biraz.once esim aradi.bizden cook sonra evlenen bir arkadasiyla karsilasmis.ikiay sonra baba oluyormus.uzulmus.haliyle bnde uzuldum.ins bir gun bizde bu duyguyu tadariz.
kızlar merhaba uzun süredir evdeki tadilattan dolayı kayınvaldemde kaldığım için neti kullanamadım.Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
kızlar demın doktordan geldım.bı sefer devlete gıttım.bundan sonra ozel bıttı benm ıcın.havva dıye bı doktordan randuvu almıstım ama ıcerı bı gırdım erkek oturuyor :S ıste devlettler boyle.adam benı kapalıgorunce havva hanım yok ona gelırsınız dedı.bnmde canıma tak etmıs ya o yoksa sız bakın dedım.ama ecehan sen haklısın erkek doktor super ılgılendı bana.kucuk kistlerin var.rahım duvarın kalınlasmıs.bır yumurtanda yenı olusuyor bak dedı.kıstler ıcın adetın 3.gunu daha ıı bellı olur.erken bısey demıyım ama dıer doktorun neden senı erkenden kurtaj etmek ıstemıs.bunun daha kolay yolları var dedı.bır yumurta yenı olusuyor dedıgıne gore gene hamıle degılım dımıadetlerın duzensız olmaya baslamıs.pkodan suphelınıorum.yenıden geldgnde tanı koyup ılaclara baslıcaz dedı.cıktgımda ogrendımkı bu adamın bransı uzmandan daha yuksekmıs.ozellere dunyanın parasını dokuosun dermansız gıdıosun.devlete para vermıon ama uzmana denk gelırse dermanlı cıkabılıosun.
bide ecehan aklima geldi.doktor mantarin var dedi.bnde cok gttim doktora.dha 14unde gttim fitil verdi.akinti ve kasinti gecince gecti sanmistm dedim.oda mantar kadinda asla tam olarak gecmez hep azda olsa saklanir kalir dedi.
evet erkekler fazla ilgileniyokistlerinmi oluşmuş şimdide, zaten enfeksiyonun vardı, çok geçmiş olsun en yakın zamanda geçer inş... neden kürtaj etmek istemiş seni doktorun onu anlamadımher doktor farklı konusuyo valla.... ( evet mantar her kadında varmış, vajinanın florası bozulursa yayılıyomuş dikkat etmemiz lazım, bekarlarda olmamış, evlilerde çıkıyomuş... doktor benimkini temizlenmiş dedi bakalım... kendine dikkat et, A.E.OL
Feyza,Ecehan,Denizyıldızı ve varsa diğerleri nasılsınız hepinizi çok seviyorum canlarım benim ne alemdesiniz ben yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum sadece okuyorum.Kızlar biz tüp bebek tedavisine başladık ne olur bana dua edin ilk kontrolümü oldum iğnelerimi kullanıyorum bu arada takiplerim var daha sonra yumurta toplama ve transfer olacak Rabbim nasip ederse.Kızlar ben duanın gücüne inanıyorum sizlerden ricam bir sabah namazı sessizliğinde bana dua edin.
Biz trakyada oturuyoruz ve tedavime Medicana beylikdüzü tüp bebek merkezinde başladık git gel yapıyoruz her gitmede 4 saat yollarda geçiyor çok zor bir süreç madden ve manen çok zor ama benim yaşımın genç olmasının yüksek bir şans olduğunu söylediler inş öyledir
Kızlar tekrar ricamı yineliyorum canlarım bana bir sabah namazı sessizliğinde dua edin hepinizi çok seviyorum şu anda bunları ağlayarak yazıyorum çok duygusalım ya olmazsa düşüncesi beni mahvediyor sizi seviyorum....
hemen yumurtaliktan alcakmis parca.allah korusun.iiki kabul etmemisim.bu doktorda sasrdi zaten..gorumcem dioki adetin yakin kist gorjnur tabi.doktor tam emin dglm adetliykn dha ii gorunuo dedi.bide pkodan suphelndi.heralde cokgec yumurtluon adetin cokgec gelio cunku dedi.incelicekmis iste.
Feyza,Ecehan,Denizyıldızı ve varsa diğerleri nasılsınız hepinizi çok seviyorum canlarım benim ne alemdesiniz ben yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum sadece okuyorum.Kızlar biz tüp bebek tedavisine başladık ne olur bana dua edin ilk kontrolümü oldum iğnelerimi kullanıyorum bu arada takiplerim var daha sonra yumurta toplama ve transfer olacak Rabbim nasip ederse.Kızlar ben duanın gücüne inanıyorum sizlerden ricam bir sabah namazı sessizliğinde bana dua edin.
Biz trakyada oturuyoruz ve tedavime Medicana beylikdüzü tüp bebek merkezinde başladık git gel yapıyoruz her gitmede 4 saat yollarda geçiyor çok zor bir süreç madden ve manen çok zor ama benim yaşımın genç olmasının yüksek bir şans olduğunu söylediler inş öyledir
Kızlar tekrar ricamı yineliyorum canlarım bana bir sabah namazı sessizliğinde dua edin hepinizi çok seviyorum şu anda bunları ağlayarak yazıyorum çok duygusalım ya olmazsa düşüncesi beni mahvediyor sizi seviyorum....
iyiki yapmamışsın... adet olunca bi git bakalım ne diyecekler... ayrıca çalışmalarına devam et yumurtaların varmış geç yada erken ne.. farkeder.. sonuçta yumurta oluşuyo ve çatlıyo.. sen devam et nolur nolmaz inş tutar...ayrıca o doktor ne demek istemiş bende anlamadım... her yumurtanın döllenmedigini bizde biliyoruz... döllenseydi ben kaç kere dogum yapmıştım
cnm bnm sakin uzulup aglama bu iste morelin yuksekligi cok onemli.bnde umraniyede oturuom.keske goruseblsek senle.bizde enson care oyle ypcaz.burda brbrmize destek icin variz.inan zaten feyza ecehan ben hepimiz icin oyle dualar ediozki.suana kadar duamiz daha feyzaya tutti ama dur bizede.tutar ins.olucak Allahin izniyle hic tasa yapma.
iyiyiz canım sen nasılsın... bildigin gibiyim bi degişiklik yok bende...enfeksiyon demişti doktor, geçmiş ve 2 yumurtam oluşmuş doktor orda çatlatma ignesi vurdu, akşama ve 3 gün peşpeşe ilişki dedi bende 4 gün yaptım işte... bakalım hayırlısı ALLAHIMIN takdiri artık... ogluş ne yapıyo??
ecehan vallahi Rabbim korumus seni.ayyy bnde bu kiz hicbukadar gelmemezlk yapmazdi acaba bsemi oldu die dusunuodum ama basina neler gelmis.cnm yaaa.o kopek vahsimiki saldirio.yokmu sahibi.iyiki bseyin yok bde bunla ugrascktin garibim.ben cok mutszm evliligim cok kotu oldu cok mutszm yrn anneme gtcem doktora.belki geri gelmem.agliorum bunu yazarkn kAlbim cok kirik.belkide bu yuzden Rabbim evlat vermedi.valla gitcem bda doncegimi sanmiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?