Çarşamba günü aşılama oluyorum

kızlar bugün iğnelere başladık, dua edin bana. İlk aşılamam olucak bu. Çok korkuyorum.
Bi yandan da ciddi bi para, 160 tl iğnelere verdik 750 tl de aşılama tutucak.
Rabbim büütün bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz ve hayırlı evlat sahibi oluruz

Feyzacım seninle ilk aşılama olduğun zamanlarda konuşmuştuk, ara ara hep takip etmiştim, hamile olduğunu öğrenincede çok mutlu olmuştum. Çünkü aşılamada şans çok az ve biliyorumki bu şans çok az kişiye vuruyor. Burada ece ve diğer arkdaşlarda yaptırdılar ama kısmet işte olmadı. İnşallah rabbim onların da yüzünü güldürür.
Bende 1 hafta önce aşılama oldum, aşılama olurken hep olumlu şeyleri düşündüm, dua ettim bolca, aklıma sen geldin. Onun olmuştu ama belki benimde olur diye düşündüm. Kısmet artık, haftaya belli olur durumum. Allahın takdiri

Ecehan gecmis olsun..benim ikinci asilamamda tutmafi bugun adetimin iknci gunu bu ay ilk kez rahim filmi cekilcem ondan sonra tedavilere baslicam..allah hepimizin yardimvisi olsun ..

sagol canım benim, üzülme vardır rabbimin bir bildigi, burda bi komsu rahim filmi çektirdi bu ay, dün hamile haberini duydum... heralde filmin etkisi oldu inş seninde öyle olur canım...

İyi olmana çok sevindim canım.inş muhteşem üçlü işe yarar kısa zamanda güzel haberlerini alırız dikkat et kendine

sagol canım inş.. edoştan güzel haber aldık, oh be sonunda, darısı başımıza inş, inş işe yarar aldıklarımız, halamda kiraz sapını kaynatıp onu sabah akşam için eşinle beraber dedi onun oglununda olmuyo, şimdi ikiz erkek çocukları var yaşına girecek, onlar içti diyo... hayırlısı artık... sen neler yapıyosun?? ogluş nasıl??

edoşum canım benim ya hele şükür rabbime sonunda oldu çok çokçok sevindim valla, ALLAH hayırlısıyla saglıkla kucagını almayı nasip etsin canım... bizde seni seviyoruz canım dikkat et et kendine öptüm...

kız nerdesin bak eda gül hamiş hadi sıra sende sonra bende canım inan az kaldı canım bi tatilimizi yapalım sonra bizimkilerde gelecek bol duaya devam

canım benim annemlerde kaldım 3 gün ondan giremedim... hele şükür edoşum hamiş çok çok sevindim,sıra bizde canım çalışmalara devam,pazartesi doktora gidicem... halam kiraz sapını kaynatıp için dedi... onu yapıyorum bide... bizimkilerde gelecek inş, dularımıza devam, burda bi komşu 4444 salavatı tefriciye okumuş, bu ay rahim filmi çektirdi, adetini bekliyodu doktora gidecekti, hamile oldugunu ögrendi, bende okuyacagım ondan canım, sen neler yapıyosun nasılsın canım, k.,.bak öptümmm

belki beraber kalırız canım adet olmadıysan belki vardır canım bebiş...ne kullanıyosun canım mümkünse söyleyebilirmisin tabi istersen... banada halam kiraz sapını kynat iç dedi sanada tavsiye ederim.. enfeksiyona birebir netten araştırdım şimdi... HAKKIMIZDA HAYIRLISI canım inş iki ay içinde hepimiz güzel haberler alıcaz, hatta ramazan bereketi olacak.. k.i.bak öptüm

çok sağol canım benim inan çok farklı bir duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş inan mutluluktan akşam yemeğini bile yemedim diyebilirm darısı başına

sabahtan beri girip grip bakiorum bsey yazmsmisin diye.yaa cok sevindimv.belli.olmus iste cnm artik saglikli bi sekilde kucagina almak kaldi.cok sevindm ya ikinci hamisimiz oldun sira bizde

canım çok tşk idrar testi silik çıkmıştı dedim ya dışarı çıktım eve geldim tekrar baktım o kadar çok belirmişti ki kıpkırmızı inş hayırlı bir şekilde sonuçlarnır

Ecehan canım darısı sizin başınıza inş henüz net değilken bile bu kadar mutlu eden bir durum inş sizlerde yaşarsınız çok öpüyorum dua ile kalın beni de dualarınızda unutmayın

dimi belki.seninle kaliriz beraber gideriz.ay ins cnm ya.yok kiz bu ay bebis yok.doktora gttikten bi gun sonra kasik ve gogus agrisi oldu.hormon tavan yapti.halada acio.bu ay iki kat acio ya.tabi Rabbim ol dediktenbsonra yumurtlama dinlemez.cnm annem ganonun hapi var.onu bna zorla kullandrtior.kahvesi var gene.ise yararsa detayli bilgi veririm.kahvesi sperm sayisini arttiriomus.esimde sorinyok ama annem ikinizde icin hergun senin bedeninide calistiriyor dedi.bide cay var hergun vucud susuzlugnu dengelesin die iciosun.o hamile kalan kadin durumu yok diye bi paket kahveden alms.ve o ay sonunda hamile kalmis.doktorda bunlara demis siz.ne kullandinizda boyle oldu demis.ins vesilemiz olur.bu ay enfeksion mantar hicbse yok artik tertemzm.Allaha sukur.ins hepimiz bian once kaliriz.

çok sağol canım benim inan çok farklı bir duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş inan mutluluktan akşam yemeğini bile yemedim diyebilirm darısı başına

oyle yemek yememek falan yok artik.iki canlisin yiceksin guclenceksz.bebisimizde guclencek.

Canım benim inş aşılaman hayırlı olur sonucunu yaz mutlaka Rabbim inş yüzünü güldürür bu güzel aylarda

Mrb ecehan yeni gördüm edagülün haberini çok mutlu oldum şimdi sıra sende inş seninde güzel haberlerini alacağız.Kiraz sapını duymamıştım daha önce inş sonuç alırsın.benim sıcaklarla başım dertte oğlum iyi Allah'a şükür sizler için dua ediyorum sürekli dünde berat kandili vesilesiyle dua attim inş Rabbim kabul eyler

Edagül yeni okudum canım umarım sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim inan.Kendine çok dikkat et bu sıcaklarda bol sıvı al grşz inş Rabbim inş ecehan ve diğer arkadaşlarımızada kısa zamanda nasip eyler

Canım benim inş aşılaman hayırlı olur sonucunu yaz mutlaka Rabbim inş yüzünü güldürür bu güzel aylarda

Sağol canım benim, az kaldı test yapmama, henüz bir belirti yok, inşallah hamileyimdir
Cengizhan ismi güzel bir isim, adıyla yaşasın, maşallah

evet canım nasip olursa Cengizhan koyacağız inş.Sen nasılsın neler yapıyorsun uzun süredir açamadım yine neti.evim hala yerleşmiş değil kafayı yicem bende

Allah ismiyle yasatsin huyunu suyunu guzel yapsin canin.ben napim evde ugrasiorm duruyorum.yalnizlik beni cok bunaltiyor.is bakiorum.ama onu bulmakta zor.yarin adet gunum tahminen.o beni yoruyor anlasilan.halsizlestim ya hayirdr ins.havadanda olabilir.

Sağol canım benim, az kaldı test yapmama, henüz bir belirti yok, inşallah hamileyimdir
Cengizhan ismi güzel bir isim, adıyla yaşasın, maşallah

İnş canım benim içini ferah tutmaya çalış benimde son hafta adet ağrısı gibi ağrım olmuştu umutsuzlanmıştım inş seninde belirti yokken güzel haberi alırsın kendine iyi bak.Amin canım sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…