ALLAH sabır versin ozaman canım :)) gerçekten beklemek zor ve stresli, ben çok ögrenmek istiyodum şimdi korkuyorum eşim annesine söylemiş dua et demiş .. ondan çekiniyorum bide ya tutmassa diye, çünkü önceden kaç kere olmacakki olmacakki diyerek güldügünü bilirim... nolur kızlar dua edin nolur bu sefer olsun....
çok şükür sonuna kadar sorunsuz gider inş canım.cinsiyetinide merak etmiyor değilim haniama içimden kızın olacakmış gibi geçiyor..
evet bendede doğum heyecanı ve korkusu başladı bu son dönemde ağrılar kramplar üst düzeyde yüreğim ağzımda hep inş vaktinde doğar erken olmaz.kendine iyi bak canım grşz
iki gün kaldı canım.. saatler uzun ama benim evim güneş görmedigi ve alt kat oldugu için serin oluyo..... inş olmuştur bu sefer.... edagülün bebeşi banada kız gibi geliyo, sana gelin doguracak :)))
edanin bebisi.bana kiz gibi doguyor.saglikli hayirli olsunda.bnm esimde oglu olsun istio tek erkek cocuk ya ondan.oglusum die sevmeye basladi bile.ya kiz olursa diorum.olsuuuun oda benm evladim saglikli olsun yeterki dior.ozman.nie oglusum diye sevion diorum.kalbime oyle doguyor diyor bakalim artik
Kızlar ben bugün oruç tuttum tutmak korunusundada kararlı gibiyim ya ama içimde pek huzurlu değil bu konuda sizin fikirleriniz neler
iki gün kaldı canım.. saatler uzun ama benim evim güneş görmedigi ve alt kat oldugu için serin oluyo..... inş olmuştur bu sefer.... edagülün bebeşi banada kız gibi geliyo, sana gelin doguracak :)))
edanin bebisi.bana kiz gibi doguyor.saglikli hayirli olsunda.bnm esimde oglu olsun istio tek erkek cocuk ya ondan.oglusum die sevmeye basladi bile.ya kiz olursa diorum.olsuuuun oda benm evladim saglikli olsun yeterki dior.ozman.nie oglusum diye sevion diorum.kalbime oyle doguyor diyor bakalim artik
Kızlar ben bugün oruç tuttum tutmak korunusundada kararlı gibiyim ya ama içimde pek huzurlu değil bu konuda sizin fikirleriniz neler
yarını bekle canım yarın herşey belli olur... bana bak alırım kızını ha.. vermessen kaçırırım ona göre, :))))Ecehan hadi artık yap şu testi bizi çatdana çatlatcan ya sabırsızlıkla test sonucunu bekliyorum. Ecehan belki sana gelin doğururum:))))
ne orucu ya yapma kendini düşünmüyosan bebeşini düşün canım...Kızlar ben bugün oruç tuttum tutmak korunusundada kararlı gibiyim ya ama içimde pek huzurlu değil bu konuda sizin fikirleriniz neler
amin canım.... allah kolaylık versin canım... ben donuyorum evde valla....:)) zor olur ya, o zamana kadar kız isteme kalkar yeni nesil kendi bildigine evlenirle bizi takmazlar gibi geliyo bana...çok az kalmış inş gönlünüze göre olur canım.ohh ne güzel serin olması yaz için avantaj ben şimdi klimalara bakıyorum ev resmen yanıyor çok sıcak son kat olduğu için. :)) kız istemesi kolayda vermesi zor olur ecehan:))
ecehan, nerdesin yahuuu, meraktan çatlatıcan beni
bende ikide bir girip ecehan yazmismi diye bakiorum ama yok.kizin inadi fena tuttu ya.testi yapmadgi gibi siteyede girmior :)))))
Ecehan gün içinde dört kere açıp baktım yazmışmısın diye yeter artık bize acı be kızım, hadi canım tamam de de içimiz rahatlasın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?