canlar çok geçmiş olsun.ecahan,denizyıldz umarım kısa sürede sonuç alırsınız
kizlar enfeksiyonum gecmis gibi.ins bi iki gun sonra tekrarlamaz yumurtlama gunlerimdeyim.yarin catlicak.bikacgun oncesinden degerlendrmeye basladik.bakalim nolcak
ecehannnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnn napıyosunn bakayııııııııımmmmmmmmmmmmmm
canım nasılsın? ben bugün doktora gittim özele 2 yumurtam gayet güzel gelişmiş, doktor orda çatlatma ignesi vurdu bana, bu akşam itibariyle 3 gün peşpeşe ilişki dedi, sonraki günlerdede gün aşırı dedi... canım bende bunlar var sizde ne var ne yok??
hayırlısı canım bizded eşimde sorun avrdı biliyon geçen hafta doktora gittik sonuçlar mütiş deherler düzelmiş çok sevindik herşey normel allhın yazdıhı zamnı beklicez inş o zamn çok uzakta deyildir
ya çok sevindim canım gerçekten:) artık sizinde bi sorununuz yok çok şükür...inş inş bu ay aynı anda hamiş kalırız inş..aminnn
ya çok sevindim canım gerçekten:) artık sizinde bi sorununuz yok çok şükür...inş inş bu ay aynı anda hamiş kalırız inş..aminnn
biraz.once esim aradi.bizden cook sonra evlenen bir arkadasiyla karsilasmis.ikiay sonra baba oluyormus.uzulmus.haliyle bnde uzuldum.ins bir gun bizde bu duyguyu tadariz.
amin canım bak şunu aklımızdan çıkarmayalım ki allahım ne derse o olcal belkide hiç anlımıza evlat yazmamıştır olabilir bence eşlerimize sarılalaım hayatı kendimize umutlu neşeli geçerelim bol dua edlim olursa ne güzel olur olmazsada rabbim böylesini hayırlı görmüştür
kızlar merhaba uzun süredir evdeki tadilattan dolayı kayınvaldemde kaldığım için neti kullanamadım.Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
bende bekliom adetim gelsin.bi kac aydir duzensiz oluorum.bir ay 26 dier 35oldgu oldu.bu bebis olayi duzenli adetimi bile mafetti.bu ay kacinda hastalancagmi kestiremedim.27.gunumdeyim.ecehan,arka yegenlerim bi baktiniz iki ay icerisinde yer etmis gobisinizde.zaten olsunlar sira dayagindan gecircem hepsini anneler hic bu kadar bekletilir miydi diye: dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?