Çarşamba günü aşılama oluyorum

evet canım dogru demişssin, inş güzel haberler veriririmiyiyiz canım dikkat et kendine yorma fazla, ne kadar kimse tutsanda illaki yaparsın bişeyler dikkat et a.e.ol

inş canım hepimizin tutar inş... her doktor farklı farklı konusuyo ne konustukları belli degil valla sonra doktora şiddete hayır diyolar benim eşimin sperm sayısı hareketliligi güzeldi bendede sorun yoktu... birinci aşılamam tutmadı diye doktor bize direk tüp bebege gidin dedi.. eşim karşı çıktı aşılama hakkım varken neden hemen gideyim diye, bayagı mücadele ettiler, ve ikinci aşılamayı oldum ikin gün sonra belli olur... herşey ALLAHTAN canım, herşey bahane bence, burda ne umutsuz vakalar görüyoruz hamile kalan... bence yapılabilir...sakın sıkma canını bütün aşılama haklarınızı deneyin derim... rabbim aşılamalarımızı hayır eyler vesile eder bize hayırlı saglıklı evlatlar verir inş aminnnnn..

amin canım amin inşallah.. bu yaza hamile olarak girmeyi ve aileme hamileyimmmm demeyi çok istiyorum..

evet canım dogru demişssin, inş güzel haberler veriririmiyiyiz canım dikkat et kendine yorma fazla, ne kadar kimse tutsanda illaki yaparsın bişeyler dikkat et a.e.ol

ecoş artık belli olmuştur bak olumsuz olsa hemen gelirdin yoksa müjdemi var kızzzzzzzzz

ecoş artık belli olmuştur bak olumsuz olsa hemen gelirdin yoksa müjdemi var kızzzzzzzzz

ah canım benim ya keşke öyle olsa kötü haber var benden size; annemlere gittim ondan yazamadım pazar günü adet oldum canım malesef buda tutmadıyarın üçüncü günüm; eşim özele gidelim bi kerede dedi yarın özele gidicez... bense hiç istemiyorum artık aşılama yaptırmayı, bi kaç ay dinlenip sonra tüp deneyelim dedim.. oda peşpeşe aşılamaları yapalım diyo... ona bişay olmuyoki tabi, hormon ilaçları yiyen benim ona buna şeyini gösteren benim yoruldum artı, bu ay hiç yardımda etmedi bana, '''bu ay edicem söz diyo''.. işte onunda gönlü olsun diye özelde yaptırcaz bi kerede, 250 den başlıyo muayene.... hayırlısı artık yapacak bişey yok yarın doktordan gelince anlatırım bakalım özeldeki doktor ne diyecek???

olsun uzulme kismet dglmis.ya cnm erkeklerin tuzu kuru .kadinlar cekio hep.3.tutmazsa dinlen bnce sonra git tupe.yipranmissindr bayagi.bndende kotu haber var.yok bnde bu vajina hastaligi kroniklesti sanirim.gene enfeksion uruo die cok kisinin yapip bna onerdigi bseyi yptm.bi kac damla sirke pamuga dokup iccamasirin ustune koydum iki saat sonra cikardm.sabaha kadar tutmadm iyiki.yapmaz olaydm.tmm akinti ve kasintiyi gecrdi.caresiz kalinca deniyim dedim ama daha kotu oldu.icinde tam giriste onunu tikadi findiktan buyuk sislik olustu yanio.ikinci gunum.bugun gecmedi.yarin degisik doktora gtcm gene.isin kotusu besgun sonra yumurtam catlicak.cok kiziom kendime coook

canım benim ya üzgünüm diyecek başka bişey bulamıyorum eşini ikna etmeye çalış ecehan özelde aşılamaya o kadar para verene kadar tüp denemesinin yarı parası çıkar.Rabbim yardımcın olsun arkadaşım umarım istediğiniz gibi olur bu denemede.

canm hayırlısı böylemiş dicez bana kalırsada biraz akışa bırakın yaşınız çok yok bu seneyi bekleyin kafaya takmayın sorununuz yok çünkü tüplede allah yazmadıysa olmaz okadar para kışın başlayın tüpe isterseniz ama bu süre yıpratıyo akışına bırak biraz ara verin derim canm bi sorununuzda yok bence zamnı var ve onu bekliyo hadisede dedhi gibi zamnı gelmeden ne 1 dk önce nede 1dk sonra olurmuş

biraz once doktordan geldim.adetin ne zamndi dedi.o kadar kafam dolmuski tele kaydettgm halde ve baktgm halde 29nisan dceme 4nisan dedim ya.40gundur olmamssn dedi evet dedim sasrdm.virus varmi dedi kan tahlili istedi.gittim yptrdm dank etti aklima.29da olmustum.sonra sonucu aldm megerse gebelik tahlilimis.bna sorsa dglm dicektim zaten.bosa olan 20lirama oldu :)) dedim bn yanlis solemsm.oda sen teldn baknca inandm dedi.smear testi ypti.ayrintili inceledi.durum ciddiye benzio duruma gore hpv isticem dedi.cuma smear sonucu cikcak.korktum yaa

merhaba kızlar benimde aşılamam tutmadı adettimin ikinci günümdeyim doktorum bu ay yine aşılama yapalım dedi bu sefer spermi ben hazırlıcam dedi gecen sefer laboratuvarda başka biri hazırlamış. ben bu ay rahim filmi çektirsem daha iyi degilmi dedim doktor bu ay yine aşılama yapalım olmazsa rahim filmi çekeriz dedi artık herseyin hayırlısı...

canlarım bugün gittim işte doktora 250 tl verdik muayene ücreti işte, sorunumuz yok dedim rahim filmini hormon tahlillerime baktı güzel dedi.. sonra muayene etti... enfeksiyon çıktı az ama dedi spermlerin geçişini önlüyo enfeksiyon dedi, bende o kadar baktı hiç bişey dememişlerdi dedim...bakmamışlardır dedi...sonra yumurtalıklarıma baktı çok iyi dedi... femara diye bi ilaç verdi kendinden günde 1 kere 5 gün boyunca yutacaksın dedi... enfeksiyon için fitil ve antibiyotik verdi.. 10 gün sonra çagırdı... fitil kullanırken kocanla ilşkiye girme dedi... işte böyle arkadaşlar hayırlısı artık...

ihmal etme canım, bak bendede enfeksiyon çıktı, çok degil ama spermlerin geçişini engeller dedi... bu zamana kadar bilmiyodum dikkat et

hayırlısı olsun ya üzülme... ama aşılama olmadan önce rahim filminin çekilmesi gerekiyo aslında, ya tüpler tıkalıysa boşuna tedavi olmuş olmuyonmu? neyse vardır doktorun bir bildigi elbet.... hayırlısı

aslında ben de şaşırdım doktoruma da dedim rahim filmi çekilsem daha iyi olmazmı dedim oda bisefer daha deniyelim dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi.ecehan inşallah bu ay yüzümüz güler...bizde bebeklerimize kavuşuruz biran önce bu arada ben aşılamayı özel hastanede olmuştum 500 lira ya mal oldu. bu ay yine aynı para inşallah bu ay tutar aşılamamız.ecehan ben aşılama olduktan sonra doktor 10 dk yatırdı anladım siz yarım saat yatırmış doktorunuz beni niye bukadar az bir süre dinlendirdi anlamadım.

ecehan o enfeksion genelde oluor.ve rahim kanserine kadar gdior Allah korusun.sukurki senin ki hafifmis.gecer ama hep kontrolunu birakma.bnmki baya ciddiymis.sonunda ayrintili inceleyen bi doktor cikti.bn yeter biktim artk hep baslarindan saviolar dedim.bugun bakti.hmmm durum ciddi kanser tahlili bile isteyeblrm dedi.sanki tum direncim bi anda kirildi.durupdurup gozlerim doluyor.cuma smear sonucunu alcam.

canlar çok geçmiş olsun.ecahan,denizyıldz umarım kısa sürede sonuç alırsınız

bide özel hastanede oluyosun daha çok ilgilenmeleri gerekmiyomu... anlamıyorum bu doktorları...ben devlette yaptırdım...inş canım bu ay yüzümüz güler canım doktor bu ay bana aşılama yapmıcak..olmassa öbür ay yapacak... kendimize bırakıcak klomenden daha etkiliymiş femara diye bi ilaç verdi....hem enfeksiyon var onun ilaçlarını kullanıyorum.... sıkıntı yapmamaya çalış.. üşütme kendini

valla üşütmekten oluyo diye biliyorum... sıcak tut kendini... bide oranı öyle jallerle sabunlarla yıkama daha kötü olur... koyverme kendini ya düzelir sıkıntı yapma eminim bişey çıkmaz ilaç falan verdiyse düzenli kullan... sonucuda yaz buraya tamam mı? üzme kendini, ölümden başka herşeye çare var

canlar çok geçmiş olsun.ecahan,denizyıldz umarım kısa sürede sonuç alırsınız

sagol canım inş.. hakkımızda hayırlısı... eşim bi rahatladıki sorma enfeksiyon çıktı ya sorun sendeymiş diyo,dalga geçiyo benle pis şey:) sende dikkat et kendine

kızlar bugun cok sinirliyim.devletten randuvum vardı ıkı gun once.asıstan cıkar dıye bılıonuz para verım ozele gıdım cok tavsıye ettıler derdıme care bulsun dedım.bılseydım gdermıydım gene gene gene.gecen doktor bana demıstıkı cuma gel smearın ıyı cıkarsa tahlıl ıstemıcem,cıkmazsa ıstıcem.zaten o işlem burda yapılmıyor.senı devlete yonlendırırım dedı.bıde mantarın ıcın senı kontrol etcem bakcam dedı.bıde bana o gun kanında bısey varmı bakalım demıstı.megerse bana gebelık testı yaptrtmıs.ben bılmıomuyum hamıle olup olmadgmı.devlette ucretsız yaptrmak varken aptalmıyım 20 lıra verım.dalavereye bak! bugun konusurken ogrendımkı bı kadına da oyle yapmıs.kadın ben bılmıodum kı gebelık testıymıs aynı bana yaptgı gıbı.bır kadından daha ıstıcekmıs.nasıl olduysa o anlamısta ben yaptrdım yenı demış.neyse ıcerı gırdım.baktı tahlıle (bu arada yanıma da o ben yaptrdım dıyen kadını aldı ana baba gunu gıbı oda.bırde ozel) dedi ki:smearın ıyı temız cıkmıs tatlım(tabı kurtuldum dıye rahatladm o tahlılden derken) bana demez mı gec hemen senden parca alayım tahlil ıcın.dumur oldum.(ulan hanı burda yapılmıordu)daha da saf olsam sormasam kuzu kuzu gececem.dedım ne bu ıslem ne kadardır? meger biyopsiymiş.uyusturup ordan parca kescek :S 130 .140 lıra.sonrada sigillerını baska hastanede yakcam dedı..ben dedım onu devlette yaptırırım sız kontrol etcektınız gecmısmı mantarım edın.ben nıye kontrol edım gerek yok ılac kullanmıssın bellı olmaz zaten.(ıcerde olup olmadgı bellı olmuormu.gorunmuomu mantar yuvarlak olarak sankı).dudagımdada bsey cıktı sigilmi bulasmıs dedım.cıldıyeye gıt dedı bana.resmen basından savdı.ılk gıttıgmde ılgılenıomus gbı yaptı.kontrolde basından attı.yanımdakı kızda dıyorkı benı kontrol edın.onada dedıkı sana zaten fazla ılac verdım senınkı onemsızdı.kızda dumur oldu. yanı anlıcagnız bosa 65 lıra aldı benden.hıcbseyde yapmadı.smear temız cıkan bırıne bıyopsı yapılır mı kızlar? herkes yapılmaz dedı.hemen gıttım esıme.anlattım.haram zıkkım olsun verdgmz paralar dedı.paramla rezıl olmak boyle bısey olsa gerek.hocam da dedı sakın bıyopsı yaptrma hemen ıcerden keserlerse cocuk olusumu zorlasıormus.sen devlete gıt dedı.bende 2 gun once gtmedgm uzmandan tekrar gelıp randuvu aldım.orayada gıdıon asıstan cıkıo karsına ama neyse.28ıne.bıdada ozele gıtmem.nefret ettım nefretttttttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…