Çarşamba günü aşılama oluyorum

inş canım amin.evde kalmak zor gerçekten ama bu sıcaklarda evde olmak bizim için avantaj bu havada birde çalıştığımı düşünemiyorum doğrusu bende çok bunalıyorum sıcaklardan.İş konusunu çok takma kısmet olunca çıkıyor karşına sen başvuru yapmaya devam et hakkında hayırlısı olur inş.Umarım adet olmazsında bir güzel haberde senden duyarız

Çok sağol canım Rabbime çok şükür bu duyguyu bize tattırdı. Kan sonucu da güzel , inş kalp atışını ve sağ salim kucağımıza almayı da Rabbim nasip eder. Darısı diğer arkadaşların başına ben hala inanamıyorum bu aşamada bile bu kadar güzel bir şey ise kucağımıza alınca kim bilir nasıl olur.

evet canım çok şükür edoştan güzel haber aldım çok mutlu oldum inanamassın darısı benim ve diger kızların başına inş.... evet havalar sıcak ama benim ev güneş görmediginden serin oluyo çok çok teşekür ederim canım duların için canım dün doktora gittim 1 yumurtam oluşmuş aşılama yapmaya karar verdi yarın aşılamam olucak, inş bu aşılamam son olurda tutar inş... dualarınıza ihtiyacım var...

inş canım inş ramazana hamiş gireriz... kullan bakalım o ilacı inş işe yarar canım inş amin, benimde 1 yumurtam oluşmuş doktor aşılama yapalım dedi...yarın aşılamam olucak nasipse,,, dualarınıza ihtiyacım var kızlar, nolur bu son aşılamam olsun ve tutsun canlarım...k.i.bakın öptümmm

arkadaslar ACIL lutfen!! ben bu sabah 10.30 da catlatma ıgnemı vuruldum. yarın 4te de aşılama olcak. ama tam 36 saat olmuyo arada. bu sorun olur mu????

arkadaslar ACIL lutfen!! ben bu sabah 10.30 da catlatma ıgnemı vuruldum. yarın 4te de aşılama olcak. ama tam 36 saat olmuyo arada. bu sorun olur mu????

Hayırlı olsun canım inş tutar ve sağlıkla kucağına alırsın zaman konusunda doktorunla bi konuş seni aydınlatması için ama bir sorun olmaz sanırım çünkü sperm ler yumurtaya en yakın noktaya bırakılıyor ve uzun süre de canlı kalabiliyo yani yumurta çatladığı zaman varsa nasibinde sperm yumurtayı döllendirecek canlılıkta olur iyi düşün iyi olsun inş

canım tüm dualarım seninle inş son olur canım hayırlısı olsun inan çok sevinicem ama biliyorum sen kalcak allahın izniyle belki bi kaç aya belki hemen ama inan olcak canım

canım bazen yumurtalar erken çatlayabiliyo.. doktorumda çatlatma ignesi oldugum gün akşamı ilişkiye girin dedi.. ve bugün saat ikide aşılamamı oldum ve doktor bu akşam tekrar ilişki dedi...hayırlısıyla inş tutacak bu sefer... doktorun bilir ne yapacagını sıkma canını k.i.bak

canım tüm dualarım seninle inş son olur canım hayırlısı olsun inan çok sevinicem ama biliyorum sen kalcak allahın izniyle belki bi kaç aya belki hemen ama inan olcak canım

sagol canım inş.. bu sefer son olur bu sefer özelde yaptırdık daha düzenli ve daha rahat oldu.. eşim sperm hareketlerini lavaratuvarda görmüş... bi sevinçliydiki sorma... dün akşam istihareye yattım.. hayırlımı degilmi diye bu akşam yine yatıcam...inş.. canım hepimiz burda güzel güzel haberler verecegiz.. inş. sen neler yapıyosun nasılsın????

kizlar hala.adet olmadm.oysa yumurta catladktan.14gun sonra adet goruodum.eminim catladigi gundende.hatta heray esime su gun adet olcam derdim.olurdum.ilk bu ay tutmadi tahminim.valla sastim kaldim.karnim agrior.biliom olcam.bari olsamda rahatlasam ya iki gun gecti ustunden.havanin etkisimi ilacinmi bilmiom artik.gogus hassasligndan duramiom.ecehan bu ay tutar ins.sabrszlkla.guzel.haberini bekliorum cnm

Ecehan canım inş bu sefer olur Rabbim bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere de nasiip eder inş dualarımız seninlee kendini fazla yorma kendini şımart inş olur

merhaba arkadaşlar. Cevaplarınız için teşekkürler. Doktorum 36 saat olmasına gerek yok dedi aşılamamı yaparken. Dun oldum aşılamamı. 8 temmuz test tarıhı. Umarım hepimiz için hayırlısı olur :)

Merhaba cok sevindim hamile olmana allah saglikli bir sekilde kucaginada almayi nasip etsin canim...bende tekirdagda oturuyorum iki asilamamda malesef tutmadi ..tup bebek maliyeti ne kadar canim..esimle konusup bende tup bebek yaptirmayi dusunuyorum...artik beklemek istemiyorum

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar,
konuyu uzun zamandır takipediyordum.yeni hamiş arkadaşlar var onları tebrik ediyorum inşallah yavrularını sağsalim kucaklarına almak da nasip olur.
bende bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmadı.bugün gittim doktora.kan tahlili ve ultrason bakıldı.haftaya perşembe de rahim filmi için gün verdiler.ama çok krkuyorum rahim filminden.
feyza canım sende etlik de çektirmiştin sanırım nasıldı çok ağrılı olmadı demiştin ama ben çok korkuyorum.devlet hastanesi olduğu içinde güvenemiyorum acaba özeldemi çektirsem karar veremedim.

Canım benim hiç korkma, bende çektirdim özelde 500 tl verdim, ama gerçektende büyütülücek bi şey değilmiş gereksiz yere korkmuşum o kadar para vermişim, şimdi aşılama olucam iğne oluyorum hergün göbekten 8.günümdeyim, diyorum ki keşke rahim flimini devlette çektirseydim, aşılamam 750 tl, o parayı aşılama da kullanırdım, ama yazılan korkunç yazılar var hiç birini dikkate alma derim, ben o yazılardan etkilendim ve gereksiz yere büyüttüm aklımda.
Hiç bi ağrım ve kanamam olmadı, zaten uyutucaklar hiç bi şey hissetmiceksin sadece iğnenin acısı o kadar. Ben yanımda ped falan götürmüştüm kanamam olur diye hiç olmadı.
Her şey gönlünce olsun, hiç korkma

inş canım olcak ben innanıyorum bende geçen ay eşimin kontrol vardı deherler normelde bundan sonra bakcaz bakalım naip hayırlısı deherlerimiz yeni düzeldi inş en yakın zamanda olur 23 gün sonra karadenize gidiyorum annemin yanına eşimin izni yaz sonu gelemiyo 1 ay yokum artık gelince başlıcaz çalışmlara nasip allahım hayırlısını nasip etsin inş birbirimize dua edlim çün başkaların yaptıhı dua daha çabuk kabul olur inş canım ramazanın bereketi seni bulur bu arada eşin hamile kalsan sevinçten ne yapar anladıhım kadarıyla çok istiyoo

23 gün yazmışım ya 3 gün sonra gidiyom orda net yok malesef 1 ay giremeicem döndühümde yeni hamile haberleri almak istiyorum

canım belkide hamilesin ay inş inş hamilesindirrrrrr.... bende size güzel haberler vermek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm inş.. amin

Ecehan canım inş bu sefer olur Rabbim bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere de nasiip eder inş dualarımız seninlee kendini fazla yorma kendini şımart inş olur

sagol canım inş inş ... bu ay çok sabırsızım çok heyecanlıyım nedenki acaba??? öncekilerde böyle olmamıştım hemen ögrenesim var... eşime diyom acile gidelim yaptıralım 1 saatte çıkıyo orda, izin vermiyo, bekle diyo ya... sen bana beddua et en iyisi dokuz dogurursun inş de... ben size hep öyle dua ediyorum :))

sagol canım seninde hayırlı olsun... 8 temmuz ne güzel erkenden ögreniceksin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…