberleriniz gelsin ins.bnde 29unda adet olcm.bu ay hep silkelttim kndmi ama adet olcm yumurtalgm agriyor.onumuzdeki ay yeni bir umutla artik

çok iyi yapmışsın canım söylememekle kafan rahat olur.öpüyorum seni dikkat et kendine

evet kafa rahat oluyo.. söylesem herkesten bi laf duyacam.....dikkat etmeye çalısıyorum canım agır kaldırmıyorum ani hareket falan yapmıyorum...yemek falan yapıyorum.. ortalıgı toparlıyorum işte..... bu sefer eşim pek yardımcı olmuyor, nasılsa buda tutmıcak diyo, onunda ben gibi umudu yok hayırlısı artık

Hayırlı olsun, inşallah hamile haberlerini alırız canım. Bu kez tutar inşallah. Bende devlet hastanesine başladım canım. fakat burada tek yerde olduğundan çok kalabalık ve randevuları çok geçe veriyorlar. Doktor muhtemelen aşılama ile başlarız dedi. Beklemek çok zor, ben daha adet olup, tekrar hormon testlerimi yaptıracağım.. Rabbim yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…