ÇAT KAPI GELEN KOMŞU

Eskiden insanlar kapılarını kitlemezmiş yada anahtarı kapının oralara biryere koyarmış bu tür bir güven varmış biz bunu kaybetmişiz zaten kötü komşuyuz...

Herkese güven olmuyor bu devirde.
Eskiden insanlar kapılarını kitlemezmiş yada anahtarı kapının oralara biryere koyarmış bu tür bir güven varmış biz bunu kaybetmişiz zaten kötü komşuyuz...

O eski insanlardan bir atasözü kalmış bizde kapini kilitle komşunu hırsız etme diye.

Siz insan mısınız yoksa Melek mi . Sadece şunu soyleyebilirim komsunuz çok şanslı.

Ben bu tarz aynı yerde yaşamaktan dolayı oluşacak arkadaşlıkları sevmiyorum.Benim tarzım değil açıkçası.Kişiyle sırf yakın oturuyoruz diye ortak paydalarımız olabileceğini düşünmüyorum .O yüzden kapıda karşılaşırsam kişi de merhabalaşmaya gönüllüyse bir merhaba deyip geçiyorum.Daha ilerisini yapabileceğimi de sanmıyorum.Sizde memnun değilseniz mesafenizi koruyun.

Siz insan mısınız yoksa Melek mi . Sadece şunu soyleyebilirim komsunuz çok şanslı.
Cocukları buyudu, işe başladı kendısı. Annesi yanına yerlestı. Ev Kucuk gelmeye basladı, ani bir kararla ben tatildeyken tasınmıs telefon edip ne haber verdi ne helallik istedi ne verdi.
Öylece gitti.
İşi bitti ve gitti.
Melek degıl de, iflah olmaz bir aptalım

tavrınızı ortaya koymanızı tavsiye ederim her an müsaitlik olunmaz heleki 2 cocuklu bir anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…