kızlar idrar testi yaptım ama malesef negatif..(((
ayrıca dün akşam fenalaştım onun için eşim bugün oruç tutturmadı....
belkide bedenin gucsuz kaldi oructan.bide oruc tutuon yaa gelde kizma bak!dikkat et yat fazla hareket etme.Rabbim yardim eder sen sadece cok dikkatli ol o kadar.lutfen sendn ricam bebis icin orucu birak.
Öncelikle Allah kabul etsin, o duayı okumak kolay değil....
Bitti dediğimiz anda herşey yeniden başlar, dur bakalım hemen karalar bağlamayalım. erken mi yaptık acaba testi :44:
canım daha adet olmamışsın belki yanılma payı vardır bekleyelim bakalım negatif değildir inş
ne oldu niye fenalastin.oructan mi yoksa biri bisey mi dedi? adet olana kadar teste guvenmiorum.ins hastalanmick.hem en son care tup.bebek olur uzulmr sen.bize bebisimizi veren Rabbim elbet seni sevindirmeyide bilir
Ecehan üzülme canım ne olur bekle daha erken olabilir bu aşamada en güvenilir kan testi bence onu yaptır canım Rabbim dualarını kabul eylesin
Deniz canım artık tutmuyorum zaten ikinci gün çok fazla bulantım oldu ve hafif çıkarınca daha tutmamaya karar verdim doktor sürekli istirahat diyor ne olur dua edin bebeğim beni bırakmasın kanama hafifledi ama leke şeklinde devam ediyor Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize yardım etsin inş
Kızlar bende sizden dua isteyeceğim normalde benim bu gün öğleden sonra randevum vardı ama sabah uyandığımda bir kaç damla kanama gördüm ve çok korktum alel acele doktora gittik doktor çok kötü bir durum olmadığını ve üç ay bitene kadar sürekli istirahat yapmamı söyledi bu arada kuzumun kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın bundan sonra sürekli istirahat yapcam selam ve dua ile kalın
inş kabul olur inş .....kızlar malesef umut yok artık... kan testi yaptırdım bugün sonuç kocaman 0.0 dı... ama hala adet olmadım... asla günümü geçmezdim, artık bu yaz düşünmek istemiyorum çocuk, olursa olur... kışa dogru artık ne olacaksa yaparım belki,vardır bundada bi hayır diyoruz, oruçtan fenalaştım heralde canım akşama dogru başım çok agrıdı, ve iftarda yedigim yemegi kustum, aynısı sonra eşimde oldu ve iş yerinden bi arkadaşıda olmuş... oruçtan oldu sanırsam,
inş kabul olur inş .....kızlar malesef umut yok artık... kan testi yaptırdım bugün sonuç kocaman 0.0 dı... ama hala adet olmadım... asla günümü geçmezdim, artık bu yaz düşünmek istemiyorum çocuk, olursa olur... kışa dogru artık ne olacaksa yaparım belki,vardır bundada bi hayır diyoruz, oruçtan fenalaştım heralde canım akşama dogru başım çok agrıdı, ve iftarda yedigim yemegi kustum, aynısı sonra eşimde oldu ve iş yerinden bi arkadaşıda olmuş... oruçtan oldu sanırsam,
Deniz canım artık tutmuyorum zaten ikinci gün çok fazla bulantım oldu ve hafif çıkarınca daha tutmamaya karar verdim doktor sürekli istirahat diyor ne olur dua edin bebeğim beni bırakmasın kanama hafifledi ama leke şeklinde devam ediyor Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize yardım etsin inş
sagol canım hayırlısı artık, ama daha hala adet olmadım, bu sefer anneme söylemiştim aşılama oldugumu dua etsin diye... anne olmadı dedim kan testi negatif çıktı dedim... annem daha adet olmamışsın benim hala umudum var diyo, 10 günlük şey kandamı çıkar diyo :))) güldürdü beni kadın ya....canım benim ne söylesem üzüntünü paylaşamam ama dualarımızla yanındayız bunu bil.boşver yaz zaten bunaltıcı kendini iyi hissedersen eşinde kabul ederse kışa doğru tüp bebeğe başlarsınız.kendine iyi bak canım
sanmam canım eşim iş yerinde yiyo, vardiyalı çalıştıgı için, işteydi bu hafta iftarda...eşim izmire gidelim diyo, bayramdan sonra izine çıkacaktı şimdi çıkıp gidelim diyo....bilmiyorum ne yaparız...eger esindede olduysa yemekten zehirlenmis olabilirsiniz.yazin dinlen cnm kafani yorma en beklemedigin anda gelir.dikkat et.
sagol canım hayırlısı artık, ama daha hala adet olmadım, bu sefer anneme söylemiştim aşılama oldugumu dua etsin diye... anne olmadı dedim kan testi negatif çıktı dedim... annem daha adet olmamışsın benim hala umudum var diyo, 10 günlük şey kandamı çıkar diyo :))) güldürdü beni kadın ya.... sanmam canım eşim iş yerinde yiyo, vardiyalı çalıştıgı için, işteydi bu hafta iftarda...eşim izmire gidelim diyo, bayramdan sonra izine çıkacaktı şimdi çıkıp gidelim diyo....bilmiyorum ne yaparız...
çok geçmiş olsun canım kötü şeyler düşünme bak ne güzel kalp atışınıda duymuşsunuz.Rabbim yardımcınız olsun inş sağlıkla kucağına alırsın.bende hep yatarak geçirdim ve halada öyle fazla hareket yok dualarım seninle
Bende bu gün daha iyiyim kanamam kesildi istirahat yapmaya çalışıyorum ve sürekli gece ateşlenmelerim oluyor bu beni çok rahatsız ediyor ılık banyo ve soğuk havlu uygulayarak rahatlamaya çalışıyorum hamilelikte ateşlenme nin hiç iyi olmadığını netten okuyorum müdahele etmeye çalışıyorum Rabbim bebeğimin sağlığını korusun inş tabi bu ateşlenmeler uzun süreli değil kısa sürede geçiyor bir problem yaratmaz inş
bende öyle diyorum canım, canımı sıkmıyorum üzülmüyorum emin ol, üzülsem aglasam olacakmı diyorum, kendimi yıpratmayaya çalısıyorum...vardır elbet bi hayır diyorum...bu bebek bişeyi bekliyo ama neyi bende bilmiyorum....ama hala adet olmadım olack gibide durmuyorum.... eger test yapmasaydım kesin hamileyim derdim.... sende dikkat et kendine, havalarda bunaltıcı bol bol su iç....Ecehan canım çok zor ama metanetli ol bitanem olmuyorsa bundada bir hayır vardır Rabbim bu negatiflerin arkasında eminim senin için çok güzel bir ecir hazırlamıştır. Ve inan sen anne olacaksın canım zamanını bekliyor kuzucun, inş bir kaç ay sonra bunlar senin için birer tatlı anı olarak kalacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?