Çarşamba günü aşılama oluyorum

sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, benim daha önümde 11 günüm var hadi bugünü saymayalım 10 gün var
Nasıl geçer bilmiyorum, ama kararlıyım inatla yapmıcam test
Senin sonucunu da çok merak ediyorum, bi şeyler hissediyomusun ? bu arada Allah orucunu dualarını kabul etsin

inş canım benim de tek duam sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Kız konusunda bende sizlerle hem fikirim rüyamda kızdı ,çin takvimine görede kız. Cinsiyeti hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun. İnş sende sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın canım

iki gün kaldı canım.. saatler uzun ama benim evim güneş görmedigi ve alt kat oldugu için serin oluyo..... inş olmuştur bu sefer.... edagülün bebeşi banada kız gibi geliyo, sana gelin doguracak :)))

Ecehan hadi artık yap şu testi bizi çatdana çatlatcan ya sabırsızlıkla test sonucunu bekliyorum. Ecehan belki sana gelin doğururum:))))

Canım benim Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayır eylesin inş tez zamanda bebelerimize kavuşalım inş

Kızlar ben bugün oruç tuttum tutmak korunusundada kararlı gibiyim ya ama içimde pek huzurlu değil bu konuda sizin fikirleriniz neler

Kızlar ben bugün oruç tuttum tutmak korunusundada kararlı gibiyim ya ama içimde pek huzurlu değil bu konuda sizin fikirleriniz neler

İnanmıyorum sana, nasıl tehlikeye atarsın bebeğinin gelişimini !!!
Gıda almadığın için kan şekerin düşücek ve daha da halsizleşiceksin, bebeğin gelişimi için en önemli olan ilk 3 ay da sen vitaminsiz ve proteinsiz geçiriyosun, pes !!!
Bence bir an önce orucu bırakmalısın, ileride tutarsın kazalarsın.Sonuçta keyfii bi durum değil.

iki gün kaldı canım.. saatler uzun ama benim evim güneş görmedigi ve alt kat oldugu için serin oluyo..... inş olmuştur bu sefer.... edagülün bebeşi banada kız gibi geliyo, sana gelin doguracak :)))

çok az kalmış inş gönlünüze göre olur canım.ohh ne güzel serin olması yaz için avantaj ben şimdi klimalara bakıyorum ev resmen yanıyor çok sıcak son kat olduğu için. :)) kız istemesi kolayda vermesi zor olur ecehan:))

:)) o zaman seninkide kesin erkek benim eşimde hep oğlum diye seviyordu oğlan çıktı:)) sanırım babaların içine doğuyor...sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inş

canım benim sakın tutma bende 7 yaşımdan beri ilk kez tutmuyorum orucu insanın içinde kalıyor ama yapacak bişey yok.dinimizde zaten bu konuda kolaylık sağlıyor.ilk 3 ay bebeğin bütün organlarının geliştiği dönem senin en sağlıklı beslenmen gereken ve su tüketimine çok dikkat etmen gerekiyor.Vücudunun susuz kalmaması gerekiyor.doktorlar ilk 3 ay kesinlikle orucu önermiyor sonraki aylar içinse erken doğum tehdidi yoksa bebeğin suyu normalse,tansiyon problemi yoksa izin veriyorlar bence sende doktorunla görüş bu konuyu.sonra telafi edersin.

eda sacmaliosun sen orucu telafi edebolirsin ama bebisne bsey olursa onu edemezsin.zor sahip oldun bu bebege kiymetini niye bilmiosun cnm.ya. bnde bugune kadar oruclarimi kacrmadm ama hamileyim.diye tutmak istedgm.halde tutmuorum.Rabbim zaten izin verior.sonra.tuttugundada ayni sevabi alirsin sanki keyfindenmi tutmuon.vallaki bn sana sasrdim bebegin gelisimi daha onemli hata yapiosun

slm canlarım hepinize çok teşekür ederim yanımda ve yardımcı oldugunuz için... sagolun iyiki varsınız... yarın belli olacak herşey.... hakkımda hayırlısı...mervecim belirtimi bilmem ama işte karnımın altı agrıyo yumurtalıkların oldugu yerlerde agrıyo hafif ama gögüsler acıyo, başkada bişey yok canım....

Ecehan hadi artık yap şu testi bizi çatdana çatlatcan ya sabırsızlıkla test sonucunu bekliyorum. Ecehan belki sana gelin doğururum:))))
yarını bekle canım yarın herşey belli olur... bana bak alırım kızını ha.. vermessen kaçırırım ona göre, :))))

ne orucu ya yapma kendini düşünmüyosan bebeşini düşün canım... amin canım.... allah kolaylık versin canım... ben donuyorum evde valla....:)) zor olur ya, o zamana kadar kız isteme kalkar yeni nesil kendi bildigine evlenirle bizi takmazlar gibi geliyo bana...

ecehan evde varsa idrar testi, bari onu yap. Çok merak ediyorum.
Yarın kaçta yapıcan söyle ona göre burda olayım

bende ikide bir girip ecehan yazmismi diye bakiorum ama yok.kizin inadi fena tuttu ya.testi yapmadgi gibi siteyede girmior :)))))

Ecehan gün içinde dört kere açıp baktım yazmışmısın diye yeter artık bize acı be kızım, hadi canım tamam de de içimiz rahatlasın artık

ecehan, nerdesin yahuuu, meraktan çatlatıcan beni

bende ikide bir girip ecehan yazmismi diye bakiorum ama yok.kizin inadi fena tuttu ya.testi yapmadgi gibi siteyede girmior :)))))

Ecehan gün içinde dört kere açıp baktım yazmışmısın diye yeter artık bize acı be kızım, hadi canım tamam de de içimiz rahatlasın artık

kızlar bugün adet olmadım teste yapmadım şuan saat tam 12 gece yarısı yani.... 4444 tane salavatı tefriciye okuyodum bebeiş için bu akşama kadar onu tamamladım az kalmıştı, 21 günde tamamladım çok şükür... giremedim kusura bakmayın test var evde ama bende cesaret yok......

ayrıca dün akşam fenalaştım onun için eşim bugün oruç tutturmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…