evet kafa rahat oluyo.. söylesem herkesten bi laf duyacam.....dikkat etmeye çalısıyorum canım agır kaldırmıyorum ani hareket falan yapmıyorum...yemek falan yapıyorum.. ortalıgı toparlıyorum işte..... bu sefer eşim pek yardımcı olmuyor, nasılsa buda tutmıcak diyo, onunda ben gibi umudu yokhayırlısı artık
Hayırlı olsun, inşallah hamile haberlerini alırız canım. Bu kez tutar inşallah. Bende devlet hastanesine başladım canım. fakat burada tek yerde olduğundan çok kalabalık ve randevuları çok geçe veriyorlar. Doktor muhtemelen aşılama ile başlarız dedi. Beklemek çok zor, ben daha adet olup, tekrar hormon testlerimi yaptıracağım.. Rabbim yardımcımız olsun.
Canım benim ya öyle deme valla üzüldüm okurken.Bi bakmışsın tutmuş hiç belli olmaz.burada umudunu bitiren biçok kişinin güzel haberlerini okuduk inş tutarda size süpriz yapar kerata
inş canım....ç hani spermler yıkanıyo ya aşılamaya koyuluyo geçenkinde yarısına kadar doluydu bu sefer yarının yarısı kadardı.. onun için fazla umudumuz yok.. geçen namaz falan kılmamıştım bişey olur diye tutmadı da zaten bu sefer bırakmadım... hepinize dua ediyorum kızlarsen nasılsın feyzam neler yapıyosun.. bebiş nasıl cinsiyeti ögrenmeye az kaldı..
Rabbim çok bekletmez inş bitanem.bende bütün isteyen herkese bol bol dua ediyorum.bende iyi sayılırım biraz sıkıntılı geçiyor süreç akıntım filan fazla oluyor evde yatıyorum öyle hareket yasağım var.korkuyorum inş kucağıma sağsağlim alırım.Sıkıntılar bitmiyor işte canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Cinsiyete az kaldı bu hafta kontrolüm var belki söyler cinsiyetini ama emin olmadan bişey demek istemiyor doktorda.Geçen gittiğimde istersen tahmin yapayım dedi bende istemedim kesinse söyleyin dedim oda yanılabilirim net değil dedi öyle kaldıne zaman test yapacaksın canım
sagol canım inş gelir yavrum... doktormu yasakladı hareketlerini..bosver yat dinlen nasıl olsa bebeiş gelince uykusuz gecelerin olacak, şimdiden bol bol uyu yat .. Hyırlısıyla sagsalim doguracaksın inş... öyle ya kesinse söylesin..adetim geçerse adet geçtikten bi kaç gün sonra canım 13 ünde adetim inş adet olmamaşılama oldugumu unutuyorum ben
ecoş kendim olmuş gibi heycanlıyım biyan önce gelsede öğrensek teyzemi oluyoz ecoş çok istiyorum senin anne olmanı allhında iziniyle olur inş zamanı bilmiyoz ama olcak onu biliyorum bende çok güzel rüyalar görüyom akrablarım beni görüyolar falalrda bile hep çocuk çıkıyo ama yok şimdilik çünkü rabbim biliyo ama olcak be inanıyorum
sagol canım inş gelir yavrum... doktormu yasakladı hareketlerini..bosver yat dinlen nasıl olsa bebeiş gelince uykusuz gecelerin olacak, şimdiden bol bol uyu yat .. Hyırlısıyla sagsalim doguracaksın inş... öyle ya kesinse söylesin..adetim geçerse adet geçtikten bi kaç gün sonra canım 13 ünde adetim inş adet olmamaşılama oldugumu unutuyorum ben
inş canım.evet doktor yasakladı vakit geçmek bilmiyor inan yalnız başına saniyeyi bile sayıyorum eşim gelene kadar.inş canım benim o zaman 15-16sı gibi test yaparsın deli gibi heyecanlıyım bendeinş tutmuştur
inş canım.. inş tutmuştur pek umudum yok ama inş.. çok canın sıkılıyo demi...aynı bende sen gibiyim ne dogru dürüst komsu var nede arkadaş, öyle eşimi bekliyorum... tv de dizilere bakıyorum nette takılıyorum öyle vakit geçiyo işte canım k.i.bak
inş canım.. inş tutmuştur pek umudum yok ama inş.. çok canın sıkılıyo demi...aynı bende sen gibiyim ne dogru dürüst komsu var nede arkadaş, öyle eşimi bekliyorum... tv de dizilere bakıyorum nette takılıyorum öyle vakit geçiyo işte canım k.i.bak
cnm ben de reglım.ılk defa bu ay stres yapmadgm halde ıkı gun sıddetlı agrı cektım.artık ne neden oldu bılmıorm normalde bu kadar cekmem.Rabbime sukurler olsunkı kekik gıbı sıfalı bır baharatı vermiş.o hafıflettı agrılarımı.bu ayda yumurtlama donemınde bırlıkte ollduk guyabu ay yenı bır maraton baslıyor.ecehan umudunu kaybetme.spermın az veya cok olması onemlı dgl.Rabbım ol dedıkten sonra ona gerek bıle yok oyle tabı,inş olacak de.gun saymak cok kotu bılırım ama yapcak bıseyde yok.iNS bızde feyzanın arkasından gdecegiz...
inş canım.aynen dediğin gibi valla can sıkıntısı bütün gün....sende kib yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır
yolundadır yolundadır sıkıntı yapma canım.. kontrolden gelince hemen yaz tamam mı??
Canım yatmaya devam o konuda bi değişiklik yok aylar nasıl geçecek böyle bilmiyorum.Bu arada oğlumuz olacakmış sonunda öğrendik inş Rabbim'min izniyle sağsağlim kucağıma alırım.Rabbim kimseyi evlat konusunda sınamasın isteyen herkesede nasip eder en kısa zamanda inş.senden ve formdaki diğer akadaşlardan güzel haberler alırım inş.kendine iyi bak öpüyorum
ecehan nasilsin cnm asilama yaptirmissin anladigim kadariyla hayirli olsun cnm ins.guzel haberler alirsin Rabbim gonlune gore versin cnm
arada bakiyom yazilarina merakla bekliyom sevincli haberini cnm
bende yaptirdim asilama malesef olmadi ins.senden guzel haber alcam
Canım yatmaya devam o konuda bi değişiklik yok aylar nasıl geçecek böyle bilmiyorum.Bu arada oğlumuz olacakmış sonunda öğrendik inş Rabbim'min izniyle sağsağlim kucağıma alırım.Rabbim kimseyi evlat konusunda sınamasın isteyen herkesede nasip eder en kısa zamanda inş.senden ve formdaki diğer akadaşlardan güzel haberler alırım inş.kendine iyi bak öpüyorum
valla dun sna oglun olck oyle hissediorum dicektim tahmin istemedginden oturu demedm.hadi hayrlisi cnm.
inş canım.. ALLAH saglım kucagına almayı nasip etsin inş.. benimde içime erkek dogmuştu demiştim :) yat canım yat nolur nolmaz öyle böyle geçer vakit elbet, paşam dogunca gezersiniz... sorma feyzam ya bi taneside güzel haber vermiyolar insana, ne tembel çıktılar(bende dahil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?