Ecehan gecmis olsun..benim ikinci asilamamda tutmafi bugun adetimin iknci gunu bu ay ilk kez rahim filmi cekilcem ondan sonra tedavilere baslicam..allah hepimizin yardimvisi olsun ..
İyi olmana çok sevindim canım.inş muhteşem üçlü işe yarar kısa zamanda güzel haberlerini alırız dikkat et kendine
kızlar nerelerdesiniz ya size müjdeyi vermeme az kaaldı sanırım kan verdim sonuçu yarın alacağım ,ultrason görüntüsünde de belli belirsiz bir kesenin göründüğünü söyledi doktor ama tam net değil miş o yüzden kan sonucunu beklememi söyledi ben de dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi silik bir şekilde belirdi yarın ilk idrarlada yapacağım bakalım ne olur dua edin bebeğim bana tutunsun sizileri çok seviyorum
kız nerdesin bak eda gül hamiş hadi sıra sende sonra bende canım inan az kaldı canım bi tatilimizi yapalım sonra bizimkilerde gelecek bol duaya devam
ben bu ay yumurtlamyi kacrmasam belki bnmkide gelioduumut dunyasi iste. edagulle ayni gderdi hehe.arka valla kafam allak bullak 28de tatile cikcaz.oh be .eylule kadar dinlencem.o ara szden bekliom hayirli haber.ecehan ve sen de hamis ol sonrada ben.ben bu ay bse deniom.annem zorla kullandrtior .onu kullanan bi kadin kacsene sonra kullandgi ilk ayin sonunda hamile kalmis.bakarsnz iki ay icinde bnde kalirim. hem dinlencm diom hemde 1 opuom sizi
canım çok sevindim dualarımız seninle merak etme yarın sonuçlarda çok güzel olcak bence bu keyfi yaşamaya başla çok sevindim sağsalim doğsun inş bizlerede dua etmeyii unutma ee nede olsa hamilenin duası makbuldür
sabahtan beri girip grip bakiorum bsey yazmsmisin diye.yaa cok sevindimv.belli.olmus iste cnm artik saglikli bi sekilde kucagina almak kaldi.cok sevindm ya ikinci hamisimiz oldun sira bizde
edoşum canım benim ya hele şükür rabbime sonunda oldu çok çokçok sevindim valla, ALLAH hayırlısıyla saglıkla kucagını almayı nasip etsin canım... bizde seni seviyoruz canım dikkat et et kendine öptüm...
belki beraber kalırız canım adet olmadıysan belki vardır canım bebiş...ne kullanıyosun canım mümkünse söyleyebilirmisin tabi istersen... banada halam kiraz sapını kynat iç dedi sanada tavsiye ederim.. enfeksiyona birebir netten araştırdım şimdi... HAKKIMIZDA HAYIRLISI canım inş iki ay içinde hepimiz güzel haberler alıcaz, hatta ramazan bereketi olacak.. k.i.bak öptüm
çok sağol canım benim inan çok farklı bir duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş inan mutluluktan akşam yemeğini bile yemedim diyebilirm darısı başına
Feyzacım seninle ilk aşılama olduğun zamanlarda konuşmuştuk, ara ara hep takip etmiştim, hamile olduğunu öğrenincede çok mutlu olmuştum. Çünkü aşılamada şans çok az ve biliyorumki bu şans çok az kişiye vuruyor. Burada ece ve diğer arkdaşlarda yaptırdılar ama kısmet işte olmadı. İnşallah rabbim onların da yüzünü güldürür.
Bende 1 hafta önce aşılama oldum, aşılama olurken hep olumlu şeyleri düşündüm, dua ettim bolca, aklıma sen geldin. Onun olmuştu ama belki benimde olur diye düşündüm. Kısmet artık, haftaya belli olur durumum. Allahın takdiri
sagol canım inş.. edoştan güzel haber aldık, oh be sonunda, darısı başımıza inş, inş işe yarar aldıklarımız, halamda kiraz sapını kaynatıp onu sabah akşam için eşinle beraber dedi onun oglununda olmuyo, şimdi ikiz erkek çocukları var yaşına girecek, onlar içti diyo... hayırlısı artık... sen neler yapıyosun?? ogluş nasıl??
kızlar nerelerdesiniz ya size müjdeyi vermeme az kaaldı sanırım kan verdim sonuçu yarın alacağım ,ultrason görüntüsünde de belli belirsiz bir kesenin göründüğünü söyledi doktor ama tam net değil miş o yüzden kan sonucunu beklememi söyledi ben de dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi silik bir şekilde belirdi yarın ilk idrarlada yapacağım bakalım ne olur dua edin bebeğim bana tutunsun sizileri çok seviyorum
feyza oglusa isim dusundun mu hic
Canım benim inş aşılaman hayırlı olur sonucunu yaz mutlaka Rabbim inş yüzünü güldürür bu güzel aylarda
evet canım nasip olursa Cengizhan koyacağız inş.Sen nasılsın neler yapıyorsun uzun süredir açamadım yine neti.evim hala yerleşmiş değil kafayı yicem bende
Sağol canım benim, az kaldı test yapmama, henüz bir belirti yok, inşallah hamileyimdir
Cengizhan ismi güzel bir isim, adıyla yaşasın, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?