Doğuma Hazırlık çat iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ile hamile kaldıysanız bebeğinizin cinsiyeti kızmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çat iğnesi ile 36 saat sonra ilişki ile bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    16
lelossh bu anlattıkların bence gebelık belırtısı

Merhaba Arkadaslar, bende iki aydir Klomen kullanıyorum! Catlatma ıgnesi bi kere vuruldu. Bu ay ignesiz deneyelim dedi Doktorum, cünkü yumurtalar fazlasıyla büyümüs, kendiliginden catlar dedi. Öyle de oldu. Bi hafta sonra adet olmam gerekiyor. Su an belim, karnim falan agriyor. ınsallah adet olmam:-(

test yapana kadar dinlen, rahat olmaya calis, agir is yapma, agir kaldirma, folic asid ini kesinlikle ihmal etme.

test yapana kadar dinlen, rahat olmaya calis, agir is yapma, agir kaldirma, folic asid ini kesinlikle ihmal etme.

folik asiti ocaktan beri kullanıyorum düşükten beri yani aynı şeyin olmasından çok korkuyorum çok gerginim eyvahedigeldismile

geçen hafta çarşamba iğne oldum 15 mart adet tarihim
siz kullandınızmı klomen ve çatlatma ignesi

yok canim, ben hic kullanmadim. Ama hamileligin testte cikmasi olayinin boyle oldugunu biliyorum. Ayin 10 unda first response gebelik testi yap. Buyuk ihtimalle cikar. Bazilarinda hemen cikmiyor ama genellikle boyle. :CüvCüv:

tuzlu ve konserve gidalar beslenmende varsa folic asidi hamile kalana kadar 2 kati icilmesi gerekiyor. Eger boyle bir durumun varsa dr una danis, 400 mcg dan gunde iki tane al. Bazen dusuk gecmisi olanlara daha fazla da verebiliyorlar.

yok canim, ben hic kullanmadim. Ama hamileligin testte cikmasi olayinin boyle oldugunu biliyorum. Ayin 10 unda first response gebelik testi yap. Buyuk ihtimalle cikar. Bazilarinda hemen cikmiyor ama genellikle boyle. :CüvCüv:

kızz bu gün ayın 10 u ohaoldumsmile

hamile kaldıysanız erkekk bebişş geliyoo ozamann
kaç ilişkii olduu sizinnnnnnnnn

hamile kaldıysanız erkekk bebişş geliyoo ozamann
kaç ilişkii olduu sizinnnnnnnnn

36 saat sonra iki defada gün aşırı yani toplam 3 ilişki oğlum var aslında kız istiyorum ama saglıklı olsunda kız erkek farketmez yeterki olsun :Saruboceq:

aynıyız yani kaydirigubbakcemile5 belim kasıklarım agrıyo bol bol çişe gidiyorum hasta olmak istemiyorum yaa ohaoldumsmile
hee bide sanki biri iğneyi almış eline arada gelip memişlerimin ucuna batırıyo uff mafoldumben

leloss haklısınn tabikiii amaa eğer hamile kalırsann cinsiyetinii yazkii bizdee bilelimm canımm benimde 2 kızım varr böyle hamile kalmayıı istiyorummm bendee

leloss sorma ya. ıdrar olayı bende de var. Sürekli gidiyorum. Fazlada ümitlenmek istemiyorum. Daha sonra dahada cok üzülürüm. Allah hepimiz icin de hayirlisini nasip etsin. ınsallah Hamileyizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…