lelosss tebrikler canim hamissinnnnnnn
benimde regle 3 kala yaptigim test dedigin gibiydi hamile olmadin mi o ikinci cizginin varligi bile gözükmoyorrrr.
valla ilk tebrik eden ben oldun hadiiiiiiii geliyor meleginnnnnn
hastalanmadım hayatım ve sabah dayanamadım idrar testi yaptım kafam dahada karıştı ikinci çizgi varla yok arası uçuk pembemsi bi şey beklemem lazımdı daha bi kaç gün ama merakıma yenik düştümm
kuyruk sokumum agrıyo bu gün bide kalçalarım başka belirti yok bilmiyorumkismile
ben ıgneyı vurundum 10martta aksam 6da , 12mart sabahın 6 sında 36saat oluyodu ama uyumuşuz yapamadık.o günü akşam yaptık kasıklarımda cok fecı agrı vardı yaparken ölüyorum sandım ama yınede dayandım. (zevk pek alamadım agrıdan o baska) . ondan sonra hergun yaptık kıcıma gırlet koyup bekledım 10-15dk yaptıkdan sonra. sonra gırletı atıp uyudum yıkamadım duş ıcın sabahı bekledım.
yarın 8.günüm oluyo hayırlısı olsun. ılk defa vurundum ıgne ıns tutar. ıştahım cok açık kıtlıktn cıkmış gıbı yatana kadar yemek yıyodum(ıgneden sonra oldu) ..... HAYIRLISIII KIZLARRRR
bende çatlatma iğnesini vurulduktan sonra tam 36.saatte ilişkide bulundum bebeğimin cinsiyeti kız
ya hasankeyf hep bende seni merak ediyordum.inanmıyorum ya demek kızmı.ya başka bişey yapmışmıydın...senin ilk kızmı yoksa ikincimi...hatırlıyorum vurdurdum demiştin hatta..neyse hayırlısı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?