Merhaba arkadaşlar, rahim fliminden sonra bekledik 2 ay, ama gelmedi beklenen,
Şimdi adetimin 2, günü gelin dediler, aşılama için. Ne kadar tutar, canım yanıcak mı hiç bilmiyorum, bana bi tavsiyeniz var aşılama için. Giderken yanıma ne götüreyim vs
canım çok geçmiş olsun allahım kurusun seni aileni inş en yakın zamndada bebeğini alırsın kucahına ama bişey anlamadım 12 snde adet oldum dedin ya 12 gününmüydü erkenmi geldi bizdede eşimin deherler normelde artık nasip bakalım allh olderse olcakslm kızlar başıma neler geldi bi bilseniz...ayın 12 sinde adetim,daha adet olmadım ama hamile degilim biliyorum....1 hafta önce oldu bu olay......biz kvlerle alt üstlü oturuyoruz.. ama merdivanlarımız farklı yerden çıkıyoruz...bende onlara çıkarken komşunun köpegi saldırdı merdivenlerden yuvarlandım.. aşagıda buldum kendimi yüzüm kollarım dizlerim belim her tarafım yara içindeydi sol kolum zaten çok acıyodu kırıldı sandım... eşim acile götürdü.. doktor kanda çıkar diye kan testi yaptı ama çıkmadı her yerimden kafamda dahil film çektiler.. kırık çıkık yok çok şükür sol kolumda kendi kendine kasılma var şimdi azaldı yaralarım iyileşmeye başladı çok şükür... verilmiş sadakam varmış... bi haftadır ne iş ne yemek yapabildim üstümü bile degiştiremiyodum.. bugün daha iyiyim.. evi toprladım biraz... sizler nasılsınız? deniz, edoş, arka, feyza, ve digerleri nolur biriniz olsun bana güüzel haber verin
slm kızlar başıma neler geldi bi bilseniz...ayın 12 sinde adetim,daha adet olmadım ama hamile degilim biliyorum....1 hafta önce oldu bu olay......biz kvlerle alt üstlü oturuyoruz.. ama merdivanlarımız farklı yerden çıkıyoruz...bende onlara çıkarken komşunun köpegi saldırdı merdivenlerden yuvarlandım.. aşagıda buldum kendimi yüzüm kollarım dizlerim belim her tarafım yara içindeydi sol kolum zaten çok acıyodu kırıldı sandım... eşim acile götürdü.. doktor kanda çıkar diye kan testi yaptı ama çıkmadı her yerimden kafamda dahil film çektiler.. kırık çıkık yok çok şükür sol kolumda kendi kendine kasılma var şimdi azaldı yaralarım iyileşmeye başladı çok şükür... verilmiş sadakam varmış... bi haftadır ne iş ne yemek yapabildim üstümü bile degiştiremiyodum.. bugün daha iyiyim.. evi toprladım biraz... sizler nasılsınız? deniz, edoş, arka, feyza, ve digerleri nolur biriniz olsun bana güüzel haber verin
canım çok geçmiş olsun allahım kurusun seni aileni inş en yakın zamndada bebeğini alırsın kucahına ama bişey anlamadım 12 snde adet oldum dedin ya 12 gününmüydü erkenmi geldi bizdede eşimin deherler normelde artık nasip bakalım allh olderse olcak
mrb canım çok geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırsın
selam kızlar nası gidiyo iyidirsiniz inş benim tüp bebek tedavim tamamlandı dün transferim oldu hastanede bir buçuk saat istirahattan sonra çıktık normal yaşantıma döndüm bakalım on gün sonra test yapılacak doktorum Selman Laçin benden ümitli sen anne olacaksın dedi ve embriyonun fotosunu bana transferden önce gösterdi ve ne güzel bir bebek bak dedi bana moral oldu şu anda bebeğimle birlikteyim ne olur dua edin kızlar sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın Ecehan canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allaha emanet olun
ecehan anneme doktor icin gitcktm.vucudumdaa stresten egzama gbi bse cikmis yayiliodu.annemdeyken doktor yunurtan olmus cokguzel dedi.ogun cokyoruldum yrn gderim dedim.ertesi aksam yumurta catladi hissettim gecolmustu donemedm.dier gun oldu gelmek istedm annem brakmadi aksaminda eve gelebildim.dolayisiyla yumurtlama kacti.ama vucudumdaki iyilessin bu ay kacrmaya razkyim tabi ama genede uzuldum.
canlarım iyiyim çok şükür... inş canım hepimiz tez zamanda alırız...12 si adetimdi 11inde adet oldum ama dün doktora gittim kızlar... doktor muayene etti yumurtalıkları süper vallahi maşallahları var dedi.. sonra ben giyinirken aynısını eşimede demiş... eşimde her gittigimiz yerde bi sorun var demediler zaten demiş.. yumurtalıklarım ve eşimin sperm degeri iyi oldugu için bu ay yine aşılama yapmıyo, ayın 24 de gel dedi.. folic asit falan verdi.. işte... burda bi bayan yazmış muhteşem üçlü ile hamile kaldım diye o ilaçları yazdım eşime almaya gitti şimdi... hayırlısı kızlar ALLAHa bıraktım artık...
selam kızlar nası gidiyo iyidirsiniz inş benim tüp bebek tedavim tamamlandı dün transferim oldu hastanede bir buçuk saat istirahattan sonra çıktık normal yaşantıma döndüm bakalım on gün sonra test yapılacak doktorum Selman Laçin benden ümitli sen anne olacaksın dedi ve embriyonun fotosunu bana transferden önce gösterdi ve ne güzel bir bebek bak dedi bana moral oldu şu anda bebeğimle birlikteyim ne olur dua edin kızlar sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın Ecehan canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış Allaha emanet olun
hayırlı olur inş canım çok sevindim transfer aşamasının bittiğine ecehanın dediği gibi hiç bişey yapma sadece yemek yap kendini yormadan gerisi kalsın kendine çok iyi bak güzel haberlerini duyarız inş
sağol canım benim kendimi çok zorlamadan normal yaşantıma devam ediyorum ama sürekli regl olacak gibi sancılarım var yine olmadı diye endişeleniyorum ve göğüslerim çok fazla şişti ve acıyo tabi bunlar kullandığımız ilaçların yan etkisi olduğu söyleniyor ne olur dua edin kuzucum annesine tutunsun
ah cnm.bnm.ins tutar ya.birimiznde tutsun artik.bnmde.goguslerim.sis yururken.bile.acio.bu ay yumurtlamayi kacrdgmi bilmesem hamilemiyim piskolijisine baslamstikama.yumurtlama.gunu belirtisi oluyor bende bu.adet gorene kadarda devam.edior.bu ay cok.umutluydm ama.kacti ( 28inde tatile.cikioz yani bi kac ay daha kacar.hayirlisi ne deyim.ama senin tutmasini cok istiom.nezaman.belli olcak canim peki
soğol bitanem samimi duyguların için çok tşk nasipse perşembe günü kan testi yaptıracağım ne olur bilmiyorum ama sürekli adet sancıları gibi sancılarım var ve göğüslerim çok şiş ve acıyo bunların ilaçların yan etkileri olduğu söyleniyor artık bundan sonrası Rabbime kalmış her şeyi yoktan var eden Rabbim bebeğimi de bana kavuşturur inş . Sende inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım inş bu günler de hayırla geçer ve ileri de bir gün bu günleri tatlı bir anı olarak hatırlarız
kızlar nerelerdesiniz ya size müjdeyi vermeme az kaaldı sanırım kan verdim sonuçu yarın alacağım ,ultrason görüntüsünde de belli belirsiz bir kesenin göründüğünü söyledi doktor ama tam net değil miş o yüzden kan sonucunu beklememi söyledi ben de dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi silik bir şekilde belirdi yarın ilk idrarlada yapacağım bakalım ne olur dua edin bebeğim bana tutunsun sizileri çok seviyorum
kızlar nerelerdesiniz ya size müjdeyi vermeme az kaaldı sanırım kan verdim sonuçu yarın alacağım ,ultrason görüntüsünde de belli belirsiz bir kesenin göründüğünü söyledi doktor ama tam net değil miş o yüzden kan sonucunu beklememi söyledi ben de dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi silik bir şekilde belirdi yarın ilk idrarlada yapacağım bakalım ne olur dua edin bebeğim bana tutunsun sizileri çok seviyorum
kız nerdesin bak eda gül hamiş hadi sıra sende sonra bende canım inan az kaldı canım bi tatilimizi yapalım sonra bizimkilerde gelecek bol duaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?