sıkmayın canınızı bazen insanların stop düğmeleri olmadığı için bazı şeylere mecbur kalıyoruz, hatta ben sizin yerinizde olsam içeride olduğumu anlasa bile kapıyı açmazdım,birşey söylesede açabilecek durumda değildim kusura bakma derdim :)2 bebeklı bırıne cocuk mu bırakılır ?
Böyle olan ve kırılan bi komşum olsaydı kırılmasına müsade edip rahatıma balardımSiz boyle komşu ister miydiniz ?
Müsait misin demeden demeden içeri girmeye çalışan komşu ?
Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?
Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.
Güzel yorumlarinizi esirgemeyin
Bende hiç diyemem, müsaitsen geleceğim diye.Ben çalışıyorum,bi komşum benide sürekli çağırır gel kahveye vs bende severim kendisini fakat ben çekiniyorum birisine sana gelicem demeye kapıya gidip 15-20 dk sonra gelicem müsaitsen demeye.Belki müsait değildir geri çevirmek istemediğinden kabul ederse vs diyorum,kendi çağırdıkları halde.Bende biraz fazla yapıyorum sanırım
aman orda kalsın uzak olsunSöyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
Haber vermesi lazım akşam eşinle ne yaparsan affedersin birlikte olurken komşu gelirse o işi daha kötüdur habersiz gelirse rahatsız olması çok normal ...komşumuz akşam için anlayışla karşılaması lazım adam sabahtan akşama kadar yoruluyor eşini ister. Dinlenmek ister ne yapacak... Komsunuzla konusunYanı gelis saatleri bile yok demek istedim sabahta geliyo akşamda
Niye bozuluyorsa, ne hakla yaniBenim böyle bir komşum var. Müsait değilim dedim birkaç sefer, feci bozuldu. Ama ayağını da kesti. Tavsiye ederim. Sınırlarını bilmeyen insanlarla komşuculuk oynamaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?