Çarşamba günü aşılama oluyorum

sagol canım benim inanıyoruz neden inanmayalım bende ediyorum hepimize... inş hepimizden güzel haberler alıcaz inş..

kızlar yarın hıdrellez... alın kagıt kalemleri ne hayaliniz varsa çizin çocuk,ev, araba veya ne istediginiz varsa, topragamı gömersiniz, denizemi fırlatırsınız yoksa gül agacınamı asarsınız bilmiyorum tabi. yapan varmı aranızda?... biz eşimle bu yıl ilk defa yapıcaz bakalım, tabiki önce yüce rabbimden isteyecez herşeyi, HAKKIMIZDA HAYIRLISI

ecehan o dedigin ne ki?kiz gidipte agaca caput falan baglama sirke grersin bilmeden mazAllah.Rabbim Hizir a.s hatrina gonlundekini versin tatlim.biz her cuma birsuru kisi olarak dua edioz hepimize.hocam la her cuma cemaat toplanip dua edioz ilim meclisinde saolsun bizleride unutmuor hic.feyza biye inanmayalm cnm inanioz..cemaatin duasi makbuldur kuzum.birkac hafta once alimlerin yptgi bseyi yptk.kalbinde ne varsa sabrettgn muddetce mutlka ama mutlka olurmus.o an kalbimdeki ni solemicm ama tahmin etmk zor dgl :2: 1 o yuzdn sabredin kuzularm ins olacak.bugun mevlut var.bagisiklgm cok zayfladi gene gribim.vitamin eksiklgi olunca bole oluyo.sirf sze dua icin gtcem bu mevlutede.bu siralAr kafamda yok oyle bebis.oluruna birakinca bir kac ay icin,rahatlAdm.opuom hepinizi.

ecoşşşşşşş senin nezaön belli olcak canımmm kacıncı gündesin ne alemdesin anlat bakılm

sagol canım üzülme canım ya benimde tutmadı birinci aşılamam ikincisindende pek umudum yok ama bekleyip görecez aartık..ALLAH seninde gönlüne göre versin tez zamanda inş.. 9 dogurursun inş

amin cnm cumlemiz ins.tatlim ya
ne zaman kan testi yaptircaksin
valla meraktayim tatlim

ecehan ya nerdesin sen.cok merak edioz hepimiz.test sonucu ne yaptin.bellii mi.nolur pozitif ciksin ya

yok canım çaput falan baglamadım... zaten hayatımda ilk defa yaptık eşimle böyle bişey... sadece hayallerimizi bi kagıda çizdik.. eşim topraga gömdü hala gömülü ben gül agacına astım sabah namazından hemen sonra aldım evde sakladım... tabikide ilk önce ALLAHTAN İSTİYORUZ herşeyi.. ben çizdim sen hayır eyle diye duamıza ettik canım,pazarteside piknige gittik gittigimiz yerde türbe vardı kaynanam dua edin dedi bize, bende siz ediverin ananın babanın duası daha çabuk kabul olurmuş dedim, bana banane ben ilk önce cennetimi isterim dedi bende dedim kendine müslümansın, eşimle kpedr çok güldüler... çok çok teşekürederim canım bizleride dualarınıza kattıgınız için çok sagol,cemaatin duası makbuldür.... bol bol meyve ye, bide havalar bi öyle bi böyle insan ne yapcagını şaşırıyo... k.i.bak

ecoşşşşşşş senin nezaön belli olcak canımmm kacıncı gündesin ne alemdesin anlat bakılm

amin cnm cumlemiz ins.tatlim ya
ne zaman kan testi yaptircaksin
valla meraktayim tatlim

ecehan ya nerdesin sen.cok merak edioz hepimiz.test sonucu ne yaptin.bellii mi.nolur pozitif ciksin ya

valla unutuveriyom aşılama oldugumu siz deyince saydımda 13 gün olmuş valla bende bi degişiklik yok gögüsler şişmedi sadece ucları hafif bi acıma var o kadar, bide sol kasıgım cok agrıyo dün geceden beri, adet günüme daha 5 gün var onu bekleyecegim canlarım....... dün gece kabuslar gördümi bi adet oldugumu gördüm bide bi kızın hamilelik testi yaptıgını gördüm kız banada yap diyodu bende 3 gün sonra yapcam dedim, karısık karısık rüyalar gördüm valla

ecoş karşılaştık canım sende sayfadasın şu anda sonuç ne canım aklıma geldin ve hemen bakayım dedim sonuç canım ....

ya canım kaçıncı gündesin ne alemdeisn onu bi anlatsana ya merak ediyozzzzzzzzzzzz

kalp kalbe karşı hepimiz sayfadayız herkese selam sizleri çok seviyorum biz bu ay nasipse tüp bebeğe başlayacağız

sakin olun kızlar ya bişey yok normal hayatıma devam ediyorum işte,pek umudum olmadıgı için heyecanlı degilim açıkcası

kalp kalbe karşı hepimiz sayfadayız herkese selam sizleri çok seviyorum biz bu ay nasipse tüp bebeğe başlayacağız

evet canım bende sizi seviyorum, hakkında hayırlısı canım ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

ins.ruyalarin hayra cikar cnm bebis haberini alirim.dikkat et kndine agir biseyler yapma emi cok opt

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ecehan vakti geçmeden test yapmaz o yüzden beklemek zorundayız inş güzel haberlerini verir bizlere
Önümüzdeki 15 gün evimde inşaat var :) çok sık neti açamayacak olsamda geceleri bi girip kontrol ederim kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

canım sen kendini çok yorma ama dikat et

Merhaba kızlar, inşallah hayırlısıyla hepinizin aşılaması tutar...Sizlere bir şey sormak istiyorum ben şu an 3. klomen içtim ve çalışmalarımız devam ediyor:) doktorum bu ay olmazsa aşılama yaparız dedi.Hem aşılamayı önermiyorum aslında deneyin bir süre diyor hem de aşılama yapalım diyor. eşimin sperm sonuçlarına iyi değil sıkıntı var diyor.....2.5ml de 22 milyon sayımız...ileri hareketlilik %57 canlılık ise %75..... ama sonuç iyi değil diyor. üroloji doktoru ise iyi normal diyor...bu değerlerle aşılama yapılabilir mi acaba sizinkiler nasıldı doktorunuz ne yorum yapmıştı. bu arada ben de pcos var........

ins.ruyalarin hayra cikar cnm bebis haberini alirim.dikkat et kndine agir biseyler yapma emi cok opt
inş canım inş.. agır bişeyler yapmıyorum ev işi işte ama öyle agır temizlik filan yapmıyorum...

ecoş nerdesin varmı bi gelişme belli olmadımı yazbak merak ediyoz

canım pazartesi yada en geç salı günü belli olur...sen neler yapıyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…