aslinda daha dogrusu yumurtlamadan 10 gun sonra. Yani eger 36 saat sonra yumurtladigini varsayarsak, 11,5 gun daha dogru olur.
test yapana kadar dinlen, rahat olmaya calis, agir is yapma, agir kaldirma, folic asid ini kesinlikle ihmal etme.
geçen hafta çarşamba iğne oldum 15 mart adet tarihim
siz kullandınızmı klomen ve çatlatma ignesi
lelossh bu anlattıkların bence gebelık belırtısı
yok canim, ben hic kullanmadim. Ama hamileligin testte cikmasi olayinin boyle oldugunu biliyorum. Ayin 10 unda first response gebelik testi yap. Buyuk ihtimalle cikar. Bazilarinda hemen cikmiyor ama genellikle boyle. :CüvCüv:
kızz bu gün ayın 10 u ohaoldumsmile
ay canim ya kusura bakma, pazar gunu yazacaktim. ama biryandan is bir yandan KK biraz kafa karistiriyor akannehir
çok heyecanlandırdın kızz benii eczaneye koşucaktım kaydirigubbakcemile3
ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama kaç saat sonra onu bilmiyorum.bebeğimin cinsiyeti kız
hamile kaldıysanız erkekk bebişş geliyoo ozamanncnm yazarım tabi ama kafam çok karışık 15 mart adet tarihim benim yumurtam geçmi çatlamış oluyo şimdi benim hmm bu beklemek varya ömrümden ömür götürüyo benim
bu arada 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var bir yıl korunmadım olmuyo artık dedim umudum tükendigi yerde kendiligimden hamile kaldım ama 8 ocakta 1,5 aylıktı düşükle sonuçlandı . bir ay adet oldum bu ayda klomen ve çatlatma ignesi kullandım durumum bu boshayallersmile
hamile kaldıysanız erkekk bebişş geliyoo ozamann
kaç ilişkii olduu sizinnnnnnnnn
Merhaba Arkadaslar, bende iki aydir Klomen kullanıyorum! Catlatma İgnesi bi kere vuruldu. Bu ay ignesiz deneyelim dedi Doktorum, cünkü yumurtalar fazlasıyla büyümüs, kendiliginden catlar dedi. Öyle de oldu. Bi hafta sonra adet olmam gerekiyor. Su an belim, karnim falan agriyor. İnsallah adet olmam:-(
leloss sorma ya. ıdrar olayı bende de var. Sürekli gidiyorum. Fazlada ümitlenmek istemiyorum. Daha sonra dahada cok üzülürüm. Allah hepimiz icin de hayirlisini nasip etsin. ınsallah Hamileyizdir.aynıyız yani kaydirigubbakcemile5 belim kasıklarım agrıyo bol bol çişe gidiyorum hasta olmak istemiyorum yaa ohaoldumsmile
hee bide sanki biri iğneyi almış eline arada gelip memişlerimin ucuna batırıyo uff mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?