ay çok çok sevindim canım,hayırlı olsun ALLAH sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah ben bile heyecandan ne yazcagımı bilemiyorum canım ya... şükürler olsun rabbime, çok fazla ugraştırmadan gönderdi yavrunu, demiştim sana ALLAH isterse yumurtlama falan hikaye diye... ben hemen istiyorumda eşim daha bekleyim diyo.... inş bende böyle güzel haberler veririm, ramazan bereketimiz olur inş...
saglikli bir sekilde kucagima alirim ins.Rabbimin uc aylar.hediyesi oldu bana.saol cnm bnm.peki doktora nezaman gtmeye baslamaliyim?
ay çok çok sevindim canım,hayırlı olsun ALLAH sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah ben bile heyecandan ne yazcagımı bilemiyorum canım ya... şükürler olsun rabbime, çok fazla ugraştırmadan gönderdi yavrunu, demiştim sana ALLAH isterse yumurtlama falan hikaye diye... ben hemen istiyorumda eşim daha bekleyim diyo.... inş bende böyle güzel haberler veririm, ramazan bereketimiz olur inş...
edagül nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik sürecin
cnm elim.ayagm titriyor hala cok mutluyum
Bu anın tadını çıkar ne olur ben her gün kalkıp Rabbim sonsuz şükürler ediyorum beni çok yormadan bu duyguyu tatdırdığı için biz 1.5 yıldır bu eksikliği yaşadık çok daha fazla yaşayanlar var inş onlarda kavuşur.Sabahları uyanmak istemiyordum ve uyanıncada tavanı seyrediyordum stresten şimdi şükrümü eda ettikten sonra aynanın karşısında hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum kendi kendime dans edip eğleniyorum sonra hop topla kendini betül diyorum (a gerçek adımı verdim:))))) işte böyle ya Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
cnm cok sagol iyi ki varsiniz.bu ay beklemiodumbama dedigin gibi ramazan bereketi,uc aylarin hediyesi geldi.ben 36.gune kadar nasil bekledim blmiyorum valla.sende cift cizgiyi gorunce heyecandan titriceksin ins.hala acaba diom biliomusun.kan testine gitcem bir an once.gunun ne zaman geciyor senin.sende mujdeyi verirsin ins.ins Rabbim sana da hediyesini gondercek.kasiklarim agriyor.bugun agrisi gecti ama namaz kilarken zorlaniorum.hassas ya bi agri vuruyor sonra uzaninca geciyor
bu güzel aylarda sendende güzel haberler alıcaz inş ecehan
Ecehan canım bizi daha fazla bekletme hadi zincirin diğer halkası sen kaldın canım müjdeyi verde mutluluğumuz tam olsun artık:)))
betul,eda ne farkeder :)bnmkide ozlem ornegin.ismin ne onemi var artik aile olduk burda.bnde oyleydm cnm .uyanmak istemiodum uyaninca gene uyumaya calisiodum.unutim diye.smdi aynanin karsisina.gecip gobisime bakiorum.bi degisiklik var mi diye.sanki 9 aylik :)))))))) Allah bide saglikli kucagmza.almayi nasip etse.kizlar ben.diorum ki face gbi sadece bize has bir face acalim.orda bebislerimizin resimlerini.olaylarimizi paylasalm.yani aa hamile.kaldk.dogurduk.hadi siteyle.sizlerle.isimiZ bitti olmasin.paylasimlarimza.devam edelim kabul.ederseniz ecehan.edagul feyza dier kizlar
ecehan ne zaman test yapcan.ne zaman belli olcak
inş canım inş darısı benim ve diger arkadaşaların 11 temmuzda günüm ,, bilmiyorum ne yaparım, bendede var o agrılar ama geçmiyolar bi türlü belimde agrıyo sanki adet olacakmışım gibi, tuhafyım yani... sende dikkat et kendine agır bişey kaldırma yapma... k.i.bak
dün aşılamamı oldum kızlar, sıra 20 temmuz sonuç öğrenmede. içim huzursuz 13 gün vardaha önümde. nasıl beklicem
dün aşılamamı oldum kızlar, sıra 20 temmuz sonuç öğrenmede. içim huzursuz 13 gün vardaha önümde. nasıl beklicem
cnm ins tutuncak bebegin sana.moralini yuksek tut cnm
Aşılaman hayırlı olsun canım. İçim huzursuz diye kendini üzme moral çok çok önemli lütfen mutlu ol ve kendini hamile gibi hisset, hissetki bebeğin sana tutunsun kendini şımart ve yorma kendine iyi bak mutluluk yakındır
umarım, tutunsun diye güzel şeyler düşünüyorum, bazen moralim alt üst oluyo, geçicek bugünler...
İnşallah mutluluk yakındır, doruk'um gelicek daha fazla bekletmicek annesini...
adetle hamilelik belirtileri ayni zaten.bnde adet olcm sandim beklemiodumki kasik agrilarindan.mucizem oldu.4,5gun sonra minik.mucizeniverceksin.ece sen hamileyim de yemin ediorum evde muzigi acip gobek atmazsam bna da ozlem demesinlerheyecanla gununungecmesini bekliorum.hayatim.ozelden sana mail.adresimi atcam.onunla.bulup.ekle facene cnm beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?