Çarşamba günü aşılama oluyorum

ecehan en iyisi umutlanmadan bekle.biliorum cok zor ama hayalkirikligina ugrarsan cok uzulursun.cnm ins hamilesindir.o zamana kadar dusunmemeye calis..pozitifi gorunce bagir cagir bas yaygarayi ml:)) mutluluktan tabi

inş canım eşimde öyle diyo canım zaten o öyle diye diye benimde hevesim gitti gibi... bugün camları sildim perdeleri yıkayıp ütüledim astım... sen nasılsın adet oldunmu???

çok çok sağol arkadaşım.inşallah bende yarın buraya hsg mi çektirdim çok güzel geçti ve sonucumda temiz çıktı diye yazabilirim.
2 hafta korunacaksak zaten bu ay yumurtalama geçmiş oluyor o zaman tedavi bir sonraki aya kalır. hayırlısı artık. kendine çok iyi bak...

inş canım eşimde öyle diyo canım zaten o öyle diye diye benimde hevesim gitti gibi... bugün camları sildim perdeleri yıkayıp ütüledim astım... sen nasılsın adet oldunmu???

ece benm bu ay hic anlamadgm seyler oldu vucudumda.dier aylarda cok anlamastimda gerci 1 ..bu ay bi tarkli.smdi.musait dglm.musait oldgmda uzun uzun anlatcam

Canım nasıl geçti hsg umarım herşey yolundadır?

Dün gece saat 11 de çatlatma iğnemi oldum bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım yarında aşılamam olucak, rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsinnn

Canım nasıl geçti hsg umarım herşey yolundadır?

canım malesef iyi haberler yok.
hsg çekilemedi çünkü çok enfeksiyon varmış.şimdi antibiyotik ve fitil kullanıyorum.inşallah bir sonraki ay çekilecek hsg.
ben buradaki hsg ile ilgili bütün konuları okudum.yok rahmi sabitlemek için çengelli alet kullanılıyor yok rahim dışarı çıkarıloyor falan filan.kendimi müthiş şartlandırmıştım acıyacak diye.ve nitekim doktor sadece spekulum taktı ama onu takarken bile çok acı çektim.ki ben daha önce birden çok kez vajinal muayene oldum ve spekulum takıldı ama hiçbirinde dün ki gibi acı çekmedim.doktor ise asıl acıyı ilacı verince duyacağımı söyledi.çıktığımda kesinlikle bir sonraki ay anestezili çektirim diyordum ama kendime çok kızıyorum herkesin dayanabildiği şeye ben neden dayanamıyorum diye.anestezi almak da istemiyorum.istanbulda yeni sistemle ağrısız çeken bir yer varmış eşim önümüzdeki ay istanbula gidelim orada çektirelim boşuna anestezi alma diyor.ama bu kadarcık bir işleme bile dayanamazsam ben nasıl tedavi olurum,nasıl doğum yaparım bilemiyorum.bir ay boyunca kendimi sakinleştirip etlikte çektirmek istiyorum.inşalah başarabilirim.velhasıl böyle işte canım.çocuk için tedavi olduğumu kimseye anlatmıyorum o yüzden seni bulunca böyle uzun uzun yazdım kusuruma bakma.sen hamilesin canım.duaların daha makbuldür.benim içinde bu süreçleri hayırlısıyla atlatıp evladıma kavuşmam için dua edermisin canım.kendine çok çok iyi bak.cuman mübarek olsun...

ecehan,edagul,feyza kızlar hepınıze haberlerım var.bu ay cok acaıp seyler yasadm kızlar. bu ay ayın 12ısınde yumurta çatladı bende bılıosunuz.o ozaman annemlerde doktordaydım bılıosunuz.uzulmustum kacırdm dıye.sonra amaan naslsa kacrdm deyıp stressız bır ay yasadm.ve 19unda tek bır ılıskımız oldu.ve yataktan 5dk sonra kalkıp gıdıp temızlendım.yıkandım.neyse ben de kasık ağrıları başladı.Allah Allah adet olcam dedım.heray alnım sıvılcelenır.sıvılcelendım.goguslerım ıkı kat acıodu bu ay bılıosunuz zaten.gunlergectıkce hergun hafıf derece mıde bulantılarım başladı.bısey dokunuor dedım.gazı arttı.gecelerı titreyerek uyanmaya başladım.cok usuyordum.halada aynı.sadece bır gun oldu bu ayaklarımın altı ateslenıp yandı.bıde peçeteye sureklı parlak saydam akıntı gelıor.hergunmu yumurtlar ınsan buda nekı.adetıme 1hafta kala sıddetlı kasık ağrıları çekmeye basladm.sabah yataktan kalktım salonda koltukta uyuya kalmışım.ayın bırınde adet görmem gerekıyordu.sıddetlı kasık ağrısıyla kanlı akıntı geldı.ah dedım oldum adet.esıme dedım uzuldu oda tabı.ama bu ay zaten beklemıoduk kı .neyse ped taktım namazıda bıraktım.ertesı gun kalın ped takıp dukkana gıttım.uc gun gectı bsey gelmıor.allaaa alllaaa dedım.1gunde başlamalıydı.gıdıp abdest alıp namaza basladm.RABBIM bılmedım de adet gordum dıe namazı bıraktım affet dedım ıcımden.neyse günler gecıor.1inden sonra karnımın alttarafı sertlestı.ıdrarım tuhaf kokuor.bu arada esım sehır dışına cıktı.kızkardesım bana geldı kalmaya.dun sabaha kadar uyuyamadm.sabah kalktım .buarada 36.gunum oldu bugun adet gormedım.kasıklarım hala ağrıyor.sabah affedersınız yaptım wc mı.aradan ıkı buçuk saat gectı.kardesım tutturdu hadı abla yap bsey olmaz.ılk ıdrarın olmazsada olur.gıttım aldım testı gırdım wcye.doldurdum.baktım ıdrarda tortular var.buda ne kı dedım.kardesımde cama dayamış kafasını ıyıce ordan bakmaya çalışıyor.neyse temızlendm.enson doktum teste.bı sn ıcınde cıft cızgı :) kapıyı açtım ama elım ayağım tıtrıyor.nasıl tıtrıorum .hala mutluluktan saskınlktan dumur olmuşum.kardesım havalara uçtu.annemı aradım hemen.sana torun gelıor dedım.ınanmadı once ,sonra havalara uçtu.esıme gelınce soylıcem.hemen sıteye yazmalıyım.kızlara umut olmalı dedım.kızlar gerçekten bu ay hıc beklemıodum.yatakta ole bı saatte beklemedm.5dk dıorum ya.son 1hafta ıcıme dogdu hıssettmıs olmalymkı ılk defa bu ay test aldım.yumurtlama falanda ıs dgl.herzman gününde çatlayan yumurta ya 7gun gec çatladı yada ne bılım ıste.RAbbım verdikten sonra yumurtalama falanda dınlemıomus.kızlar pazartesı kan testıne gıtcem.cıft cızgıde yanılma olmaz dımı.elım ayağım tıtrıyor kızlar hala ınanamıyorum.

benim vesilem.oldular kizlar.ise.yaradilar.soyledim.ya size bu ay ganonun.hapiyla.cayini kullandm.birde bala zencefil,uzumtozu,corekotu katip kahvaltida yedim.bunlardan sonra vucudum.dinclesti.annem.demisti bi kadin bunlarla.hamile.kaldi.diye hatta.Allah sizede bu duyguyu tattirsin.ins

cnm bndede enfeksiyon vardi ama bnm doktorum genede cekmisti.hayatm niye bukadar.aci cektinki.demek aci esigin dusuk.Rabbim ins tedaviye gerek kalmadan verir bebisini.

ay ne güzel ya Rabbim tamamına erdirsin seninki bir mucize darısı diğer arkadaşlara

canım benim ya geçmiş olsun umarım enfeksiyon çabuk geçer.hsgni çeken ne kadar basiretsiz biriymiş yok ilacı verince daha çok acır bilmem ne...herkesin ağrı eşiği farklı canım öyle düşünüpte kendini üzme.dayanamam diyorsan anestezili çektir ama ne bileyim cesareti topla ve normal çektir derim çok kısa sürüyor ama yinede sen bilirsin canım olmazsa ist. gidin sonrasında eşinle gezersiniz havası iyi gelir değişiklik olur.kimseye söylememen daha iyi kafan daha rahat olur.dualarım seninle canım umarım çok kısa zamanda evladına kavuşursun kendine çok iyi bak

canım tek solukta nefesimi tutup heyecanla okudum çok sevindim tebrik ederim canım umarım güzel bir hamilelik süreci geçirirsin.herşey stresten kaynaklanıyor zaten senden duyunca iyice inandım buna inş ecehandan da güzel haberler alırız.kendine çok iyi bak gelişmeleri yaz mutlakatekrar tebrik ediyorum

tatlim cok mutluyum.aglicam nerdeyse mutluluktan.hala inanamiorum.ya yanilgiysa cift cizgi diorum.evet demekki strestenmis. ins ecehanda guzel haber vercek ve diger kizlarda.

tatlim cok mutluyum.aglicam nerdeyse mutluluktan.hala inanamiorum.ya yanilgiysa cift cizgi diorum.evet demekki strestenmis. ins ecehanda guzel haber vercek ve diger kizlarda.

:) bundan sonra senin hep gülmen lazım unutma sen ne hissedersen bebişinde onu hissedecek.yanılgı olacağını hiç zannetmiyorum o kanama yerleşme kanamasıdır pazartesi bekleme bence hemen yarın imkanın varsa bi tıp merkezine git sabahtan kanı ver 1 veya 2 saat içinde alırsın sonucu.Rabbim kucağına almayı nasip eder inş.bu forumda hamile olmayan kalmayacak inş.şimdi dualarımız diğerleriyle birlikte.

saglikli bir sekilde kucagima alirim ins.Rabbimin uc aylar.hediyesi oldu bana.saol cnm bnm.peki doktora nezaman gtmeye baslamaliyim?

ecehan ne zaman test yapcan.ne zaman belli olcak

ay çok çok sevindim canım,hayırlı olsun ALLAH sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah ben bile heyecandan ne yazcagımı bilemiyorum canım ya... şükürler olsun rabbime, çok fazla ugraştırmadan gönderdi yavrunu, demiştim sana ALLAH isterse yumurtlama falan hikaye diye... ben hemen istiyorumda eşim daha bekleyim diyo.... inş bende böyle güzel haberler veririm, ramazan bereketimiz olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…