Çarşamba günü aşılama oluyorum

kızlar hepinize merhaba..bende 2.aşılamamı olucam inşallah.iğnelere bugün başladım..ilkini 1 sene önce yaptırmıştım tutmamıştı,sonra akışına bıraktık olduğu zaman olsun diye ama yine olmayınca 2.yi denemeye karar verdik,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..yalnız benim aklıma takılan bişi var,eşim bi kaç gündür rahatsızdı boğazlar iltihaplanmış antibiyotik iğne kullanmaya başladı,doktoruma sorduk bi etkisi olmaz onun,zaten önce seni hazırlayacağız dedi..bununlada yetinmeyip eşime antibiyotik veren doktora sorduk o da öyle dedi,yani bende bi zararı olmaz diye biliyorum dedi...sizin bi bilginiz varmı?

kizlar enfeksiyonum gecmis gibi.ins bi iki gun sonra tekrarlamaz yumurtlama gunlerimdeyim.yarin catlicak.bikacgun oncesinden degerlendrmeye basladik.bakalim nolcak

ecehannnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnn napıyosunn bakayııııııııımmmmmmmmmmmmmm

canım nasılsın? ben bugün doktora gittim özele 2 yumurtam gayet güzel gelişmiş, doktor orda çatlatma ignesi vurdu bana, bu akşam itibariyle 3 gün peşpeşe ilişki dedi, sonraki günlerdede gün aşırı dedi... canım bende bunlar var sizde ne var ne yok??

hayırlısı canım bizded eşimde sorun avrdı biliyon geçen hafta doktora gittik sonuçlar mütiş deherler düzelmiş çok sevindik herşey normel allhın yazdıhı zamnı beklicez inş o zamn çok uzakta deyildir

ya çok sevindim canım gerçekten:) artık sizinde bi sorununuz yok çok şükür...inş inş bu ay aynı anda hamiş kalırız inş..aminnn

ya çok sevindim canım gerçekten:) artık sizinde bi sorununuz yok çok şükür...inş inş bu ay aynı anda hamiş kalırız inş..aminnn

bende bekliom adetim gelsin.bi kac aydir duzensiz oluorum.bir ay 26 dier 35oldgu oldu.bu bebis olayi duzenli adetimi bile mafetti.bu ay kacinda hastalancagmi kestiremedim.27.gunumdeyim.ecehan,arka yegenlerim bi baktiniz iki ay icerisinde yer etmis gobisinizde.zaten olsunlar sira dayagindan gecircem hepsini anneler hic bu kadar bekletilir miydi diye : dikkat edin kendinize.

biraz.once esim aradi.bizden cook sonra evlenen bir arkadasiyla karsilasmis.ikiay sonra baba oluyormus.uzulmus.haliyle bnde uzuldum.ins bir gun bizde bu duyguyu tadariz.

biraz.once esim aradi.bizden cook sonra evlenen bir arkadasiyla karsilasmis.ikiay sonra baba oluyormus.uzulmus.haliyle bnde uzuldum.ins bir gun bizde bu duyguyu tadariz.

amin canım bak şunu aklımızdan çıkarmayalım ki allahım ne derse o olcal belkide hiç anlımıza evlat yazmamıştır olabilir bence eşlerimize sarılalaım hayatı kendimize umutlu neşeli geçerelim bol dua edlim olursa ne güzel olur olmazsada rabbim böylesini hayırlı görmüştür

kızlar merhaba uzun süredir evdeki tadilattan dolayı kayınvaldemde kaldığım için neti kullanamadım.Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

oyle cnmda bunu basarabilen bindebirdir.gittigm ilim meclisinde kucucuk bebekler kosuyor etrafimda.hele hocamin kizi.op op doyamiorum.insanin ici acior.herseye ragmen Rabbimden hayirlisi

kızlar demın doktordan geldım.bı sefer devlete gıttım.bundan sonra ozel bıttı benm ıcın.havva dıye bı doktordan randuvu almıstım ama ıcerı bı gırdım erkek oturuyor :S ıste devlettler boyle.adam benı kapalıgorunce havva hanım yok ona gelırsınız dedı.bnmde canıma tak etmıs ya o yoksa sız bakın dedım.ama ecehan sen haklısın erkek doktor super ılgılendı bana.kucuk kistlerin var.rahım duvarın kalınlasmıs.bır yumurtanda yenı olusuyor bak dedı.kıstler ıcın adetın 3.gunu daha ıı bellı olur.erken bısey demıyım ama dıer doktorun neden senı erkenden kurtaj etmek ıstemıs.bunun daha kolay yolları var dedı.bır yumurta yenı olusuyor dedıgıne gore gene hamıle degılım dımı adetlerın duzensız olmaya baslamıs.pkodan suphelınıorum.yenıden geldgnde tanı koyup ılaclara baslıcaz dedı.cıktgımda ogrendımkı bu adamın bransı uzmandan daha yuksekmıs.ozellere dunyanın parasını dokuosun dermansız gıdıosun.devlete para vermıon ama uzmana denk gelırse dermanlı cıkabılıosun.

bide ecehan aklima geldi.doktor mantarin var dedi.bnde cok gttim doktora.dha 14unde gttim fitil verdi.akinti ve kasinti gecince gecti sanmistm dedim.oda mantar kadinda asla tam olarak gecmez hep azda olsa saklanir kalir dedi.

canım çok fazla takıyosun kafana galiba, bu kadar hırpalama kendini, adetlerin bile şaşmaya başladı, rahat bırak kendini tamam mı..... inş canım inş aynı anda hamile kalırız... döz teyzesi valla hak ediyolar bücürlersende dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…