Allah ismiyle yasatsin huyunu suyunu guzel yapsin canin.ben napim evde ugrasiorm duruyorum.yalnizlik beni cok bunaltiyor.is bakiorum.ama onu bulmakta zor.yarin adet gunum tahminen.o beni yoruyor anlasilan.halsizlestim ya hayirdr ins.havadanda olabilir.
Edagül yeni okudum canım umarım sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim inan.Kendine çok dikkat et bu sıcaklarda bol sıvı al grşz inş Rabbim inş ecehan ve diğer arkadaşlarımızada kısa zamanda nasip eyler
Mrb ecehan yeni gördüm edagülün haberini çok mutlu oldum şimdi sıra sende inş seninde güzel haberlerini alacağız.Kiraz sapını duymamıştım daha önce inş sonuç alırsın.benim sıcaklarla başım dertte oğlum iyi Allah'a şükür sizler için dua ediyorum sürekli dünde berat kandili vesilesiyle dua attim inş Rabbim kabul eyler
dimi belki.seninle kaliriz beraber gideriz.ay ins cnm ya.yok kiz bu ay bebis yok.doktora gttikten bi gun sonra kasik ve gogus agrisi oldu.hormon tavan yapti.halada acio.bu ay iki kat acio ya.tabi Rabbim ol dediktenbsonra yumurtlama dinlemez.cnm annem ganonun hapi var.onu bna zorla kullandrtior.kahvesi var gene.ise yararsa detayli bilgi veririm.kahvesi sperm sayisini arttiriomus.esimde sorinyok ama annem ikinizde icin hergun senin bedeninide calistiriyor dedi.bide cay var hergun vucud susuzlugnu dengelesin die iciosun.o hamile kalan kadin durumu yok diye bi paket kahveden alms.ve o ay sonunda hamile kalmis.doktorda bunlara demis siz.ne kullandinizda boyle oldu demis.ins vesilemiz olur.bu ay enfeksion mantar hicbse yok artik tertemzm.Allaha sukur.ins hepimiz bian once kaliriz.
arkadaslar ACIL lutfen!! ben bu sabah 10.30 da catlatma ıgnemı vuruldum. yarın 4te de aşılama olcak. ama tam 36 saat olmuyo arada. bu sorun olur mu????
canım tüm dualarım seninle inş son olur canım hayırlısı olsun inan çok sevinicem ama biliyorum sen kalcak allahın izniyle belki bi kaç aya belki hemen ama inan olcak canıminş canım inş ramazana hamiş gireriz... kullan bakalım o ilacı inş işe yarar canım inş amin, benimde 1 yumurtam oluşmuş doktor aşılama yapalım dedi...yarın aşılamam olucak nasipse,,, dualarınıza ihtiyacım var kızlar, nolur bu son aşılamam olsun ve tutsun canlarım...k.i.bakın öptümmm
arkadaslar ACIL lutfen!! ben bu sabah 10.30 da catlatma ıgnemı vuruldum. yarın 4te de aşılama olcak. ama tam 36 saat olmuyo arada. bu sorun olur mu????
canım tüm dualarım seninle inş son olur canım hayırlısı olsun inan çok sevinicem ama biliyorum sen kalcak allahın izniyle belki bi kaç aya belki hemen ama inan olcak canım
sagol canım inş.. bu sefer son olur bu sefer özelde yaptırdık daha düzenli ve daha rahat oldu.. eşim sperm hareketlerini lavaratuvarda görmüş... bi sevinçliydiki sorma... dün akşam istihareye yattım.. hayırlımı degilmi diye bu akşam yine yatıcam...inş.. canım hepimiz burda güzel güzel haberler verecegiz.. inş. sen neler yapıyosun nasılsın????
çok tşkr canım rabbim hepimizin kucağını doldursun inş biz istanbulda değil trakyada oturuyoruz ve 2-3 günlük periyotlarla istanbula gidiyoruz yarın yine gideceğiz beylikdüzü medicana hastanesi bence madden hazırsanız hiç beklemeyin tüp bebek deneyin aşılama zaman kaybı tabi bununda garantisi yok ama daha yüksek bir ihtimal bu konuda sorun olursa cevaplarım canım hepinizi öpüyorum bu güzel gecede birbirimiz için dua edelim
mrb arkadaşlar,
konuyu uzun zamandır takipediyordum.yeni hamiş arkadaşlar var onları tebrik ediyorum inşallah yavrularını sağsalim kucaklarına almak da nasip olur.
bende bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmadı.bugün gittim doktora.kan tahlili ve ultrason bakıldı.haftaya perşembe de rahim filmi için gün verdiler.ama çok krkuyorum rahim filminden.
feyza canım sende etlik de çektirmiştin sanırım nasıldı çok ağrılı olmadı demiştin ama ben çok korkuyorum.devlet hastanesi olduğu içinde güvenemiyorum acaba özeldemi çektirsem karar veremedim.
sagol canım inş.. bu sefer son olur bu sefer özelde yaptırdık daha düzenli ve daha rahat oldu.. eşim sperm hareketlerini lavaratuvarda görmüş... bi sevinçliydiki sorma... dün akşam istihareye yattım.. hayırlımı degilmi diye bu akşam yine yatıcam...inş.. canım hepimiz burda güzel güzel haberler verecegiz.. inş. sen neler yapıyosun nasılsın????
inş canım olcak ben innanıyorum bende geçen ay eşimin kontrol vardı deherler normelde bundan sonra bakcaz bakalım naip hayırlısı deherlerimiz yeni düzeldi inş en yakın zamanda olur 23 gün sonra karadenize gidiyorum annemin yanına eşimin izni yaz sonu gelemiyo 1 ay yokum artık gelince başlıcaz çalışmlara nasip allahım hayırlısını nasip etsin inş birbirimize dua edlim çün başkaların yaptıhı dua daha çabuk kabul olur inş canım ramazanın bereketi seni bulur bu arada eşin hamile kalsan sevinçten ne yapar anladıhım kadarıyla çok istiyoo
kizlar hala.adet olmadm.oysa yumurta catladktan.14gun sonra adet goruodum.eminim catladigi gundende.hatta heray esime su gun adet olcam derdim.olurdum.ilk bu ay tutmadi tahminim.valla sastim kaldim.karnim agrior.biliom olcam.bari olsamda rahatlasam ya iki gun gecti ustunden.havanin etkisimi ilacinmi bilmiom artik.gogus hassasligndan duramiom.ecehan bu ay tutar ins.sabrszlkla.guzel.haberini bekliorum cnm
Ecehan canım inş bu sefer olur Rabbim bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere de nasiip eder inş dualarımız seninlee kendini fazla yorma kendini şımart inş olur
merhaba arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkürler. Doktorum 36 saat olmasına gerek yok dedi aşılamamı yaparken. Dun oldum aşılamamı. 8 temmuz test tarıhı. Umarım hepimiz için hayırlısı olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?