komşunuzun eşine gözü mü var 5 ten sonra geliyorsa.Benimde basımda var maaalesef . Ve hergun hergun bıkmadan geliyo . En son eşime açtırdım kapıyı ve müsait değiliz dedirttim ama nafile hala ayni . Eşim 5 ten sonra evde oluyo bunu biliyo ve eşim evdeyken bile çat kapı geliyo keske kendi derdime çare bulabilsem sizede Öner’i verirdim
7 yaşındaki çocuk bide sende iki çocukluSöyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
7 yaşındaki çocuk bide sende iki çocukluSöyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
aynı muzrabim bende.Ben çalışıyorum,bi komşum benide sürekli çağırır gel kahveye vs bende severim kendisini fakat ben çekiniyorum birisine sana gelicem demeye kapıya gidip 15-20 dk sonra gelicem müsaitsen demeye.Belki müsait değildir geri çevirmek istemediğinden kabul ederse vs diyorum,kendi çağırdıkları halde.Bende biraz fazla yapıyorum sanırım
Ay ne alaka tövbe kadın yeni Doğum yaptı gayet ailesiyle mutlu . İlla öyle bisey mi olması gerekiyo ayıp gerçekten . Belki gorgusuz olabilir öyle diyin ama bu dediğiniz hiç hoş degil gunaha giriyosunuzkomşunuzun eşine gözü mü var 5 ten sonra geliyorsa.
öyle yazmişsin öle anladim kusura bakma eşim evde olduğu biliyor geliyor felan bende öle anladim eşiniz evde olmadığı zamanlarda gelsin 5 ten önce.Ay ne alaka tövbe kadın yeni Doğum yaptı gayet ailesiyle mutlu . İlla öyle bisey mi olması gerekiyo ayıp gerçekten . Belki gorgusuz olabilir öyle diyin ama bu dediğiniz hiç hoş degil gunaha giriyosunuz
yoo öle degil5 ten sonra kimsenin evine gitmeyelim bari. " Kocamdan kesin gözü var "diye düşünen kişiler varken daha dikkatli olmamız lazım.
yoo öle degil
5ten sonra komşunuzun eşiyle gelicekse çay içmeye buyur ederim. tek gelicekse 5 ten önce kabul ederim. ama böle komşumuz yok maalesef.
Yanı gelis saatleri bile yok demek istedim sabahta geliyo akşamdaöyle yazmişsin öle anladim kusura bakma eşim evde olduğu biliyor geliyor felan bende öle anladim eşiniz evde olmadığı zamanlarda gelsin 5 ten önce.
komşunuzla konuşun halledin derim:)
Aslında ben gitmek istiyorum ama ya müsait değillerse diye çekiniyorum :)aynı muzrabim bende.
çekiniyorum kimseyede gitmiyorum
bana gelen yok
kaynanama geliyorlar
beni çagiriyor
ben çikmak istemiyorum sanirim kaçiş yolu arayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?