cat kapi gelen misafir

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kızlar acayip rezil oldum anlatamam kardesimle evde oturuyorduk birden arkadaşım geliyor dedi ev nasıl berbat çocuk gelene kadar biraz topladım banyo kaldı pantolon falan asili tuvalet kirliydi ayrıca nasıl utandım anlatamam

Bence bir bayanın evi her daim temiz olmalı çat kapı komşu gelir misafir gelir olur ya her ihtimale karşı ama olmuş artık atın kafanızdan

Bence bir bayanın evi her daim temiz olmalı çat kapı komşu gelir misafir gelir olur ya her ihtimale karşı ama olmuş artık atın kafanızdan
Inanin 7 24 temizlik yaparim bugunluk oldu yanarim ona yanarim

dur sana bunu unutturayım.
eski evimde karşı komşum çocukluktan tanıdığım ve tek yaşayan bir abiydi. aşırı derecede titizdi, annesine bile pantolonlarını ütületmezdi. birgün ben evim yine hallaç pamuğu gibiyken acil bir toplantı yüzünden alelacele evden çıktım sokak kapısını çektim ama kapı biraz sorunluydu sekip geri gelmiş farkında bile değilim kızım kucağımda asansöre attım kendimi. bu komşum da öğlenarası eve gelmiş bakmış bizim kapı açık önce seslenmiş ses yok, sonra beni de eşimi de defalarca aramış, eşim iş yoğunluğundan gün içinde telefona doğru düzgün bakmaz ben de malum toplantıdaydım telefon sessizde...
"hırsız mı girdi ne oldu" diye eline sert bir cisim alıp eve girmiş ve herrrr yere bakmış koltuk arkaları kapı arkaları vs... sağolsun bu devirde kimse yapmaz bunu ama rezaletimi anlatamam çünkü evin dağınıklığını geçtim yatak odamda yerde iç çamaşırım vardı
off bak yine çok utandım yav

evde sen ve kardesinden baska kim yasiyor bu arada? neden sen sorumlu oluyorsun evin pasagindan ?Kadin oldugun icin mi? Bildigim kadariyla erkede kadinda temizlik yapmak icin gerekli tum organlar esit yani birlikte kaldiginiz ev pissi ikinizin pisligi temizlemediyseniz ikinizin sorunu, bilmem anlatabildim mi.

Benim komşum aradı bi kere geleyim diye kusura bakma ya ev dağınık cok temizlik yapcak tim çocuk durmadı dedim sen gel o zaman dedi onun da çocukları var çok utanmistim ama Allahtan anlayışlı biri sağolsun

Ay cok sagolun valla,aklim basimda,degil sinirden kafayi,yiyecem

Benim komşum aradı bi kere geleyim diye kusura bakma ya ev dağınık cok temizlik yapcak tim çocuk durmadı dedim sen gel o zaman dedi onun da çocukları var çok utanmistim ama Allahtan anlayışlı biri sağolsun
Allahtan aramis komsu keske oyle bir duruma olsaydi

Allahtan aramis komsu keske oyle bir duruma olsaydi
Valla diyolar ya evini temiz tut misafir gelir kendini temiz tut ölüm gelir diye aynen öyle temiz ve düzenli olmamız lazim diye bende bi konu açmıştim daginiklik diye bende bu konuda şikayetçiyim işte çocuk olunca zor toparliyorum çat kapı komşu komsuya bile gitmiyo ya artık bende rahatliga veriyorum biraz ama gelme demek de ayıp oluyo yine de dikkat etmek lazim

Evde ikimiz,vardik sadece Ben normalde temizlige cok Onem veririm ama elim ayagim birbirine girdi of ki ne off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…