Yani ne olursa olsun bırakmamalı bunun için size gönül koyuyorsa koysun.Aşırı samimi olursunuz yılda 1 işiniz düşer samimiyetten ötürü 1-2 saat idare edersinz (önemli işi yoksa hiç kabul etmem)Ayrıca çocuğunu neden götürmüyor ki ne var yani ?Yorumlarinizi okuyunca rahatladim. Yanarım yanarım en çok kendimi tam anlatamadigima yanarım. Zaten apartman 30 daire. Ben sadece 3 kişi ile görüsüyorum.
Diğer ikisine kendimi en başta anlattım. Haberli misafir sevdiğimi. Ve onlarla mesafeli ama çok kaliteli bir komsulugumuz var. Birbirimize saygılı anlayışlı bir seviyedeyiz.
Diğer komsuyla tanışmamız farklı oldu ben kendimi hiç anlatamadim. onun acili hayatını dinledim. Çok güleryüzlü ve iyi niyetli olması dikkatimi çekti. Ne yalan soylim kardeş gibi sevdim. Sonra sık sık gelmesi beni biraz sıktı. Bunaldim.
Bir defasında yine çocuğunu bıraktı bakamadim o gün aramız açıldı. Ve kendime söz verdim bir daha kimsenin çocuğuna bakmam diye. Aradan 2 ay geçti aramız düzeldi. Yine görüşmeye başladık daha 2. Görüşmemizde yine çocuğunu bırakıp hastaneye gitmesi gerektiğini söyledi. Ben De kabul etmedim.
Sonra empati kurdum hastane olunca işin ucunda insan baksa mıydım acaba diyor ama o sorumluluk bana çok ağır geliyor. Yapamıyorum. Hele bu günlerde benim çocuklarım bile bana çekilmez geliyor kaçıp gidesim geliyor herşeyden . Çocuklarımı çok seviyorum böyle çok severken bile yoruluyorum bu hisse kapilabiliyorum düşünün halimi.
çocuklar uyuren gelen misafirden hiç hoşlanmam. çocuklar uyanıkken gelsin ki bir faydası olsun.Söyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
Anneme bile çat kapı gitmem. Evin bin türlü hali oluyor. Bana gelinmesine de engel okurum. Vardı böyle bir komşum. Üslubunca uyardım.Siz boyle komşu ister miydiniz ?
Müsait misin demeden demeden içeri girmeye çalışan komşu ?
Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?
Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.
Güzel yorumlarinizi esirgemeyin
Aynen böyle komşum vardı her sabah gelir mi bir insan?Artık kapıyı açıp direk içeri geçiyordum buyur bile demeden yüze bak ki giriyordu sonradan aslında niyetinin ne olduğu ortaya çıktı ben taşındım ee tabi hiç bir şey yanına kalmadi en son boşanıyorduSiz boyle komşu ister miydiniz ?
Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?
Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.
Çocuğumu ancak anneme yada kayinvalideme birakabilirim. Komsuya falan ölüm kalim olmadikca birakmam. Hamileyim ve kaç defa otobuslerle hastaneye gittik kizimla. Bugun bile dusundumde hava degisik diye gidemedim. Ustelik kizim 2 yasinda bebek arabasi, cantasi ben zaten hamile. Yine de annem kayinvalidem harici birakmiyorum. Üstelik 7 yasindaki cocuksa neden birakir bir insan anlamadimYorumlarinizi okuyunca rahatladim. Yanarım yanarım en çok kendimi tam anlatamadigima yanarım. Zaten apartman 30 daire. Ben sadece 3 kişi ile görüsüyorum.
Diğer ikisine kendimi en başta anlattım. Haberli misafir sevdiğimi. Ve onlarla mesafeli ama çok kaliteli bir komsulugumuz var. Birbirimize saygılı anlayışlı bir seviyedeyiz.
Diğer komsuyla tanışmamız farklı oldu ben kendimi hiç anlatamadim. onun acili hayatını dinledim. Çok güleryüzlü ve iyi niyetli olması dikkatimi çekti. Ne yalan soylim kardeş gibi sevdim. Sonra sık sık gelmesi beni biraz sıktı. Bunaldim.
Bir defasında yine çocuğunu bıraktı bakamadim o gün aramız açıldı. Ve kendime söz verdim bir daha kimsenin çocuğuna bakmam diye. Aradan 2 ay geçti aramız düzeldi. Yine görüşmeye başladık daha 2. Görüşmemizde yine çocuğunu bırakıp hastaneye gitmesi gerektiğini söyledi. Ben De kabul etmedim.
Sonra empati kurdum hastane olunca işin ucunda insan baksa mıydım acaba diyor ama o sorumluluk bana çok ağır geliyor. Yapamıyorum. Hele bu günlerde benim çocuklarım bile bana çekilmez geliyor kaçıp gidesim geliyor herşeyden . Çocuklarımı çok seviyorum böyle çok severken bile yoruluyorum bu hisse kapilabiliyorum düşünün halimi.
Aynen böyle komşum vardı her sabah gelir mi bir insan?Artık kapıyı açıp direk içeri geçiyordum buyur bile demeden yüze bak ki giriyordu sonradan aslında niyetinin ne olduğu ortaya çıktı ben taşındım ee tabi hiç bir şey yanına kalmadi en son boşanıyordu
Siz boyle komşu ister miydiniz ?
Eşimle aramı bozmak hatta başardı biz mahkemeden döndük sonra her dediği yaptığı ortaya çıktı rezil oldu ama kendi boşanıyor şimdi kendisi eşimin akrabasının eşi kadının başına gelmeyen kaldı.Ama bunlara sebep benim çocuklarımın olmasi onun çocuğunun olmaması bizim maddi durumumuz meğer kadın her şeyi kendine dert ediyormus.Niyeti neymiş
Bırak arkadasım.Söyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?