Doğuma Hazırlık çat iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ile hamile kaldıysanız bebeğinizin cinsiyeti kızmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çat iğnesi ile 36 saat sonra ilişki ile bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    16

teşekkürler canım, haklısın galiba eldeki bu verilere göre , çat iğnesinin alakası olmayabilir cinsiyetle

topiğin hayırlı olsun canım...sonucu ben de çok merak ediyorum...

bu konuu harikaa olmuşş canımm arkadaşımmmmm

SAOL YASEMENCİMM :))

topiğin hayırlı olsun canım...sonucu ben de çok merak ediyorum...

SAOL CANIMCIMMMM:)) BENDEE

hadi arkadaşlarr hiç yokmuu iğneden 36 saat sonra hamile kalan

EVET YAA YANLIŞ YEREMİ AÇTIM ACABA TOPİĞİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, DENEYEN VE SONUCU VEREN SADECE 3 KİŞİYİZ,

ASLINDA O KADAR ÇOK KİŞİ VARKİ BU ŞEKİLDE HAMİLE KALAN VE BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİREN BİZE YARDIMCI OLSALAR AZICIK ÇOK MUTLU OLUCAM:hulya:guclubacismile:sinifsinif::gitme:

ne yaseminii kızz benn edaaaaaaaaaa hüzün yılı yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba ikizmi bebekleriniz klomenlemi hamile kaldınız yoksa normal mi

hiç kullanmıyrodum ben bu smillerı sen diyince fark ettim bende bakarım:))kaydirigubbakcemile a.s.a.s.:teytey::tomato:kaydirigubbakcemile5bilmiyorumkismile:hulya:kaydirigubbakcemile2:kedi:eyvahedigeldismilelmaz::umursamaz:

ehehehehhehe kaydirigubbakcemile5 insaallah canim ay burda ne guzel smiller varmiss alsanaalsanasmilekötükedihüso

yok canım duygunun normal yollardan daha doğrusu doğal yollardan ikiz bebişi olacak inşallahhh

anlaşılan kims eçat iğnesi ile 36 sat sonra ilişkidne hamile kalmamış yada cinsiyetini kimse öğrenememiş kızlar, kimse bişey yazmıyor

evet güler smileler daha önemli ve daha popüler kaldı konu yanındakaydirigubbakcemile3
bende soldan yum oğlu olan varmı onu merak ediiim
sağdan kız çok duydum ama soldan oğlan duymadım....

lelosss durumlar nasıl?? varmi bisey???

hastalanmadım hayatım ve sabah dayanamadım idrar testi yaptım kafam dahada karıştı ikinci çizgi varla yok arası uçuk pembemsi bi şey beklemem lazımdı daha bi kaç gün ama merakıma yenik düştümm
kuyruk sokumum agrıyo bu gün bide kalçalarım başka belirti yok bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…