Çarşamba günü aşılama oluyorum

23 gün yazmışım ya 3 gün sonra gidiyom orda net yok malesef 1 ay giremeicem döndühümde yeni hamile haberleri almak istiyorum

inş canım sagol...nasip hakkımızda hayırlısı, karadenizin neresine gidiyosun bende karadenizliyim... inş havası yararda hamile dönersin inş.....dualarım seninle kardeşim... eşim hamile kalırsım emin aglar ve sevinçten havalara uçar kesin... k.i.bak A.E.OL kardeşim

inş canım sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarsınız gelişmelerden haberdar et mutlaka kendini fazla yorma özellikle ilk 13 hafta

kendini sıkma canım bende bi sürü olumsuz şey okuyup boşu boşuna stres olmuştum.etlikte çektirdim bi sıkıntı yaşamadım rahat geçti özele giden birçok kişide gerek yokmuş gerçekten o kadar para vermeye diyor.Rabbim yardımcın olsun umarım kısa zamanda güzel haberler verirsin

Ecehan aşılaman hayırlı olsun canım kendine çok çok iyi bak inş güzel haberler verirsin bizlere.

inşallah canım dediğin gibi olur.perşembe günü göreceğiz bakalım.ultrason odasına kurbanlık koyun gibi 5-6 kişi birddden alıyorlar ya rahim filminde de mi aynı oluyor? ultrasona 5-6 kşi birden aldılar sonra hepimizi çocuk gibi oturtup ne yapacağımızı anlattılar.azıcık bişey diyen olsa sessiz olun bakim diye kızıyorlar.zaten ultrason muayenesini yapan doktor erkekti.benim için tam bir şoktu.tutuldum kaldım.inşallah rahim filmini bayan doktor çeker ve birazcık daha anlayışlı olurlar.zaten rahim filminin kendisinden korkuyorum bir de üstüne böyle tuhaf şeyler yaşamam inşallah.özelde çektirsem de ben bu kadarcık kısa bir işlem için narkoz almayı pek doğru bulmuyorum.o zamanda en mantıklısı devlet hastanesinde çektirmek ama hayırlısı bakalım.ultrason muayenesi dışında hastaneden memnun kaldım aslında.özel hastane gibi hiç bir yerde sıra beklemiyorsun.bir saatte işlerimizi halletik.inşallah perşembe gününü de hayırlısıyla atlatırım ve sonucumda iyi çıkar.
ben çok konuştum canım sen nasılsın,bebeğin nasılseda hanıma gidecektin sanırım.nasıl gittin mi memnun musun?

ben de diyorum kanım sana niye bukadara ısındı hemşerilik varmış ben orduluyum ordu ünye ye gidiyom ordan hamile dönmem mümkün olmıcak çünkü bat biteli 1 gün oldu yani yumuş günlerinde orda olcam olsun ya hayırlısı zaten allhın bizim için yazdıhı zamandan önce olmaz inş bu yıl içinde olur hayırlısıyla ve inş seninkide tutmuştur canım allhım gönlüne göre versin artık döndühümde senin burdan müjdeli haberini alırım hatta bebişin 2 aylık falan olur inşşşşşşşş

Ecehan aşılaman hayırlı olsun canım kendine çok çok iyi bak inş güzel haberler verirsin bizlere.
SAGOL CANIM İNŞ... karnım alt tarafında hafif agrılar ve daha gögüslerin şişmedi doktor crino adlı progesteron ilacı verdi her akşam onu kullanıyorum, bakalım hayırlısı, bu ay çok heyecanlıyım zor duruyorum hemen ögrenesim var... sende kendine ve ogluşa çok çok iyi bak... A.E.OLUN...

Aynen canım bende öyle diyodum hemşirelik varmış ama ben zonguldaklıyım, biraz uzakyız... yolunuzda bayagı uzun ALLAH hayırlı yolculuklar nasip etsin inş... tatiliniz hayırlı ve çok çok güzel geçsin inş... ordu güzel bi yer öyle diyolar...hiç belli olmaz canım 1 kere yapıpta hamile kalan çok rabbim nasip etsiyse yumurtlama falan dinlemiyor... çocugu olanlar yumurtlamayla alakası yok diyo bana, ugraşmadıkları için bilmiyolar....inş canım inş yavrum benimledir bu ay çok heyecanlıyım zor duruyorum ögrenmek istiyorum hemen.... inş inş........ HAKKIMIZDA HAYIRLISI KENDİNE ÇOK ÇOK İYİ BAK A.E.OL CANIM BENİM...

ecehan, adetinin kaçıncı günü oldu çatlatma iğnen.
Ben 11. günündeyim doktorum biraz daha bekliceksin dedi, yarın kontrölüm var, bakalım ne dicek. Bi de yumurtaların çok mm de çatlatıldı

Evet canım o 5 - 6 kişilik mevzu benide şok etmişti.erkek dr almalarına şaşırdım doğrusu onlar aylık olarak değişiyor ama erkek dr.vermiyorlar diye biliyordum.benim rahim filmimi çeken bayandı ama erkek olanıda varmış çektirenlerden bazıları öyle demişti.inş bayan çeker rahim filmini senin rahat olman açısından diyorum yoksa onlar alışmış bakmadan 2 dk yapıp çıkarıyorlar.inş sonucun çok iyi çıkar rahim filmine tek tek alıyolar allahtan.iyiyiz canım vakit geçirmeye çalışıyoruz bizde biraz sıkıntılı geçiriyorum ben çoğunlukla yatıyorum.seda hanımdan memnunum bi aksilik olmazsa doğumu onda yapmayı düşünüyorum.perşembe günü yaz mutlaka sonucunu bekliyorum birde yanına ped almayı ihmal etme

canım benim ya ne zaman test yaptıracaksın umarım herşey gönlünce olur bende çok merak ediyorum

Ecehan canım bahsettiğin belirtiler ....:::)))) aynısı bende de olmuştu şu anda 6. haftadayım ve hala devam ediyor müjdeyi vermen yakındır canım inş bu defa tamamdır kendini yorma kendine iyi bak sonucu heyecanla bekliyorum

ecehan, adetinin kaçıncı günü oldu çatlatma iğnen.
Ben 11. günündeyim doktorum biraz daha bekliceksin dedi, yarın kontrölüm var, bakalım ne dicek. Bi de yumurtaların çok mm de çatlatıldı

11 inde adet oldum 24 ünde çatlatma ignemi oldum 26 sında aşılamamı oldum canım 19 cm miş yumurtam, ötekilerde daha küçükmüş... çatlatma ignesi oldugum gün akşamı doktor ilişki dedi... inş tutar canım bu 3.cü aşılamam bunu özelde yaptırdım... HAKKIMIZDA HAYIRLISI... bakalım sana ne diyecek doktor... yaz buraya tamam....k.i.bak

canım benim ya ne zaman test yaptıracaksın umarım herşey gönlünce olur bende çok merak ediyorum
sagol canım inş... ben 10. gün olunca ögrenmek istiyorum eşim günün geçsin diyo, bilmiyorum ne yaparım valla...

ay inş canım inş...ama benim gögüsler şişmedi daha yarın bi hafta oluyo... ama karnım alt tarafında hep agrılar var... ötekilerde hiç sıkıntım yoktu...bende çok heyecanlıyım bu sefer... sende k.i.bak canım çok dikkat et kendine..

ecehan en iyisi umutlanmadan bekle.biliorum cok zor ama hayalkirikligina ugrarsan cok uzulursun.cnm ins hamilesindir.o zamana kadar dusunmemeye calis..pozitifi gorunce bagir cagir bas yaygarayi ml:)) mutluluktan tabi

canım iyi olmana sevindim.allah inşallah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.canım anlattıkların içimi ferhalattı biraz ama yinede korku ve heyecan had safhada. hani bazı kişiler yazıyorya acıdan bayıldım falan diye ben galiba korkudan bayılcam.kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama elimde değil.bir an önce çektirip,hayırlı sonuç alıp kurtulsam şu dertten.
bir de canım şimdi benim 3. gün hormon tahlilim ve ultrasonum yapıldı.eşiminde spermiyogramı yapıldı.yarında hsg çekilince bir tek 21. gün testi kalıyorya bu ay bize herhangi bir tedavi başlarlar mı yoksa 21.gün de testi yapalım bir sonraki ay mı başlayalım derler.bir de hsg çektirdiğimiz ay korunmak gereklimi?bazı doktorlar korunun bazı doktorlar korunmayın diyormuş etlik de ne diyorlar?hani tedavi başlamazsa bu ay yine kendimiz denerdik belki hsg den sonra şansımız daha fazla olur tedaviye gerek kalmaz diye umutlanıyorum ama hayırlısı bakalım.
canım arkadaşım senin kafanı çok şişirdim hakkını helal et.sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.allah inşallah gönlünden geçen tüm hayırlı muratlarına kavuşmanı nasip etsin...

Büyük ihtimal benim pazartesi olucak aşılamam. benimde ilk denemem. Hayırlısı bakalım çok merak ediyorum sonucunu

tatlim hic korkma.kizlarin deeigi dogru.hic buyutulck bsey dgl yok acidan oldum falan palavra.bi sn lik sanci .onada dayanamicak dglsin.

tatlim hic korkma.kizlarin deeigi dogru.hic buyutulck bsey dgl yok acidan oldum falan palavra.bi sn lik sanci .onada dayanamicak dglsin.

inşallah canım.yarını hayırlısıyla bir atlatsam ve filmimin temiz çıktığını duysam içim rahat edecek.allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

inş canım sağol.hiç sıkıntılı bişey değil bende çok panik olmuştum dr çekmiş bile kalkabilirsin yavaşça dedi bitti yani dedim içimden :) seninde öyle olur eminim.saniyelik bişey şiddetli adet ağrısı gibi girip çıkıyor korkmana hiç gerek yok.21.gün testini beklerlermi hiç bilmiyorum canım ben ilk gittiğimde o periyoda denk gelmişti ilk önce onu yaptırıp daha sonra hsg için beklemiştim şimdi ne desem yanıltmış olurum seni bu konuda.hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş ama malesef çoğu düşükle sonuçlanıyor demişti bana hemşire.doktora sordum kızdı hemşireye öyle saçmalık olurmu diye.dr 2 hafta korunman yeterli demişti ama benim aşılama yakın diye ben aşılamaya kadar bekledim.Umarım herşey güzel geçer canım sende hakkını helal et kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…