bugun esim kahvalti ederken daha dogrusu bogazina dizilmesin diye bittikten sonra sofrada mucizemin haberini verdim.sok oldu.adam sok mu olsun.sevinsinmi bilemedi.ise giderken hala saskindi zavallim.engellemesem camdan bagircakti :)
geç söylemissin ya canım ben çatlardım o dakka söylerdim valla, zaten kesin yanımda olurduda, ne sevinmiştir kesin ikinize hayırlı olsun canım, sagsalim dogurursun inş...
inş canım inş bende burdan açarım müzik karşılıklı oynarız inşallah... eşim gebelik testi almış belki çıkar diye attım bi köşeye daha erken çıkmaz diye... eşimde yarın kan testine gideriz dedi malum ramazan hamile kalırsam oruç tutturmıcak bana.... mailden ekleyemedim canım sen ekle yazdım oraya, şuan forumdan biliyorum ekle beni....
Kızlar daha aşılamanın 2.günü bismillah, gögüslerim acıyo çok, beyaz akıntım oluyo. Nedir bunlar böyle.
Sizde de oldu mu.
hadi hayırlısı canım benim 1 hafta sonra acımaya başladı.....benimde akıntım var ama ben progestron kullandıgım için kesin o akar diye düşünüyorum...inş tutmuşturKızlar daha aşılamanın 2.günü bismillah, gögüslerim acıyo çok, beyaz akıntım oluyo. Nedir bunlar böyle. Sizde de oldu mu.
ecehan kan.tahlil sonucun ne oldu
gitmedimki canım ... gebelik testinide sakladım... eşim onu olsun yap diyo yapasım yok... çok heyecanlıydım ögrenmek için ama artık korkuyorum...tek çizgiyi görmekten bıktım... sonuna kadar beklicem zaten az kaldı...
gitmedimki canım ... gebelik testinide sakladım... eşim onu olsun yap diyo yapasım yok... çok heyecanlıydım ögrenmek için ama artık korkuyorum...tek çizgiyi görmekten bıktım... sonuna kadar beklicem zaten az kaldı...
dün aşılamamı oldum kızlar, sıra 20 temmuz sonuç öğrenmede. içim huzursuz 13 gün vardaha önümde. nasıl beklicem
Şu anda her şey yolunda çok şükür bir problem yok tabi ara ara hala adet olacak gibi sancılarım var ama hiç canımı acıtmıyor içimdeki mucizemle çok mutluyuz canım
Seni de şu anda doğum heyecanı sarmıştır Rabbim tamamına erdirsin canım
betul,eda ne farkeder :)bnmkide ozlem ornegin.ismin ne onemi var artik aile olduk burda.bnde oyleydm cnm .uyanmak istemiodum uyaninca gene uyumaya calisiodum.unutim diye.smdi aynanin karsisina.gecip gobisime bakiorum.bi degisiklik var mi diye.sanki 9 aylik :)))))))) Allah bide saglikli kucagmza.almayi nasip etse.kizlar ben.diorum ki face gbi sadece bize has bir face acalim.orda bebislerimizin resimlerini.olaylarimizi paylasalm.yani aa hamile.kaldk.dogurduk.hadi siteyle.sizlerle.isimiZ bitti olmasin.paylasimlarimza.devam edelim kabul.ederseniz ecehan.edagul feyza dier kizlar
Ecehan adet günün ne zaman canım.o zamana kadar çok varsa bekleme derim oruç tutmaman için malum saatler çok uzun bebeğin içinde ilk 3 ay çok önemli eğer çok varsa adet tarihine biran önce kan testi yaptır canım
ona gore oruc tutcam diodun ya smdi bilmeden napcan.az kaldiysa bekle ama bahsettigin.agrilara bakarsak tuttu ins.valla bnde senin sonucu ogrenmek.icin bugun kac kere foruma.girdigimi bilemezsin
ecehan bende senin gibi son ana kadar beklicem, tek çizgi görmekten bıktım artık ve eczaneden gidip almaya yüzüm yok rezil oldum.
Benimde 20 temmuz da, ama beklicem yapmıcam,
Bütün herkesin ramazan ayı mübarek olsun... Hayırlı ramazanlar...
çok şükür sonuna kadar sorunsuz gider inş canım.cinsiyetinide merak etmiyor değilim haniama içimden kızın olacakmış gibi geçiyor..
evet bendede doğum heyecanı ve korkusu başladı bu son dönemde ağrılar kramplar üst düzeyde yüreğim ağzımda hep inş vaktinde doğar erken olmaz.kendine iyi bak canım grşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?