Çarşamba günü aşılama oluyorum

biraz.once esim aradi.bizden cook sonra evlenen bir arkadasiyla karsilasmis.ikiay sonra baba oluyormus.uzulmus.haliyle bnde uzuldum.ins bir gun bizde bu duyguyu tadariz.

üzülmeyin ya hayırlısı, bizle evlenenler nerdeyse 3.yü doguracak canım.. insanın zoruna gidiyo ama vardır bi hayır diyosun... sabır kardeşim sabır,

kızlar merhaba uzun süredir evdeki tadilattan dolayı kayınvaldemde kaldığım için neti kullanamadım.Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

iyiyiz canım sen nasılsın... bildigin gibiyim bi degişiklik yok bende...enfeksiyon demişti doktor, geçmiş ve 2 yumurtam oluşmuş doktor orda çatlatma ignesi vurdu, akşama ve 3 gün peşpeşe ilişki dedi bende 4 gün yaptım işte... bakalım hayırlısı ALLAHIMIN takdiri artık... ogluş ne yapıyo??

bide ecehan aklima geldi.doktor mantarin var dedi.bnde cok gttim doktora.dha 14unde gttim fitil verdi.akinti ve kasinti gecince gecti sanmistm dedim.oda mantar kadinda asla tam olarak gecmez hep azda olsa saklanir kalir dedi.

evet erkekler fazla ilgileniyokistlerinmi oluşmuş şimdide, zaten enfeksiyonun vardı, çok geçmiş olsun en yakın zamanda geçer inş... neden kürtaj etmek istemiş seni doktorun onu anlamadım her doktor farklı konusuyo valla.... ( evet mantar her kadında varmış, vajinanın florası bozulursa yayılıyomuş dikkat etmemiz lazım, bekarlarda olmamış, evlilerde çıkıyomuş... doktor benimkini temizlenmiş dedi bakalım... kendine dikkat et, A.E.OL

hemen yumurtaliktan alcakmis parca.allah korusun.iiki kabul etmemisim.bu doktorda sasrdi zaten..gorumcem dioki adetin yakin kist gorjnur tabi.doktor tam emin dglm adetliykn dha ii gorunuo dedi.bide pkodan suphelndi.heralde cokgec yumurtluon adetin cokgec gelio cunku dedi.incelicekmis iste.

kizlar aklima bsey takildi ya siz bilirsiniz.dun doktor bna bak bu sag yumurtan solda yeni olusuo dedi ya.siteden bi doktora msj attim.bu durumda hamilelik yok dimi dedim.bna sen yumurtalArin hepsinin dolleneceginimi saniosun die msj atmis.bu ne demek.yani hamilelik olsada iki yumurta tekrar olusurmu.cok cahilim ya

Feyza,Ecehan,Denizyıldızı ve varsa diğerleri nasılsınız hepinizi çok seviyorum canlarım benim ne alemdesiniz ben yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum sadece okuyorum.Kızlar biz tüp bebek tedavisine başladık ne olur bana dua edin ilk kontrolümü oldum iğnelerimi kullanıyorum bu arada takiplerim var daha sonra yumurta toplama ve transfer olacak Rabbim nasip ederse.Kızlar ben duanın gücüne inanıyorum sizlerden ricam bir sabah namazı sessizliğinde bana dua edin.
Biz trakyada oturuyoruz ve tedavime Medicana beylikdüzü tüp bebek merkezinde başladık git gel yapıyoruz her gitmede 4 saat yollarda geçiyor çok zor bir süreç madden ve manen çok zor ama benim yaşımın genç olmasının yüksek bir şans olduğunu söylediler inş öyledir
Kızlar tekrar ricamı yineliyorum canlarım bana bir sabah namazı sessizliğinde dua edin hepinizi çok seviyorum şu anda bunları ağlayarak yazıyorum çok duygusalım ya olmazsa düşüncesi beni mahvediyor sizi seviyorum....

canım ederiz tabiki, ben ediyorum zaten hepimize....sen kalbini ferah tut, için rahat olsun canım çok hayırlı olsun canım eminim tutacak ben inanıyorum... ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN canım sıkma canını, sen tedavine konsantre ol... bir aya kalmaz bize müjdemizi vereceksin inş... öptüm seni çok çok A.EOL KENDİNE ÇOK İYİ BAK..

iyiki yapmamışsın... adet olunca bi git bakalım ne diyecekler... ayrıca çalışmalarına devam et yumurtaların varmış geç yada erken ne.. farkeder.. sonuçta yumurta oluşuyo ve çatlıyo.. sen devam et nolur nolmaz inş tutar...ayrıca o doktor ne demek istemiş bende anlamadım... her yumurtanın döllenmedigini bizde biliyoruz... döllenseydi ben kaç kere dogum yapmıştım

cnm bnm sakin uzulup aglama bu iste morelin yuksekligi cok onemli.bnde umraniyede oturuom.keske goruseblsek senle.bizde enson care oyle ypcaz.burda brbrmize destek icin variz.inan zaten feyza ecehan ben hepimiz icin oyle dualar ediozki.suana kadar duamiz daha feyzaya tutti ama dur bizede.tutar ins.olucak Allahin izniyle hic tasa yapma.

evt cnm bu ayda gec catladi.okadar.calistik ikigun ara verdik ogun icinde catladi 21olmasi gerek.nerdenmi anladm kuruykn hep islandm ve birden gogus hassaslasti ama 21 22de cokyorgundu kocam bayilip kaldi.yataga bnde biraktm uyudu.aynen tum yumurtalar dollense milyonlarca.bebisimz olurda biz birine sukretcek durumdayz suanda

çok tşkr canım rabbim hepimizin kucağını doldursun inş biz istanbulda değil trakyada oturuyoruz ve 2-3 günlük periyotlarla istanbula gidiyoruz yarın yine gideceğiz beylikdüzü medicana hastanesi bence madden hazırsanız hiç beklemeyin tüp bebek deneyin aşılama zaman kaybı tabi bununda garantisi yok ama daha yüksek bir ihtimal bu konuda sorun olursa cevaplarım canım hepinizi öpüyorum bu güzel gecede birbirimiz için dua edelim

biraz onceadet oldum.megerse tam yumurtlamada grmisim iliskiye tim gunleri degerlndrmsm ama olmadi.demek 21inde usutme agrisi cektim.zatn bu ay vucudum sacmaladi anlayamadm.edagul ozelden bi soru sordum sana cnm.

Canım çok sevindim tüp bebeğe başlamanıza gerçekten şans çok yüksek umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle her ezan okunduğunda dua ediyorum hepinize kendine çok iyi bak Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

sağol canım bende iyiyim çok şükür.enfeksiyonun geçmesine sevindim inş diğer herşeyde olumlu geçer.dr 1 aydır gitmiyorum neredeyse kontrolüm 13 haziranda umarım herşey yolundadır.

slm kızlar başıma neler geldi bi bilseniz...ayın 12 sinde adetim,daha adet olmadım ama hamile degilim biliyorum....1 hafta önce oldu bu olay......biz kvlerle alt üstlü oturuyoruz.. ama merdivanlarımız farklı yerden çıkıyoruz...bende onlara çıkarken komşunun köpegi saldırdı merdivenlerden yuvarlandım.. aşagıda buldum kendimi yüzüm kollarım dizlerim belim her tarafım yara içindeydi sol kolum zaten çok acıyodu kırıldı sandım... eşim acile götürdü.. doktor kanda çıkar diye kan testi yaptı ama çıkmadı her yerimden kafamda dahil film çektiler.. kırık çıkık yok çok şükür sol kolumda kendi kendine kasılma var şimdi azaldı yaralarım iyileşmeye başladı çok şükür... verilmiş sadakam varmış... bi haftadır ne iş ne yemek yapabildim üstümü bile degiştiremiyodum.. bugün daha iyiyim.. evi toprladım biraz... sizler nasılsınız? deniz, edoş, arka, feyza, ve digerleri nolur biriniz olsun bana güüzel haber verin

Son düzenleme:
ecehan vallahi Rabbim korumus seni.ayyy bnde bu kiz hicbukadar gelmemezlk yapmazdi acaba bsemi oldu die dusunuodum ama basina neler gelmis.cnm yaaa.o kopek vahsimiki saldirio.yokmu sahibi.iyiki bseyin yok bde bunla ugrascktin garibim.ben cok mutszm evliligim cok kotu oldu cok mutszm yrn anneme gtcem doktora.belki geri gelmem.agliorum bunu yazarkn kAlbim cok kirik.belkide bu yuzden Rabbim evlat vermedi.valla gitcem bda doncegimi sanmiorum.

dun kotu seyler.yasadm esimle tartstm.gerci o kotu davranmadi yanlis anladn dior.ama.kalbim kirildi.iste.bugun bakirkoye gecmem gerek.ben cocuk icin ugrasmiom ecehan biraktim coktan.ims sizden guzel haberler.gelir

Merhaba arkadaşlar, rahim fliminden sonra bekledik 2 ay, ama gelmedi beklenen,
Şimdi adetimin 2, günü gelin dediler, aşılama için. Ne kadar tutar, canım yanıcak mı hiç bilmiyorum, bana bi tavsiyeniz var aşılama için. Giderken yanıma ne götüreyim vs

sagol canım benim.. olmazmı var tabi sahibi.. kayınpederlerin çok güvendigi komşusu.şimdi bizle dalga geçiyo kimligi var bişey yapamazsınız diyo.. şimdi bagladı illaki koyverecek işte o zaman işi bitecek..... hayırdır canım noldu.. sorun neyse konusarak halledebilirsiniz canım siz ne vadirelerden geçtiniz.. kaç sene bekledim dedin, sorun ne bilmiyorum ama böyle ufak tefek şeylerle sıkmayın canınızı, her kavgadada annene gitme bi tanem.. hem öylede düşünme rabbimin bir bildigi vardır elbet...geri dönme bakam beduaları göndermiyommu arkadan...9 dogurursun inş.... valla küfür ederim ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…