leloss haklısınn tabikiii amaa eğer hamile kalırsann cinsiyetinii yazkii bizdee bilelimm canımm benimde 2 kızım varr böyle hamile kalmayıı istiyorummm bendee
leloss haklısınn tabikiii amaa eğer hamile kalırsann cinsiyetinii yazkii bizdee bilelimm canımm benimde 2 kızım varr böyle hamile kalmayıı istiyorummm bendee
leloss sorma ya. İdrar olayı bende de var. Sürekli gidiyorum. Fazlada ümitlenmek istemiyorum. Daha sonra dahada cok üzülürüm. Allah hepimiz icin de hayirlisini nasip etsin. İnsallah Hamileyizdir.
leloss senin kendiliğinden mi düşük oldu, kürtajlamı sonuçlandı
hayirli ugurlu olsun canim topigin
kendiliginden düştü doktor beklemene gerek yok dedi cnm
saol canımcım, inşallah bekliyoruz çat iğnesi olupt 36 saat sonra ilk ilişkisi olan hamile kalan ve bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşları buraya:))
bu iğneyi yaptırdıktan sonra son kullanma saati ne oluyor bilmiyorumkismile
rica ederim canım, nasılsın bebiş nasıl görüşemiyoruz hiç:))
iyim canım.iki kızı idare ediyorum işte.sen nasılsın hamileik nasıl geçiyo.ogluş nasıl..
kizlar bu 36 saat tedbir icin deniliyor aslinda igneden 44 saat sonra catliyor yumurta, iki kez asilama yapildi igeneden 40 saat sonra yumurtam halen ordaydi ve gercekten asilamadan 4 saat sonra catlamasini hisettim ben genelde hep hissederim. Doktoruma turkiyede 36 saat deniyor deyince tedbirli olmak icin onceden catlamasin die oyle derler normal ama 44 saat sonra catlar genelde demisti siz hemen 36 saat sonra denemeyin bence madem erkek icin yapiyorsunuz bunu 40 saat sonrasi hatta 44 saat sonrasi tek iliskiyle yapin, zaten erken catlasa bile yumurtaniz yinede kacirmassiniz yumurta 24 saat canli kalicak icinizde. 36 saat sonra yaparsiniz hala kiz sansi da yuksek.
Bana da dua edin kizlar bende kiz bebis istiyorum cok, zaten hamile de kalamiyorum bir de ustune kiz diyorum allah affetsin saglikli hayirlisi once tabii.
gulyascim tabii yumurtanin buyuklugu onemli ama igneyi yaptiktan sonra degil, benim en son 22MMde yapilmisti 44 saat sonra catladi igne erken catlamasin diye de yapiliyor. ama benim gb hamile kalamayanlar tabiiki tek iliskiye birakmasin sadece igne olup erkek icin deneyenler ve dogurgan olan hanimlar icin tavsiye ettigimi unutmusum. yoksa bol bol deneyin tabii kiz erkek demeden:)) yalniz benim ilk hamilelegimde sadece iki iliski olmustu bir gun oncesi ve yumurtlama gunu, bebegi kaybedince yapilan genetik testte kiz oldugu anlasilmisti melegimin. esim sehir disindaydi iliski sayisi ve gunun eminim ve nerdeyse he ay eger gunduz catlarsa yumurtanin catladigini bile hissedirim sanciyla. o ayda ikinci iliski catladiktan sonra oldu. yani belli olmuyor hanimlar ozellikle tek iliski olursa erkek sansi artiyor cunku sIK iliskide daha az olan y spermleri azaliyor.
ama yumurta 48 saat yasamiyor bu kesin bilgi en fazla 24 saat ki 12 saat yumurtasi canli duran kadinlar da cokmus.doktor sonradan da oneriyor cunku ilac kullanip yumurta gelistiren kisilerde arkadan gelen yumurtalar da belki sonradan catlar diye.mesala benim doktorum asilamada sonradan onermedi cunku arkadan gelen yumurta yok dedi ve yumurtan en faz 24 saat canli kalabilir sonraki gunler bebek sansi yok diye anlatmisti/
tabii kizlar bunlarin tibin dedigi teorik konular bu konuda her kadin farkli da olabilir cunku biz doguracagimizi ve hangi cinsiyet olacagini bilen ve kontrol eden tek guc Allah o yuzden once dua edelim. hayirlisi olsun, Insallah herkes gonlundeki dilegine kavusur.
benim arkadaşım aşılama ile ikiz bebeğe hamile kaldığını söylemişti sonra çok bulantısı olduğu için dr a gitmişler arkadaşım ultrason resmi almak istediği için drdan ultrasona girip resim vermesini istemiş bakıyorlar bebekler 3üz ama 3. bebek sonradan geliştiği için 3. yü aldılar 3ü de erkekti 3. yü aldırdılar şimdi 2 tane sağlıklı sıhhatli 1,5 yaşlarında 2 tane erkek bebekleri var.
hamile kalabilmek için çok uğraşmıştı hatta arkadaşıma nişanlıyken kayseride bir profesör menepoza girmişsin çocuğun olmaz demişti. sonra ankarada bir dr buldular tedavi olmaya başlandı evlendikten sonra da aşılama yaptırdılar menepoza girdin çocuğun olmaz denilen arkadaşım aşılama ile 3üz bebeğe hamile kaldı.
evet gulyhas zaten benim ornegimde de demek istedigim bu sistem illa olucak diye bir sey yok o iliskiyele kiz olmus, hatta ben bunun kader olduguna inandigimi bile yazdim. ama bazi arkadaslar erkek bebek icin bu sisteme cok inaniyor diye bildiklerimi paylastim. benim doktorum bilmiyor demek 48 saat yumurtanin yasadigini:))
zaten senin de anlattigin uzere uc yumurtan olmus o zaman iliski iki uc gun mutlaka olmali en az hangisinin ne zaman catlayacgi belli olmaz.
aslinda ben bu kiz ve erkek bebek surecini doktora sordugumda erkegi yakalamak icin yapilcak bir sey yok kiz isterseniz iki uc gun onceki iliskide belki sansi biraz arttirirsiniz demisti.bunun bile yuzde iki yuzde uc gb cok ufak sanslar oldugunu anlatmisti yani sadece x spermlerinin daha uzun yasadigi net biliniyor gerisi erkek icin uretilen fikirler. ben bu formlardan birine de yazmistim eger bu dedikleri dogru olsaydi tup bebekte herkesin oglu olurdu. dusunun erkek perhiz yapiyor yumurta ve sperm kisa bir tupun icine birakiliyor erkekler hizli kizlar yavassa hep erkek spermler gidip doller ama oyle olmuyor tup bebekte oranlar normal hamilelik gb yuzde elli elli genelde. Allah ne nasip ederse, doga kendini dengeliyor.
bunlar isin eglenceli kismi elimizden geldigince deniyoruz, yeterki saglikla dogurmak nasip olsun gerisi yalan.
hayırlı uğurlu olsun canım teşekkürler cevabın için,
doktor 36 saat sonra demedimi ? çünkü iğneden an az 36 saat sonra yum çatlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?