casus program

Ne idüğü belirsiz ve online çalışan casus yazılımların elbette riskleri var,ama zorunlu durumlarda güvenilir ve Ofline çalışan yazılımlarda var,aile koruma programları gibi.

Sabah sabah kahkaha attım. (Kinaye falan yok harbi güldüm)

Casus programı yüklemek için " zorunlu durumlar" ha :)

evet ben yüklemiştim bi ara.

ayy neler neler varmış hiç haberim yok. teknoloji iştee

arkadaşım dediğin program ''pcdedektif'' .klavye hareketi ortam sesi ekran görüntüsü dahil herşeyi kaydeder.. internette demo sürümlerini bulabilirsin.. bilgisayar acıldıktan sonra ilk 15 dakikayı kaydeder.. ama ücretli olanını almak istersen aynı sayfadan program sahibiyle temasa geçip çok cüzi bir fiyata 50 100 tl gibi tam sürümünü alabilirsin... program sahiibi sana bir şifre veriyor onla bu programı sonsuza kadar kullanabiliyorsun.. ancak bilgsayara format atılırsa programda gidiyor... programın bilgsayarda bulunması çok zor.. ayrıca programa ulaşmak için birkaç tuşa aynı anda basmak gerekiyor...yani öyle herkes bulamıyor programı...

Yahu böyle şeyler aramaktansa birbirinize güvenmeyi deneseniz?
Sonuçta adam senin yanında, yatarken seninle, uyandığında seninle, yemek yerken seninle, televizyon izlerken seninle...
Böyle bir şey yapıp bir de yakalanırsan aranıza yıkamayacağınız bir duvar örülür emin ol. Evliliğinizin tadını çıkarın.

Eşinize güvenmiyorsanız, ilişkinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Böyle atraksiyonlara girmenize hiç gerek yok.

Kişinin mahremiyetine saygı duymalısınız.

Herkesin özeli kendinedir, kimse kimseye sifre vermeye zorlanamaz. bende eşime sormam oda bana sormaz, ilk sene soruyordu sonra dediki
10 tane face acarım istersem yine aldatırım, o yuzden guven bana. Haklıydı, benim bildigim face de konusmaz is yerinde ki baska facede
istedigini yapabilirdi. Ayrıca cep tel felan istedigi yerde girer internete. Bu kadar anlamsız kıskanclıga gerek yok. Casus programı kursan ne yazar
bu konuda programların cogu antivirus firmalarınca zaten yakalanıyor hemen, cunku kullandıkları teknik aynı, buda antiviruslerin yakalamasını
kolaylaştırıyor. Ayrıca bu tur programlara guvenme, evden bankacılık işlemleri yapıyorsan o bilgileride programcılara bildirmeyecegini nerden
bilcen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…