casus program

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Çok basit bi sorunum var Allah dert vermesin... derdin bumu? kocana bu kadarmı güvensizsin gibi yorumlar yapacaklar yazmasın lütfen... basit olduğunun farkındaym benim eşim facebooka falan girmez ben şifremi vermemiştim oda vermedi neyse bi ara vermişti sonra yine deiştirdi sırf ben vermiorum die tahmin ettim ve buldum sanırım iletilere bakmıstım anlamış deiştirmiş...

Asıl soruma geleyim pcye yerleştirilen casus programlardan kullanan varmı yada öle bişi...

Umarım herkesin derdi bunun kadar minik olur:) kafama takınca takıyorum işte...

Çok basit bi sorunum var Allah dert vermesin... derdin bumu? kocana bu kadarmı güvensizsin gibi yorumlar yapacaklar yazmasın lütfen... basit olduğunun farkındaym benim eşim facebooka falan girmez ben şifremi vermemiştim oda vermedi neyse bi ara vermişti sonra yine deiştirdi sırf ben vermiorum die tahmin ettim ve buldum sanırım iletilere bakmıstım anlamış deiştirmiş...

Asıl soruma geleyim pcye yerleştirilen casus programlardan kullanan varmı yada öle bişi...

Var canım böyle programlar,ben kullandım daha önce.

Şimdi ben kendi şifremi vermiyorsam eşim de vermez doğal olarak...
Kendi şifreni verip onun şifresini istersen zaten verecektir...
Gerek yok böyle atraksiyonlara...

NOT: Pc'den biraz anlıyorsa programı fark edecektir. Bu sefer de güven yerle bir olur...

bende kullanmak istiyorum ama bi yandan da anlarsa diye tırsıyorum aslında :18:

Hayır pc den istediği kadar anlasın yinede anlayamaz, siz açık vermediğiniz sürece çünkü casus programların özelliklerinden biride görünmez olmalarıdır, tuttuğu kayıtları sizin belirlediğiniz bir dizinde ve klasörde saklı tutar ve dilerseniz öncesinde girişe birde güvenlik şifresi koyabilirsiniz olaki kayıt klasörüne ulaşsa bile bilgilere erişemez.

Not: Önemli ve geçerli bir sebebiniz yoksa böyle atraksiyonlara hiç gerek yok!

canım farkeder çünkü bu programı indirince geri çubuğunu ki kere üst üste tıklayınca geçmişi gösteriyo döküman şeklinde bide geri çubuğunun üstüne gelince geri geçmişi görmek için tıklayın yazısı çıkıyo...

canım farkeder çünkü bu programı indirince geri çubuğunu ki kere üst üste tıklayınca geçmişi gösteriyo döküman şeklinde bide geri çubuğunun üstüne gelince geri geçmişi görmek için tıklayın yazısı çıkıyo...

konu sahibinin geçerli bir sebebi yoksa ve pc dende anlamıyorsa böyle şeylere girmesi riskli tabi, ama olmayacak bir şey değil, programı indirir yükler ve sonra dilerse kullandığı tarayıcının geçmişini siler hiç kimsede hiç birşeyi fark edemez.

Ama gerek yok böyle şeylere tabi,zorunlu haller dışında.Ben daha önce önemli bir konu için yapmak zorunda kalmıştım,ve hayatım için dönüm noktası olmuştu, ve şimdi iyikide yapmış tüm iğrençliklerini ortaya çıkarmışım diyorum.

Hayır pc den istediği kadar anlasın yinede anlayamaz, siz açık vermediğiniz sürece çünkü casus programların özelliklerinden biride görünmez olmalarıdır, tuttuğu kayıtları sizin belirlediğiniz bir dizinde ve klasörde saklı tutar ve dilerseniz öncesinde girişe birde güvenlik şifresi koyabilirsiniz olaki kayıt klasörüne ulaşsa bile bilgilere erişemez.

Not: Önemli ve geçerli bir sebebiniz yoksa böyle atraksiyonlara hiç gerek yok!

Zaten önemli olan da bilgilere erişmesi değil programın varlığını görmesidir...

Zaten önemli olan da bilgilere erişmesi değil programın varlığını görmesidir...

Hayır canım,programın özelliği gereği yüklendikten sonra görünmez olmasıdır, Casus adınıda görünmezlik özelliğinden alıyor zaten.

Programın varlığı hiç bir şekilde belli olmuyor. kayıtları tutulan klasör sıradan bir klasördür özel bir adı yada program ile bağlantılı değildir. fark edilse dahi şüphe uyandırmaz,çünkü klasörün içindeki veriler ancak başka bir program tarafından okunabilir.

Düşünsenize; Size kullanımı kolay gelen çokta profesyonel olmayan casus programı yüklediniz, hadi kullanıcak kişi de anlamadı. Şirket maillerini kontrol etti, bankasında ki hesaplarına girdi, cep telefonu hattı ile ilgili işlemler yaptı, sizin istediğiniz gibi facebooka, maillerine sosyal hesaplarına girdi v.s v.s...

Peki, bu bilgileri hatta klavyeden yazılan herşeyi kaydeden ve daha sonra size sunucak olan program, yada size bu bilgileri e mail yada cep telefonunuz aracılığı ile bildilendiren bu program, bu bilgileri başkalarına da sunabilir mi? Ne de olsa internet erişimi de var değil mi pc de? Nasıl anlayacaksınız? Üstelik ne cins olursa olsun zaten antivirus programları baştan algılıyor. Hadi şansınız yaver gitti, bu bilgiler başkalarının eline geçmedi. Ama tesadüf bu ya, şansa bilgisayara trojan, spam artık herneyse bir çeşit kendini belli etmeyen bir virus bulaştı (çünkü casus programınız algılanmasın diye antivirüs programını kapattınız) Ve daha önce ki yapılan işlemler de kayıt alıntındaydı. Kolaylıkla bu bilgilere erişebilir mi?

Evet yada hayır tartışılabilir. Lakin bu riskler inkar edilemez.
Bir diğeri de, kullanan kişinin anlayıp anlamayacağı. Bazen o kadar basit Türk yazılımları oluyor ki, anlaşılmaması için, gerçekten bilgisayar cahili olmanız gerekiyor. Yine de şunu söyleyebilirim, çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı anlayabilir yada şüphe edebilir.

Bu yüzden, naçizane önerim; hiç bulaşmayın.

Düşünsenize; Size kullanımı kolay gelen çokta profesyonel olmayan casus programı yüklediniz, hadi kullanıcak kişi de anlamadı. Şirket maillerini kontrol etti, bankasında ki hesaplarına girdi, cep telefonu hattı ile ilgili işlemler yaptı, sizin istediğiniz gibi facebooka, maillerine sosyal hesaplarına girdi v.s v.s...

Peki, bu bilgileri hatta klavyeden yazılan herşeyi kaydeden ve daha sonra size sunucak olan program, yada size bu bilgileri e mail yada cep telefonunuz aracılığı ile bildilendiren bu program, bu bilgileri başkalarına da sunabilir mi? Ne de olsa internet erişimi de var değil mi pc de? Nasıl anlayacaksınız? Üstelik ne cins olursa olsun zaten antivirus programları baştan algılıyor. Hadi şansınız yaver gitti, bu bilgiler başkalarının eline geçmedi. Ama tesadüf bu ya, şansa bilgisayara trojan, spam artık herneyse bir çeşit kendini belli etmeyen bir virus bulaştı (çünkü casus programınız algılanmasın diye antivirüs programını kapattınız) Ve daha önce ki yapılan işlemler de kayıt alıntındaydı. Kolaylıkla bu bilgilere erişebilir mi?

Evet yada hayır tartışılabilir. Lakin bu riskler inkar edilemez.
Bir diğeri de, kullanan kişinin anlayıp anlamayacağı. Bazen o kadar basit Türk yazılımları oluyor ki, anlaşılmaması için, gerçekten bilgisayar cahili olmanız gerekiyor. Yine de şunu söyleyebilirim, çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı anlayabilir yada şüphe edebilir.

Bu yüzden, naçizane önerim; hiç bulaşmayın.

Ne idüğü belirsiz ve online çalışan casus yazılımların elbette riskleri var,ama zorunlu durumlarda güvenilir ve Ofline çalışan yazılımlarda var,aile koruma programları gibi.

eğer kafanda soru işaretleri varsa onlarla yaşamaktansa denemeye değer ,ama gerçeklerde bazen çok acıda olabilir Allah yardımcın olsun

Şifreni versen daha kolay olmaz mı? Şahsen ben karşımdakinin nasıl olmasını istiyorsam öyle davranmak zorunda hissediyorum kendimi.

Ne idüğü belirsiz ve online çalışan casus yazılımların elbette riskleri var,ama zorunlu durumlarda güvenilir ve Ofline çalışan yazılımlarda var,aile koruma programları gibi.

Yalnız, Aile koruma programları ile casus yazılımlar çok farklı programlardır. Gerek amaç, kullanım şekli ve çalışma biçimi olarak, o yüzden mukayese edilemez.

Yalnız, Aile koruma programları ile casus yazılımlar çok farklı programlardır. Gerek amaç, kullanım şekli ve çalışma biçimi olarak, o yüzden mukayese edilemez.

Aile koruma yazılımları elbette casus yazılımlarla mukayese edilmez,etmedimde.
Sadece Offline çalışma konusunda casus yazılımlarında aile koruma yazılımları gibi, offline olarakta çalıştıklarını söyledim.

Günaydın arkadaşım net ortamındaki casus programlara pek güvenme çünkü çogunlugu virüstür sizin tüm bilgilerinizi ele geçirmek için yazılmıştır.Şifre konusuna gelince herşey karşılıklı sen eşine şifreni vermemissin oda sana vermemiş ben olsam eşim bana şifresini söylemese ben de söylemem en iyisi sen eşine şifreni ver oda sana versin.

Hayır canım,programın özelliği gereği yüklendikten sonra görünmez olmasıdır, Casus adınıda görünmezlik özelliğinden alıyor zaten.

Programın varlığı hiç bir şekilde belli olmuyor. kayıtları tutulan klasör sıradan bir klasördür özel bir adı yada program ile bağlantılı değildir. fark edilse dahi şüphe uyandırmaz,çünkü klasörün içindeki veriler ancak başka bir program tarafından okunabilir.

Bunları ben de biliyorum...
Alenen görünebilir bir program olsa adı casus olmazdı zaten...
Ama bilgisayardan anlayan kişi bunu bulabilir bu inkar edilemez...
Bir arkadaşımız çok güzel açıklamış. Adam bankasına vs girse bu bilgi başka yerlere de gidebilir...
Böyle atraksiyonlara gerek olup olmadığı tartışılır...
Çünkü ortada şüphelenilen bir aldatma falan yok...
Konu sahibi şifresini vermediği için eşi de doğal olarak vermemiş şifresini...

Bunları ben de biliyorum...
Alenen görünebilir bir program olsa adı casus olmazdı zaten...
Ama bilgisayardan anlayan kişi bunu bulabilir bu inkar edilemez...
Bir arkadaşımız çok güzel açıklamış. Adam bankasına vs girse bu bilgi başka yerlere de gidebilir...
Böyle atraksiyonlara gerek olup olmadığı tartışılır...
Çünkü ortada şüphelenilen bir aldatma falan yok...
Konu sahibi şifresini vermediği için eşi de doğal olarak vermemiş şifresini...

Dediginiz doğru arkadaşım bilgisayardan çok iyi anlayan kişiler pc lerinde yüklü herşeyi bilirler en basiti benim kardeşim bilgisayar bölümünde okuyor a dan z ye herşeyi anlıyor bilgisayar uzmanı diyebilirim ayrıca net ortamından indirdigimz yazılım türü programlar 3.sahışlar tarafından görülebilir ve çok risklidir banka hesapları falan bunları rahatlıkla çözebilirler.

yorum yapma özgürlüğümü kullanarak kimseyi kırmadan haksız itham etmeden söyleyeceğim şudur ki durup dururken neden böyle birşey yapma gereği duyuyorsunuz ben hiç bir kadının birşeylerden şüphelenmese böyle işlere kalkışacagını düşünmüyorum

kızlar hepiniz cok saolun .... okuyup cevap verdiğiniz için ama biz kadınlar bazen öyle şeyler hisseder... his yani ortada bişi yokken.... kii çoğu zamanda bişi cıkar hiçbir kadın durduk yere vesvese yapmaz.... riskliymiş benim eşim bankaya falan da girer denemeyeyim ya benim asıl merak ettiğim bi program varmıs klavye kopyalıo yani şifrelerini ne bileyim gercekten anlayan biri varsa denemek isterim

Back
X